FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U. Craiova - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«1456»
vood0o11.12.2006 04:02

@skylo Carlos a fost detinut pana ieri-azi in coproprietate de ambele cluburi (Steaua si Boavista) aja ca daca Steaua il vindea undeva Boavista primea jumatate din suma de transfer.

Nu va inteleg ce tot vedeti voi la Olaroiu , asta nu e antrenor , a dovedit-o la Timisoara si in continuare aici.Conducerea e asa oarba de nu vede defectul echipei?Le place sa vada cum ne chinuim sa terminam campionatul pe locul 2??

@korynna fetito vine un moment in care trebuie sa recunoastem punctele slabe.Eu unul vin la stadion doar pt a incuraja echipa (si aici intra doar jucatorii pe care ii agreez) , pt ca iubesc culorile.Oricum eu raman ferm pe pozitie : Oli pleaca din Ghencea!

cristian01411.12.2006 04:31

Lipsa de profesionalism la nivelul conducerii dauneaza grav jocului si rezultatelor. Singurii profesionisti din Ghencea au fost Zenga si Protasov, cu un plus pentru cel de-al doilea. Sa ne amintim ca si Walter avea o relatie destul de buna cu Gigi, pana cand acesta a inceput sa dea ordine cu privire la titularizarea unor jucatori. (ex. Cristea)

In prima faza MM Stoica i-a luat apararea italianului, dar asta nu l-a oprit pe patron sa-l dea afara.

Oleg Protasov a declarat in mai multe randuri ca relatia sa cu jucatorii se rezuma strict la joc, antrenamente, scheme tactice etc.

Desi a fost la carma echipei doar cateva luni, ucrainianul mi-a lasat o parere foarte buna, si acum realizez ca era prea stilat pentru o conducere ca a noastra, referindu-ma in special la "Razboinicu' luminii".

Fl0r1nsteaua11.12.2006 04:33

Joc prost al Stelei..in min 80 Craiova a ramas in 10 oameni si nici atunci nu am putut face fata..a fost un meci jalnic si bine ca s-a terminat..

Din iarna sper sa se ia masuri si sa mai aduca vreo doi jucatori ca sa intarim lotul ca asa nu se poate...

Toate meciurile pe care le-am jucat anul acesta in campionat,in deplasare am castigat doar doua jocuri...

Nu se poate asa ceva..

Din iarna sper sa se ia masuri.. :(

Virgil11.12.2006 04:47

Gigi Becali,razboinicul luminii - cum îi spui unii in bataie de joc - a reusit sa aduca Steaua,dupa 10 ani,in elita fotbalului european.

Nu a spus nimeni un cuvânt de lauda despre el,aici pe forum.Nimeni nu i-a dat Cezarului cele ale Cezarului.

Si acum,cand echipa nu mai poate,pentru ca impotent e si antrenorul,apar tot felul de baieti "destepti" care nu stiu pe ce lume traiesc,nu stiu cu ce se mananca fotbalul si nu se pot lauda cu vreo mare realizare in viata.

Vin si isi dau si ei cu parerea,lovind in cine nu trebuie.

Nesimtire...

cristian01411.12.2006 05:04

Offtopic:

Daca nu a fost laudat aici pe forum, Gigi Becali a fost aclamat in Piata Universitatii cand s-a urcat pe Maybach, a fost aplaudat pe aproape orice stadion a pasit in provincie si exemplele pot continua. In majoritatea emisiunilor TV unde a fost invitat, patronul Stelei a fost laudat prin sutele de mesaje primite de la telespectatori pentru ce a facut la Steaua si nu numai.

Dar oare cati stiu ca inainte de a se hotari se investeasca la Steaua, patronul nostru era pe cale sa preia Universitatea ? Sa nu uitam ca de pe urma Stelei, Becali a castigat simpatie si la intrebarea ce ar alege intre fotbal, implicit Steaua, si cariera politica, Gigi a raspuns : politica, pentru a ii ajuta pe romani.

(o parere personala)

PS : La fotbal si politica se pricepe oricine. (sper sa nu mi se stearga postul)

Virgil11.12.2006 05:16

Evident,tu care îl ironizezi,nu ai fost printre cei care l-au aclamat.Sunt semnale anterioare evidente.

E josnic sa critici omul care in 5 ani de cand e la Steaua a castigat 3 titluri si a redat suporterilor ei dreptul de a ridica vocea,sperante pentru castigarea Cupei UEFA.Care s-a batut,nou fiind in fotbal,cu toti cei care mentin in fotbalul românesc,practici de care ne e rusine noua,tuturor romanilor.

Nu ca as fi eu un mare admirator al sau,dar cand e coborata stacheta prea jos in privinta sa,e umilitor pentru noi toti.Si de ce sa vorbeasca rau despre el,unii care-si spun Stelisti.Nu e de ajuns ca altii o fac?

PS : La fotbal si politica se pricepe oricine. (sper sa nu mi se stearga postul)

E doar o parere ca ne pricepem.Fotbalul e mult mai complex,ca si politica.

In privinta postului,daca nu ai scris trivialitati,nu ai dus ironia pana in panzele albe,daca nu ai injurat sau umilit Steaua si suporterii ei,poti fi sigur ca ramane.

Si cu asta pun punct offtopic-ului.Te invit sa procedezi identic.

sisu_stelistul11.12.2006 06:48

Craiova-Steaua un meci in care Cosmin Olaroiu si-a aratat adevarata valoare de antrenor. Un meci mai mult ca penibil din partea noastra in fata unor pusti care nu au atatea meciuri jucate im Liga lui mitica cate meciuri au unii jucatorii ( in majoritate toti) in europa. Steaua anul acesta a pierdut campionatul cu niste echipe ca: Ceahlaul, Poli Iasi sau Craiova. Nu inteleg de ce Steaua acasa a avut un parcus perfect si in deplasare un sezon dezastruos.( aici intervine intrebarea ca acasa am avut publicul aproape) dar oare in deplasari Steaua nu a avut fani in tribune? De ce a mai facut atata drum suporterii pentru a o incuraja in deplasari? Va spun eu ca din mandrie rosie-albastra. Anul trecut Nicolae Dica a avut un comentariu declarand ca campionatul se castiga cu echipele mici.( oare de ce si anul acesta nu sa tinut cont de aceasta atitudine) sau noi suntem invatati sa jucam numai cu echipe ca Real sau Lyon. Imi pare rau ca trebuie sa critic pe Olaroiu dar cu el pe banca Steaua nu are nici o sansa in fata unora care anul trecut erau in stare sa se omoare intre ei. Cu atitudinea de a fii egal cu echipe ca Ceahlaul, Craiova sau Pandurii inseamna ca Steaua a pierdut foarte mult in forta pe care o reprezinta in lumea fotbalului. Pentru toate astea sunt mandru ca sunt stelist si la bine si la rau. Sa ne revenim si sa trecem inpreuna peste toate obstacolele ligii lui mitica.

Bogdan4Steaua11.12.2006 07:15

Din pacate Oli a mai dat-o in bara cu o chestie:

A repetat obsesiv pe posturile TV si probabil si in vestiar sintagma "nu reusim sa castigam nici un meci in campionat dupa unul in Champions League" si a format un blocaj psihic la nivelul jucatorilor. Un bun antrenor ar trebui sa fie si un bun psiholog. Apropierea de jucatori nu e suficienta si uneori dauneaza. Ar trebui adus un psiholog cat mai urgent.

gone11.12.2006 07:33
Evident,tu care îl ironizezi,nu ai fost printre cei care l-au aclamat.Sunt semnale anterioare evidente.

E josnic sa critici omul care in 5 ani de cand e la Steaua a castigat 3 titluri si a redat suporterilor ei dreptul de a ridica vocea,sperante pentru castigarea Cupei UEFA.Care s-a batut,nou fiind in fotbal,cu toti cei care mentin in fotbalul românesc,practici de care ne e rusine noua,tuturor romanilor.

Nu ca as fi eu un mare admirator al sau,dar cand e coborata stacheta prea jos in privinta sa,e umilitor pentru noi toti.Si de ce sa vorbeasca rau despre el,unii care-si spun Stelisti.Nu e de ajuns ca altii o fac?

E doar o parere ca ne pricepem.Fotbalul e mult mai complex,ca si politica.

In privinta postului,daca nu ai scris trivialitati,nu ai dus ironia pana in panzele albe,daca nu ai injurat sau umilit Steaua si suporterii ei,poti fi sigur ca ramane.

Si cu asta pun punct offtopic-ului.Te invit sa procedezi identic.

Virgil, poate tu poti sa lauzi un om care isi trimite bodygarzii sa bata suporteri, jigneste suporterii stelisti la fiecare aparitei si ne-a facut sa bagam capul in pamant de rusine in prea multe ocazii. Eu nu pot.

waste11.12.2006 07:55

Anul asta dupa 19 etape avem 38 de puncte. Anul trecut, dupa 15 etape aveam vreo 30. Deci un ritm similar. Diferenta a facut-o parcursul bun al Javrei.

Consolarile ar fi:

- locul 2 :(

- finala in UEFA 8)

- masacrul Javrei in Templu la meciul retur :evil:

sorin_g11.12.2006 09:02

Cred ca faci confuzie. Care finala? Care masacru? I-am batut acum doi ani, anul trecut a fost 2-2 si 1-1.

edit: multumesc, bogdanelu, desi ma indoiesc profund; totusi finala nu prea a fost;

bodanelu11.12.2006 09:03

se referea la returul ce urmeaza...

Lavy_*_11.12.2006 09:22

Sper sa aduca vacanta numai linsite,pace si meciuri bune in curtea Stelei....

alinutzzza_dica11.12.2006 09:57

Din pacate au jucat cam slab la Craiova.Nu cred ca e vina lui Oli,sau cel putin nu numai a lui.S-a acumulat oboseala si in plus Bogdan4steaua are dreptate...Oli mereu a zis ca nu reusesc sa castige dupa un meci din CL.Daca ei au plecat asa ca nu reusesc sa castige...:(.Sincer nu stiu ce a fost cu ei.Eu am fost in tribuna si am vauzt ca Radoi mai incerca sa-i organizeze,le mai dadea indicatzii dar nu stiu nu prea le iesea nimic:(.Cel putin la Thereau a ajuns mingea destul de putin.Ar fi fost frumos sa incheie anul cu o victorie ,dar asta e.Acceptam situatzia.Totusi chiar daca au facut egal cu e echipa destul de slaba,Oli nu merita ca unii suporteri acum sa-i zica sa plece ,ca nu e bun de nimic.Ca de obicei am inceput sa ma obisnuiesc.La victorie "suporterii" sunt alaturi de Steaua si cand Steaua pierde gata incep cu criticele si cu injuraturi ..asta e..istia sunt adevaratzii"suporteri".. :roll: .Sincer ma asteptam sa fie mai multi suporteri stelisti.In plus ei incepeau sa cante ceva si cand craiovenii ii huiduiau apoi se opreaua.Parerea mea e ca trebuiau sa continuie in fine..nu mai conteaza.Au facut si ei ce au facut,dar asa se auzeau destul de tare.Bv lor!Oricum nu stiu de ce s-a ajuns la unii suporeri la plecarea lui Oli ca pana la urma Steaua a mai avut meciuri slabe mai ales duap cele din CL,dar poate ca meciul cu Craiova a pus capac la toate.Nu stiu ce sa zic...Oricum eu sustzin echipa Steaua in continuare,o iubesc si o respect la fel de mult!Forza Steaua!!!!

Virgil11.12.2006 11:31
Virgil, poate tu poti sa lauzi un om care isi trimite bodygarzii sa bata suporteri, jigneste suporterii stelisti la fiecare aparitei si ne-a facut sa bagam capul in pamant de rusine in prea multe ocazii. Eu nu pot.

Gone,una-i una si alta-i alta.

Când a trimis bodyguarzii sa bata suporterii,am fost cel mai inversunat contestatar al lui.Posturile mele stau marturie.

Dar când unii nu stiu decât sa plânga si sa critice un om,nu cand trimite bodyguarzii,ci când echipa merge slab si se insinueaza ca acel om tine cu dintii sa "vâre" pe gâtul suporterilor fotbalisti fara valoare,nu mi se pare nici cea mai fericita exprimare,nici cel mai potrivit moment sa o spuna.

Din simplul motiv ca nu s-a adus niciun jucator la echipa.Tot ce se vorbeste,sunt numai zvonuri.

Referindu-ma strict la pasajul la care faci referire,nu-l laud.Arat doar ca nu e corect sa fie supus unui tratament meschin atunci când poate datorita lui am redevenit mândri ca suntem Stelisti si am ridicat privirea deasupra celorlalti.

gone11.12.2006 12:29

Gone,una-i una si alta-i alta.

Când a trimis bodyguarzii sa bata suporterii,am fost cel mai inversunat contestatar al lui.Posturile mele stau marturie.

Dar când unii nu stiu decât sa plânga si sa critice un om,nu cand trimite bodyguarzii,ci când echipa merge slab si se insinueaza ca acel om tine cu dintii sa "vâre" pe gâtul suporterilor fotbalisti fara valoare,nu mi se pare nici cea mai fericita exprimare,nici cel mai potrivit moment sa o spuna.

Din simplul motiv ca nu s-a adus niciun jucator la echipa.Tot ce se vorbeste,sunt numai zvonuri.

Referindu-ma strict la pasajul la care faci referire,nu-l laud.Arat doar ca nu e corect sa fie supus unui tratament meschin atunci când poate datorita lui am redevenit mândri ca suntem Stelisti si am ridicat privirea deasupra celorlalti.

Pentru ce a facut Gigi putem sa castigam CL si tot nu pot sa il laud. Da, ai dreptate, nu e corect sa il criticam doar cand pierdem. Asta fac suporterii de rezultate. Trebuia criticat pana pleca din Ghencea pt ce a facut.

PS: Tu ai ridicat privirea deasupra tuturor cand Gigi zicea "Steaua sunt eu"?

Virgil11.12.2006 12:41

Gone nu stiu daca esti intr-una dintre cele mai bune zile ale tale,pentru ca vad ca imi cauti nod in papura.Nu o sa-ti raspund pentru ca nu vreau ca acest dialog al nostru sa devieze foarte mult de la topic.

E punctul meu de vedere într-un anumit context,tu ai altul care nu ma deranjeaza deloc.Sarbatori fericite !

gone11.12.2006 13:08

OFF-TOPIC: Nu asta incercam. Sa auzim numai de bine si sarbatori fericite.

DTP-Ludacris11.12.2006 14:36

Nu inteleg ce cauta Gigel Coman la Steaua ,a gresit N pase,a degajat toate mingiile in fata ,ba chiar una in jucatorul Craiovei ..si era sa primim si gol ,e praf ,sa plece ! :cry:

vood0o11.12.2006 15:06

hai mah ce ai cu el?lasa ca stie Olaroiu ce face el ..doar cu el pe banca am ratat finala UEFA , am stat cu morcovu in fund pana in ultima etapa sa castigam titlu , am ajuns intr-un mod foarte chinuitor in grupele ligii in fata unui adversar mediocru. Pentru toti cei care spuneti ca nu Olaroiu este de vine pentru decaderea Stelei , d c nu ati fost si pro-Carlos??doar el ne-a calificat in grupele ligii nu?cu el in poarta am castigat titlu si am ajuns pana-n semifinalele UEFA!!Deci o singura concluzie : Olaroiu nu este antrenor!

alpopa12.12.2006 09:23

Cel mai prost meci al Stelei pe care l-am vazut in ultimii catziva ani. Memeu' spunea dupa meci ca "de-acum jucatorii sunt in vacantza". Fals ! Jucatorii au intrat in vacantza cu mult inaintea partidei din Banie. Eu unul nu-mi pot explica cum jucatori care cu doar 3 zile inainte alergau, pasau, se demarcau, deposedau, acum dadeau pe langa minge (Ghionea de vreo 5 ori), preluau greshit, pasau in out sau dadeau cu stangul in dreptul.

Prea mult sunt protejatzi jucatorii actuali, prea sunt vazutzi ei mari "profesionishti" care n-au nevoie de motivatzie sau alte tampenii pentru amatori. Ei bine, aceshti "profesionishti" ar trebui strunitzi cu nuiaua, pentru ca e evident pentru toata lumea ca alde Banel sau Gigel nu pot sa-si insufle de unii singuri ideea de invingatori; au nevoie de cineva care sa stea dupa curul lor tot timpul. MM, Oli, se aude ?! Chematzi-l pe Zmarandescu sa-i smarodiasca, ca nu se mai poate !

mircea_zion13.12.2006 15:54

Steaua a gresit mult si asta nu da dovada ca sunem potriviti pt CL deocamdata nu si nu stiu daca se va mai repeta istoria din 86' sau macar sa ajungem in optimi cel mult semifinale , Steaua nu mai este aceeiasi de atunci dupa cum vedeti si voi Steaua dabia face fata in campionat cu Craiova dapai cu Real Madrid sau cinestie ce echipe , nu va mai facet sperante degeaba !!! :cry:

«1456»