Real Madrid si arsenal ,cu ei tin eu
Da cu echipe de pe alt continent nu tine nimeni? ![]()
Liverpool FC, Inter Milano din afara Romaniei dar nu se compara cu Steaua
Millwall ? vai de capul lor... :biggrin:
faci parte din categoria de oameni care cunosc doar istoria celor de la Manchester,Liverpool,Chelsea si Arsenal?
Arsenal , Real si Roma
Steaua
CSKA Sofia
Lazio Roma
![]()
Valencia si Juve
Steaua & Liverpool
Nothing else matters !
Steaua, Manchester United, Nottingham Forest, Olimpique de Marseille, Juventus & Ajax. Cu ultimele 5 din lista doar simpatizez, fiind si fascinant de istoria lor.
Lazio Roma
CSKA Sofia
Partizan Beograd
![]()
DOAR Steaua :X 2 CULORI ROSU si ALBASTRU 3EVER
Lazio RomaCSKA Sofia
Partizan Beograd
![]()
...Lazio este echipa pe care as putea spune ca o simpatizez. Dar Steaua este echipa pe care o iubesc din tot sufletul.
AC Milan,SV Hamburg,Tottenham,Fenerbahce
Personal nu pot sa spun ca tin sau imi place nici o echipa din "afara" ....insa in materie de suporteri ..imi plac suporterii echipei Millwall...si...ca urmare "tin" cu aceasta echipa ..imi doresc ca ea sa redevina ce a fost odata ..sa joaca in prima Liga din Anglia...sa joace cu Chelsea,West Ham ...etc....de dragul suporterilor..
echipa muncitorilor emigranti din Londra n-au ajuns niciodata in prima Liga engleza...din cate stiu au jucat un play-off dar au pierdut !
poate ma insel.....
Bienvenue Hatem Ben Arfa . . . Allez l OM.
Personal nu pot sa spun ca tin sau imi place nici o echipa din "afara" ....insa in materie de suporteri ..imi plac suporterii echipei Millwall...si...ca urmare "tin" cu aceasta echipa ..imi doresc ca ea sa redevina ce a fost odata ..sa joaca in prima Liga din Anglia...sa joace cu Chelsea,West Ham ...etc....de dragul suporterilor..
echipa muncitorilor emigranti din Londra n-au ajuns niciodata in prima Liga engleza...din cate stiu au jucat un play-off dar au pierdut !
poate ma insel.....
Millwall Rovers, club fondat in 1885.
Cat despre postul tau, te inseli. Au promovat in prima Liga Engleza pe 2 Mai 1988 intr-o dupa-amiaza memorabila pe stadionul din Hull, dupa aproape 103 ani de asteptare. ![]()
http://www.soccerway.com/national/england/first/1988-1989/
Inter , Leeds, PAOK si L'OM....
Simpatizez WEST HAM mai ales pt suporteri (Inter City Firm)s-au facut mai multe filme despre ei
...Si au si un imn frumos ![]()
echipa muncitorilor emigranti din Londra n-au ajuns niciodata in prima Liga engleza...din cate stiu au jucat un play-off dar au pierdut !poate ma insel.....
Tu vorbesti despre celebrul meci cu incidentele . Atunci au fost arestati daca nu ma insel vro 1500 de persoane , toti fani ai Milwall .Unii dintre liderii celor din Milwall au facut chiar si 2 ani de puscarie . Dar daca am citit bine totul a izbucnit de la un penalty neacordat sau un gol valabil. Nu mai stiu exact povestea. Am citit mai de mult.
Sigur tin cu Barcelona !!!
Steaua,Barcelona,Milan,Juventus,Bayern,PSV S.a.m.d
In afara de Steaua, nu mai tin decat cu o singura echipa: Deportivo la Coruna