FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool FC

«191011121334»
MoWeed23.08.2008 23:19

Stai linstit ca se poate.

Avem cel mai bun mijlocas central din lume si cel mai bun atacant din Premier League(cel putin). Avem in lot 4 castigatori la campionatul european. Avem un Mascherano care este campion olimpic. Il avem pe Carragher, care este unul dintre cei mai buni fundasi din Premier League.

DelPiero1023.08.2008 23:24

Vedem peste 9 luni...si va zic eu,voi nu luati PL...:))poate decat cu un Calciopoli britanic,la fel cum au luat si frustratii nerrazzuro...

MoWeed23.08.2008 23:24

Eu sper ca peste 9 luni sa-ti faci "mea culpa". Nu uit, stai linistit!

"frustratii" nerazurro au fost primii din cei cinstiti. Pana una alta, Inter a luat si pe teren campionate de atunci. Liverpool nu cred ca va avea ocazia asta, nu vad echipe mari in Anglia care sa aiba jumate din echipele din PL "sateliti" cum a avut Juventus...

c.ronaldo1724.08.2008 08:27
Mai au de mancat United pana sa ajunga la gloria europeana de la Liverpool.

In Champions League: Manchester United - 2 trofee, Liverpool - 1 trofeu.

Si sa nu uitam ca in ultimii 5,6 ani, Liverpool nu a dat nici`un gol celor de la Manchester in campionat. Nici`un gol... :wub:

MoWeed24.08.2008 08:35
Mai au de mancat United pana sa ajunga la gloria europeana de la Liverpool.

In Champions League: Manchester United - 2 trofee, Liverpool - 1 trofeu.

Si sa nu uitam ca in ultimii 5,6 ani, Liverpool nu a dat nici`un gol celor de la Manchester in campionat. Nici`un gol... :wub:

In istoria competiei: Manchester United - 3 trofee, Liverpool - 5 trofee, sau daca vrei sa o luam asa: in Cupa Campionilor Europeni: United- 1 trofeu, Liverpool-4 trofee.

Va veni si vremea noastra din nou

c.ronaldo1724.08.2008 09:06

Cred ca 2 trofee in Champions League sunt mult mai greu de castigat decat 4 trofee in Cupa Campionilor. Raman totusi la parerea ca pe plan european, Manchester United e cea mai importanta echipa din Anglia.

MoWeed24.08.2008 09:09
Cred ca 2 trofee in Champions League sunt mult mai greu de castigat decat 4 trofee in Cupa Campionilor.

S-a schimbat mult de pe vremea CCE; atunci nu se faceau atatea transferuri si jucau doar echipele campioane care intr-adevar aveau cei mai buni jucatori dintr-o tara.

Totusi sa nu uitam ca ati fost timp de vreo 15 ani in topul celor mai bogate echipe din lume(vreo 10 ani chiar pe primul loc). In acest context numai 2 trofee CL sunt putine....

Tu ramai la parerea asta deoarece esti subiectiv ca si mine, dar pana una alta Liverpool are 5 stele pe tricou, iar Manchester numai 3.

f234567k24.08.2008 10:09
la fel cum au luat si frustratii nerrazzuro...

In locul tau taceam.

Mai sus de locul 3 nu terminati nici anul asta, merge pe o bere?

On: Pentru Liverpool e un succes sa termine mai sus de locul 4 la ce adversari are la titlu.

DelPiero1024.08.2008 12:01

Ce-mi place cum v-ati unit voi,cormonarii si interistii impotriva marelui rau numit Juve...

P.S.Interistule,pe o lada de bere ca ne luptam la titlu anul asta!

MoWeed24.08.2008 13:24

Ca fan al lui Liverpool nu am nici o problema cu juve atata timp cat fanii "reginei blaturilor" nu jignesc echipa. Ca fan al lui Inter nu va pot suporta pentru anii de blaturi...

Lupta la titlu in Italia o sa fie in 3: Inter, Roma si Milan

Adi Tanas24.08.2008 13:29

numai daca cumparati arbitrii si jumate din echipe,chiar si atunci veti avea putine emotii la sfirsit

Liverpool ca deobicei locul 4 e al vostru,poate daca ati avea alt antrenor(il respect pe Rafa pentru ca antrenat si Valencia) care ar face o echipa mai ofensiva atunci veti cistiga campionatul dar nu si CL, in rest jucatorii is foarte buni.

f234567k24.08.2008 13:41

numai daca cumparati arbitrii si jumate din echipe,chiar si atunci veti avea putine emotii la sfirsit

Liverpool ca deobicei locul 4

Sa vedem daca o sa termine pe 4, Tottenham nu renunta asa usor.

Ce-mi place cum v-ati unit voi,cormonarii si interistii impotriva marelui rau numit Juve...

O sa va luptati..

21498_370-26215-moggi.jpg

alexynho24.08.2008 13:54

Liverpool ca deobicei locul 4

Sa vedem daca o sa termine pe 4, Tottenham nu renunta asa usor.

Te cred... rupe Tottenham... locul 18 actualmente :). In necunostinta de cauza, cu totii sunteti mari experti al fotbalului britanic.

MoWeed24.08.2008 13:56

Tottenham a rupt tot si anul trecut :)))

Marele Arsenal si-a luat-o de la Fulham. Cel putin locul 3 il luam, desi sunt sigur ca avem lotul necesar sa castigam Premier League

f234567k24.08.2008 13:59

Usor,usor prieteni. Ati uitat anul trecut cum a inceput Tottenham de la retrogradare a ajuns in prima jumatate a clasamentului.Cum spunea Adi, locul 4 e al vostru. A crescut inima in voi ca aveti 6p dupa 2 meciuri cu niste echipe slabe.

P.S. Astept un Inter-Liverpool sa va rupem capatana.

alexynho24.08.2008 14:02

Ati avut ocazia anul trecut... si v'am aplicat o corectie in ambele meciuri.

Si de Tottenham.. tu stii baiatule pe cat a terminat sezonul trecut ?... locul 11.. care e prima jumatate a clasamentului ?... nu stiam ca sunt acum 22 de echipe in Premier League.

f234567k24.08.2008 14:10

BAH ce corectie ne-ati aplicat :hmmm: . In tur cu eliminarea aia nemeritata a lui Marco, apoi la retur unde au lipsit oameni importanti din aparare+ ocazii mari ratate de Cruz.

A, sa nu mai zic de marea echipa Liverpool(avea dreptate cine spunea), una e sa lupti doar pe un front(UCL), alta e sa lupti pe 3 ;).

Pana la urma, ma :shit: si pe Liverpool, si pe Tottenham:)).

siamo noi i campioni dell'italia siamo noi

c.ronaldo1724.08.2008 14:12

@f234567k

Eliminarea lui Materazi a fost perfect regulamentara, si nu sunt fan Liverpool, din contra, tin cu Manchester United. :)

f234567k24.08.2008 14:14
@f234567k

Eliminarea lui Materazi a fost perfect regulamentara, si nu sunt fan Liverpool, din contra, tin cu Manchester United. :)

Cauta un rezumat, sa vezi cum se arunca Torres :).

MoWeed24.08.2008 14:15

Asa e eliminarea a fost meritata desi tin si cu Liverpool si cu Inter...

anul trecut Tottenham au fost penibili, la fel cum vor fi si anul asta. Au un lot net inferior lui Liverpool, la fel ca si Arsenal.

alexynho24.08.2008 14:16

Pe statistica scrie: Liverpool 2-0 Inter / Inter 0-1 Liverpool. Asta spune totul :)

LE: Asta e diferenta dintre campionate. Locul 1 Italia 0-3 Locul 4 Anglia.

f234567k24.08.2008 14:21
Pe statistica scrie: Liverpool 2-0 Inter / Inter 0-1 Liverpool. Asta spune totul :)

Pe statistica si Dinamo are mai multe victorii cu noi in meciurile directe.

Singura data cand am iubit Liverpool, a fost in 2005. :kisstogether:

Urmatoarea mea postare in topic-ul asta o sa fie in mai.

Salut.

MoWeed24.08.2008 14:22
Pe statistica si Dinamo are mai multe victorii cu noi in meciurile directe.

dar dinam0 nu a avut niciodata un parcurs european mai lung ca al nostru in ultimii ani, spre deosebire de Liverpool care a ajuns mereu mai departe ca Inter.

E o virtute sa stii sa pierzi si sa nu dai vina pe arbitraj :whistle:

Campionatul italian este mult sub cel englez, dar asta se datoreaza si scaderii interesului pentru Serie A ca urmare a blaturilor jegoase facute de juve si Milan...

DelPiero1024.08.2008 14:43

BAH ce corectie ne-ati aplicat :hmmm: . In tur cu eliminarea aia nemeritata a lui Marco, apoi la retur unde au lipsit oameni importanti din aparare+ ocazii mari ratate de Cruz.

A, sa nu mai zic de marea echipa Liverpool(avea dreptate cine spunea), una e sa lupti doar pe un front(UCL), alta e sa lupti pe 3 ;).

Pana la urma, ma :shit: si pe Liverpool, si pe Tottenham:)).

siamo noi i campioni dell'italia siamo noi

Auzi,da' CL n-ati mai luat de pe vremea lui Helenio Herrera!Erai nascut atunci? :hooray:

P.S.CL...de fapt Cupa Campionilor!.

Cat despre Liverpool,sunt eu un pic rautacios,s-ar putea sa termine totusi pe locul 3 anul asta...si echipa de titlu ar avea,insa le lipeste ceva...(money,influenta...?).

P.S.MoWeed,sa nu incepem sa scriem juve cu j mic,pentru ca stiu si eu cateva glume legata de echipa voastra...

L.E.Interistule,priveste-l p-asta de la avatarul meu...mai stii de cate ori v-a dat gol?NASUL VOSTRU E DEL PIERO,nu Moggi!App,faptul ca si acum ne amintiti de Moggi,va face un pic frustrati...mereu am vazut Icter drept un fel Rapid din Italia...singuri impotriva tuturor! :laugh:

MoWeed24.08.2008 15:40

@Pinturrichio

Aia era o greseala de scriere; nu l-am scris intentionat cu "j" mic. De altfel daca te uiti in postarile mele anterioare vei vedea ca am scris cu "J" mare. De exemplu:

Pana una alta, in ultimii 4 ani se poate spune ca am dominat UEFA CL, asa ca ciocul mic. Juventus este departe de gloria europeana de la Liverpool

Nu prea conteaza lipsa influentei intr-un campionat in care marea majoritate a meciurilor se joaca pe teren. Sa stii ca se poate castiga un campionat si fara sa ai echipe care iti dau 6 puncte pe sezon(cum ati avut voi destule) sau sa faci japca cu arbitrii.

Del Piero e un mare jucator dar oare ar fi fost asa de mare daca adversarii nu-l ajutau sa dea goluri?(aici ma refer la meciurile din plan intern). Nu cred ca e o coincidenta ca marea majoritate a jucatorilor au dezamagit dupa ce au plecat de la voi(Canavaro, Zambrotta, Thuram, Vieira, etc). Faptul ca si acum amintim de Moggi este o consecinta a frustrarii voastre permanente(vai ca Inter fura, vai ca au luat campionatul fara juve, sau mai stiu eu ce prostie). Nu ar trebui sa comentati atata timp cat ati dat o lovitura uriasa de imagine fotbalului italian prin blaturile voastre. Ati accelerat declinul fotbalului italian deoarece a scazut foarte mult interesul pentru un campionat in care se stiau dinainte primele 2 echipe.

«191011121334»