Duminica 10 decembrie
Universitatea Craiova - Steaua (20,30, TVR 1 si TVR International)
Duminica 10 decembrie
Universitatea Craiova - Steaua (20,30, TVR 1 si TVR International)
obligatoriu victorie ![]()
Eu zic ca va fi o victorie la limita pentru noi, si scor egal la pauza. Va fi un meci greu, sper sa nu se lase cu accidentari care sa afecteze lotul.
Cred ca va fi un 2-1 pt noi: un gol Thereau, unul Victoras Iacob daca va fi introdus pe teren, iar daca nu...sper in dubla lui Thereau, sau un gol al lui Vali Badea.
castigam. 2-0 sau 2-1:gol Badea, Thereau sau Dica. poate il vedem si pe V.Iacob.
FORZZA Steaua!!! steagcruce2
0-2 v. Badea si Dica ... Thereau scoate 11m pt golul lui Dica ... FORZA Steaua :!: :!: :!:
Nu cred ca Thereau are nevoie sa scoata 11m, ba chiar as prefera sa nu se bage in faze dubioase si sa se accidenteze..asta ne-ar mai lipsi acum!
Nu cred ca Thereau are nevoie sa scoata 11m, ba chiar as prefera sa nu se bage in faze dubioase si sa se accidenteze..asta ne-ar mai lipsi acum!
Bine atunci da gol ... tre` sa faca ceva nu ? ![]()
Pai este remarcabil de la meci la meci..straluceste efectiv...da goluri dupa goluri..ce poate sa mai faca...sa o tina tot asa
! Allez Thereau si Forza Steaua!
DA DA .. si d`aia il iubesc fetele 8) a trebuit sa astept 10 min ca sa fac o poza cu el ... nu se mai terminau fanele .. :lol: :lol: :lol:
Sa nu exageram...iubim toata echipa Steaua si apreciem adevaratele talente!
stai linistita .. nu am spus ca erai si tu acolo .. asa ca nu are d c sa`si faca griji prietenul tau .. am spus doar ca fetele il iubesc ![]()
clar indubitabil evident si bla bla-ul de rigoare ... da doua Thereau si unu' Dica!
3 - 0 ... da doamne sa ajung la meci! ![]()
Hatrick Thereau si dubla Dica zic eu....
Ce fericire ar fi pe capul meu...
@jeles
@parkeru
Sunteti din Oltenita de acolo ma trag si eu... Ma simt fericit cand vad la stadion bannerele voastre de la T2... Tineti-o tot asa... Sunt mandru de voi...
Anghel ?
Un derby de traditie (nu ca meciul cu Poli) pe care trebuie sa il castigam. O sa fie interesanta reintalnirea cu Fane Stoica. Omu' face treaba la Craiova si i-a ridicat mult decat a venit. Totusi experianta noastra si valoarea ar trebui sa isi spuna cuvantul. Imi e frica de doua lucruri:
1. Venim dupa meciul cu Lyon
2. Nu am jucat prea bine in deplasare turul asta.
nu prea ne ies meciurile din deplasare anul acesta , iar in ultimii ani nu prea facem meciuri reusite in banie , insa sper la o victorie ... o victorie muncita si meritata ... asa pt linistea noastra in pauza competitionala
Da, cam asa sta treaba, am pierdut multe puncte in deplasare...
Acasa stam destul de bine, doar egalul cu Rapid strica o serie de victorii neintrerupte pentru meciurile din Ghencea...
Pentru mine meciul de la Craiova este mai important decat cel de la Lyon. Daca ar fi sa aleg as alege o victorie a noastra in banie in dauna uneia la Lyon...
oricine cred ca ar alege asta, plus o infrangere a cainilor la tg-Jiu
Tinand cont ca din deplasare ati adus foarte putine puncte o sa va fie greu sa bateti...bineinteles cand spun asta iau in considerare un arbitraj perfect..
Oli ne-a obisnuit cu egaluri dupa meciuri infecte in deplasari. Nu vad de ce de data asta ar fi altfel, desi sper...
Tinand cont ca din deplasare ati adus foarte putine puncte o sa va fie greu sa bateti...bineinteles cand spun asta iau in considerare un arbitraj perfect..
Stai tu linistit ca de aia am adus putine puncte din deplasare, din cauza arbitrajului!
oricine cred ca ar alege asta, plus o infrangere a cainilor la tg-Jiu
Ma bazez pe un meci egal... Ma multumesc si cu atat...Coroborat cu victoria noastra din banie ne-ar aduce la 9 puncte de ei... (3 infrangeri ale lor in Giulesti, Ghencea si Timisoara-aici va fi festin)...
Mare minune daca facem egal.. dupa cum stiti, in deplasare jucam ca dracu`. Sunt optimist si ma astept la o victorie.. :roll:
Orice-ar fi, oricat de negru ar fi dracul, tot dam cu unu' mai multe ca ei. Eu mizez pe un 3-1 pt ai nostri, sper sa marcheze din nou Thereau.