Vom castiga suntem tari nu ne facem probleme.
Mama m-a facut ![]()
Sa [...] un rapisist
sunt cu ![]()
pan' la moarte
si cu pumnul fac dreptate.
Vom castiga suntem tari nu ne facem probleme.
Mama m-a facut ![]()
Sa [...] un rapisist
sunt cu ![]()
pan' la moarte
si cu pumnul fac dreptate.
Trebuie sa castigam pt a ne distanta la 5 lungimi de urmaritoare... prevad o victorie la limita !
dica10 steagcruce2
steaua_ro
trebuie sa cistigam mai ales ca javrele au batut...presimt ca va fi meciul lui Thereau!
Trebuie sa batem, ca sa o pierdem pe drum pe rapid. 2-1 pt noi.Forza Steaua!!! fularsteau2
@redandblue Thereau nu prea le are in deplasare...
O sa demonstreze k le are ![]()
Thereau va da doua boabe,una Dica si una V. Badea.nu ne dau astia nici un gol chiar daca sunt la ei acasa....Craiova nu mai e ce a fost acum sunt doar o adunatura de nonvalori.Nici spectatori de acum cativa ani nu mai sunt abia daca mai vin la meciuri.... ii batem linistit la pas.Vb dupa meci ![]()
Avantu Prabusirea VS Steua 0 - 4
@ alex
o sa vezi tu ce va face Thereau diseara prin pseudoapararea oltenilor
Craiova-Steaua 0-3 (Thereau,Dica 2)
goooooooooooooool Dica in meciul etapei stiinta -Steaua 3-1 ....clar s-a inteles da???
Hmmmmm si eu tot 3-1 zic dar ccred ca da gol Thereau ![]()
O sa ne accidenteze largii astia de o sa ne ia dracu` .. ce meci o sa avem :roll: , dar vom castiga !
FORZA Steaua , MEREU SUPERIORI!
Astia asa au jucat mereu la intimidare pe oase.Arbitrul e un mare nenorocit nu a vazut cum a intrat ala la Banel? Forza Steaua!!!
0-0 la pauza si nu prea jucam nimic. Toate actiunile noastre sunt previzibile. Craiova joaca la egal. Un gol ne-ar descatusa dar trebuie sa iesim de la cabine cu o alta atitudine.
ce sa se descatuseze frate nu vezi ca Steaua nu joaca nimik draq joaca cu uni care au venit de la vaci de la muls si nici pe astia nu poate sa ii bata :cry: :cry:
Steaua joaca tot timpul bine dupa ce marcheaza. In plus, si craiovenii ar iesi la joc.
Cum ziceam.. ne rup oasele.. cred ca ati vazut faza cu Oprita, saracul, era fault de galben.. cel putin !
... mai bine va jucati fifa
nu mai suport sa ma uit la meci ca il vad pe Coman si mi se face parul maciuca....cate greseli a comis ...mai avea oleaca si dadea autogol....Oli...esti depasit rau tare de tot.... :evil:
frate Olaroiu asta ma face sa nu mai tin cu Steaua ma face sa ma imbolnavesc de nervi facem cu toti infart din cauza ta ...hai sa facem ceva sa luam masuri sa vada si jucatori mesajele astea de disperare...cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai ducem la meciuri ca asa nu se mai poateeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:x :x :x :x incep sa cred ca Oli e cel mai cumplit lucru care i s-a putut intampla Stelei.....sa plece cu tot cu copchiii lui de suflet...si sa aiba de sarbatori urarile pe care i le doresc toti stelistii in momentul asta....
In [...] de Banel si Coman ! Varza ! Din septembrie nu am mai castigat in deplasare BV BV BV BV Banel e ciubota da pe langa minge .....
![]()
Nu mai zic nimic!
Noroc ca se opreste campionatul!
Deci asta nu e echipa ce mama dreaq!asta e cea mai mare gluma din fotbal posibil ..Olaroiu = un foarte bun tehinician (imi vine sa rad) asta nu e antrenor!!el l-a adus si pe Carlos (se uita pe TV Sport , manca seminte si l-a remarcat
)alte vedete aduse de el : Ov.Petre si Gigel Coman foarte buni jucatorii!! In locul lui mi-as da demisia si m-as ascunde in casa!!sper ca pauza asta de iarna sa aduca schimbari generale la Steaua daca nu ..:roll:.. nu stiu ce se va intampla!
de ce nu i-a bagat pe Saban si pe Petre Marin fundasi laterali?ca doar sunt de meserie....fundasi laterali....din cauza lu Banel si Coman...s-a dat peste cap tot jocul....nu s-a facut conexiunea dintre aparare si atac pe benzile laterale....ca daca ei greseau toate pasele....normal....ca s-a dus meciul....offff mor de ciuda......cand stiu ca javrele au un avans de nu il mai remontezi nici daca batem peste tot...
propun ceva:
- sa facem ceva ca fotbalistii Stelei , antrenori , partoni ,manageri sa vada aceste mesaje de AJUTOR si sa isi dea si e cu parerea , chemati`l iar pe Radoi pe chat sa ne spuna ce mama draq se intampla :cry: :cry: :cry: :cry:
cum plm javrele au 13 pct avans ..... Dinamo baga 100 de mii de euro in transferuri si Steaua 1.5 milioane pe Badea+Panait Ov.Petre 1 mil Stancu 250 mii Thereau 600 mii Gigel Coman = Cristea + 200 de mii ? :cry: