Real Madrid CF!
O sa vedeti voi la vara ce echipa o sa isi faca Realul...
O sa fie o noua era "galactica" ![]()
Real Madrid CF!
O sa vedeti voi la vara ce echipa o sa isi faca Realul...
O sa fie o noua era "galactica" ![]()
Real Madrid CF!O sa vedeti voi la vara ce echipa o sa isi faca Realul...
O sa fie o noua era "galactica"
Publicitate,Reclame,Beckhamania,Presedinti Tepari,
Calcule :Luam pe Cr.Ronaldo,nu conteaza ca nu vom castiga vreun trofeu,important este sa vindem tricouri cu nr lui,facem banii si dupa aia nu ne mai intreseaza!
Publicitate,Reclame,Beckhamania,Presedinti Tepari,Calcule :Luam pe Cr.Ronaldo,nu conteaza ca nu vom castiga vreun trofeu,important este sa vindem tricouri cu nr lui,facem banii si dupa aia nu ne mai intreseaza!
Mai vedem noi la toamna cand se va incheia perioada de transferuri!
Si ai sa vezi ce echipa va avea Realul ![]()
Elfsborgs IdrottsFörbundet si
Malmös FotbollsFörbundet.
SteauaB, alea da echipe de fotbal de cel mai inalt nivel, nu Steaua si fotbalistii ei...
Esti incredibil, baietzash.
Stelistii tin cu Steaua ![]()
Restul sunt simpatii ![]()
Del Piero a explodat in 94. Era deja cel mai important juventin in 97,dupa Zidane, cand a marcat acel gol cu calcaiul in finala.
Asa o fi,nu mai tin minte bine... ![]()
inafara de Steaua(pe care o iubesc) mai tin cu arsenal si Barcelona....e ca atunci cand esti casatorit da mai ai si doua amante pe care le tii pentru noaptea de sambata
Numai Steaua.nimic mai mult:)
Bayern Munchen immer!!!
este echipa mea preferata, defapt singura dupa Steaua, imi place la fel de mult ca si Steaua. Sper ca FC Barcelona sa se desfiinteze cat de curand sau sa retrogradeze, sa fie umilita mereu de real.
SteauaB, alea da echipe de fotbal de cel mai inalt nivel, nu Steaua si fotbalistii ei...
Esti incredibil, baietzash.
Allmäna Idrottsklubbensförbundet.
Bayern Munchen immer!!!
este echipa mea preferata, defapt singura dupa Steaua, imi place la fel de mult ca si Steaua. Sper ca FC Barcelona sa se desfiinteze cat de curand sau sa retrogradeze, sa fie umilita mereu de real.
Doare rau,nu?
Elfsborgs IdrottsFörbundet siMalmös FotbollsFörbundet.
Pe Elfii aia ii batem si baietii din fata blocului...
Lazio si Barcelona
A.C. Milan
Real Madrid
Ajax Amsterdam
Aston Villa
Sporting Lisabona
Girondins de Bordeaux
Hamburg SV
Celtic Glasgow
Fenerbahce
Palmeiras Sao Paulo
Liverpool all the way.
Milan,fratilor!
Barcelona&Steaua.Par a fi doua gemene,identice ca stil de joc istoric.Daca Steaua nu ar fi parazitata de un anume cioban,puteam fi si astazi vitezisti,puteam arata la fel ca si Barcelona,care are un scheelt format numai din jucatori spanioli.Cu Jenei antrenor,si acum puteam fi o legenda.
AC Milan
Juventus, Liverpool, Barcelona
doar Steaua Bucuresti
Binenteles k Steaua wtf.. ma pish p alte ekipe
Steaua si in rest tin cu echipele care castiga ^^
Steaua si in rest tin cu echipele care castiga ^^
Adica Dinamo, rapid...
ma refeream la echipele din afara campionatului romanesc