Fa un print la clasament, nu vei mai avea mult timp satisfactia asta! ![]()
Fa un print la clasament, nu vei mai avea mult timp satisfactia asta! ![]()
Cred ca Gerrard este cel mai mare fotbalist pe care l-am vazut vreodata....si aici ma refer si la caracter si la tot ce-nseamna a fii idol.
Dupa victoria in extremis cu Wigan, Liverpool se mentine la egalitate de puncte cu Chelsea inainte de meciul direct dintre cele 2 echipe.Cu o victorie in etapa urmatoare Liverpool ar trece pe locul 1
PS: Multumesc moderatorilor care nu l-au lasat pe c.ronaldo17 sa inchida topicul
De abia bateti echipe de duzina si voi vreti titlul?Ha.Pai voi nu vedeti cum joaca United si Chelsea?Locul 4 este al vostru.
United aia pe care i-am batut?
Stai sa vezi distractie pe Old Trafford,MoWeed,e chiar asa greu de recunoscut ca n-aveti echipa de titlu?Sa mai bagati voi niste bani,caci un Gerrard si Torres nu-s de ajuns pt a lua titlul in Anglia...
Asta vom vedea la finalul sezonului! Momentan suntem pe 2 la egalitate de puncte cu liderul si la 4 puncte de locul 3.
La Liverpool a fost mereu mai importanta valoarea grupului decat individualitatile din lot. Prin valoarea grupului am luat Champions League-ul in 2005
Insa titlul este un maraton,si-n multe meciuri ai nevoie de individualitati pt a castiga.Voi aveti prea putine.Punct.Nu-ti face iluzii,n-o sa rezistati in lupta pentru titlu. ![]()
Liverpool e pe 2, la 4 puncte de locul 3 deoarece Manchester are un joc mai putin. ![]()
unde vedem si noi meciul pe net ?? ![]()
Chelsea-Liverpool 0-1 pauza
Foarte bine ca a batut Liverpool. Acum Manchester United e favorita la titlu ![]()
Bravo baieti.E prematur sa vorbim de titlu dar cred ca anul acesta e al lui Liverpool.
Fa un print la clasament, nu vei mai avea mult timp satisfactia asta!![]()
Asa e, nu mai suntem pe 2, suntem lideri :biggrin:
Prima infrangere a lui Chelsea acasa dupa aproape 5 ani in care nu au luat bataie. Cea mai ofensiva echipa din Premier League nu prea a miscat in atac.
Liverpool-Portsmouth 1-0
Gerrard min 75 din penalty.
Suspect cum tot continua "minunea" nu-i asa Ronnie?
Numai in finalul meciului castiga bulanosii astia! :-s
Liverpool-Portsmouth 1-0
Gerrard min 75 din penalty.
Suspect cum tot continua "minunea" nu-i asa Ronnie?
Sunteti pe primul loc din greseala,la fel ca dinamu.Am urmarit partida,noroc cu penaltiul...sunteti slabi,nu aveti fata de campioni.Eu zic sa va linistiti,ca nu veti fi campioni...oricum,e bine,aveti locul 4 asigurat! ![]()
Suntem pe primul loc pentru ca ne-am batut contracandidatele. Numai cu Stoke si Villa am pierdut puncte...
S-au jucat 10 etape,calm down,mai e mult pana departe!Eu zic ca victoriile astea obtinute cu forcepsul,nu prevestesc ceva bun...
P.S.VAI,MARITE MODERATOR,ITI MULTUMESC CA NU M-AI LASAT SA MA FAC DE RAS.ITI MULTUMESC!
AS VREA,DACA SE POATE,SA-MI DAI SI NISTE MEDITATII DE LIMBA ROMANA,CE ZICI?
Daca azi Liverpool bate pe Tottenham, atunci deveniti favoriti la campionat.
PS: Relax, am deja x pauza - 1 final pe bilet. ![]()
@Pinturicchio
Nu ti-am editat postarea pentru a face pe desteptul sau ceva de genul. Si eu mai gresesc ca orice om si nu observ. Asa ca, decat sa te anunt pe tine sa corectezi(nu erai pe mess) am editat eu postarea. Imi cer scuze daca ai inteles gresit.
@Ronnie
In cazul asta sper sa nu iti iasa biletul
Am lasat totul in urma...am inteles ce-ai vrut sa faci.In alta orinde de idei...v-ati revenit!
V-a batut ultima clasata...Tottenham-Liverpool 2-1.Eu ti-am zis ca norocu' nu tine la nesfarsit...valabil si pt dinamuistii din groapa.
Asta e, nu le poti castiga pe toate
Liverpool 0-At.Madrid 1 Scor la pauza surpriza pusesem 1 solist pauza
asta e
Ce penalty! Sa va fie rusine!
O echipa de rahat.I-a dominat Atletico de zici ca jucau cu Malaga...