FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U. Craiova - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«12346»
steluta9305.12.2006 14:19

pierdeti! :twisted:

radooku_steaua05.12.2006 15:36

steluto.. ai nevoie de afectiune si nu stii unde sa cauti? Du'te draga si fa'ti anturaje sociale si nu mai spera la d-astea virtuale.. onoreaza'ne cu lipsa ta

alinutzzza_dica05.12.2006 15:43

Abia astept meciul...abia astept sa-i vad pe cei mai atri jucatori,pe jucatorii mei de suflet....Sper sa joace Dica( sa nu cumva sa vrea Oli sa-l odihneasca dupa meciul cu Lyon :(((( )...e jucatorul meu preferat si cand o sa intre pe teren o sa fiu ata de happy incat nu o sa-mi pese de totzi suporterii Craiovei.Si daca nu o sa joace Dica o sa am aceeasi reactzie pt totzi jucatorii..pentru ca sunt cei mai tari jucatori ever!!!LOVE Steaua!!!!...am si eu o intrebare.Stitzi cumva daca o sa vina magazinul Stelei-ca vreau sa-mi mai cumpar niste produse cu Steaua?FORTZZZA Steaua!!!

h3ro05.12.2006 15:57

cine e interesat pentru deplasare duminica cu microbuzul la Craiova astept mesaje private, am locuri libere.nu e scop publicitar, nu percep bani in plus decat, cat costa microbuzul impartit la cati suntem.mergem sa incurajam Steaua si as fi recunoscator daca nu va fi sters acest mesaj

olteanu2205.12.2006 16:23

@ alinutzzza_dica

esti din Craiova? 8O

vood0o05.12.2006 17:45

alinutzzza_dica

la ce sa-l mai odihneasca?ca va fi ultimul meci oficial in 2006 pentru Steaua

Fl0r1nsteaua06.12.2006 03:49

Sper sa faca Steaua un meci bun..si sa-i batem cu un 2-0..

Si sper si Thereau sa inscrie iarasi..cum a facuto in ultimele etape..

Le urez Stelei mult Noroc In meciul Cu Craiova..Forza Steaua!!!

alinutzzza_dica06.12.2006 10:25
@ alinutzzza_dica

esti din Craiova? 8O

Da sunt din Craiova.Dar ce conteaza?Potzi sa iubesti Steaua in orice coltz din lume!FORZTA Steaua!!!!

Tocmai am luat bilet si sunt super happy ca peste 4 zile e meciul.Abia astept!!!Sper doar ca suporterii Univesrsitatzii sa se comporte civilizat...LOVE Steaua!!!!

alinutzzza_dica

la ce sa-l mai odihneasca?ca va fi ultimul meci oficial in 2006 pentru Steaua

Sper sa joace.MAi ales acum ca s-ar putea sa-l bage pe Victoras..nu stiu...Dar Oli nu a mai bagat din primul minut cuplul Badea -Thereau de ceva timp...sper sa nu-i vina chiar acum ideea:D.Oricum..conteaza ca o sa joace Seaua..Dica,Thereau,Badea,Victoras..nu conteaza...Forza Steaua!!!

Cristiano_Ronaldo_706.12.2006 10:33

Sper sa castigam la scor. Diferenta de valoare e evidenta.

Oltenii ar face bine sa nu ma enerveze, ca ii bat pe toti cu palmele dupa ceafa, cu mititelu in frunte. :evil:

catalina patty06.12.2006 18:19

sper sa castigam !!! avem nevoie de puncte ca sa ne revenim in campionat... daca inca se mai poate ...

Virgil06.12.2006 18:24

Dupa meciul de asta seara cu Lyon,cred ca in meciul din Banie putem sparge ghinionul rezultatelor slabe obtinute in deplasare.Echipa a inceput sa urce,sa simta ca are potential si o victorie cu juvetii ar fi un rezultat normal.

Iancu Jianu Zapciul06.12.2006 19:14
Sper sa castigam la scor. Diferenta de valoare e evidenta.

Oltenii ar face bine sa nu ma enerveze, ca ii bat pe toti cu palmele dupa ceafa, cu mititelu in frunte. :evil:

mai rauleee...:D Ultraselule! :twisted:

martanu06.12.2006 22:51

Fane Stoica ne stie bine jucatorii, sper ca asta sa nu influenteze scorul final. Trebuie sa profitam de lipsa de experienta a Craiovei, care totusi a venit din B. Respect acesta echipa, a fost o echipa mare candva, dar a trait si multe umilinte intre timp, ajunsese la un moment dat Dinamo 2, l-a avut pe imbecilul ala de Staicu care a retrogradat-o in B....

Sa dea gol cine o da, dar sa castigam.

FORZA Steaua!!!!!!

sorin_77707.12.2006 05:12

Dupa rezultatul nostru de la Lyon a inceput sa imi fie frica de jocul nostru din banie... In ciuda acestui fapt nu concep sa pierdem puncte la olteni. Fiind ultimul joc al etapei ar trebui ca macar in ceasul al 12-lea sa profitam de eventuali pasi gresiti ai lui Dinamo (pentru a ne apropia de ei) sau rapid (pentru a ne consolida pozitia a 2-a)

cristian01407.12.2006 05:23

Oltenia e cu noi.

Pandurii - Dinamo 1-0

Craiova - Steaua 0-2

:wink:

DTP-Ludacris07.12.2006 06:23

Invingem la limita !! :!:

VaSsY07.12.2006 06:46

Vreau sa fac deplasarea la Craiova..dar nush cum..sau cu cine..cine are detali sa imi zica...

Oricum un prieten a zis ca mergem sigur indiferent daca mergem cu galeria sau doar noi 2, dar daca mergem noi 2 fara fulare sau steaguri..:(( ca e jale..:))

alinutzzza_dica07.12.2006 08:28

Sper sa faca un meci bun duminica.Stiu ca o sa fie obositzi,dar totusi cred ca o sa bata U.Craiova .Sper sa joace si Dica,Oli sa nu-l menajeze in ultima etapa din an ,desi e super obosit saracul..si mai sunt multzi jucatori asa nu numai el...Para,P.Marin,Ghionea,Goian,etc.Forza Steaua!!!

olteanu2207.12.2006 09:03

alinutzza incalci orice limita a bunului simt ...u mare olteanca ...zici ca ii iubesti pe stelisti..orasul Craiova nu are nevoie de tine si echipa Craiova nici atat de fani din astia :evil: :evil:

Si tu incalci anumite reguli gramaticale. Atentie pe viitor. Scrie ca in loc de ca si tu in loc de u. Moderatorii

greco07.12.2006 09:26

olteanu22, inteleg ca Universitatea Craiova nu are nevoie de ea dar de ce crezi ca ai autoritatea de a spune ca orasul Craiova nu are nevoie de ea ? De ce nu accepti ca cei din orasul tau au dreptul sa tina si cu o alta echipa in afara de U ?

Steaua a fost intotdeauna iubita in toata tara... manifestarile locale de violenta nu vor impiedica acest lucru !

M@rmota07.12.2006 09:26

@olteanu22

Nu inteleg ce ai cu fata..nu s-a dat mare olteanca si nici nu ii poti impune tu cu cine sa tina! Ea nu este fan Craiova asa ca nu vad ce ai spus ca nu are Craiova nevoie de fani ca ea..pai logic ..nici nu are cum..d'oh!

Forza Steaua! (Invingem cu 2-1 8) )

ombladon_hools07.12.2006 11:14

Cristiano_Ronaldo_7 ba sa ii bati pe toti ma sa nu scape unu :evil: :evil: :evil:

Cristiano_Ronaldo_707.12.2006 11:39

@ombladon_hools

Stai linistit, ca dau cu ei de pamant! :evil:

strezahuzum07.12.2006 14:24

Ce-i cu toata agitatia asta ?? Stiu, stiu, Steaua - Craiova e oricum derby ... dar uitati-va putin pe clasament.

Joaca echipa de pe locul 2 cu echipa de pe locul 11. Se intalneste al treilea atac din campionat (la diferenta de 1 gol fata de restul : 37 fata de 38 ) cu cea mai slaba aparare, care a luat 30 si ceva de goluri. Atacul oltenilor n-a rupt gura targului ... si o sa intalneasca cea mai buna aparare din campionat.

Trageti linie si trageti concluzia ... pentru mine, nu poate fi decat una singura : victorie fara probleme pentru Steaua, indiferent cat de bine i-ar cunoaste Stoica pe jucatorii nostri.

roby_spartacus07.12.2006 15:19

Mah se face vreo deplasare Organizata de galeria Stelei la Craiova???

«12346»