FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Uefa - editia 2006/2007

«12346»
Motanu D15.12.2006 12:44
FC SEVILLA e detinatoarea SUPERCUPEI EUROPEI ...

Iar noi suntem Steaua.

I.N.Money15.12.2006 12:58

E greu,de ceea ce ne era frica nu am scapat,FC Sevilla,probabil cea mai in forma echipa iberica din acest moment.

Noua ne place insa sa eliminam detinatoarele trofeului si trebuie sa ne jucam sansa orice ar fi!

Ne intoarcem pe cel mai drag stadion pentru Stelisti dupa Ghencea si ar fi frumos sa mai producem o bomba.

Plecam cu sansa a 2 a,dar sper sa se creada deja invingatori ca sa primeasca o uriasa palma din partea Stelei cum a primit si Valencia !

Hai Steaua!

ulivius15.12.2006 13:08

Craioveanu: "Dinamo are șanse mai mari decît Steaua"

Fost jucãtor în Spania, Gicã Craioveanu, a declarat la TV Sport Special: "Dinamo are șanse mai mari decît Steaua. Benfica joacã bine, dar nu se poate compara cu Sevilla."

***alex***15.12.2006 13:13

Tocmai ce ma bucuram si eu ca au picat câinii cu Benfica ( am castigat un pariu :) ) si ne-a tras pe noi cu Sevilla :|:(

E un meci foarte greu, Sevilla e in forma mare in campionat. Au castigat toate meciurile de acasa din acest sezon indiferent de competitie cu exceptia celui de aseara! In deplasare au mai avut dificultati.

Iata cativa dintre cei mai importanti jucatori din lot: Portar : Palop ( coincidenta sau nu el a fost titular in dubla cu Valencia din februarie 2005 ) - Fundasi : Javi Navarro, Dani Alves, Escude - Mijlocasi : Renato, Jesus Navas, Maresca - Atacanti : Chevanton, Kanoute, Luis Fabiano

Plecam clar cu sansa a 2-a si nu ne ramane sa speram decat ca se va intampla din nou o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Forza Steaua!

Lavy_*_15.12.2006 13:34

Da..clar plecam cu sansa a doua.

De cand a inceput campionatul parca suntem urmariti de ghinion:ghinion la tragerea la sort din UCL, ghinion la autogol, ghinion la tragere in UEFA :cry:

Sa speram ca vom avea noroc cu carul la anul!

M@rmota15.12.2006 13:36

Norocul ti-l mai faci si singur..nu astepti sa pice totul din cer...sa speram ca norocul nostru va consta in niste transferuri reusite..pana atunci..greu de estimat sansele! :roll:

serban_m715.12.2006 14:16

eu zic daca Steaua trece de sevillia va juca finala...e un test important

c.ronaldo1715.12.2006 14:19

"Pana aici, gata cu UEFA pe anul asta"-Am zis cand am jucat cu Real Betis Sevilla... "Iar in Sevilla" -am zis la 1 secunda dupa aflarea adeversarului... :cry: REAL Betis SEVILLA 0-3 Steaua

mircea_zion15.12.2006 14:54

fara emotii Steaua cred ca va pierde :cry:

cezara stelista15.12.2006 15:39

cu valencia nimeni nu ii daea vreo sansa Stelei.Si i-a batut.Yo cred ca Steaua are mari

sanse fular-campionii

Andreea stelista15.12.2006 16:15
fara emotii Steaua cred ca va pierde  :cry:

fii mai pesimist! yo zik k avem 50% sanse.

FORZZA Steaua!! steag2

^Cody15.12.2006 17:01

Eu cred ca ii vom bate.. Steaua este o echipa care joaca mai bine in deplasare, si de multe ori a facut cate o surpriza neasteptata.. Dar oricum, avem nevoie de un miracol, sau de jucatori...

alexynho16.12.2006 08:38

Eu sincer ma bucur ca am cazut cu Sevilla . Pentru ca in cazul in care cadeam cu o echipa mai slaba , Steaua nu si-ar fi putut dovedi clasa . In cazul in care ne elimina , inseamna ca inca nu putem visa sa castigam Cupa UEFA . " Tot raul spre bine . "

In cazul in care ne vom califica mai departe , mai sunt doar 2 echipe periculoase : SV Werder Bremen si Dinamo Bucuresti :lol: ... chiar daca la prima vedere , suntem neti , rivalitatea dintre cele 2 echipe si-ar spune cuvantul (ex. anul trecut nu am putut sa o batem pe Rapid desi am fost mai buni :) )

stelista_pe_viata16.12.2006 11:25

Acelas lucru il spuneau unii si in 2004 cand am cazut cu Valencia..."Waw echipa asta e clar peste noi si e bine daca nu ne facem de ras...de batut nu se poate pune problema...sanse nule.."si iata ca am batut-o si cea care a mers mai departe a fost Steaua,asa k yo am incontinuare incredere in Steaua mea si din puctul meu de vedere AVEM SANSE!!!!si atat...poate unii cred k sunt prea optimista...dar atata timp cat mingea e rotunda,jucam pe acelas teren amndoua,11 contra 11...orce se poate intampla.BAFTA Steaua!!!!!

Sumy16.12.2006 12:21

Mai fratilor sa fim seriosi... Ce sanse are Staeua in fata Seviliei? La fel de multe cate a avut in meciul cu Real Madrid............

Fiti realisti....treziti-va.

mircea_zion16.12.2006 15:51
Mai fratilor sa fim seriosi... Ce sanse are Staeua in fata Seviliei? La fel de multe cate a avut in meciul cu Real Madrid............  

Fiti realisti....treziti-va.

are mare dreptate :cry:

c.ronaldo1716.12.2006 15:57
hai fratilor sa fim seriosi.ce sanse are Staeua in fata Seviliei?La fel de multe kte a  avut in meciul cu Real Madrid............FITI REALISTI....TREZITI-VA>>>>>>>>>>>

are mare dreptate :cry:

Halal suporteri...

bodanelu16.12.2006 16:02

@c.ronaldo17 nu halal suporteri... sunt mai realisti...

oricat de optimist ai fi, trebuie sa recunosti ca Sevillia este mult mai buna decat Steaua la ora actuala.

dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa credem in sansele noastre

cisco16.12.2006 16:26

Anul trecut am batut echipe care la momentul respectiv erau cu ochiul liber peste noi, NICIODATA nu poti sa stii ce se va intampla.

ktalyn16.12.2006 17:24

Daca e sa ne luam dupa ultimul meci cand sevilla a luat bataie acasa de la az alkmaar as spune ca avem sanse mari la califcare, dar daca ne luam dupa supercupa cu Barcelona nu am avea nicio sansa...

Sa nu uitam ca asa a fost si cu valencia acum 2 sezoane, in poarta fiind acelasi Palop !

Eu cred ca ne vom califica !

steagcruce2 steag2

Stryker16.12.2006 17:53

Rezultate FC Sevilla in deplasare(2006/2007):

in campionatul spaniei:

Real Sociedad 1-3 Sevilla

Atlético 2-1 Sevilla

Barcelona 3-1 Sevilla

Celta 1-2 Sevilla

Racing 0-0 Sevilla

Athletic 1-3 Sevilla

Espanyol 2-1 Sevilla

in Cupa UEFA:

Atromitos 1-2 Sevilla

Liberec 0-0 Sevilla

Grasshopers 0-4 Sevilla

Meciul din tur cred ca este un meci de 1X, nu cred ca ne pot invinge la noi acasa, dar la un egal cu goluri sansele noastre la calificare s-ar diminua considerabil...

***alex***16.12.2006 21:33

Iar acasa au numai victorii, cu exceptia meciul cu Alkmaar cand au jucat cu rezervele.

FinalaUEFA16.12.2006 23:21

Hai ma ce-aveti... vorbiti de parca Sevilla ar fi Chelsea sau Barcelona. E doar o echipa cu f. multi jucatori buni. N-au nici un Cannavaro, Juninho, van Nistelrooy sau alti jucatori din CL. Doar jucatori f buni. Luis Fabiano, Chevanton si Daniel Alves sunt jucatori valorosi, dar nu se pot compara cu starurile din CL. Sevilla este o echipa colectiva, ambitioasa , f determinata. Dar nu jucam cu Barca sa n-avem nici o sansa. :) Asa, si noi avem jucatori f. buni cum au si ei. Dica , Thereau, Goian, V. Badea, Radoi... Important e ca Steaua sa nu vada in Sevilla o super-echipa.. ci doar una f. buna, in care cu determinare o poti invinge. Inafara de asta, trebuie cumparati cativa jucatori si tinuti la echipa cei mai valorosi. (mai ales Dica)

Dupa aceea cu mult entuziasm, ambitie si determinare alaturi de un probabil dezinteres pt spanioli in favoarea locului de CL din Primera si Steaua o poate elimina pe Sevilla.

Eu zic ca avem sanse 45%.

com_tru16.12.2006 23:32

si ce daca Steaua joaca in deplasare al doile meci ca joaca mai bine in deplasare si o sa facem noi o impresie buna si acasa :twisted:

c.ronaldo1717.12.2006 09:33

Avem sanse sa batem sevilla cum am avut contra Valenciei, poate cu un + de vro 5-10% fata de meciul de acum 2 ani, deoarece avem experienta in UEFA si in Champions League.

«12346»