1.Nici un meci nu seamana cu altul, iar cu Lyon au cam facut-o de oaie acasa, in timp ce un rezultat pozitiv dupa ce lucrurile si calificarea sau necalificarea sunt decise nu mai incalzeste pe nimeni.
2.Intre 5-10 milioane mi se pare o diferenta foarte mare nu numai ca suma insasi (in afara ca 10 ar fi dublu!)ci pentru faptul ca in ligi puternice din Europa un buget de 5 milioane nici nu prea ajunge pt un team de prima Liga ci de mijlocul clasamentului intr-o Liga secunda !! Deci de-ar fi 10 n-ar fi rau, dar mie mi-e teama ca nu sunt nici macar mai mult de 7 milioane !!
3.Dubla e in februarie, aici ai dreptate. Importanta va fi pregatirea si mai ales aranjarea unor meciuri tari in ianuarie pentru a integra noi jucatori si a avea meciuri in picioare
4.Inca nu este cert ca vom avea 2 echipe in CL, asa ca sa nu ne culcam pe 1 ureche !
5.Imi pare rau sa-ti spun ca Ghencea nu este unul dintre cele mai "bune" (prin ce definesti tu stadion bun ??)stadioane din Europa. Ai fost vreodata pe vreun stadion unde s-a jucat un meci de cupa europeana fie ea si Cupa UEFA dar ce sa mai zic de stadioanele de UCL ?? Ghencea doar a reusit cu chiu cu vai sa indeplineasca standardul minim pentru organizare! Am lipsit prea mult din lumea buna a fotbalului european si acum ca ne-au luat-o performantele inainte suntem destul de ramasi in urma cu infrastructura in ceea ce priveste stadioanele, conditiile de antrenament sau centrele de copii, lucru valabil pentru toate cluburile din Divizia A, dar asta-i alt subiect...