FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U. Craiova - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«13456»
v3n`0m10.12.2006 16:47

cum javrele au 13 pct avans..... Dinamo baga 100 de mii de euro in transferuri si Steaua 1.5 milioane pe Badea+Panait Ov.Petre 1 mil Stancu 250 mii Thereau 600 mii Gigel Coman = Cristea + 200 de mii ? :cry:

korynna10.12.2006 16:47

da,rusine Stelei si felicitari voua "suporterilor"!nu cred k Olaroiu va face sa nu mai tineti cu Steaua,poate doar inima voastra...Steaua are loc in inima voastra cand castiga,la fel si Oli si Banel,dar cand pierdem si jucam prost nu mai stiti ce v-a facut sa simtiti fiori de bucurie si ce v-a facut sa iesiti in strada de atatea ori!

cazi,te ridici si o iei de la capat!

Phire10.12.2006 16:47

Propun ca toate meciurile din deplasare ale Stelei sa le jucam acasa. Sau macar sa ne puna cineva poarta adversa in centrul terenului, poate asa mai castigam si noi in deplasare.

.......

Ma doare sufletul cand imi vad echipa jucand in halul asta (adica nimic). :cry: Pase gresite cu gramada, mingi bubuite la intamplare...

Si peste toate astea, cand mai vad si evolutiile lui Nicolita si Coman :evil:

Ma doare sa recunosc asta, dar cred ca putem spune in mod oficial adio campionatului :cry: Sper ca macar locul 2 sa nu-l pierdem.

P.S. Bietul Oprita, ce accidentare groaznica :(

Virgil10.12.2006 16:53

In conditiile in care nu putem sa câstigam in deplasare,campionatul e compromis.

Pentru locul doi va fi mare bataie cu CFR,care de bine de rau mai castiga in calitate de oaspete.

Oli a inceput partida cu trei mari gafe in alcatuirea echipei.Banel si Coman fundasi laterali si Ov.Petre in locul lui Paraschiv.

Numai el putea sa faca experimente si atunci cand are tot lotul valid.

Mare ghinion pentru Oprita care si-a rupt piciorul in ultima etapa.Iar griji,iar spitalizare la Bologna.Daca Oli ar fi inceput cu Stancu fundas si Banel mijlocas,Oprita era acum bine merci.

Oltenii,asa cum am banuit,au jucat la rupere.

Un rezultat care ne nemultumeste.

predatorpulse710.12.2006 16:53

Scriu asta in min 80 al meciului. Stiu ca exista 2 categorii d suporteri stelisti:cei pro-Olaroiu si contra-Oli. Eu sunt contra-Olaroiu pentru ca mi-a mancat ficatii de cand a venit la Steaua din motivele urmatoare:

-a ratat o finala de Cupa UEFA

-a castigat un campionat care trebuia terminat cu 8-9 pc in fata javrelor si crapizilor la limita desi Dinamo se impiedicase de nu stiu cate ori

-Steaua s-a calificat chinuit in CL in fata unei echipe mediocre care avea un singur jucator de valore,si anume rapaic

-am avut rabdare cu Carlos,nu l-am injurat deloc pana la meciul cu Lyon,apoi a plecat Carlos,Oli cand pleaca? cand suntem pe locul 5-6?

-Steaua nu a mai castigat in deplasare de 3luni!! ATENTIE: 3 luni!!! Iar meciurile din deplasare imi dau senzatia ca pot sa treaca 1001 nopti si noi tot nu am marca.

-a transformat Steaua intr-o echipa de rugby,cu mingi lungi,la bataie.Va intreb suporteri stelisti:de cand nu a mai iesit Steaua cu mingea la picior?

-tine constant in prima formula niste catasrofe de jucatori gen Coman,Banel,chiar si ov.Petre si sa nu uitam pe Carlos.Exact,Carlos statea in poarta cand Cernea facea tusa. Bun antrenor domne!!!!

- toti jucatorii nostri sunt intr-o constanta forma joasa,joasa de tot si din cand in cand mai prind un joc bun si noi uitam de starea generala f proasta in jocul echipei.Intleg sa nu fie in forma 1,2,3 jucatori dar toata echipa.Antrenorul oare ce face la antrenamente?

-victoriile noastre sunt aduse de sclipiri in loc de un sistem sanatos de joc:Dica in CL,Thereau cu Jiul,national si Vali Badea cu liege.Javrele au atacanti buni pentru ca aia primesc multe mingi si logic unele sunt fructificate.Ai nostri primesc f putine mingi p meci si daca alea nu sunt fructificate,asteptam un penalty sau un gol din faza fixa.

-Ne descurcam f prost cu echipele ce stau cu fundu-n poarta.Eu daca as fi antrenor as face un joc-scoala in care o echipa joaca si cealalta sta pe 2 linii si sa joace pana dau cei care ataca gol,pentru ca se vede clar ca dintre Steaua,Dinamo si rapid noi ne descurcam cel mai slab cu echipele astea basite.

P.S. Mare ghinion avem cu prazarii astia, intai Victoras Iacob si acum Oprita.

In concluzie,Olaroiu pleaca odata ca daca stai tot campionatul o sa devii mai urat decat a fost Piturca(daca nu esti deja)

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

strezahuzum10.12.2006 17:15

S-a terminat. Mai bine, ca nu mai suportam mult.

In primul rand felicitari oltenilor, si-au jucat sansa lor si au scos un 0-0. Nu ca ar fi ceva deosebit, mai toata lumea poate scoate un egal cu Steaua, cand jucam in deplasare.

Campionatul e 1000% jucat. Adevarul e ca dupa ce am jucat toamna asta nici nu prea il merita Steaua. Am ajuns la al treilea 0-0 consecutiv in deplasare.

Despre meci : am fost undeva intre "varza" si "jalnici". Inca nu ma pot decide cine a fost cel mai prost jucator de pe teren : Nicolita sau Coman ?

Arbitrajul a fost in general OK, poate usor avantajata Steaua. Eliminarea lui Stoica a fost stupida, Constantin vroia probabil sa para interesant. Mai bine era sa nu fie eliminat nimeni, ca tot 0-0 iesea si nu mai erau discutii/acuzatii.

Nu vreau sa mai aud chestii gen "nu il critica pe Oli ca nu esti suporter adevarat". Cat sa mai suportam ?? Sa-l sustin ? Pana cand ? Pana cand vom pierde si locul 2, si locul 3 ? Pentru ca spre asta ne indreptam cu viteza maxima !!

Dupa asa prestatii in deplasare, nu mai am decat atat de zis domnului antrenor instruit la Coverciano : LASA-NE !! Lasa-ne dracului, inainte ca tactica aia a dumneavoastra sa ne duca definitiv in prapastie ! Si va rog frumos sa-l luati si pe Coman cu dumneavoastra, sa va care bagajele sau ce vrei tu. Du-te dupa Carlitos eventual. Faceti o pereche frumoasa.

ulivius10.12.2006 17:18
da,rusine Stelei si felicitari voua "suporterilor"!nu cred ca Olaroiu va face sa nu mai tineti cu Steaua,poate doar inima voastra...Steaua are loc in inima voastra cand castiga,la fel si Oli si Banel,dar cand pierdem si jucam prost nu mai stiti ce v-a facut sa simtiti fiori de bucurie si ce v-a facut sa iesiti in strada de atatea ori!

cazi,te ridici si o iei de la capat!

Asa este.

puyol10.12.2006 17:27

La sfîrşitul partidei, Cosmin Olăroiu nu a fost de acord cu concluzia lui Rădoi, care a spus că gazdele au făcut antijoc. "Fiecare luptă cu armele lui. Nu trebuia să ajungem aici", a declarat antrenorul Stelei. "Sînt nemulţumit . E o diferenţă mare faţă de ce am jucat la Lyon. Greşeli multe, lipsă de luciditate. Se pare că unii jucători nu fac faţă nivelului Stelei".

eu inca am incredere in Olaroiu. pe bune. echipa merge rau pt ca nu avem 5-6 rezerve care sa se ridice la nivelul titularilor. asta e buba... eu as face 5-6 transferuri iarna asta, si l-as da afara pe oprita

korynna10.12.2006 17:38

n-a zis nimeni k nu trebuie criticat Olaroiu,dar trebuie sa recunoastem ca a avut perioada lui buna(poate ca a fost buna datorita faptului ca se mai vedeau urme lasate de Zenga si Protasov).asta e,oricum campionatul era compromis,si poate ca nu meritam titlul 24 anul asta.cu toate ca mi-e greu sa cred ca putem face egal cu Lyon,dar nu putem sa batem pe Craiova,poate ca pe jucatori nu ii mai intereseaza campionatul pt ca s-au vazut in CL,poate ca nu sunt motivati sa joace si chiar au crezut ca nu mai putem sa luam campionatul asta!pana la urma asta e mentalitatea romanului,de ce sa mai lupti cand vezi ca esti depasit?in orice caz am vrut sa subliniez ca este o greseala colectiva,nu individuala.dar noi nu putem sa ne resemnam ca ei nu?PS:cei care cred ca exista ceva care te poate face sa nu mai tii cu Steaua ar putea foarte bine sa nu mai faca efortul sa posteze pe aici pt ca este un site al suporterilor.

Bogdan4Steaua10.12.2006 17:43

Am terminat cu meciurile in acest an, ar trebui sa tragem cateva concluzii:

Jucatori de pus pe lista de tranferuri:

Bostina, Coman, Nicolita, Stancu, Oprita

Avem nevoie de: un fundas dreapta, un portar si doi mijlocasi tehnici.

Asadar, 4 jucatori. Elementul esential: doar jucatori valorosi! As experimenta in iarna doua sisteme de joc(unul vechi si unul nou).

Primul sistem:

---------------------- Cernea ---------------------

-- Jucator nou 1 - Goian - Ghionea - Petre Marin --

------------------------ Radoi --------------------

------------- Jucator nou 2 - Cristocea -----------

------------------------- Dica --------------------

------------ Thereau/Badea - Iacob ----------------

Sistemul 2:

---------------------- Cernea ---------------------

-- Jucator nou 1 - Goian - Ghionea - Petre Marin --

-------- Ov. Petre - Jucator nou 2 - Radoi --------

---------------------- Dica -----------------------

------------ Thereau/Badea - Iacob ----------------

Jucator nou 1: fundas de banda foarte puternic, dispus la efort, incisiv, cu centrari precise.

Jucator nou 2: mijlocas polivalent foarte tehnic, de preferat un brazilian care sa faca diferenta.

Ar mai fi nevoie de inca vreo 2 jucatori de rezerva care sa intareasca lotul.

Virgil10.12.2006 17:47

Bine bine,dar nu inteleg de ce ai inversat posturile celor doi fundasi centrali.Sunt deja foarte buni in formula consacrata : Goian,Ghionea.

Bogdan4Steaua10.12.2006 17:51

Greseala mea. Nu e prima oara cand mi se intampla. Am probleme cu orientarea. Am corectat. :D

Motanu D10.12.2006 17:52

Grozav moment sa revin si eu pe forum dupa ceva vreme...

Problema jocului e insa mare de tot. Si nu de un meci-doua.

Sa gadnim putin. Ce a facut Steaua din primavara; cum a jucat ?

Simplu: cu mingi trimise pe sus in fata. Acolo unde un varf devia mingea (Iacob, Thereau mai nou) si dupa aceea era treaba celor din spate (Cristocea, Bostina, Dica, Nicolita, etc) sa rezolve faza.

Un timp jocul a mers. Pentru ca Iacob a fost in forma, pentru ca Dica nu obosise inca si pentru ca Bostina si Banel jucau fotbal.

Insa Iacob s-a rupt - Cyril nu e un pivot, e un varf tehnic, - Dica a obosit (si Lampard oboseste. Si Ronaldinho.), iar Banel si Bostina au cazut brusc intr-o gaura neagra.

Cristocea e un fotbalist util in meciuri fara presiune. Oprita e frana de mana.

Si uite asa jocul Stelei s-a dus de rapa. Ce a schimbat antrenorul ? Nimic !

Putea sa o faca ? Nu stiu ! Dar avea datoria sa incerce.

O alta problema: avem o gramada de fotbalisti care au exclusiv caliati fizice, sau calitati de amicitie cu staff-ul. Mingea le e straina.

In conditiile asta jocul de la Craiova: mingi trimise spre... Bornescu nu trebuie sa surprinda. E rezultatul unei politici cu grija pusa la punct de staff-ul tehnico-administrativ.

Sa speram ? La ce ?

Problema lui Olaroiu e in primul rand jocul.

Cat despre cei care sustin ca a critica echipa inseamna a nu fi suporter... tin sa le amintesc despre celebrul spirit de turma. Cu observatia ca pana si in cazul oilor, daca una se prabuseste in prapastie turma nu o va urma.

I.N.Money10.12.2006 18:06

Joc slab,nu cred ca oltenii au practicat un antijoc cum a declarat Mirel,poate doar pe final.

Cea ce ma deranjeaza cel mai mult este lipsa de idei care apare la meciurile din deplasare.

Pe teren propriu jucam excelent,dar in deplasare parca ne blocam.

Nu intelege incapatanarea lui Oli cu privire la Coman,care pierde orice minge si are finalizari mizerabile.

E o pauza binevenita,vom avea un sezon de primavara incins,momentan nu il vad prea bine,dar ramane sa vedem daca vor ajunge jucatori noi la echipa care sa fie capabili sa faca diferenta

PS: Groaznica accidentarea lui Bobinã,doar la Cisse am mai vazut asemenea secvente precum aceea din seara asta!

Sper ca aceasta accidentare sa nu insemne declinul lui Oprita.

korynna10.12.2006 18:11

din pacate declinul lui oprita incepuse deja ceva mai devreme

papillon10.12.2006 18:38

azzido, ne mai pui inregistrarea meciului? :)

FanSteaua4Life10.12.2006 20:15

Imi venea sa arunc cu televizorul pe geam, jucam intr-un hal fara de hal...De la meciul cu dinamooo nu jucam nimic in deplasare, m-am saturat, daca pierdem si locul 2 anul asta e jale mare...sa vedem ce se va intampla, sa speram ca aceasta pauza ii va pune pe ganduri pe iubitii nostri conducatori, pe cei din staful tehnic si pe jucatori, si vom vedea o alta fata a echipei Steaua dupa pauza competitionala, cine stie, cu ceva jucatori in plus, si fara unii jucatori care sunt doar pentru a umple vestiarul...

skylo10.12.2006 20:25

Nu am nici o treba da sa ma *** pe tarani aia de la Craiova.poate nu ati vazut faza cu Oprita....dupa parerea mea Oprita nu va mai juca tot restu returului...si dau pariu cu cine vrea....

Eu nu am vazut accidentare mai grava de la Lacatus incoace cum a suferit Oprita azi....I s-a dat genunchiul in spate...e belea mare fratilor Oprita nu va mai juca multa vreme de acum incolo...mi se facea pielea gaina cand vedeam reluarea de la faza... numai Lacatus a mai reusit asa ceva cand i-a rupt tibia aluia.....

Imi pare rau pt jocu echipei si pt experimentele lui Oli...dar azi am avut un joc foarte foarte slab.Azi zic ADIO CAMPIONAT si lupta Steaua pt locul 2.

Fa-te bine Orita suntem cu tine....imi aduce aminte de mana mea rupta acum 1 an...identica ca accidentarea lui Oprita...ce rau imi pare de el...e al nostru....

La urmatoru meci Steaua - Craiova am sa fiu pe stadion si am sa rup mana sau picioru unui craiovean pe bune pt ce i-au facut azi lui Oprita....MA JUR

Zici ca i-a luat Mititelu de la sapat de vie sau porumbi direct pe teren....da-i dracu ca ne-au rupt si puteau sa ne puna jumate din echipa pe banca de rezerve sau accidentati.

Macelarii dracu ce sunt si cu arbitru ala care vedea pe masa pe tren ...si cand a inceput sa vada a fost min 87 cand erea prea tarziu ca Steaua nu marcheaza dupa min 80' si uitati-va pe statistici si imi dati dreptate....

Mititelule ia-i pe taranii aia cu care ai jucat azi si veniti sa imi sapati mie 3 hectare de porumb....Agricultori mercenari ce sunteti....[...] de arbitru sa dea Dumnezeu sa ajungi sarac

Evita mesajele consecutive. Foloseste butonul edit. Atentie la exprimare si la greselile gramaticale. Moderatorii

Bogdan4Steaua10.12.2006 20:46

Sa nu exageram. Da, jucatorii craioveni au jucat dur, dar la accidentarea lui Oprita a fost o intamplare nefericita, jucatorul advers neavand intentia de a-l faulta grav. Daniel a avut piciorul in pamant si impactul cu adversarul a dus la acea accidentare groaznica. Arbitrul ne-a dezavantajat dar nu putem pune si acest esec pe seama arbitrajului. Daca continuam sa dam vina pe arbitri si nu ne uitam la jocul prestat de ai nostri riscam sa ne acoperim de penibil. Realitatea este ca avem nevoie de jucatori noi si trebuie sa reconsideram schemele tactice.

Sa speram ca se vor produce schimbari in bine in pauza competitionala.

Azzido10.12.2006 23:47
skylo11.12.2006 00:16

@Bogdan4Steaua scuze pt cuvintele obscene si ms ca ati cenzurat...

In legatura cu meciul... nu dau vina numai pe arbituru ... ai nostri au jucat dezastros... ce i-a venit lui Oli sa nu il bage pe Paraschiv titular nu stiu?? ce a vrut sa arate?

Nicolita cred ca ar trebui pus pe lista de transferuri cu inca cativa care sunt degeaba la Steaua...

@Bogdan4Steaua ai vazut accidentarea lui Oprita cum ia facut piciorul in spate?Deci fac pariu cu tine ca il are rupt... aia nu ca nu a fost accidentare involuntara ... a fost ceva gen kamikaze...

Si credema ca au jucat foarte dur...parerea mea si a inca 20 de insi cu care am vazut meciul.

cum plm javrele au 13 pct avans ..... Dinamo baga 100 de mii de euro in transferuri si Steaua 1.5 milioane pe Badea+Panait Ov..Petre 1 mil Stancu 250 mii Thereau 600 mii Gigel Coman = Cristea + 200 de mii ?  :cry:

L-ai mai uitat si pe Carlos care a costat inca vro 900 mii si nu cred ca ne mai luom 300 mii pe el

Evita postarile consecutive. Moderatorii

Bogdan4Steaua11.12.2006 02:08

@skylo: jucatorul craiovean a vizat mingea. Ciocnirea a fost involuntara dar l-a prins pe Oprita, asa cum am mai spus, cu piciorul in pamant. Nu a fost intentie. Diagnosticul pare a fi ruptura de ligamente.

sorin_77711.12.2006 03:30

Joc deosebit de prost facut de Steaua aseara. Daca aseara la fluierul de start mai speram la o lupta pentru titlu acum pot spune cu mana pe inima ca nu meritam acest titlu pentru ca nu avem cu cine...

jimmy1911.12.2006 03:50

Steaua n-a mai castigat in deplasare de pe 10 septembrie...asta da de gandit. O fi ea obosita, dar joaca foarte prost in deplasare. Ma enerveaza, cand il aud pe Gigi, ca aduce doar un fundas si un portar. Steaua are nevoie de cel putin 2-3 jucatori la mijloc. Are o gramada de bani si nu face nimic. Pai daca o lasam asa Dinamo o sa se distanteze la 30 de pct. Aseara am vazut in Steaua o echipa de pluton. Dinamo i-a batut cu 4-0 iar noi ne-am chinuit. :(

andreea_s11.12.2006 03:58

In ceea ce priveste jocul Stelei, nu mai comentez, cred ca au facut-o altii destul. Nu doresc decat sa imi exprim regretul fata de accidentarea lui Oprita. Sincer, cand am privit reluarile cu accidentarea, parca ma durea si pe mine, atat de groaznic mi s-a parut.

Sper sa se faca bine cat mai repede si sa nu fie atat de grav pe cat a parut la televizor :((

«13456»