FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U. Craiova - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«123456»
alinutzzza_dica07.12.2006 16:26
alinutzza incalci orice limita a bunului simt ...u mare olteanca ...zici ca ii iubesti pe stelisti..orasul Craiova nu are nevoie de tine si echipa Craiova nici atat de fani din astia :evil:  :evil:

Si tu incalci anumite reguli gramaticale. Atentie pe viitor. Scrie ca in loc de ca si tu in loc de u. Moderatorii

In primul rand nu am zis ca sunt mare olteanca asa ca nu mai interpreta.In al doilea rand nu sunt fana U.Craiova asa ca nu stiu de unde ai scos tu ca eu as fi fana Universitatzii.Cand U.Craioca joaca cu alte echipe ok poate tin cu ea..adica e normal ca pana la urma e echipa orasului eu.Dar cand joaca cu Steaua(echipa mea de suflet) mi se pare normal sa tin cu Steaua,nu?Poate o sa imi pare asa putin putin putin rau cand o sa ia gol U.Craiova ca e echipa orasului meu.Dar aceasta tristetze nu o sa se compare cu bucuria pe care o sa o simt pentru victoria Stelei.Faza cum ca orasul Craiova nu are nevoie de mine..ma rog..nu vad legatura,dar daca zici tu.Oricum nu ma intereseaza parerea ta asa ca potzi sa te abtzii de la comentat faze pe care eu nu le-am spus niciodata si de la interpretari.

Eu zic totusi ca nu e un meci chiar asa de usor(si asta zic si jucatorii si Oli care spunea ca "meciul cu Craiova e mai important decat cel cu Lyon"-bine poate a exagerat putin).Steaua o sa vina obosita si stitzi si voi ca de obicei dupa meciurile din CL nu am avut meciuri asa de bune.Dar sa speram ca jucatorii Stelei o sa faca un meci bun.Trebuie sa traga tare,mai ales ca dupa vine si la ei vacantza mult asteptata :).

dica 10007.12.2006 17:14

Echipa de start:

Cernea

Saban Ghionea Goian P.Marin

Oprita Ov.Petre Paraschiv

Dica

Badea Thereau

Rezerve:Carlos,Baciu,Radoi,Cristocea,V.Iacob,Stancu,Lovin.

^Cody07.12.2006 17:29

da' de unde stii tu?

esti clarvazator in stele? sau ai vb cu Oli?

steagcruce2

martanu07.12.2006 23:10

Cred ca vom juca cu ce avem mai bun la ora asta. Nu avem de ce sa menajam pe nimeni.

FORZA Steaua!!!!!!

cristian01408.12.2006 05:21
da' de unde stii tu?  

esti clarvazator in stele? sau ai vb cu Oli?  

I-a dat Oli telefon ca e pe Cosmote si isi permite. :lol:

alinutzzza_dica08.12.2006 06:58
:)))) tare cristiane...:)).Sncer nu cred ca o sa'l bage pe Saban si nici pe Oritza din primul minut.Cred in scimb ca o sa-l bage pe Radoi.Ar trebui sa-l mai bage si pe Badea macar in a doua repriza ca in ultimul timp nu a mai jucat asa mult,cred ca si datorita evolutziei bune a lui Cyril.Dar totusi si Badea e un atacant valoros si merita si el sa joace mai mult.Probabil o sa joace si Victoras :).Sa asteptam ziua de duminica si o sa ne lamurim ;)
JeLeS08.12.2006 07:10

as prefera sa joace cu echipa de atac ... Cyril in fatza alaturi de Badea , Dica in spate Cristocea/Bostina , Radoi , Paraschiv, Stancu ,Goian ,Ghionea ,Saban si Cernea.

si asta din cauza ca intalnim o echipa slaba si nu are rost sa ne facem meciul greu ... trebuie sa le dam 2-3 sa ihi linistim si apoi s-a terminat .. nu are rost sa jucam biliboaca cu ei pt ca nu se stie .. e presiunea mare acolo

StelistAdinaa08.12.2006 08:19

obligatorie este VICTORIA nici ca nu ... nici ca poate

O-B-L-I-G-A-T-O-R-I-E

spre24 steagcruce2

h3ro08.12.2006 10:24

cine este din Bucuresti si doreste sa incurajeze Steaua la Craiova prv me

sorin_77708.12.2006 11:14

ar fi de preferat sa joace cu Badea si Thereau sustinuti de Dica din primul minut sa navalim peste ei si sa le dam 2 ca sa-i potolim

M@rmota08.12.2006 11:19

De acord cu tine dar...stii ca Oli nu va face asta..nu-i prea sta in fire.. :roll:

manuela08.12.2006 11:20
alinutzza incalci orice limita a bunului simt ...u mare olteanca ...zici ca ii iubesti pe stelisti..orasul Craiova nu are nevoie de tine si echipa Craiova nici atat de fani din astia :evil:  :evil:

Ce-ai tu?Tu cine esti sa spui de cine are nevoie orasul Craiova??? Lasa-te...sau poate te crezi si tu vreun mare "ultras"??? 1-4 :PP Pt Steaua, normal :)

Virgil08.12.2006 18:43

Antrenorul Universitãtii Craiova se asteaptã ca Steaua sã facã o partidã slabã în Bãnie. "Steaua a fãcut douã meciuri foarte bune. Cel de la Lyon si cel cu Timisoara, din ultima etapã. De obicei, fac douã jocuri bune, douã slabe. Sperãm sã vinã acum pachetul de jocuri slabe", a spus Stefan Stoica.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Bine mai Fane,asa vorbesti,dupa ce ai mâncat o pâine buna la Steaua ?

sorin_77709.12.2006 06:12
De acord cu tine dar...stii ca Oli nu va face asta..nu-i prea sta in fire.. :roll:

Olaroiu este omul celui de-al 12-lea ceas... Ma astept la o asemena formula cu 3 atacanti. I-am narui din primele 7 minute. iar la pauza am avea 3 la 0...

FanSteaua4Life09.12.2006 06:51

@sorine Esti cam zgarcit, de ce nu 4-0 :D

anamaria11200609.12.2006 06:53

Eu as spune 5-1:D:P

ar fi visul meu...

Dica

...ar fi tare nu??

Trup si suflet pentru culori!!!!

apropo...stiti ca asta e ultimul meci al lui Steaua pe anul acesta??????????? :P 8)

F.C.Steaua Bucuresti-Universitatea Craiova

5-1

Ar fi super tare sa fie echipa de incepere:

Carlos

Radoi

Goian

Thereau

Dica

Badea

Iacob

Cristocea

Nesu-Desi nu se poate...:((

Cristocea

Coman:D

Desi ar fi imposibil cu atatia atacanti

noname_fu09.12.2006 07:14
apropo...stiti ca asta e ultimul meci al lui Steaua pe anul acesta??????????? :P  8)

nu, suntem drogati cu totii :oops:

anamaria11200609.12.2006 07:25

da...fie....dar vrei sa vb pe mail din cand in cand?

a***@***

Phire09.12.2006 08:58

@ anamaria112006

In primul rand, jucam in deplasare :roll:. In al doilea rand, vezi ca nu esti la agatat aici.

On-topic: Meci mult mai greu decat cel din tur, oltenii au acum antrenor bun, si au prins incredere si tupeu.

Cu toate astea, cred ca e timpul sa mai si castigam in deplasare in campionat, ca de multicel n-am mai facut-o. Steaua e echipa mult mai matura (sa nu mai vorbesc de valoare), si trebuie sa incheie anul asta cu o victorie.

Forza Steaua! steag2

anamaria11200609.12.2006 10:11

da???l-a agatat???catzy ani ai?

forever_STEAUA09.12.2006 10:48

@anamaria112006

Daca te intereseaza varsta ei exista mesajele private. Te rog calmeaza-te...

cristian01409.12.2006 16:23

Stirile sportive de la Pro TV au anuntat ca exista posibilitatea ca partida U. Craiova - Steaua sa nu se dispute datorita conditiilor meteo nefavorabile, si anume o ceata densa care a pus stapanire pe sudul Romaniei in ultimele zile.

Putin probabil sa nu se joace insa, tinand cont ca aseara s-a disputat in Cotroceni FC National - Gloria Bistrita (1-0) in aceleasi conditii meteorologice.

alinutzzza_dica09.12.2006 17:11

Ce o sa fie maine intre suporterii Universitatzii si ai Stelei...sper sa scap teafara:D...dar oricum ca sa fiu alaturi de Steaua merita :).Am vazut la stiri ca azi la ultimul antrenament al Universitatzii Craiova a venit un baiat cu un pistol...frate pe bune...si cica au aruncat cu pietre in Mititelu si l-au injurat...ma rog..Sper sa nu se amane maine meciul din cautza cetzei ..Bataie sigur nu o sa ia Steaua,dar poate o sa faca egal...:( :(Dar sper ca nu.Asfel mai poate lupta pentru locul 1...Forza Steaua!!!

SteauaToronto09.12.2006 17:21
Ce o sa fie maine intre suporterii Universitatzii si ai Stelei...sper sa scap teafara:D...dar oricum ca sa fiu alaturi de Steaua merita :).Am vazut la stiri ca azi la ultimul antrenament al Universitatzii Craiova a venit un baiat cu un pistol...frate pe bune...si cica au aruncat cu pietre in Mititelu si l-au injurat...ma rog..Sper sa nu se amane maine meciul din cautza cetzei ..Bataie sigur nu o sa ia Steaua,dar poate o sa faca egal...:( :(Dar sper ca nu.Asfel mai poate lupta pentru locul 1...FORZA Steaua!!!

Sincer posturi ca ale tale care denota imaturitatea forumului ar trebui sterse imediat.

Destui copii acceseaza acest forum...Pacat ca din ce in ce mai mult varsta celor ce acceseaza forumul este de 12-15 ani!

raducku09.12.2006 17:41

Stelist 4ever!Si la bine si la rau noi strigam numele tau....Steaua, Steaua!!Avand in vedere ca rapid a pierdut,Steaua daca va castiga termina anul la 5 pct distanta fata de rapid, iar daca Dinamo pierde distanta e de 8 pct(Steaua>Dinamo) asa ca raman sperante :D Forza Steaua!

«123456»