FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1202122232434»
Dany's13.04.2009 11:03

Stati linistiti,mai avem si retur de jucat!

@Alexynho,Chelsea nu are nicio sansa cu Barcelona daca trece mai departe.

r3fl3x13.04.2009 12:06

chiar daca are united 2 meciuri mai putin .. crezi k nu se pot incurca ?? Liverpool merita titlul anul acesta... si in UCL nu este totul pierdut .. o echipa de talia lui livepool poate intoarce un 1-3 oricand contra orcarei echipe .. chiar daca nu au cel mai valoros lot dupa parerea mea sunt cea mai in forma echipa .. si jucatori joaca cu sufletul la Liverpool nu pt bani (ex. C.Ronaldo )

cristian01414.04.2009 18:23

**** off Chelsea FC, you ain't got no history, 5 european cups, 18 leagues, that's what we call history !!!

LI-VER-POOL !! LI-VER-POOL !!

gio_stgloria14.04.2009 18:32

hai baietii, vreau macel in seara asta ! :hooray:

Ronnie14.04.2009 19:10

Incredibil! Ce meci! 0-2 Liverpool

r3fl3x14.04.2009 19:22

CUPELE EUROPENE: Liga Campionilor21:45 40 Bayern0 - 0Barcelona(0 - 0)

21:45 40 Chelsea0 - 2Liverpool(0 - 2)

cum va ziceam Liverpool poate intoarce rezultatul din tur :X

rLz14.04.2009 20:39

doamneeeeeeee imi vine sa plang.... cel mai frumos meci dar pecat de frumos pe atat de trist.... you never walk alone~

maye14.04.2009 20:59
doamneeeeeeee imi vine sa plang.... cel mai frumos meci dar pecat de frumos pe atat de trist.... you never walk alone~

pai plangi..in momentele astea nu mai e you`ll never walk alone..mai degraba I`d rather walk alone! :laugh:

MoWeed14.04.2009 21:29

Superb meci! Pacat ca nu s-a calificat Liverpool dar macar au luptat pana la final..

crysty1414.04.2009 23:28

Fantastic meci, chiar speram la un moment dat, chiar daca inainte de meci nu prea mai credeam...

Sezoanele trecute acest duel ne oferea foarte putine goluri, dar acum 4-4 :O

Frumos meci... :worthy:

alexynho15.04.2009 06:45

S-a marcat in seara trecuta, cat in toate sezoanele la un loc. Super meci, super fotbal. Steaua/Dinamo/Rapid/CFR/Urziceni/Timisoara/Craiova/Vaslui, uitati`va sa intelegeti de ce Liga Campionilor nu e pentru Romania :).

Kellerman19.04.2009 18:59

Batem pe Arsenal marti chiar si fara Gerrard ! pronostic: 2-1 pentru Liverpool, goluri Torres si Kuyt.

gio_stgloria21.04.2009 19:12

0-0 minutu 18, tin cu arsenal, dar as vrea ca in acest sezon sa castige Liverpool campionatu

Dany's21.04.2009 21:03

Liverpool 4-4 Arsenal..la 15-0 la cornere si 3 goluri luate din greseli..nemeritat punctul pentru Arsenal.Cu 2 fundasi laterali de calitate,Liverpool este cea mai buna echipa din lume.

redondo21.04.2009 21:13

Nu stiu daca e cea mai buna,dar e cu siguranta cea mai frumoasa!

maye21.04.2009 21:36

Arshavin a frant visul de titlu al cormoranilor.

MoWeed22.04.2009 07:12
Liverpool 4-4 Arsenal..la 15-0 la cornere si 3 goluri luate din greseli..nemeritat punctul pentru Arsenal.Cu 2 fundasi laterali de calitate,Liverpool este cea mai buna echipa din lume.

Ai uitat de posesia de 61-39%

Ce fotbal frumos poate sa joace Liverpool. Si cand pierde, pierde cu stil

redondo22.04.2009 08:35

Le-a lipsit in acest sezon acea farama de noroc care pe langa un joc aproape perfect te face sa castigi si trofeele.Au o echipa mult peste cea care a luat Liga in 2005,sunt nr. 1 in lume la capitolul fortei de lupta,dar nu au inca doza de noroc si tehnica superioara a celor de la United.

crysty1422.04.2009 11:14

Nu stiu daca le-a lipsit" acea farama de noroc" cum zici tu, au dat f multe goluri pe final de meci(intr-adevar, nu e neaparat noroc dar...)

La distanta de o saptamana Liverpool face un joc fantastic insa tot 4-4...cum vine asta nu stiu... :mellow:

Clar cea mai frumoasa echipa din lume si echipa cu cea mai mare determinare...nu cred ca am mai vazut asa ceva la o echipa. :worthy:

Ar merita titlu' in anul asta.

redondo22.04.2009 11:23

Nu e neaparat noroc daca dai gol in ultimele minute atunci cand domini partida,dar e ghinion sa iei gol din nimic atunci cand adversarul e sub tine ca echipa.Asa au patit cu Chelsea 2 ani la rand.Atunci i-a ingropat Riise,acum Reina.Cu toate astea.in 2005,cand Liverpool a eliminat pe Chelsea,atunci londonezii erau superiori ca joc.

Joga Bonito22.04.2009 12:21
Si cand pierde, pierde cu stil

Liverpenis e Liverpenis. O echipa de luzeri.

Puteau sa castige detasat anul asta Premier League. Arsenal au fost la fel de slabi ca in ultimii 5 ani, fara niciun trofeu; Man U a avut un inceput ezitant; cei de la Chelsea au schimbat antrenori, fluctuatii de forma inexplicabile. Era sansa lor, dupa 20 de ani. =))

Probabil ca vor castiga campionatul atunci cand celelalte 3 mari puteri vor fi retrogradate, ca si in cazul lui Icter in Italia.

zloty22.04.2009 12:41
Nu e neaparat noroc daca dai gol in ultimele minute atunci cand domini partida,dar e ghinion sa iei gol din nimic atunci cand adversarul e sub tine ca echipa.Asa au patit cu Chelsea 2 ani la rand.Atunci i-a ingropat Riise,acum Reina.Cu toate astea.in 2005,cand Liverpool a eliminat pe Chelsea,atunci londonezii erau superiori ca joc.

Pai frate cu Chelsea zici ca i-a ingropat Reina ,dar pe Chelsea nu ar fi ingropat-o Cech daca nu se calificau?? probabil uiti prestatia jenanta a portarului ceh , daca acesta ar fi fost in forma nu ar fi avut nici o problema Chelsea.

Dany's22.04.2009 12:46
Pai frate cu Chelsea zici ca ia ingropat Reina ,dar pe Chelsea nu ar fi ingropato Cech daca nu se calificau?? probabil uiti prestatia jenanta a portarului ceh , daca acesta ar fi fost in forma nu ar fi avut nici o problema Chelsea.

Si acum ce vrei sa zici? Ce mari greseli a facut Cech? Las-o moarta.

zloty22.04.2009 13:15
Si acum ce vrei sa zici? Ce mari greseli a facut Cech? Las-o moarta.

Primul gol? Golul care a dat aripi cormoranilor? Din vina cui a fost?? plus o prestatie destul de ezitanta . Atunci Reina ce mari greseli a facut in afara de primu gol??

Kellerman22.04.2009 13:31

Bai, deci in primul rand nu Cech a gresit la golul ala magistral al lui Aurelio. Cel mai "vinovat" de acel gol a fost Fabio Aurelio care a gandit genial faza. Titlul nu e jucat, uitati cine se bate pentru el ? e vorba de Liverpool si Man UTD. E vorba de Liverpool cu care nu sti niciodata. Vorba comentatorului de la scorul de 3-1 in finala cu Istanbul (comentatorul englez, desigur, nu mironica) "It's 3-1, down from 3-0 and with Liverpool you never know ! you never know with Liverpool....Smicerrrr oooooooo it's in !!!! VLADIMIR SMICER !! *era 3-2*). Astia nu se lasa din lupta nici daca nu mai au sanse matematice. Asta e mentalitate de cormoran ! Daca Liverpool ar fi avut om care sa il inlocuiasca pe Torres cand el a lipsit, pentru ca pentru Gerrard e greu sa gasesti inlocuitor, eventual Benayoun + Xabi ar fi in stare, dar greu si asa. Ne mai trebuie jucatori, se vehiculeaza venirea lui David Villa sau David Silva de la Valencia, nu stiu ce idei are Benitez, dar eu sincer prefer tactica asta cu cuplul Gerrard + Torres in atac decat Gerrard + Villa + Torres sau eventual Villa + Torres, prefer acel sistem pentru ca Torres s-a calcat in picioare cu celalalt atacant de cate ori a avut ocazia sa joace 4-4-2 Benitez iar un eventual Gerrard + Villa + Torres nu ar fi deloc bun pentru ca ar insemna ca unul din Mascherano sau Xabi sa iasa, si inclin sa cred ca va fi Xabi pentru ca Mascherano e singurul mijlocas la inchidere WORLD CLASS din lotul lui Liverpool. (ar mai fi Lucas, Jay Spearing sau Damien Plessis dar sunt tineri inca). Iar lui Silva nu stiu unde i-as gasii loc, eventual pe banca de rezerve in caz ca Gerrard nu joaca. Pentru ca pe Xabi sau Gerrard e clar ca nu ii va scoate din primul 11.

«1202122232434»