FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«1121314151634»
MoWeed05.11.2008 17:20

Face si Liverpool un meci mai prost in CL si gata, imediat sare lumea.

Pinturicchio, remember BATE? :naughty:

DelPiero1005.11.2008 23:27
Face si Liverpool un meci mai prost in CL si gata, imediat sare lumea.

Pinturicchio, remember BATE? :naughty:

Real Madrid 0 Juventus Torino 2.Atat iti zic.Sa-ti mai zici si cine a marcat golurile?Si mai ales,felul in care le-a dat?N-are rost...stii si tu...

IL FENOMENO VERO-ALEX DEL PIERO :tongue:

f234567k05.11.2008 23:50

@DelPiero10

Ma bucur ca nu spui nimic despre cele 2 penalty-uri :*.

MoWeed06.11.2008 07:39

Pinturicchio, i-ati batut si voi pe varzaii aia de la Real si acu va credeti echipa extraordinara. Del Piero e intr-adevar un mare jucator dar fara el Juve e o echipa de duzina.

DelPiero1006.11.2008 10:06

Eu nu pot sa inteleg cum puteti discuta de Juventus dupa ce ati facut marti cu Anorthossis Famangusta.Varzai,nevarzai,sunt campionii Spaniei.Si da,Del Piero e un mare jucator,nu veti avea niciodata un jucator ca el...;) ma refer la icter.Sa nu ne amintim de Liverpool... :)),cum ati primit acel penalti...JENANT!

f234567k06.11.2008 10:11
nu veti avea niciodata un jucator ca el

Sincer? Il prefer pe Ibrahimovic la orice ora...

MoWeed06.11.2008 10:15

Daca ar fi sa vorbim de jena, atunci intre 1998 si 2004 probabil erai jenat aproape meci de meci :naughty:

Asta cu "nu veti avea niciodata un jucator ca el" este pur subiectiva. Poate mie imi place mai mult Ibrahimovic, asta nu inseamna ca nu ii recunosc si valoarea lui Del Piero.

LE: Desi e campioana Spaniei, Real are o criza de forma. Pana una-alta acum o saptamana i-a eliminat o echipa din Liga a 3-a in Cupa Spaniei. Oricum fara Del Piero ati fi rau de tot. Roaga-te sa nu se retraga...

redondo06.11.2008 10:28
O echipa de rahat.I-a dominat Atletico de zici ca jucau cu Malaga...

Hai frate,fi serios. Chiar compari pe Liverpool cu Juventus?!

DelPiero1006.11.2008 10:43

Pana una-alta,noi suntem deja calificati din grupe...voi trebuie sa trageti tare,ca intotdeauna.Pt o echipa ca Juve,aflata in reconstructie,o victorie pe Bernabeu este extraordinara.Cred totusi ca nici voi nu v-ati rusina cu o victorie in fata Realului...

E pur si simplu prostie curata sa compari un circar ca Ibrahimovic cu unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie.La varsta lui Alex de acum,Zlatan va fi pe o plaja din Ibiza,contempland diverse manechine ce i se flutura prin fata.

redondo06.11.2008 11:03
Pana una-alta,noi suntem deja calificati din grupe...voi trebuie sa trageti tare,ca intotdeauna.Pt o echipa ca Juve,aflata in reconstructie,o victorie pe Bernabeu este extraordinara.Cred totusi ca nici voi nu v-ati rusina cu o victorie in fata Realului...

E pur si simplu prostie curata sa compari un circar ca Ibrahimovic cu unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie.La varsta lui Alex de acum,Zlatan va fi pe o plaja din Ibiza,contempland diverse manechine ce i se flutura prin fata.

Pai si Liverpool se califica cu 1 punct in doua meciuri...deci e ca si calificata.sunt de acord ca doua victorii cu Real Madrid sunt mari dar sunt la nivel de grupe,unde oricum si Real se va califica.In dubla mansa cam de mult timp Juventus nu a mai existat in vreme ce Liverpool a fost sus (ultimii ani).

DelPiero1006.11.2008 11:13

Pai Juve a fost prin Serie B(a platit pt greselile trecutului),poate doar dubla mansa cu Albinoleffe in Cupa Italiei sa fi disputat...eu nu spun ca Juve e una din favoritele CL,insa ced ca ar trebui sa existe putin respect pentru o echipa care a reusit foarte repede(si fara mari achizitii) sa se puna pe picioare...

redondo06.11.2008 11:16
Pai Juve a fost prin Serie B(a platit pt greselile trecutului),poate doar dubla mansa cu Albinoleffe in Cupa Italiei sa fi disputat...eu nu spun ca Juve e una din favoritele CL,insa ced ca ar trebui sa existe putin respect pentru o echipa care a reusit foarte repede(si fara mari achizitii) sa se puna pe picioare...

Din partea mea exista respect.Mereu am spus ca sunt mai buni in Europa decat Inter,insa nu si decat Milan.

MoWeed06.11.2008 11:43

Asta nu ai de unde stii. Ti-am mai zis, e o problema de perceptie. Nu neg ca Del Piero e unul din cei mai mari fotbalisti italieni din istorie, dar asta nu inseamna ca ca nu se poate compara cu nimeni.

DelPiero1006.11.2008 12:10

Del Piero e genul e jucator care se poate compara cu Ronaldo(Nazario),Zidane,Romario,adica jucatori imensi,care au ramas in memoria afectiva a suporterilor.Nu cred ca dupa ce se va retrage,ii va duce cineva dorul lui Ibrahimovic...

Mihai Somanescu06.11.2008 12:44

La sondaj, mai puneti un nume: arbitrul.

redondo06.11.2008 14:20
Del Piero e genul e jucator care se poate compara cu Ronaldo(Nazario),Zidane,Romario,adica jucatori imensi,care au ramas in memoria afectiva a suporterilor.Nu cred ca dupa ce se va retrage,ii va duce cineva dorul lui Ibrahimovic...

Scuza-ma dar Ibra e suedez.Normal ca Del Piero fiind italian va fi mereu mai important in Italia.Dar oricum si mie mi se pare mai bun Del Piero.Insa nici cu Ronaldo(Nazario) sau Romario nu-l pot compara.

Cred insa ca e cel mai important si cel mai iubit jucator din istoria lui Juventus.

c.ronaldo1706.11.2008 14:21

Del Piero este cu o clasa peste Ibrahimovic. Si nu sunt nici fan Juve, nici fan Inter.

MoWeed06.11.2008 16:03

Giuseppe Meazza, Walter Zenga, Ivan Zamorano, Ronaldo(ce jucator era inainte de accidentare), Karl-Heinz Rummenigge, Jürgen Klinsmann, Javier Zanetti, Giuseppe Bergomi, Lothar Matthäus

Iata cateva exemple de jucatori de nivel mondial care au jucat la Inter(Zanetti inca mai joaca). Jucatori care sunt inca iubiti si care au ramas in memoria afectiva a suporterilor

DelPiero1006.11.2008 16:42
Giuseppe Meazza, Walter Zenga, Ivan Zamorano, Ronaldo(ce jucator era inainte de accidentare), Karl-Heinz Rummenigge, Jürgen Klinsmann, Javier Zanetti, Giuseppe Bergomi, Lothar Matthäus

Iata cateva exemple de jucatori de nivel mondial care au jucat la Inter(Zanetti inca mai joaca). Jucatori care sunt inca iubiti si care au ramas in memoria afectiva a suporterilor

Oho...pai stai...Ciro Ferrara,Antonio Conte,Fabrizio Ravanelli,Roberto Baggio,Fabio Cannavaro,Gigi Buffon,Angello Peruzzi...iata numai mari jucatori italieni,care au jucat si joaca acum la Juventus Torino.Nu-mi amintesc de Bettega,Paolo Rossi,Platini sau Boniek,spun doar jucatorii din ultimul deceniu.Si pe aici au trecut,de asemeni tot in ultimul deceniu,jucatori ca Deschamps,Zinedine Zidane...adevarate legende ale fotbalului.Atentie!Doar in ultimul deceniu.Acum,enumerandu-ti acesti jucatori,gandeste-te ce inseamna Del Piero pentru Juventus...mereu a fost cel mai bun din echipa,de cand a venit de la Padova...

P.S.Atat Juve,cat si Milan,au dat intotdeauna mai multi jucatori ca Inter nationalei Italiei...asta spune multe!

MoWeed06.11.2008 17:08

Da, sunt de acord cu tine ca Del Piero este un jucator extraordinar, un adevarat simbol pentru Juventus. Am vrut doar sa-ti demonstrez ca si Inter are jucatori care pot fi enumerati fara probleme printre cei mai mari jucatori ai lumii. Si Inter are jucatori la fel de iubiti cum este si Del Piero la Juventus.

adidwu06.11.2008 18:32
Del Piero este cu o clasa peste Ibrahimovic. Si nu sunt nici fan Juve, nici fan Inter.

Ai dreptate,Del Piero este un jucator genial,asta se observa chiar daca nu esti suporter juventin.

MoWeed15.11.2008 17:17

Bolton-Liverpool 0-2

'28 Kuyt

'73 Gerrard

steaua_gloria26.11.2008 21:47

Liverpool practica un fotbal urat .

Liverpool-Marseille 1-0

DelPiero1027.11.2008 10:22

O rusine de echipa...Liverpool(a) astia...

Dany's03.12.2008 16:48

De ce? Eu n-as mai comenta daca as fi fan juventus.

«1121314151634»