@Pirotehnistu'
Ai cumva cartea Waffen SS in format electronic?Dau la schimb Mein Kamph , format pdf in limba romana. ![]()
@Pirotehnistu'
Ai cumva cartea Waffen SS in format electronic?Dau la schimb Mein Kamph , format pdf in limba romana. ![]()
Aryana Havah- Inuaki, reptilianul din mine; Confesiunile unei fiinte reptiliene
Desi nu e genul meu de carte, am gasit-o interesanta si frumoasa prin simplitatea ei. Daca sunteti pasionati de "conspiratia reptiliana" merita sa o cititi.
Recomand cu mare caldura romanele arthuriene ale lui Terence Hanbury White:
Sabia din piatra
Regina vazduhului si a intunericului
Cavalerul rau facut
Lumanarea in vant
Daca primul e mai pentru pre-scolari, s-a facut si-un film Disney dyupa el, ultimele trei sunt foarte adulte.
Vraciul. Profesorul Wilczur. So and so. Niste elevul dima cu contele de mote cristo, merge per total. Partea cu adevarat frumoasa e ca mi-am adus aminte cat de bine e sa citesti.
ba, sa stii ca de conte m-am luat si io, noroc cu astia de la adevarul ca dau carti moca, azi venind volumul 4.
Modelarea functionarii masinilor hidraulice - Eugen Constantin Isbasoiu,Editura UPB.
Toata-toata?
Toata-toata?
te-ai mira..dar da.cam toata.am pdf-urile pentru cine o doreste.
Modelarea functionarii masinilor hidraulice - Eugen Constantin Isbasoiu,Editura UPB.
Suna interesant.
Suna interesant.
interesante sunt exemplele de aplicatii..care se regasesc si in viata de zi cu zi.
interesante sunt programele in Fortran si in Matlab..dar lumea ce sa stie?lumea viseaza:
![]()
![]()
Dune- Frank Herbert - nu cred ca mai are nevoie de prezentare
Dupa parerea mea, Dune este de departe cea mai buna serie de carti SF. Pacat ca a murit Frank Herbert inainte sa termine pe cea de-a saptea carte care incheia saga. Deci... gasesti absolut orice in cartile alea: stiinte politice aplicate, istorie, curente filosofice si religioase, psihologie, etc. O recomand tuturor, indiferent sunteti fani Science Fiction sau nu.
Pe linga Dune,mai este si seria Ender a lui Orson Scott Card.Iar acum m-am apucat de alta serie a lui Card,Intoarcerea acasa.Primele volume au aparut la Nemira.
ma poate ajuta cineva cu o carte.. ? inimi cat sa cuprinda cerul patriei, de marandiuc, doresc sa o cumpar
ma poate ajuta cineva cu o carte.. ? inimi cat sa cuprinda cerul patriei, de marandiuc, doresc sa o cumpar
http://www.edituradacia.ro/index.php?page=...lii&id=2945
Poate reusesti sa comanzi de-aici, desi eu n-am reusit sa gasesc vreun pret sau informatii daca o au sau nu in stoc.
am incercat la ei si degeaba.. am gasit un tip pe okazii in neamtz, dar nu imi raspunde..
AG, Piatra-Neamt e un oras mic. Nici jud. Neamt nu e f mare. Poate pot sa te ajut. ![]()
http://www.okazii.ro/catalog/45362865/inim...-marandiuc.html
ma intreb daca o mai are ![]()
merci de ajutor sabin
eu ma consider norocos ca o am acasa ![]()
la editura sunt slabe sanse sa o gasesti, orienteaza-te spre anticariate.
stie cineva vreun site unde pot invata limbi straine ? as vrea sa gasesc ceva gratis, daca nu exista asa ceva, o sa dau si bani. ma intereseaza in special limba araba.
sper ca iti dai seama ca araba e aproape imposibil de invatat fara profesor... e vorba despre "secretele" pronuntiei care nu se invata decat de la cineva.
am vb cu cineva care invata acasa, si zice ca se poate , nu vreau sa ajung la un nivel avansat pentru moment.
nu te contrazic, dar uite ce se poate intampla cand inveti dupa ureche:
Dupa parerea mea, Dune este de departe cea mai buna serie de carti SF. Pacat ca a murit Frank Herbert inainte sa termine pe cea de-a saptea carte care incheia saga. Deci... gasesti absolut orice in cartile alea: stiinte politice aplicate, istorie, curente filosofice si religioase, psihologie, etc. O recomand tuturor, indiferent sunteti fani Science Fiction sau nu.
Feyd Harkonen all the way ![]()
eu ma consider norocos ca o am acasa
la editura sunt slabe sanse sa o gasesti, orienteaza-te spre anticariate.
am gasit-o, luni ma duc sa o iau :X
Existentialism from Dostoevsky to Sartre de Waltrt Kaufmann
Foarte greoaie lectura a trebuit sa reiau multe parti ca sa inteleg. Pentru cine vrea sa o citeasca: http://www.scribd.com/doc/23731093/Existen...r-Kaufmann-1956