FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1222324252634»
redondo22.04.2009 17:31

Ce sa fac ma daca mi s-a virusat calculatorul tocmai in perioada asta...si stai linistit ca Universitatea a luat-o din nou in jos (dar a batut pe Dinamo).Iar la faza cu Gigi,da-o jos mai bine.

Intelege si tu ca ti se cere doar un pic de respect in ceea ce nu are legatura cu Steaua,cum este cazul de fata...vorbesti totusi de fanii unui titan al fotbalului mondial.Pe langa Liverpool,Steaua e nesemnificativa la nivel mondial.

Adrian22.04.2009 17:36
Pe langa Liverpool,Steaua e nesemnificativa la nivel mondial.

Pai da, asta conteaza.

Conteaza sa fii cunoscut, conteaza imaginea, conteaza sa te poti da mare.

Asta conteaza pentru suporterii ca voi.

Din partea mea, Steaua ar putea juca in d si eu tot stelist as fi.

Si nu ma freca la cap cu "esti stelist pentru ca palmares si din alea". Ca ti-am explicat deja ca tin cu Steaua datorita armatei.

Eu, daca as putea, v-as bana permanent pe toti astia care sunteti suporteri de weekend.

Dar haideti sa mergem la meci, sa cantam, sa bata baietii cefereul si sa ajungem pe 2. Ca sa jucam la anul iar in CL si sa vada Kellerman pe Liverpool si redondo pe Gigi liber!

Kellerman22.04.2009 17:37

Ai dreptate deplina Ronnie. Si suporterii englezi sunt huligani in afara stadionului, se bat se injura, dar atata timp cat in stadion se comporta exemplar, nu le trebuie garduri de protectie, pot da mana cu jucatorii de la corner, iar fanii lui Liverpool si Everton nu sunt despartiti de garduri cum e la noi, eu ii respect pentru chestia asta.

Adrian, pentru ca sunt fan Liverpool nu inseamna ca nu sunt si fan Steaua. Si eu sunt anti-Gigi, in Romania sunt si eu ultras, am fost la multe meciuri , am injurat Dinamo, am strigat si eu cat am putut pentru Steaua, am fost si la bataia aia de dupa meciul cu dinam0, mi-am luat si eu bastoane pe spate... dar ce se intampla acum cu fotbalul romanesc e de cascadorii rasului.

De ce nu se poate da ignore unui moderator? nu mai vreau sa il vad pe ultrasul asta cum abureste pe aici. Daca cer interzicerea lui pe acest topic probabil e prea mult..si nu cred ca se poate, dar macar ignore...COME ON.

dee22.04.2009 17:43
Eu, daca as putea, v-as bana permanent pe toti astia care sunteti suporteri de weekend.

sa inteleg ca esti pe punctul de a te teleporta in Bucuresti? :-)

ce mai face Apulum? Echipa poate juca si in D, insa e trist ca o echipa care a fost un etalon sa ajunga atat de jos, echipa clubului cu care am cucerit Europa sa fie la pamant. Steaua evident ca va fi mereu superioara, caci superioritatea Stelei nu tine de locul ocupat in clasament de echipa. Tu esti stelist, normal ca o iubesti, insa nu o sa poti sa nu observi reactia celorlalti, ne-stelistii. Caderea Stelei ar provoca o dezamagire si pt ceilalti, pt ca bascalia si ironiile lor vor ascunde de fapt dezamagirea. Echipa pe care au crezut-o intotdeauna un rival de temut, pe care doreau sa o bata sportiv intr-o confruntare directa nu va mai exista, deci le distrugi satisfactia adversarilor, adio 3 zile de bere si petrecere ca au batut Steaua Esti egoist! :-)))

Stii ce e trist? ca sunt echipe mici, care printr-o victorie impotriva Stelei li se salveaza tot sezonul ratat. Ca pana vor baga unii bani in echipele mici, macar asta le este satisfactia acelor oameni, sa castige meciul impotriva Stelei, in rest, nu ii afecteaza infrangerile, merg pt fun, sa se simta bine... dar victoria impotriva Stelei, adica singurul club romanesc care a ingenuncheat Europa, are o valoare imensa. Deci,atata le trebuie la steisti sa nu joace bine, caci adversarii intotdeauna se asteapta ca Steaua sa joace bine, asta-i motiveaza si pe ei! Cu cat Steaua joaca mai bine, cu atat adversarul se monteaza caci vrea sa o bata. Daca nu joaca Steaua, probabil vor castiga adversarii, insa ramane dezamagirea disimulata. Probabil cand o alta echipa va cuceri Europa se va stinge si mitul Stelei, insa pana atunci Steaua trebuie sa joace bine mereu. Dupa, isi pot permite si derapaje, caci altii vor fi luati drept etalon.

Adrian22.04.2009 17:46

Da dee, acum apas butonu'.

Cat despre Unirea, nu ma intereseaza.(Vezi ca nu le mai zice Apulum, ca nu ii mai sponsorizeaza fabrica de portelan :D).

P.S.

Kellerman

Daca mai ceri mult, o sa iti dau "ignore" pe forumul asta ca sa poti sa mergi la Liverpool si sa postezi acolo linistit.

Kellerman22.04.2009 17:48
Daca mai ceri mult, o sa iti dau "ignore" pe forumul asta ca sa poti sa mergi la Liverpool si sa postezi acolo linistit.

Pe ce motiv ? te-am jignit odata, mi-am luat warning. Nu ai motiv sa imi dai ban. Ar trebui sa iti dai tu un warn singur pentru ca m-ai jignit pentru ca un moderator nu trebuie sa vorbeasca asa ca tine indiferent cum ar vorbii un user pentru ca userul poate fi pedepsit.

Ati ales sa ignorati toate mesajele de la: Adrian.

Ce bine ma simt !

MoWeed22.04.2009 17:59

Adriane, fara suparare omule dar te aflii in eroare.

In primul rand, vreau sa spun clar ca eu simpatizez cu Liverpool(cam la orice campionat care il urmaresc am o favorita) dar tin cu o singura echipa: Steaua. Deci postul meu nu se vrea o comparatie intre Andfield si Ghencea, comparatie care oricum nu isi are rostul deoarece sunt doua culturi extrem de diferite. Si doar stii ca nu sunt suporter de weekend..

In al doilea rand, imnul "You'll never walk alone" este cantat numai de fanii lui Liverpool in Anglia(Celtic e in Scotia) si este unul din cele mai frumoase imnuri ale unei echipe de fotbal. Pur si simplu se aude superb cand fanii il canta(aici fiind ajutati si de faptul ca stadionul este acoperit, spre deosebire de Ghencea).

Si nu este singurul cantec al celor de la Liverpool. Mai au destule scandari plus cate un cantec pentru fiecare jucator. Desigur si ei au cetatenii lor ceea ce este absolut normal.

Nu esti mai putin stelist daca recunosti si realizarile altora.

maye22.04.2009 19:00

CU siguranta ca sunteti subiectivi cand spuneti ca pe Anfield Road se intalneste cea mai frumoasa galerie din lume.

Eu sustin din toata inima ca cea mai frumoasa atmosfera se intalneste pe La Bombonera.Daca ati vedea mai multe meciuri de acolo ati intelege ce diferenta uriasa este.

Kellerman22.04.2009 19:15
CU siguranta ca sunteti subiectivi cand spuneti ca pe Anfield Road se intalneste cea mai frumoasa galerie din lume.

Eu sustin din toata inima ca cea mai frumoasa atmosfera se intalneste pe La Bombonera.Daca ati vedea mai multe meciuri de acolo ati intelege ce diferenta uriasa este.

E Anfield, nu Anfield Road si da probabil ai dreptate, dar cea mai frumoasa galerie din Europa tot Liverpool o are.

maye22.04.2009 19:19
E Anfield, nu Anfield Road si da probabil ai dreptate, dar cea mai frumoasa galerie din Europa tot Liverpool o are.

Intereseaza-te cine da tonul pe stadionul lui Liverpool si ai sa vezi de ce am pus si "Road".

Oficial e Anfield,ai dreptate.Dar doar 2 sectoare dau tonul.

acelasiyo22.04.2009 21:42

Liverpool are cea mai frumoasa galerie din Europa dar, ca fanatism nu se compara cu cea de la Boca sau River unde acestia chiar stiu sa faca atmosfera si nu au stadioane acoperite cum are Liverpool. Va dati seama ce acustica ar fi avut stadioanele din argentina daca ar fi fost acoperite??

Adrian22.04.2009 21:44

Oare, cand faceti afirmatii ca "Liverpool are cea mai frumoasa galerie din Europa", bagati in Europa si Turcia, Grecia, Serbia, etc...?

Nu cred ca e necesar sa pun imagini de la meciurile Galatei sau ale lui Besiktas...

Dany's23.04.2009 11:26

Lasa bai frate..sa canti cand echipa conduce nu e greu,dar la 3-4 in minutul 90 pentru Arsenal,fanii cantau YNWA.Cei ai Galatei la 0-2 cu noi erau tacuti.

Kellerman23.04.2009 12:18

Ce a zis Adrian ca il am la ignore? :) iara despre ultrasii lor ? ii compara cu englezii din nou ? :) asta chiar nu invata. :) Ce coregrafie a avut Steaua ieri cu CFR? eu nu am vazut. (probabil si pentru ca nu au dat la TV) dar Liverpool stiu ca are coregrafie la orice meci, nu doar in cele importante. (slaba sau nu, o are spre deosebire de unii ultrasi). Si aici ma refer la coregrafie care sa fie in sustinerea echipei nu anti-Becali (desigur si alea sunt bune, dar mai intai de toate, echipa, cei drept echipa de acum nu merita nimic...nici macar o flegma dar vorbesc in general de fenomenul ultras).

razvani23.04.2009 12:30

Cu toate ca sunt fan Manchester United, o sa pun acest raspuns pe forumul dedicat marii rivale din motive de fair-play. Si anume, pentru ca persistenta intr-o comparatie absolut nelalocul ei intre Anfield si Ghencea incepe sa ma deranjeze.

Mai exact, cu toate ca apreciez mult coregrafiile ultrasilor stelisti (mergeam constant pe Ghencea in perioada de performante europene 2005-2006, dupa care am plecat la Madrid unde sunt si acum, si deci am vazut multe dintre acestea), nu pot sa nu fiu impresionat inca si mai mult de eleganta in manifestari, in cantece, spiritul de fair-play, spiritul "legendei" si "istoriei" daca imi permiteti sa zic asa, respectul acordat rivalilor, al galeriilor echipelor de mare traditie din Anglia (toate, inclusiv cele din orase mici si care joaca in ligile 3,4,5,6 etc.). Toate acestea sunt lucruri pe care le apreciez foarte mult si consider ca acolo se conserva cu adevarat spiritul acestui superb joc, care trebuie sa fie un spectacol desfasurat intr-un spirit de adevarat fair-play si nu sa genereze scandari triviale, obscene sau rasiste, insultarea adversarului, violenta verbala si fizica etc.

Sunt convins ca dupa acest comentariu anumite persoane (posibil Adrian, la ale carui idei fac referire in acest raspuns) ma vor considera "cetatean", "capsunar" sau altele, de aceea tin sa spun ca aici lucrez in mediul universitar si, in plus, ca am avut ocazia sa merg pe stadioane in mai multe tari europene si sa vad pe viu ce se intampla.

Forza Steaua!! Glory Man United!!

bodanelu23.04.2009 12:32

@kellerman imi pare rau.. esti prea indobitocit de presa.

Da, suporterii stelisti nu au avut coregrafie aseara? de ce? pentru ca nu avem pentru ce sa facem o coregrafie. Sau poate suporterii de la t0, t1 si t2 care-l incurajau pe Becali trebuie sa GANDEASCA si sa faca o coregrafie..

Kellerman23.04.2009 12:37

Pai vezi ? atunci va rog nu mai comparati Anfield cu Ghencea. Ei au coregrafie tot timpul, indiferent de situatia echipei, chiar si cand Shankly i-a luat din Liga a 2 au avut stadionul plin si coregrafie la fiecare meci. (si da, erau si pe atunci coregrafii, desigur nu ca acum, dar erau). Voi cantati dupa crainicul stadionului, si s-a auzit ieri, acum nu stiu de unde venea, din peluza sau tribuna, pentru ca daca venea din peluza e grav. Spunea Adrian ca galeria lui Liverpool canta 20 de minute, apoi gata. Spuneti-mi mie cat ati cantat voi la meciul de ieri ? au fost cantece si pentru Steaua, dar si anti cioban. Inafara de Gigi Gigi lasa-ne lasa-ne si alupigus Gigi cand se bateau fazele fixe nu am auzit nimic. (repet, am auzit si forta Steaua, dar asta nu stiu daca a venit din peluza sau de la cetateni, cum spune Adrian).

bodanelu23.04.2009 12:49

te rog frumos sa-mi prezinti ultimele 10 meciuri de acasa ale lu` Liverpool cu coregafiile atasate (pe panza vopsita nu imprimanta, placute sau veste) , mesajele ironice la adresa rivalilor si a conducerii, tortele, fumigenele si stoboscoapele aprinse, steagurile pe 2 bete, steagurile mari de fluturat.

Nu te pun sa faci asta pentru meciurile din deplasare...

zi`mi o coregrafie a lu` Liverpool care sa o bata pe asta: 18418_view.jpg

Kellerman23.04.2009 12:54

Asa, si tu crezi ca io lucrez in presa britanica, sau cum ? de unde sa iti aduc atatea...pe site-ul oficial nu se posteaza chestii de genul asta, uneori pe site-ul suporteriilor dar rar gasesti, trebuie sa fi acolo sa vezi, dar stiu ca am fost si am urmarit multe meciuri la TV sau pe net, pe unde am apucat, si stiu ca au avut in fiecare meci coregrafie indiferent cu cine ar fi jucat. Torte nu folosesc pentru ca nu sunt permise la ei, ati vazut doar in CL la meciul cu Milan din 2005, au aprins torte dar au fost si amendati. Bannere si steaguri au tot timpul, si chiar mult mai multe fata de cate aveti voi, urmareste pozele din mesajele anterioare si ai sa vezi. Mesaje ironice nu prea, pentru ca nu se prea practica tipul asta de banner, dar exista scandari. De ex: "F**k off Chelsea FC / you ain't got no history / 5 european cups and 18 leagues / that's what we call history" , fara injuraturi, daca f**k se poate numii injuratura... mesaje la adresa conducerii sunt, dar nu obscene, sunt mesaje simple, uneori cu rima, e vorba de umorul britanic... oricum orice comparatie Anfield vs. Ghencea e aiurea si de prost gust ce arata ca voi ultrasii nu aveti respect fata de alte fenomene.

Coregrafii pe panze vopsite de mana si scrise gresit gramatical (aluzie Peluza Nord) nu o sa vezi niciodata pe un stadion britanic.

1 pentru ca arata urat in cromatica, tot stadionul fiind in rosu si frumos in design, trebuie si o coregrafie la imprimanta.

2 pentru ca asa e fenomenul la ei.

Dany's23.04.2009 13:11
te rog frumos sa-mi prezinti ultimele 10 meciuri de acasa ale lu` Liverpool cu coregafiile atasate (pe panza vopsita nu imprimanta, placute sau veste) , mesajele ironice la adresa rivalilor si a conducerii, tortele, fumigenele si stoboscoapele aprinse, steagurile pe 2 bete, steagurile mari de fluturat.

Nu te pun sa faci asta pentru meciurile din deplasare...

zi`mi o coregrafie a lu` Liverpool care sa o bata pe asta:

Doar asta inseamna pentru tine atmosfera?

"mesajele ironice la adresa rivalilor si a conducerii" Da' ce au bre' cu conducerea?

La Liverpool exista cantece pentru majoritatea jucatorilor.

LE: Comparatiile cu Steaua sunt niste aberatii..2 tari care vad fotbalul total diferit.

MoWeed23.04.2009 13:16

Cred ca s-a ajuns prea departe aici.

Asta este site-ul suporterilor stelisti si nu este normal ca stelistii sa se certe intre ei pentru o comparatie care nu are nici un rost. Pur si simplu englezii au o mentalitate si un mod de a se exprima diferite de ale noastre. Nu trebuie sa ne comparam cu altii sau sa incercam sa copiem pe altii, noi suntem originali in felul nostru.

Si kellerman, sunt foarte multe coregrafii ale ultrasilor stelisti extrem de frumoase fara sa fie scoase la imprimerie. Si este mai greu sa le faci cu mana, este o munca destul de dificila care cere talent si timp. Nu le suntem inferiori in nici un fel englezilor(sa iti amintesc de jucatorul ala de la Boro care a spus ca atmosfera ca la meciul cu noi din 2006 nu a mai vazut in viata lui. Asta desi jucase si pe Andfield si pe Old Trafford si pe Emirates, etc)

Kellerman23.04.2009 13:22

bodanelu, anfield.jpg si imagineaza-ti ca suporterii lui Liverpool nu se bazeaza prea mult pe coregrafii, adica asta nu e prioritatea lor numarul 1 dar totusi, au si coregrafii superbe.

Dany's23.04.2009 13:24
Cred ca s-a ajuns prea departe aici.

Asta este site-ul suporterilor stelisti si nu este normal ca stelistii sa se certe intre ei pentru o comparatie care nu are nici un rost. Pur si simplu englezii au o mentalitate si un mod de a se exprima diferite de ale noastre. Nu trebuie sa ne comparam cu altii sau sa incercam sa copiem pe altii, noi suntem originali in felul nostru.

Si kellerman, sunt foarte multe coregrafii ale ultrasilor stelisti extrem de frumoase fara sa fie scoase la imprimerie. Si este mai greu sa le faci cu mana, este o munca destul de dificila care cere talent si timp. Nu le suntem inferiori in nici un fel englezilor(sa iti amintesc de jucatorul ala de la Boro care a spus ca atmosfera ca la meciul cu noi din 2006 nu a mai vazut in viata lui. Asta desi jucase si pe Andfield si pe Old Trafford si pe Emirates, etc)

De acord..suntem fani Steaua si simpatizanti Liverpool.Diferenta o stiti..Daca am sti sa incurajam echipa si in momente grele..nu doar cand rezultatele pozitive apar,ar fi extraordinar.

Kellerman23.04.2009 13:25

Defapt, eu sunt FAN Steaua nu Fc Steaua, si FAN Liverpool nu simpatizant. :D Bodanelu, nu uita ca in coregrafia aia fac parte de 3 ori mai multi suporteri decat in Peluza Nord, poate chiar mai multi. The Kop fiind mult mai mare ca Peluza Nord.

bodanelu23.04.2009 13:29

@Kellerman se pare ca nu vedem la fel fenomenul. Coregrafie ca aia au fost zeci in Ghencea. Prima care`mi vine in minte e cea cu Mori Javra.

Hai sa ne oprim aici.. suprterii englezi sunt consumatori.

Si am un dispret enorm pentru coregrafiile printate...

«1222324252634»