asta da exemplu ... cu tottenham sa ajungi in finala ... bv Alin ![]()
asta da exemplu ... cu tottenham sa ajungi in finala ... bv Alin ![]()
Il felicit pe Alin care se pare ca este cel mai bun jucator in opinia mea. Joaca frumos , spectaculos , deschis , fara faze stereotipice din care rezulta gol
Succes in finala , sunt sigur ca o s-o castigi ! BAFTA ! Eu nu mai am nici o treaba cu jocul asta ... ma depaseste
s-a terminat cu era 06 cand eram si eu p`acolo prin frunte.Ehhh... lasa ca altii au murit si n-au patit nimic
)
corect julik :lol: .. eu il stiu pe jeleu din turneul amical si stiu ca au fost 2 meciuri spectaculoase ... de fapt 3 8) :lol: .. bun jucator
terminati mai ca rosesc
... dar ms de aprecieri, si totusi... mi-e greu sa cred ca o sa castig finala... BAFTA si voua
Pana una alta... GOD... te astept in finala... am de luat o revansa
pana una alta god trebuie sa bata Chelsea... :twisted:
corect... dar eu am de luat o revansa... deci sa nu ma dezamageasca 8)
si eu il asteptam pe julica in finala :cry: asta este...
Tottenham(alin_jeleu) - Valencia(julica_maniaku)8-3 TURValencia(julica_maniaku) - Tottenham(alin_jeleu)2-6 RET
si sunt in finala
... dedic calificare tovarashului blind, sunt sigur ca ar fi castigat cupa daca nu pierdea cu mine
poi si cu mine ce faci aline? :roll: ...
Cer rejucarea meciurilor cu filip:pe motiv ca ii merge netu ala rajnita,.Si mie mi se misca in poze.
Daca asa se castiga nu e corect.
In al doila meci am iesit ca m-am enervat ca ma trezeam cu mingia in poarta.
Deci e penibil sa jucam asa.
TUR: alex_filip2003 5-2 god_life00
RETUR: god_life00 1-1 alex_filip2003 (min 27)... obtinusem un penalty, iar adversarul a iesit din joc inainte sa execut lovitura de la 11 m...
hahaha mai ai si tupeu sa postezi dupa cum iti merge,toata lumea se vaita de tine.Frate dute la un vecin undeva si hai sa jucam calumea ca eu mai uitam la poze.
Filip tu cand te-ai inscris ai fost testat??
Ok sa zicem ca m-ai furat pe mine trece cu vederea ionutz,da ma gandesc in FINALA ce o sa faci cand jeleu care are acelasi stil ca mine ,o sa se planga de CONEXIUNEA ta.
"frate", se vede ca ai numai 15 ani... inveta sa mai si pierzi...
Frate cand pierd nu zic nimik,dar cand PIERD asa adika pierd nush cum ai dat GOLURIle alea credema ca ma trezeam cu MINGIA in poarta.
Oricum in halu asta eu nu pot juca,si sincer daca decizia va fi impotriva mea,cer Moderatorului sa faca un AMICAL cu el si apoi cu mine sa vada diferenta.
Sincer numai fac atata TAM TAM!
Ai castigat(nemeritat) bv.
Dar la urmatorul meci pe care o sa il mai avem in VIITOR ies din primu minut.
Filip tu cand te-ai inscris ai fost testat??
Hahahaha :lol: Cea mai tare faza . Bai GOD , Filip e in camp asta de fifa de cand s-a infiintat :lol: Te-ai gasit tu sa ii il testezi acuma :lol: Veziti de treaba bai baiatule si nu te mai oftica atata ca ti-ai luat-o , cat sufera unii pt un kkt de joc :twisted: APUCATI-VA DE MUNCA , DA APUCATI-VA MAH DE MUNCA !
Maniacu eu nu sufar,dar imi pare PROSTESC sa pierd
Eu cer amanarea meciului pana cand FILIP ii va merge netu cat de cat bine.
da ba, hai ca se fac angajari la mine la firma, apucati-va ba de munca, de tineri !! succes JELEU in finala. dak nu eram yo nici nu stiai k se fac inscrieri :lol:
dupa consultari cu adversarul am ajuns la un acord:
TUR: alex_filip2003 5-2 god_life00
RETUR: god_life00 0-3 alex_filip2003
... a fost optiunea lui, eu i-am propus sa jucam restul de 65 de minute din retur insa a refuzat si mi-a spus sa trec 3-0 pentru mine...
aline, te astept in finala
man man,deja devi rau de tot.
Am zis la nervi 3-0.
Eu am propsu sa mai incercam si maine.
GOD_Life -: poate miaine merge mai bine
GOD_Life -: aca nu punem
GOD_Life -: rezultatele astea
Alexander Filip: slabe sanse
Alexander Filip: oricum nici timp nu mai prea am
Alexander Filip: Anonymus: este optiunea ta
GOD_Life -: numai vreau
Anonymus: pun 1-1 ca atat a fost pe teren
GOD_Life -: nu
GOD_Life -: pui 3-0
GOD_Life -: am zis la nervi
Alexander Filip: ai zis
Alexander Filip: nam ceti face
Alexander Filip: eu ma duc la meci
Alexander Filip: hai cu bafta
GOD_Life -: ba deci
GOD_Life -: esti periculos rau
GOD_Life -: nu sti pe ce cai sa castigi
sa fim seriosi...stim bine ce conexiune are filip....parerea mea este k ar trebui sa se rejoace al doilea meci de la capat atunci cand va avea filip net mai bun...eu zic k il poate bate god la 3 goluri si apoi sa se joace decisiv...e bun si filip insa datorita conexiunii...nimic mai mult...la urma urmei..god e obsedat de fifa si o fi el mic dar dak pierde sa piarda pe bune...nu ca acum..hai k acum mi-am luat alti dusmani pe cap...liderii se ajuta intre ei cand e necesar =))
ranza rullz :lol:
bun, multe de zis... pare rau pt god ca n-a ajuns in finala, luati ce decizie vreti... nu-mi pasa cum merge, ma adaptez la orice... si totusi, nu este corect, daca are conexiune proasta de ce sa sufere ceilalti din cauza asta? PS el nino, tie iti dedic cupa... daca o iau ![]()
@ el_nin0, god si toti cei care se iau de conexiunea mea... nu spun ca a mers perfect, dar nici in poze nu a fost oameni buni!!! god nu are nici o infrangere sezonul asta si nefiind obisnuit sa piarda se cam oftica. sa mai mentionez ca asa cum i-a mers si lui mi-a mers si mie?? daca mergea asa de rau avea dreptul sa iasa din primul minut sau primele 10-15, nu sa joace un meci intreg. in al doilea avea 1-0 si a iesit la 1-1 cand aveam un penalty, de ce nu a iesit pana atunci?? repet conexiunea nu a fost imposibila, iar ultimii mei adversari va pot confirma ca netul merge cat de cat bine... iar acest god dau dogu sau cum mai vreti sa ii ziceti, va face la fel cand intra in Liga 1 si va juca cu echipe mult inferioare si va pierde meciuri. o sa vedeti cum e sa fiti in pielea mea...
in plus, daca se va rejuca se va crea un precedent si oricine joaca cu mine, gogo, danny1ok, marianbolohan, power si altii care au probleme cu netul vor cere rejucarea... :? :? :? :? :? :? :? :? :?
aici ai dreptate ... mea culpa.. ![]()
@filip, eu nu am probleme cu netul, doar cu tine din tot campionatul mi-a mers prost ... aaa, poate si cu gogo :evil:
1.mi-e cu dannyok mi-a mers pefect ![]()
2.eu nu zic k nu imi merge cateodata mai nashpa k as mintzii dar numai cand ii plina retzeaua si se f*t astia cu netu lor dar in rest merge bine
si god poate sa zica asta k am jucat si cu el ![]()
3.God fa si tu un print screen k nu are cum sa apara odata Alexander filip si odata Si Anonynus si cred k este cam editata convorbirea asta
si vorba lu maniacu si restu invatza sa pierzi.Dar te si intzeleg k la inceput asa eram si eu ma ofticam cand pierdeam si dadeam vina pe tot felu de motive
GOD_Life -: poate miaine merge mai bineGOD_Life -: aca nu punem
GOD_Life -: rezultatele astea
Alexander Filip: slabe sanse
Alexander Filip: oricum nici timp nu mai prea am
Alexander Filip: Anonymus: este optiunea ta
GOD_Life -: numai vreau
Anonymus: pun 1-1 ca atat a fost pe teren
GOD_Life -: nu
GOD_Life -: pui 3-0
GOD_Life -: am zis la nervi
Alexander Filip: ai zis
Alexander Filip: nam ceti face
Alexander Filip: eu ma duc la meci
Alexander Filip: hai cu bafta
GOD_Life -: ba deci
GOD_Life -: esti periculos rau
GOD_Life -: nu sti pe ce cai sa castigi
4.
El nino.. cred k aici tu nu ar trebui sa comentezi k nici tzie nu-tzi mergea grozavsa fim seriosi...stim bine ce conexiune are filip