FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu ce echipe tin stelistii

«12349»
Captain RedBlue26.12.2006 07:09
Barcelona nuu are aceleasi culori ca Steaua...blau=albastru grana=visiniu...pe spaniola,rojo=rosu...mai uita-te bine la tricourile lui Barcelona..

Definitia DEX online : VIªINÍU, -ÍE, vișinii, adj. De culoarea roșu-închis a vișinei coapte

Asadar Barcelona are aceleasi culori ca si noi, doar nuanta de rosu e diferita.

Eu personal simpatizez cu Barcelona din `86.

Motive:

- au aceleasi culori ca si noi...in finala CCE cu ei, Steaua a fost nevoita sa joace in echipamentul de rezerva alb, pentru a-si diferentia echipamentul fata de al lor;

- pentru finala jucata si CCE castigata in compania lor.

dica 10029.12.2006 21:07

Dupa Steaua tin cu Chelsea si cu Juventus.

stelist24/2429.12.2006 22:54

Dar eu tin cu Zimbru Chisinau, fiindca este din orasul menu si are perspectiva.

Apropo, Steaua va juca cu nationala Moldovei la stadionul nou a lui Zimbru, construit anul acesta..

BAza Zimbru o ajunge pe cea a lui SHEriff

oradeanu02.01.2007 18:56

Sampdoria

vitezistii02.01.2007 20:42

Anglia-Liverpool (istorie grandioasa),Spania-Barcelona(a mai avut 6 ani rabdare pana a castigat cupa campionilor-1992 cu sampdoria, r.koeman in prelungiri )Italia-inter (pt perseverenta -un titlu dupa 17 ani la masa verde)Franta-marseille(de cand juca papin ,barthez, boksici.boli,desailly deschamp etc.). Echipe care au cam apus si mi-e dor de ele:Notthingham Forest,Leeds utd.,Napoli,Bari(A.Cassano-super stadion-Aici s-a jucat Romania -U.R.S.S 2-0 la coppa del mondo 1990).[/b]

Alessandro04.01.2007 09:38

Per sempre blaugran! :wink:

c.ronaldo1704.01.2007 10:07

Anglia - Manchester United

Spania - FC Barcelona

Italia - As Roma

Franta - Lens

Germania - Werder Bremen

Portugalia - Sporting L.

Olanda - Ajax

latrau05.01.2007 15:57

Chiar daca nu este o echipa cu mari rezultate in Europa in ultimi ani,Tottenham este preferata mea.Am fost foarte bucuros sa vad ca cei de la Spurs au reusit sa formeze un atac năucitor(Berbatov-Defoe-Keane-Mido).Au unul din cele mai bune atacuri din Anglia chiar daca statisticile spun altceva.Avand in vedere ca sunt stelist mi-a facut mare placere sa vad cum Berbatov si Defoe a umilit tânara aparare a lui Dinamo.

mlacatus06.01.2007 23:01

Pai credeai ca ar putea emite Dinamo pretentii in Albion ? :lol:

Wally06.01.2007 23:03

Liverpool

Raul198807.01.2007 12:54

Steaua

UTA

Real Madrid

WERDER BREMEN

IPR07.01.2007 16:15

SS Lazio

Crystal Palace

mlacatus08.01.2007 17:15
Anglia - Manchester United

Spania - FC Barcelona

Italia - As Roma

Franta - Lens

Germania - Werder Bremen

Portugalia - Sporting L.

Olanda - Ajax

pai si acum ca joaca Ajax contra Werder, cu cine tii ? :lol:

forever_STEAUA08.01.2007 17:18

@mlacatus

Probabil va tine cu Ajax. E o particica din Steaua acolo :)

Azzido09.01.2007 23:37

O sa fie putin off topic, dar din punctul meu de vedere nu exista decat Romania si Steaua.

Restul sunt degeaba, nu reprezinta nimic pt mine, nu am echipa din "afara" pe care sa o simpatizez, nu am de ce.

:roll:

biCa10.01.2007 10:34

Bayern München & Olympique Marseille

c.ronaldo1710.01.2007 12:09

@mlacatus

pai u cu cine crezi? :P normal ca tin cu Ajax, doar e un stelist acolo :wink:

**Stelist**10.01.2007 19:04

Chelsea.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

alexynho12.01.2007 22:16

Anglia : Liverpool

Franta : Olympique Lyon

Italia : AC Milan

Germania : Hamburg SV

Spania : Valencia

Olanda : Ajax

Romania : Steaua / FC Vaslui

sorin_g13.01.2007 21:11

Anglia : Chelsea

Franta : Lyon

Italia : Palermo

Germania : Bayer Leverkusen

Spania : Deportivo la Coruna

Olanda : AZ Alkmaar

Romania : Steaua

Mihai Somanescu15.01.2007 11:47

propunere: cei care tin cu echipele lor sa posteze saptamanal informatii despre echipa lor aici pe forum ca sa afle si cei care nu au posibilitatea sa intre sau nu inteleg limba, informatii despre echipa lor favorita.Aici ma refer in special la echipele mai putin mediatizate. O sa incep eu.

Torino

Saptamana trecuta Toro a pierdut onorabil acasa in fata liderului campionatului Inter, golul echipei piemonteze fiind marcat de Stefano Fiore, la prima reusita stagionala pentru echipa granata. Antrenorul Alberto Zacheroni a inceput cu : Abbiati - Di Loreto, Cioffi, Franceschini - Pancaro, Ardito, De Ascentis©, Balestri - Lazetic, Rosina - Stellone. Pe parcurs au mai intrat Abbruscato si Taibi. N-au jucat suspendatii Commoto si campionul mondial Simone Barone. Etapa viitoare, Toro merge sa castige cele 3 puncte pe terenul Parmei, o echipa in mare suferinta, pe fondul zvonurilor care il dau pe Bojinov si Cassano ca si optiuni pentru presedintele Urbano Cairo. De asemenea si Stefano Fiore are viitorul incert, Fiorentina interesandu-se de el, o data cu accidentarea lui Mario Santana. Momentan Torino este pe locul 11, la 4 puncte de locul 4 care asigura prezenta in Liga Campionilor si la 10 puncte de primul loc retrogradabil.

AcMilan1415.01.2007 20:12

majoritatea echipelor din afara cu care tin stelistii au fiecare cate un topic.As propune mai degraba sa vb despre galeriile echipelor din afara,coregrafii, suporteri, atmosfera. etc.Si de ce am ales sa tinem cu echipa x din afara. Bineinteles ca Steaua ocupa si va ocupa mereu primul loc in inima noastra!

Allleecx31.01.2007 12:56

Eu sunt fan inrait al lui Deportivo La Coruna! Si daca ar ajunge in Segunda B as tine cu ei :D

Forzza Steaua! Vamos Depor!

IOANASTELIAN31.01.2007 19:04

Eu tin cu Manchester United, championi Angliei ei au lansat niste jucatori foarte buni

ex.:Beckham, Owan si au si jucatori foarte buni

vood0o01.02.2007 07:37
Eu tin cu Manchester United, championi Angliei ei au lansat niste jucatori foarte buni

ex.:Beckham, Owan si au si jucatori foarte buni

iete mah un adevarat fan!! poate ma lamuresti si pe mine cine e owan asta ca eu nu stiu pe vreunul cu astfel de nume sa fi jucat la Manchester....

«12349»