Liverpool, Pisa, Marseilles, River, Atletico Madrid, Steaua Rosie, Inter,
inca una si se striga bingo ! ![]()
Nu tin, simpatizez. M.U. , Barca, SuperDepor, l'OM, Inter si nu in ultimul rand... Galata ![]()
Steaua, Milan, Fiorentina, Manchester si Barcelona
Steaua si Juventus in egala masura ![]()
Dar le-ai ales frate...numai cei mai buni.Iti mai lipsea Bayern si Lyon ![]()
Eu tin cu Liverpool si Sampdoria.
Liverpool si atat
Si cand joaca Milan cu Fiorentina cu cine tii??
:D
Barcelona si Milan. Putin.
Barcelona,Liverpool,Borussia Dortmund dar peste toti e Steaua ![]()
dupa Steaua...Milan(ador echipa asta)...si arsenal
Pe primul plan este logic Steaua,iar pe plan secund se afla Galatasaray si Chelsea.
Steaua si ....... atât ! :X
Steaua, si atat. Nu ma reprezinta pe mine Barcelona sau Real Madrid...
Steaua,Barcelona,Milan,Juventus,Bayern,PSV S.a.m.d
asta a fost cea mai tare
bine ca nu ai pus si Real Madrid..
Steaua 51% - Juventus 51% ![]()
Chelsea&Atletico Madrid
Steaua si Dinamo ![]()
Steaua si Aston Villa :X
Steaua si Dinamo![]()
![]()
O.M.
De tinut ,e clar, Steaua si doar Steaua!
Daca e sa-mi placa vreo alta echipa,ar fi Juventus Torino( cam din 1997 cand paremi-se ca au pierdut cu 3-1 finala LC in fata Borussiei Dortmund,cu un joc frumos si cu un tanar in mare forma, dar inca necunoscut pe atunci,Del Piero)
Si cand ma refer ca imi place,e ca atunci cand ai o sotie( Steaua) o iubesti ,o pretuiesti,razi,plangi pentru ea,e capabila sa iti strice o zi sau o saptamana,insa daca pe langa tine, pe strada, trece o domnisoara frumoasa si sexy asta nu inseamna ca nu pot arunca o ocheada si la ea,nu?
) Glumesc!!
Am facut si eu o comparatie (intradevar,cam deplasata:) ) asta ca sa nu se atace unii degeaba!
Forza Steaua!
Steaua si Dinamo![]()
Triblisi?
De tinut ,e clar, Steaua si doar Steaua!
Daca e sa-mi placa vreo alta echipa,ar fi Juventul Torino( cam din 1997 cand paremi-se ca au pierdut cu 3-1 finala LC in fata Borussiei Dortmund,cu un joc frumos si cu un tanar in mare forma, dar inca necunoscut pe atunci,Del Piero)
Si cand ma refer ca imi place,e ca atunci cand ai o sotie( Steaua) o iubesti ,o pretuiesti,razi,plangi pentru ea,e capabila sa iti strice o zi sau o saptamana,inca daca pe langa tine, pe strada, trece o domnisoara frumoasa si sexy asta nu inseamna ca nu pot arunca o ocheada si la ea,nu?
) Glumesc!!
Am facut si eu o comparatie (intradevar,cam deplasata:) ) asta ca sa nu se atace unii degeaba!
Forza Steaua!
Del Piero a explodat in 94. Era deja cel mai important juventin in 97,dupa Zidane, cand a marcat acel gol cu calcaiul in finala.
Real Madrid-chiar daca nu mai e ce a fost.
Realul este intr-o scadere dar cu schimbarea a 3-4 jucatori sunt sanse de a se redresa. Oricum eu cred ca anul asta va iesi pe 2. Dar tot cu ei tin.