FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CUPA FcSteaua.Ro 07

«15678»
johnny0611.01.2007 12:40

asteptam o decizie in acest sens din partea lui ionutz. sper ca acest circ sa ia odata sfarsit.

El_nin0_T0rr3s11.01.2007 13:00

@ gogo : ce am facut eu trebuie sa faceti si voi....SCHIMBATI_VA netul...ce mare greutate?? aa...mie si cu netul vechi imi mergea mai bine decat iti merge tie si lui filip...k sa mearga perfect cand joaca cineva contra voastra trebuie sa iaba pe putin 2 mega k sa compenseze....

johnny0611.01.2007 13:03

@ el_nin0: la vara plec la facultate!! nu vad rostul sa imi schimb netul pentru o perioada de doar 3-4 luni... daca de la vara netul de la internat va fi mai bun decat ceea ce am acum va fi foarte bine, daca nu...

Prodigy_andrey11.01.2007 13:04
@ gogo : ce am facut eu trebuie sa faceti si voi....SCHIMBATI_VA netul...ce mare greutate?? aa...mie si cu netul vechi imi mergea mai bine decat iti merge tie si lui filip...ca sa mearga perfect cand joaca cineva contra voastra trebuie sa iaba pe putin 2 mega ca sa compenseze....

al meu ii mai bun k al tau de acuma asa k mai bine taci si nu te mai baga in seaman !!

PoWeR11.01.2007 13:11

sunteti penibili si off-topic :D

GOD11.01.2007 13:29

Frate pe mine nu ma supara ca am pierdut,ma supara ca am pierdut asa ca eu joc mult mai bine daca merge perfect.Si cred ca toata lumea joaca mai bine daca merge bine?

Mie unu mi-a mers in poze nu puteam suta ,pasa,dribla si oarecum ma trezeam cu mingia in poarta.

PoWeR11.01.2007 13:31

tu god tot timpul cauti scuze ... ba conexiunea, ba ca ala juca urat, ba ca nuj ce aveai o unghie in ghips ... invata sa pierzi, ca nu stii :!:

GOD11.01.2007 13:33

Frate mi-a mers prost nu caut scuze.Eu sincer nici nu sti cum am dat golurile alea dapai cum le-am luat.

Esti incredibil sa vezi cum scoti mingia care intra in GOL din poarta lui ca imi mergea in poze si nu vedem unde e JUCATORU.

johnny0611.01.2007 13:56

frate, esti penibil... si pentru cei care sunt deacord cu el (gen el_nin0 sau mai stiu eu cine) sunt invitati sa faca un test pe mine si sa vada daca intr-adevar se misca in poze sau god cauta scuze pentru ca nu a reusit sa castige cupa si sa termine sezonul fara nicio infrangere. eu stiu ca asa cum mi s-a miscat mie asa i s-a miscat si lui si din moment ce eu am vazut cum am dat si luat golurile sunt sigur ca si el le-a vazut, asa ca god, frate, canta la alta masa. aici sunt jucatori cu vechime de 4-5 sezoane care stiu fifa, nu copii de 14-15 ani pe care sa ii fraieresti toata ziua!

GOD11.01.2007 14:20

Si daca t6u sti FIFA trebuie sa nu indeplinesti conditiile;daca tu ai rajnita de net ce sa fac man nu pot juca.

Deci eu nu sunt de vina tu esti de vina.

Daca 4-5 sezoane tu te-ai obinuit sa joci asa,dar eu nu pot juca asa.

GOD11.01.2007 14:20

Scuze pentru admin da nush ce eroare a dat si am dat de 2 ori.

dragutzu8911.01.2007 14:26

esti penibil ma copile !!! ai pierdut si gata! oricum ma bucura ca cei din Liga 2 au ajuns asa departe !!!

aline, deabia astept sa joc cu u la noi in Liga k vad k esti tare acile in cupa :lol:

succes in finala! sa o castigi !!!

sa vina cupa la noi, in Liga 2 8)

mihai141111.01.2007 16:13

daca se rejoaca...vreau si eu asa

1. meciul cu bolohan din campionatul trecut :lol:

2.meciul cu nyraimond din semifinala cupei trecute :lol:

3.meciul cu power din campionatul acesta :lol:

god sincer nu te mai agita,ca e doar un joc,ce daca ai pierdut...asta e,o sa mai fie cupa din nou peste 1 luna. god mereu cand pierde,ba zice ca a fost bulan,ba ca nus ce :lol:

PoWeR11.01.2007 16:32

chiar Mihai, vreau rejucat meciu` cu tine :lol:

i0nutz8311.01.2007 16:33

GOD: din orice punct de vedere am privi problema, dreptatea nu este de partea ta.

Stim cu totii ca filip n-are net bun. Deloc bun, daca ne luam dupa repetatele plangeri ale adversarilor din acest campionat. Prezenta lui in urmatoarea editie e, la momentul asta, pusa sub semnul intrebarii chiar datorita acestor probleme de conexiune. Nu e de preferat ca meciurile sa se joace in conditii de conexiune slaba.

Daca filip a ajuns pana in semifinale, castigand atatea meciuri, evident pe o conexiune pe alocuri infecta, este meritul lui. Subiectiv vorbind, omul probabil s-a obisnuit sa joace in frame-uri. Faptul ca altora nu le convine - explicabil - este perfect adevarat, insa nu scuza nici infrangerea, si nici discutiile puerile iscate dupa.

Daca intr-adevar, d-le GOD, conexiunea nu iti permitea sa iti etalezi valentele - asupra carora de altfel nu ne indoim - ai fi putut sa iesi dupa 5 min, 20, o repriza, dar nu dupa un meci si jumatate, atunci cand iti pierdusesi sperantele la calificare. Astfel de scuze si comportamente sunt realmente penibile. Nu faci decat sa iti pui in cap un intreg grup, printr-o atitudine care aduce aminte de vechiul dogu.

Pana una alta, de maine la pranz va intra restrictia de 3 zile datorata posturilor consecutive. Ai timp sa iti ceri scuze colegilor si implicit lui filip si, mai ales, sa te pregatesti pentru etapele din campionat. Rezultatul semifinalei va fi 3-0, 3-0 pentru filip, urmand ca impreuna cu mihai1411 si anonim sa stabilim si sanctiunile pentru intregul circ pe care l-ai produs.

PoWeR11.01.2007 16:34

lung si la obiect !

ManiaCU11.01.2007 16:38

Maica-sa la invatat sa tina astfel de discursuri 8) Jos palaria Ionutz ! Poate talentul tau de judecator o sa-mi dea si mie dreptate in cazul meciului cu del`piero anulat aiurea.

GOD11.01.2007 16:40

@ionut aici ai dreptate trebuia sa ies din primele 5 minute,insa am tot sperat ca se va rezolva problema pe parcursul jocului pentru ca acum o luna inaite sa incheapa campionatu am jucat cateva amicale cu el si mergea cat de cat mai bine.

Oricum imi asum riscurile insa,nu vad ce circ am facut am spus parerea despre meci si am cerut rejucarea urmand ca tu sa iei o decizie,pe care ai luat-o si nu o contestez.

Felicitari adversarului si imi pare rau de discuti super prost.

Bafta oricum cred ca am facut ceva performante.

SI inca o intrebare am?

Jeleu cum o sa joace cu el?in conditiile astea.?

i0nutz8311.01.2007 16:47

@GOD:

1) In numele tuturor jucatorilor de fifa din acest campionat si in numele tuturor nevinovatilor care citesc forumul FCSteaua, am pretentia sa nu mai faultezi limba romana.

2) Doua pagini scrise aiurea pentru un amarat de meci din care tu ai iesit doar pentru ca nu iti convenea scorul ne-au convins ca esti acel dogu pe care il dadusem la o parte..

3) Faptul ca ai creat un al doilea user, god_life, in timpul cat pe celalalt erai banat, te face pasibil de ban pe IP, de data asta definitiv.

4) Daca am fi in PGL, am avea si noi arbitri la meciuri. Deocamdata ne aflam la stadiul de amatori asa ca nici tu, nici altcineva, nu va superviza meciul lui filip cu jeleu. Sau v-ati facut frati de cruce cu dulceata de gutui si nu ne-ati spus ?

GOD11.01.2007 16:51

Dece trebuie sa fiu atacat mereu eu am SPUS ce sa intamplat si am asteptat o decizie.

Acum nu mi se pare corect,dupa acest parcurs in Cupa si in Campionat sa fiu dat afara.

Decizia e a voastra.

i0nutz8311.01.2007 17:02

Nu a zis nimeni ca te da afara, cel putin pentru moment.

Altfel, ca fapt divers: in Italia, lui Juve i s-a retras un titlu de campioana pentru ca a fost depistata cu magarii. Ti s-ar parea o tragedie sa iti fie omologate meciurile cu 0-3? Ar plange si altcineva? Nu cred..

Oricum, discutia e incheiata. Nu are rost sa intri intr-o polemica care nu te-ar avantaja. Numa' bine si gura mai mica !

mihai141111.01.2007 17:03
Nu a zis nimeni ca te da afara, cel putin pentru moment.  

Altfel, ca fapt divers: in Italia, lui Juve i s-a retras un titlu de campioana pentru ca a fost depistata cu magarii.

da da da ...vreau sa rejoc cu bolohan sa piarda danutzzz titluu dada daaaa :lol: :lol: :lol:

i0nutz8311.01.2007 17:14

FINALA

alin_jeleu - alex_filip2003

Se joaca intr-un singur meci, teren euro3, sunny day, host cine vrea.

Termen: pana luni, 15 ianuarie ora 23.00.

alin_jeleu12.01.2007 15:45

Tottenham(alin_jeleu) - Chelsea(alex_filip2003) 7-5 si am castigat cupa la prima participare... pe care o dedic lu blind si desigur lu el nino ;;)

PoWeR12.01.2007 16:02

bv jeleu, intr-adevar dovada ca si cei mici au un cuvant :lol:

«15678»