FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Uefa - editia 2006/2007

«123456»
mircea_zion17.12.2006 15:05

c.ronaldo17

Si dc sa zici frate ca , castiga cand tu stii ca Steaua nu este peste Sevilla sa fim seriosi asa sa zis si cu Real Madrid aa...noi in batem ii rupem acasa ...si ce am facut 4-1 ne`au invatat aia fotbal si ni l-a scos si din cap...mai treziti-va FOTBABUL din Romania nu este inca la nivelul celui strain, poate ca si voi va uitati la meciurile din Liga Angliei sa vedeti acolo fotbal nu ca la noi 2 pase pierd mingea acolo joaca tactic pai ..sunt sanse dar mici si depinde si de starea echipei in ianuarie si de starea echipei chiar si a lui Sevilla ;)

c.ronaldo1717.12.2006 16:20

a, pai dak toata lumea ar fi de parerea ta, atunci peste 50 de ani Romania tot pe acest loc va sta, Steaua nu va bate niciodata realu', rapid va ajuge la 100 de egaluri in UEFA, Dinamo va pierde la totenham mereu, CFR Cluj va face fata doar in Intertoto... !!!! Steaua poate bate !!! Trebuie sa ne jucam sansele.

FinalaUEFA17.12.2006 16:47

Daca jucam la fel de motivati ca la Lyon si ca la Real eu zic ca trecem de ei. Nu va luati ca au batut Barcelona in Supercupa- Barcelona nu punea mare pret pe trofeu, si jucam mult mai slab atunci , cu Real... i-au batut destul de greu dar nu uitati ca Real Madrid e o echipa cam neserioasa, se impiedica de multe ori de echipe mai slabe ca ei.

Ioana1917.12.2006 23:58

doamne da sa prindem o zi buna .. si oricum mai este pana atunci .. ne mai intarim .. si la ei cum nu este pauza competitionala .. poate ca or sa fie mai obositi ..

cu putina sansa cred ca trecem de ei .. oricum si dak n trecem .. noi suntem langa baieti ..

steagcruce2

Andreea stelista18.12.2006 08:21

FC Sevilla a trecut pe primul loc în Spania

Adversara Stelei din Cupa UEFA, FC Sevilla, a trecut pe primul loc în Primera Division, depãșind cu un punct pe Barcelona. Sevilla a profitat de faptul cã Ronaldinho&comp. nu a jucat în campionat și, dupã victoria cu 3-1 din deplasarea de la Recreativo La Huelva, a preluat șefia clasamentului. Golurile celor de la Sevilla au fost marcate de Luis Fabiano (penalty - min. 10), Kanoute (min. 34) și Jesús Navas (min. 53).

FC Sevilla a juca cu urmãtoarea echipã : Palop - Dani Alves, Aitor Ocio, Escudé, David - Jesús Navas (Hinqil, min. 69), Poulsen, Renato, Puerta - Kanoute (Martí min. 56), Luis Fabiano (Kepa, min. 76).

sursa:stelisti.ro

mircea_zion18.12.2006 16:40

Nush poate ati vazut aseara la televizor cred k era pe realitatea(scz pt reclama)se vorbea despre Dinamo si Steaua...a fost o discutie interesanta

**Stelist**20.12.2006 08:19

Noi avem sansele noastre cum le au pe ale lor...poate cine stie prindem si noi o zi mai buna iar ei na mai proasta si totusi sa fim seriosi uni zic ca nu avem sanse...sanse sunt HAT HAT...dar trebuie sa tratam meciul TUR cu foarte mare seriozitate si sa nu ne prostim ca cu Midlsboro dar putem castiga daca jucam cum am jucat in urmetoarele meciuri:

Real Madrid 1-0 Steaua

Steaua 6-0 FC National ( prima repriza ca a doua am last-o cam moale)

Steaua 4-1 Kyiv (tot prima repriza)

Steaua 1-1 Lyon (dar cu mai mult curaj)

Steaua 4-0 Lens

Tot ce trebuie sa facem este sa nu ne lasam batuti. in prima repriza ca de fiecare data cand avem 2-0 sau mai mult jucam mai relaxat in a doua repriza EXEMPLU: 4-2 cu BORO..prima repriza o fost mai buna ca a doua cand eram peste BORO!!

Totusi sanse SUNT!!! steagcruce2 steagcruce2 fularsteau2 steagsimplu steagsimplu forzateauafularsteaua2

stelist24/2423.12.2006 13:50
Daca jucam la fel de motivati ca la Lyon si ca la Real eu zic ca trecem de ei. Nu va luati ca au batut Barcelona in Supercupa- Barcelona nu punea mare pret pe trofeu' date=' si jucam mult mai slab atunci , cu Real... i-au batut destul de greu dar nu uitati ca Real Madrid e o echipa cam neserioasa, se impiedica de multe ori de echipe mai slabe ca ei.[/quote']

ce motivati au jucat ei cu Real SI Cu Lyon, mai laes acasa, imi pare rau pentru ei... Eu cred ca ei au inceput sa ni mai joace din cauza salariilor mari pe care le au

c.ronaldo1723.12.2006 17:36

@STELIST24/24

deplasare...

mlacatus26.12.2006 02:52

Eu zic ca in moment sansele se impart 40% - 60% in favoarea Sevillei. Deci ei sunt favoriti, dar doar in principiu. Comparatiile cu Valencia mi se par deplasate, deoarece Valencia era atunci cam debusolata si in primera dv nu prea mai rupea gura targului fiind iesita bine din forma. La momentul respectiv jucau si altceva decat in sezonul precedent in care luasera Cupa UEFA, noul antrenor Ranieri jucand altfel decat predecesorul sau. Acum stau lucrurile altfel, deoarece FCS este o echipa sudata si chiar in forma. Nu degeaba este prima in primera dv chiar daca nu are staruri ca in CL sau la Barca ori Chealsea. Mult va depinde de prima mansa, de tur. Chiar foarte mult. Ne trebuie tupeu, seriozitate in pregatire pana atunci si inca ceva intariri in lot mai ales acolo unde avem "bube" care ne macina si le stim cu totii. La ora meciului ei vor fi in plin campionat venind dupa un derby contra lui Betis daca nu ma insel in timp ce noi vom fi...inca in pauza ca deh, a fost mai bine sa jucam 2 etape din retur inca in decembrie in loc sa fi inceput returul un pic mai devreme asa avand implicit jocuri in picioare. Turul va fi cheia calificarii si...daca vom reusi acest 40%-60% sa-l transformam pana la ora dublei intr-un 50%-50% atunci totul va fi posibil si cu putina sansa , care este si ea necesara intr-o astfel de batalie! Acestea fiind spuse avem destula treaba in urmatoarele saptamani, haideti baieti ca se poate !!! steagcruce2

SteauaToronto26.12.2006 03:36

Asa a fost si cu Valencia si ati vazut ce au patit. Sevilla a inceput bine sa vedeti voi cum o va sfarsi in campionatul Spaniei: locurile 5-7!

xDaJACKALx26.12.2006 12:55
c.ronaldo17

Si dc sa zici frate ca , castiga cand tu stii ca Steaua nu este peste Sevilla sa fim seriosi asa sa zis si cu Real Madrid aa...noi in batem ii rupem acasa ...si ce am facut 4-1 ne`au invatat aia fotbal si ni l-a scos si din cap...mai treziti-va FOTBABUL din Romania nu este inca la nivelul celui strain, poate ca si voi va uitati la meciurile din Liga Angliei sa vedeti acolo fotbal nu ca la noi 2 pase pierd mingea acolo joaca tactic pai ..sunt sanse dar mici si depinde si de starea echipei in ianuarie si de starea echipei chiar si a lui Sevilla ;)

Ai dreptate frate,fotbalul in Romania a explodat in ultimii ani.Insa oricat ai incerca nu poti face performanta in Europa cu 5 milioane$(banii lu Beckham de sosete)Avem aproape 3 echipe in UCL si un singur stadion care e mai de doamne ajuta.

c.ronaldo1726.12.2006 13:36

@xDaJACKALx

1.fRATe, nimeni nu ne-a daat vreo sansa in mecirile cu Valencia, Betis sau Lyon

2.Nici chiar 5 milioane, avem vro 10 acum

3.Starea echipei in februarie, nu ianuarie.

4.Avem momentan doar 1, poate vor fi chiar 2 in Liga

5.Ghencea e unul din cele mai bune stadioane din Europa, atata timp cat se incadreaza in cerintele UEFA.

mlacatus26.12.2006 14:43

1.Nici un meci nu seamana cu altul, iar cu Lyon au cam facut-o de oaie acasa, in timp ce un rezultat pozitiv dupa ce lucrurile si calificarea sau necalificarea sunt decise nu mai incalzeste pe nimeni.

2.Intre 5-10 milioane mi se pare o diferenta foarte mare nu numai ca suma insasi (in afara ca 10 ar fi dublu!)ci pentru faptul ca in ligi puternice din Europa un buget de 5 milioane nici nu prea ajunge pt un team de prima Liga ci de mijlocul clasamentului intr-o Liga secunda !! Deci de-ar fi 10 n-ar fi rau, dar mie mi-e teama ca nu sunt nici macar mai mult de 7 milioane !!

3.Dubla e in februarie, aici ai dreptate. Importanta va fi pregatirea si mai ales aranjarea unor meciuri tari in ianuarie pentru a integra noi jucatori si a avea meciuri in picioare

4.Inca nu este cert ca vom avea 2 echipe in CL, asa ca sa nu ne culcam pe 1 ureche !

5.Imi pare rau sa-ti spun ca Ghencea nu este unul dintre cele mai "bune" (prin ce definesti tu stadion bun ??)stadioane din Europa. Ai fost vreodata pe vreun stadion unde s-a jucat un meci de cupa europeana fie ea si Cupa UEFA dar ce sa mai zic de stadioanele de UCL ?? Ghencea doar a reusit cu chiu cu vai sa indeplineasca standardul minim pentru organizare! Am lipsit prea mult din lumea buna a fotbalului european si acum ca ne-au luat-o performantele inainte suntem destul de ramasi in urma cu infrastructura in ceea ce priveste stadioanele, conditiile de antrenament sau centrele de copii, lucru valabil pentru toate cluburile din Divizia A, dar asta-i alt subiect... :(

Fane Berceni28.12.2006 20:19

FC Sevilla este cel mai greu adversar cu care a putut sa cada Steaua in saisprezecimile Cupei UEFA,deoarece este detinatoarea trofeului.Cu toate acestea,Steaua are o sansa de a trece de aceasta echipa,in cazul in care finantatorul Gigi Becali va aduce in aceasta iarna cativa jucatori valorosi din strainatate,in special brazilieni.Dupa cum bine stim,Steaua este la un pas de a-l aduce in Ghencea pe Marius Croitoru de la FC Vaslui.Asa ca,nu ar fi un lucru rau din partea lui Gigi Becali sa mai aduca vreo 2-3 jucatori de valoare la Steaua.

In incheiere,FANE BERCENI ureaza multa bafta Stelei in dubla cu FC Sevilla si,de ce nu,sa repetam performanta din sezonul trecut.

FORZA Steaua!!! MEREU VOM FI ALATURI DE VOI.

Kristy_Cj29.12.2006 01:08

La multi ani!!!

latrau05.01.2007 16:23

In primul rand as vrea sa spun ca Sevilla a castigat Cupa UEFA si SuperCupa Europei cu un noroc urias.In UEFA orice dintre semifinaliste puteau sa castige trofeul(inclusiv Steaua) si meciul contra Barcelonei a fost ca un simplu meci de campionat in care s-au intalnit 2 echipe din acelasi campionat care se cunosteau foarte bine.Nu pun la indoiala valoarea Sevillei,dar nu trebuie sa ne uitam de jos in sus la ei pentru ca Steaua a dovedit ca se poate lupta de la egal la egal cu orice echipa mare din Europa.Totusi cred ca ar trebui achizitionati 1-2 jucatori ofensivi care sa faca aceeasi treaba ca Dica,avand in vedere transferul acestuia.

c.ronaldo1705.01.2007 17:40

4-0 si 3-0 tzi se pare noroc?

ktalyn05.01.2007 21:04

Eu sunt sigur ca avem sanse, sa nu uitam ca meciurile incep de la 0-0 de fapt cea mai mare bucurie a mea a fost dupa dubla cu valencia, sincer n'am mai avut niciodata un sentiment de bucurie mai puternic ca atunci, nici macar calificarea in CL pe care o asteptam de 10 ani...Asa ca trebuie sa credem in sansele noastre ... si poate vom castiga si de data asta ;)! <<Asta e spiritul ros-albastru!!!>>

Steaua-Valencia_feat._Queen-We_are_the_c

mlacatus06.01.2007 15:49

nu vreau sa fiu f. "off-topic" dar pe mine m-ar interesa , ca tot ne-am plans ca mai rau nu puteam cadea, voi ce parere aveti, daca sa zicem situatia in grupa Sevillei era invers, si noi cadeam cu olandezii de la AZ Alkmaar , credeti ca batavii erau un adversar mai usor ? A nu uita ca ei au castigat chiar la Sevilla!...

c.ronaldo1706.01.2007 16:51

oricum Sevilla e mai puternica decat AZ... :wink:

mlacatus07.01.2007 09:47

@c.ronaldo17 : la prima vedere, da, ai dreptate, FCS este mai puternica decat AZ, DAR olandezii au castigat la Sevilla, chiar daca la ora meciului ambele echipe erau calificate, nu cred ca FCS isi dorea neaparat o echipa din CL, deci Sevilla este (si acasa) vulnerabila . Mie personal mi se pare si AZ o echipa destul de incomoda si cu mult peste Heerenvenn!

PS De unde ai citatul cu Jol , e super-cool ! :lol:

***alex***07.01.2007 12:45

AZ a castigat la Sevilla pentru ca spaniolii nu au jucat cu toti titularii!

I.N.Money07.01.2007 12:51

Alkmaar este o masina de fotbal,era la fel de greu daca picam cu ei.

In ultimii ani AZ a ajuns aproape la nivelul lui PSV Eindhoven,fiind cu mult peste Ajax sau Feyenoord la calitatea jocului.

Bogdan4Steaua07.01.2007 12:59

AZ Alkmaar reprezinta una dintre cele mai ofensive echipe din Europa si asta in conditiile in care nu au neaparat nume mari in componenta.

«123456»