alinutzza incalci orice limita a bunului simt ...u mare olteanca ...zici ca ii iubesti pe stelisti..orasul Craiova nu are nevoie de tine si echipa Craiova nici atat de fani din astia :evil: :evil:
Si tu incalci anumite reguli gramaticale. Atentie pe viitor. Scrie ca in loc de ca si tu in loc de u. Moderatorii
In primul rand nu am zis ca sunt mare olteanca asa ca nu mai interpreta.In al doilea rand nu sunt fana U.Craiova asa ca nu stiu de unde ai scos tu ca eu as fi fana Universitatzii.Cand U.Craioca joaca cu alte echipe ok poate tin cu ea..adica e normal ca pana la urma e echipa orasului eu.Dar cand joaca cu Steaua(echipa mea de suflet) mi se pare normal sa tin cu Steaua,nu?Poate o sa imi pare asa putin putin putin rau cand o sa ia gol U.Craiova ca e echipa orasului meu.Dar aceasta tristetze nu o sa se compare cu bucuria pe care o sa o simt pentru victoria Stelei.Faza cum ca orasul Craiova nu are nevoie de mine..ma rog..nu vad legatura,dar daca zici tu.Oricum nu ma intereseaza parerea ta asa ca potzi sa te abtzii de la comentat faze pe care eu nu le-am spus niciodata si de la interpretari.
Eu zic totusi ca nu e un meci chiar asa de usor(si asta zic si jucatorii si Oli care spunea ca "meciul cu Craiova e mai important decat cel cu Lyon"-bine poate a exagerat putin).Steaua o sa vina obosita si stitzi si voi ca de obicei dupa meciurile din CL nu am avut meciuri asa de bune.Dar sa speram ca jucatorii Stelei o sa faca un meci bun.Trebuie sa traga tare,mai ales ca dupa vine si la ei vacantza mult asteptata
.