ma uitam pe forum sa vad cu ce echipe straine mai simpatizeaza stelistii nostri. Nu vreau sa-mi pun suporterii in cap( din nou ) dar vad ca majoritatea tin cu echipe mari, castigatoare. Putini sunt aceeia care tin cu o echipa pentru admiratia pe care o poarta pentru suporterii echipei respective( aici intra fanii laziali ) si sunt infinit mai multi cei care tin cu echipele care castiga. Gasesc acest lucru dureros, pentru ca invariabil ma gandesc ca daca Steaua nu ar mai fi ce e( Doamne Fereste) nu stiu cati ar mai fi suporteri ros-albastri. Spre exemplu, as vrea sa fi vazut si eu topicuri cu nume ca : Genoa( cea mai veche echipa din Italia), Torino ( 100 de ani de legenda si drama), Napoli( 60 000 de spectatori in Serie C) , Atletico de Madrid, Tottenham, West Ham, Munchen 1860( cea mai iubita echipa a orasului), etc. Eu personal sunt fan Toro, o echipa cu o istorie incredibila si cu niste fani extraordinari.
P.S. Nu va mai certati din cauza simpatiilor din alte campionate. Aici suntem toti de-un sange, sange ros-albastru!