adevarat, dar acum sa fim seriosi, cu cine e mai bine Sevilla sau AZ67 ?
Normal ca niste olandezi, inainte de duelul nationali prindea mai bine, dar asta e....
@mlacatus
Dinaintea meciului cu cei din groapa de gunoi... :lol:
adevarat, dar acum sa fim seriosi, cu cine e mai bine Sevilla sau AZ67 ?
Normal ca niste olandezi, inainte de duelul nationali prindea mai bine, dar asta e....
@mlacatus
Dinaintea meciului cu cei din groapa de gunoi... :lol:
@uliviusSi ce daca? nu trebuie sa ne cramponam de asta! Nu trebuie sa mergem la acest meci cu capul plecat, trebuie sa luptam pana in ultima clipa, sa tratam meciul de la egal la egal! Si noi putem, nu doar ei!
bravo! am vb. cu jucatorii, si miau spus ca au citit acest mesaj, si ca lea dat fff. mare incredere. datorita tie Steaua o sa se califice!
asta se cred Thereau? de unde pana unde stie Cyril sa scrie asa de bn in romana =)) >?
@ c. ronaldo17
N-ai auzit ca Cyril scrie in romana doar pe forumuri, ca se emotioneaza in fata presei?... :lol:
Nu este primul. Mai era unul care se credea Nicolae Dica. Pustani sau pustioaice de 12-13 ani.... :wink:
@uliviusSi ce daca? nu trebuie sa ne cramponam de asta! Nu trebuie sa mergem la acest meci cu capul plecat, trebuie sa luptam pana in ultima clipa, sa tratam meciul de la egal la egal! Si noi putem, nu doar ei!
bravo! am vb. cu jucatorii, si miau spus ca au citit acest mesaj, si ca lea dat fff. mare incredere. datorita tie Steaua o sa se califice!
:lol: Mai baiatule tu vorbesti serios? :lol: sunt convinsa ca exact ceea ce am scris eu au citit si ca vor tine cont!!
Da' sper ca au citit toti da?
Toti mai putin Andrey. Dar "stim" ca il va suna si pe brazilian sa il informeze. ![]()
Ce mai urmeaza....clone Gigi?
Gata cu offtopic-ul. ![]()
eu sper si cred in continuare ca putem ajunge in finala...sigur va fi greu mai ales acest prim pas cu Sevilla dar putea trece ! steagro
Forza Steaua! 8)
Frate zic eu ca daca trecem de Sevilla,ceea ce o sa facem,nu ajungem in FINALA usor,mai sunt si alte echipe bune.Totul e sa se concentreze si sa joace mereu cum a jucat la Lyon.
Forza Steaua!!!
Mergem mai departe doar daca se vor concentra baietii asa cum trebui!! Eu am o amintire frumoasa de la un Steaua-Valencia 2-0.
Daca vor fi trup si suflet cum au fost in meciul ala nu are cine sa ne opreasca pana in finala... apropo am inteles ca lumea nu vrea sa se duca la meci din cauza la ce a zis Mitica??
Steaua nu e a lor... Steaua e a noastra si fara noi nu vor face nimic, deci mergeti cat mai multi pe stadion... asa cum am fost si in Liga sa fim si la meciul cu spaniolii...
Sorry, eu vb si tocmai eu nu vin la stadion dar imi place cand vad stadionul plin... Si in curand voi fi si eu pe stadion nu va faceti griji... ranile vechi care se vindeca prea greu!
Daca Steaua trece de Sevilla o sa fiu in al 9-lea cer.. :lol:
auziti nu stiti care este lotul care joaca cu sevilla?Dica este accidentat dra in cate luni va reveni?
Sunt interzise pe forum,tranzactiile cu bilete la meciurile de fotbal.
Moderatorii
Batem Sevilia si in deplasare si acasa... Cred...
Cel mai spectaculos meci pana acum:
Bayer Leverkusen 3 - 2 Blackburn R.
Urmeaza Benfica - Dinamo!
Vrem umilinta! Hai BENFICA! :evil:
Ii ingroapa Lobont in a doua repriza...
Mutlumesc Benfica, acuma o sa petrec ziua linistit
:D:D:
:D!
Era si cazul sa li se duca norocul.Nu-ti place Borcica in ultimul minut,nu? :twisted:
Aoleu Borcea dar ce cutremur? Cutremul in minutul 90 hahahaha!
Conversatie pe mess cu un "ultras" dinamovist care inainte de meci avea la status forza Dinamo...m... la spurcati...iar dupa meci la statusul sau cu majuscule scria M... Dinamo!
Mandru ca sunt stelist!
FCSTEAUA.RO este siteul suporterilor Stelei si este cel mai vizitat site in aceasta categorie. De aceea, ii rugam pe toti ca inainte sa scrie un mesaj sa aiba in minte ca mesajele lor sunt citite zilnic de mii de ochi si promovate pe prima pagina a site-ului. Decenta, bunul-simt si schimbul civilizat de idei definesc fcsteaua.ro
Moderatorii
1-0 Benfica Dinamo out! Putea sa fie si 2-0. Si ma indoiesc ca dinamovistii vor scoate mai mult de un 1-1. Portughezii sigur vor marca.
Din pacate Steaua e doar una!
important e sa trecem noi de Sevilla, restul mai putin ne intereseaza ![]()
Apropo, Sahtior - Nancy 1-1 ...
Cantec dedicat echipei Steaua, conducerii FC Steaua si nu in ultimul rand fanilor marii echipe Steaua Bucuresti
Rosu si albastru
Steaua ne numim,
Aducem spectacol lumii, poate va inveselim
Hai cantati cu noi acum,
Hai strigati, nu incetati
Hai cantati, cantati, cantati
Steaua este o putere
Si asta a dovedit,
Steaua este o campioana,
Campioana europeana
Campioana e si'n tara,
Multe titluri cucerind
Campioana legendara
Ce multi fani a dobandit
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana,
Steaua e, Steaua e, Steaua este campioana
Si pe cer Steaua apare
Si pe culmi la rasarit
La apus se duc doar cainii
Impreuna cu Rapid
Steaua e, Steaua e, Steaua vrem victorie
Steaua e, Steaua e, Steaua vrem victorie
Acest cantec a fost scris de catre Stefan Paun 1781025464517 si reprezinta o creatie intelectula proprie. Daca va ganditi sa plagiati (pentru ca tot este la moda), va rog sa pastrati textul fara sa-i aduceti modificari!(pentru mai multe info folositi o***@***)