Simpatizez AS Roma de cind au fost in Ghencea in 84'
steagsahmic steagsahmic
Simpatizez AS Roma de cind au fost in Ghencea in 84'
steagsahmic steagsahmic
Imi place Barca.
Parca de la un timp , simt asa o bucurie cand aud numele Lazio .
@MadFroG cred ca vei simti marti o bucurie mai mare, iar pe 28/29 si mai mare...
Steaua e pe primu loc !!!! Ac Milan e pe al doilea loc !!!
Tin cu Borussia Dortmund cam din 1996.
Visez de mult sa ajung pe Westfallenstadion si in ciuda faptului ca am amici care locuiesc in Dortmund ... n-am ajuns ![]()
Manchester United
Real Madrid si Chelsea
Nu pot sa spun ca sunt suporter, dar de vreo 8-9 ani imi place Bayern Munchen
Topicul asta e penibil. Cum adica cu ce echipe tin stelistii mah, pai nu-i clar ca daca suntem stelisti tinem cu Steaua? Ati vazut voi ca pe site-ul suporterilor milanezi, interisti, napolitani sa fie topicuri in care sa se intrebe cu ce echipe tin suporterii lor? Cine e stelist trebuie sa tina doar cu Steaua si nu doar la fotbal, ci si la handbal, la rugby, la hockey, la clubul de gimnastica etc.
Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest mesaj, dar as vrea sa ne schimbam mentalitalitatea!!!
...O singura echipa in sufletu` meu
As Roma, este intr-o urcare de forma...pacat de meciul ala 7-1![]()
eu simpatizez cu Lazio ![]()
recunosc ca aste se trage foarte mult din cauza suporterilor cu orientari de dreapta..si cam asta era la moda prin 92-93 cand incepuse TVR2 sa transmita Serie A...
Am remarcat ca este des intalnit acest curent la suporterii de pe nisa 27-30 de ani
ideea e ca..nu-i sustin...Steaua ramane singura din inima mea !
Steaua - Barcelona - Ac Milan !
Personal nu pot sa spun ca tin sau imi place nici o echipa din "afara" ....insa in materie de suporteri ..imi plac suporterii echipei Millwall...si...ca urmare "tin" cu aceasta echipa ..imi doresc ca ea sa redevina ce a fost odata ..sa joaca in prima Liga din Anglia...sa joace cu Chelsea,West Ham ...etc....de dragul suporterilor..
Barcelona & Liverpool
"tin" e cam mult spus, tin cu echipele romanesti, pe cele straine eventual le simpatizez.
Copilaria mi-a fost marcata de Werder Bremen, insa din mai 1996 optiunea mea e ferma: Juventus Torino.
vreau sa imi cer scuze fata de toti suporterii stelisti,dar mie imi place arsenal,dar si Manchester united,doua echipe englezesti foarte bune.
1. Steaua
2. Arsenal
3. Inter, Real Madrid
Cred ca denumirea topicului ar trebui schimbata in "Ce echipe simpatizeaza stelistii".
Corect, simpatizez cu Milan de vro 7 ani
Personal nu pot sa spun ca tin sau imi place nici o echipa din "afara" ....insa in materie de suporteri ..imi plac suporterii echipei Millwall...si...ca urmare "tin" cu aceasta echipa ..imi doresc ca ea sa redevina ce a fost odata ..sa joaca in prima Liga din Anglia...sa joace cu Chelsea,West Ham ...etc....de dragul suporterilor..
Millwall ? vai de capul lor... :biggrin:
Liverpool, Lille ![]()
RSC LENS &CSKA SOFIA
AC Milan echipa mea si pe al treilea loc Juve,astea dupa Steaua