FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce carti am mai citit

«18910111218»
Tani_ya09.12.2008 22:02
grigore traian pop "Miscarea Legionara" e super cartea....chiar daca are 500 de pagini...dar se merita...istoria de la A la Z a miscarii legionare din Romania...viata lui Corneliu Zelea Codreanu...realatiile legionarilor cu Antonescu...daca vreti sa aflati mai multe...cititi-o...

Intr-adevar e super! Si ce spune se confirma cu o alta, tot despre Fenomenul Legionar: SECRETUL SABIEI DE FOC http://www.scribd.com/doc/886529/Secretul-...omenul-Legionar . Publicata cu CopyLIBER.

SECRETUL_SABIEI_DE_FOC._Fenomenul_Legionar.pdf

DE_CE._REFLECTII_INFIDELE_DESPRE_HOLOCAUST.pdf

ANTONESCU_CODREANU._TESTAMENTELE_LOR_POLITICE.pdf

Eminescu_interzis.pdf

MOTA_SI_MARIN._TESTAMENTELE_LOR_POLITICE.pdf

SPRE_EMINESCU.pdf

NICOLAE_IORGA___TESTAMENTUL_POLITIC.pdf

AUTOAPARARE_PSIHICA._Cum_sa_devii_imun_la_manipulare.pdf

SECRETUL_SABIEI_DE_FOC._Sau_cum_e_cu_putinta_Fenomenul_Legio.jpg

SPRE_EMINESCU._Raspuns_romanesc_la_amenintarile_prezentului_.jpg

ANTONESCU_CODREANU._TESTAMENTELE_LOR_POLITICE__coperta_.jpg

DE_CE._REFLECTII_INFIDELE_DESPRE_HOLOCAUST.jpg

AUTOAPARARE_PSIHICA._Cum_sa_devii_imun_la_manipulare__copert.jpg

Eminescu_interzis.JPG

MOTA_SI_MARIN._TESTAMENTELE_LOR_POLITICE__coperta_.jpg

N._IORGA___TESTAMENTUL_POLITIC.jpg

axl19.12.2008 08:24

Steaua - Legenda unei echipe de fotbal - Catalin Oprisan

Impresionanta. Ieri m-am apucat de ea, n-am lasat-o jos pana n-am terminat-o. Surprinzator de multe greseli de redactare, fotografii foarte multe si foarte bune, de continut nici nu mai vorbesc.

axl22.12.2008 10:09

Cameleonul - William Diehl

Exploziv, extraordinar...

Cititorul ramane inmarmurit!

The San Diego Union

Nu stiu cine e domnul San Diego Union dar nu e nici exploziv, nici extraordinar si in niciun caz cititorul, adica eu, nu ramane inmarmurit. Ramane asa si-asa. E un fel de lasa-ma sa te las.

Quetzalcoatl27.12.2008 14:33

Cine suntem de Dan Puric

O carte care mie mi-a placut foarte mult. Intr-un limbaj proaspat, autentic

redondo27.12.2008 14:55

"Rosu si Negru" de Stendhal....o carte clasica despre situatia generala a sec. 19 si in care se abordeaza problema unui geniu care nu va putea fi niciodata inteles de contemporanii sai.

SSK03.01.2009 12:49
Patimile dupa Pitesti si Gherla, doua carti cutremuratoare de Paul Goma. Pentru cine vrea sa afle mai multe despre inchisorile comuniste de la inceputul anilor 50.
Mar1us_D06.01.2009 23:05

Cross - James Patterson , un roman politist care nu mi-a lasat o parerea rea :)

Stanici07.01.2009 00:57
Patimile dupa Pitesti si Gherla, doua carti cutremuratoare de Paul Goma. Pentru cine vrea sa afle mai multe despre inchisorile comuniste de la inceputul anilor 50.

Din "Gherla" mi-a ramas intiparita expresia " a arunca zarurile in izmene". Tare rau! In rest, de acord cu tine! I-ote ca nu numai "Cel mai iubit dintre pamanteni" are ceva sa ne arate! (personal, am ceva cu Preda- nu imi place stilul sau neam!) .

LE: Si nici al lui Sadoveanu - ala, pana se intampla ceva, iti povesteste despre toate nemurile personajelor si apoi descrie metru cu metru imprejurimile locului in care se desfasoara actiunea - asa, ca sa iti arate cat de bine le are cu romana.

Creanga rulz!

SteauaB07.01.2009 02:05

"Padurea Spanzuratilor - Liviu Rebeanu.

axl08.01.2009 08:32

Lope de Vega - Steaua Sevillei/Cavalerul din Olmedo

Simpatic, acest Shakespeare spaniol.

Anthony Burgess - Portocala mecanica

Hm, un sefe orwellian, nu prea cine stie ce dar interesant.

Edgar Rice Burroughs - Tarzan din neamul maimutelor/Intoarcerea lui Tarzan

Printre putinele din cartile copilariei pe care le-am recitit cu placere si pe nerasuflate la varsta asta.

1on09.01.2009 12:58
Steaua - Legenda unei echipe de fotbal - Catalin Oprisan

Impresionanta. Ieri m-am apucat de ea, n-am lasat-o jos pana n-am terminat-o. Surprinzator de multe greseli de redactare, fotografii foarte multe si foarte bune, de continut nici nu mai vorbesc.

Adevãrat, totuși, mã mirã cã lipsesc unele lucruri ca, de exemplu, o listã cu jucãtorii dupã numãrul de partide jucate, și a golgeterilor. Partea cea mai interesantã e cu înființarea și istoria numelui "Ghencea".

Mi se pare lipsã de respect pentru cumpãrãtor faptul cã nu e cartonatã și cã e legatã prost, ținând cont de format și, mai ales, de preț.

axl14.01.2009 09:23

Haita lupilor - Vasil Bikov

Iubesc, pur si simplu, romanele propagandistice rusesti. Cata ardoare, cat eroism!

carminastan14.01.2009 13:30

Knut Hamsun - Foamea - am citit-o inainte de sarbatori si m-a deprimat cumplit. Decaderea si/sau degradarea unui scriitor datorata sarciei, cam ast ae ideea.

Gabriel Garcia Marquez - Aventurile lui Miguel Litin, clandestin in Chile - lectura de vacanta, spre reportaj, nu chiar in celebrul stil marquez, dragutica

Charles Seife - Zero. Biografia unei idei periculoase - absolut superba din punctul meu de vedere. Istoria cifrei 0 de-a lungul timpurilor, cand cum a aparut si cum a influentta dezvoltarea diverselor stiinte (matematica, fizica, filozofie). Consecintele aceptarii sau neacceptarii lui. Este undeva spre carte stiintifica, dar scrisa intr-un limbaj foarte usor, pe intelesul oricui. Cred.

Bodanel14.01.2009 14:17
Knut Hamsun - Foamea - am citit-o inainte de sarbatori si m-a deprimat cumplit. Decaderea si/sau degradarea unui scriitor datorata sarciei, cam ast ae ideea.

Mie mi-a placut .

carminastan14.01.2009 14:43

In felul ei e ok. Dar cu siguranta nu e de citit in decembrie cat tu visezi sarmale :D. Nu am zis ca nu mi-a placut ci doar ca m-a deprimat. Si pe fondul mult mediatizatei crize financiare cand stai si iti calzulezi banii.

In general citesc ca sa ma relaxez. Si asta nu m-a ajutat. Si ca tot veni vorba, Conjuratia imbecililor m-a enervat cumplit. L-am urit pe Ignatius. Citeam dimineata pe metrou si ajungeam in spume la serviciu :)))

axl14.01.2009 14:52
Conjuratia imbecililor m-a enervat cumplit.

Cartea aia e o cretinitate.

carminastan14.01.2009 15:12

Imensa.

Joga Bonito20.01.2009 15:03

Cine stie de unde pot achizitiona cele 4 carti scrise de Sthepenie Meyer. Daca se gasest on-line sau prin librarii? :greedy:

axl20.01.2009 15:09

Cauta la:

www.librarie.net

www.librariaonline.ro

www.cartea-mea.ro

samd.

carminastan20.01.2009 15:10
Joga Bonito20.01.2009 17:23

Nu se mai gaseste... :(((( :(

Joga Bonito29.01.2009 19:49

Adjudecata!

Culmea, am gasit-o in libraria mea minuscula, din oraselul meu. Am ramas surprins placut si cuprins de o stare de euforie am parasit libraria fara sa mai primesc restul cuvenit.

Probabil ca luni o sa-mi fac curaj sa plec la Timisoara sa caut si celelalte carti. Ieri am avut nesabuinta sa conduc pe o ploaie nesfarsita si pe un drum periculos si alunecos vreo 100 de km, cu un prieten, doar sa ma trezesc pierdut in Iulius Mall. Iar prietenul meu, citez "am locuit 4 ani in Timi, stiu tot ce misca", sa inceapa sa ceara indicatii de la agentii de circulatie sau de la soferii nervosi din trafic care ne vorbeau cu geamul inchis si scrasneau injurii printre dinti.

Oricum, cartea difera complet fata de filmul care l-am vazut la cinema in aceasi zi. Lucru ce ma pune pe ganduri, ori e tampita regizoarea (da, e o femeie) ori e tampita (da, tot o femeie) traducatoarea.

SSK13.02.2009 14:58
NU va recomand Versetele satanice a lui Rushdie. Eu am abandonat-o dupa 120 de pagini (ceea ce fac foarte rar, cand e vorba de carti)
razvan2817.02.2009 17:14

cartea nuntii de g.calinescu....o porcarie.e aiurea rau :puke:

Lari17.02.2009 17:59
NU va recomand Versetele satanice a lui Rushdie. Eu am abandonat-o dupa 120 de pagini (ceea ce fac foarte rar, cand e vorba de carti)

Pe mine nici Copiii de la miezul noptii nu m-a incantat

«18910111218»