FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - Steaua 1 - 1 (1 - 1)

«123456»
alinutzzza_dica06.12.2006 10:33

Sper sa faca un egal.ar fi chiar frumos.Desi trebuie sa recunosc ca e cam greu...Totusi Lyon e una dintre cele mai bune echipe din Europa.Si in plus fatza de meciul din Ghencea,jucatorii Stelei trebuie sa aiba tupeu nu ca data trecuta...Dar sunt sigura ca vor avea .De obicei Steaua joaca mai bine in deplasare asa ca..astept un egal cel putin:D.Thereau cred ca o sa faca in meci bun pentru ca vrea sa-si demontreze valoareasi in fatza fracezilor lui...

Danny9606.12.2006 11:00

Sper ca Dica sa ne aduca o minune de ziua lui.Asta 1 la mana.2 la mana ati vazut cum au jucat la Kiev acasa?Senzational.La noi acasa am pierdut.Nu prea jucau deloc.La meciu' de pe bernabeu cu real si-au dat sufletu' baietii.Speram intr-o mare minune.Daca vom castiga nu inseamna ca trecem mai departe in Champions League(nu ca am avea fata) dar macar se scot baietii nostri cu 50.000 de euro de caciula.FORZA STEAUAA!!!!

Edit: Scor final 0 - 1

Alessandro06.12.2006 11:18

Nu avem ce pierde in acest meci!Daca evoluam cu determinare si curaj,putem obtine un rezultat bul la Lyon... :wink:

milan_nikolov06.12.2006 12:20

Noi sand buna ecipa, va fi bine daca castigam puncte de coeficent Romania, si voi avete 3 ecipa la CL.

Supcesc Steaua.

Lion este superba ecipa, dar noi jocam bine deplasare.

Haide Steaua. steagcruce2 fularsteaua2 steag2 steag1

DTP-Ludacris06.12.2006 13:23

Inainte fiecarui meci de CL ,Oli a promis ca va aborda meciul cu mai mult curaj ..dar am jucat in mare masura la fel de las ,mai putin la Madrid .Nush de ce dar cred ca la fel va fi si asta seara !

Forza S T E A U A !

jimmy1906.12.2006 14:02

E timpul sa jucam fara emotii...asa ca putem scoate macar un egal. Forza Steaua! steagcruce2

mircea_zion06.12.2006 15:23
Forza Steaua :!: :!: :!: 2-0 pt Steaua steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
GOD06.12.2006 16:01

GOOOOOOOOOOOL DICANU

Goldy06.12.2006 16:18

Na!gol...frate, unde-i Dica acum cand s-au suparat francezii???iar alearga ca marmota in desert

cisco06.12.2006 16:46

Joc bunicel al Stelutzei noastre.. golul lui Dica de nota 10.. la fel si capul lui Diarra..

Ce bate Dorin la tobe :)

sorin_77706.12.2006 16:47

frumos cadou si-a facut Dicanu...

Daca nu e ales fotbalistul roman al anului 2006 atunci cine face alegerea e orb...

DTP-Ludacris06.12.2006 16:49

Sper sa jucam cel putin la fel si in repriza a 2-a ,Realu e condus la pauza cu 2-0 :evil:

Bogdan4Steaua06.12.2006 16:51

1-1 la pauza! Jocul este echilibrat. Frumos golul lui Dica. Pacat ca nu am preluat conducerea la sutul lui Cristocea deviat usor de Thereau.

DTP-Ludacris06.12.2006 16:53

Da ... off am trecut pe langa 2-1 .... Pacat !

Forza Steaua !!!!!:x:X:X

cisco06.12.2006 17:48

Meciul s-a terminat !

Lyon 1 - 1 Steaua

Pai asa se joaca ma baieti..mai dur..fara respect, daca jucam asa in fiecare meci, eram cu o pozitie mai sus in clasament.. poate la anul`

FORZA S T E A U A !

Bogdan4Steaua06.12.2006 17:53

Am iesit din Liga Campionilor cu fruntea sus. In afara de meciurile de acasa cu Real si Lyon putem spune ca ne-am prezentat mai mult decat onorabil.

Puteam chiar sa castigam azi. Oricum, un egal pe terenul francezilor este pretios.

cristian01406.12.2006 17:54

Bravo baieti. Am iesit cu capul sus din Champions League si cu asemenea joc ne indreptam amenintator spre UEFA. Remarcatii meciului dupa parerea mea : Dica, Cernea, Goian, Ghionea.

Cei mai slabi : Stancu, Nicolita :roll:.

De la Mirel asteptam mai mult, dar tinand cont ca vine dupa o perioada lunga de inactivitate, e absolut normal.

Am avut destule ocazii prin Thereau, Dica, chiar Banel si am jucat curajos.

strezahuzum06.12.2006 18:00

S-a terminat .... 1-1, dupa un meci bunicel. Steaua a avut ceva ocazii de gol ca si Lyon, dar per total cred ca rezultatul este echitabil. Sa recunoastem ca nici Lyon nu s-a prea omorat cu firea. Deocamdata, cam asta e nivelul si realist vorbind, mai mult nu prea se putea.

Mergem in primavara in UEFA .... sa vedem daca putem repeta macar performanta de anul trecut.

Pana atunci ... sa vedem ce directie vor lua $$$ incasati dupa participarea in CL. In mod normal, ar trebui sa intre in bugetul echipei .... sa speram ca nu se vor "lipi" de alte degete.

PS : Ati observat un mic detaliu ? Steaua cu nenea Carlitos in poarta - victorie cu Kiev, infrangeri cu 3-0 cu Lyon, 4-1 cu Real, ambele cu evolutii slabe ale "marii vedete". Steaua cu Cernea in poarta - infrangere cu Madrid, la limita, egaluri cu Kiev si Lyon. Trageti si voi concluzia ....

Cristiano_Ronaldo_706.12.2006 18:06

E bine ca am obtinut un egal, desi puteam mai mult. :(

Virgil06.12.2006 18:12

@ streza

Concluzia e ca a facut prea multe gafe la rând.Se poate spune ca nici echipa nu l-a ajutat prea mult în meciurile cu Lyon si Real de acasa,fiind parca hipnotizata de evolutiile celor doua mari din grupa.

Cernea e categoric mai portar decat Carlos.Antrenorul cu portarii Stelei,Vasile Iordache,a spus ca spre deosebire de Carlos,Cernea are abecedarul postului.

Am pierdut un portar si am descoperit ca de fapt aveam unul superior ca valoare.

Mi-a placut foarte mult meciul de la Lyon in care am jucat de la egal la egal cu Olympique.

Phire06.12.2006 18:14

Multumim, Di Canio! Intr-adevar merita fara discutie titlul de Cel mai bun fotbalist al anului.

Parasim Liga cu demnitate, dupa un meci in care Steaua si-a aratat maturitatea, jucand cu tupeu si incrancenare. Chiar am avut mai multe ocazii decat francezii (mi-au ramas in memorie ocaziile lui Thereau din pasa lui Cristocea, si cea a lui Nicolita). Cred ca suntem indreptatiti acum sa speram la un parcurs cel putin la fel de lung ca cel din sezonul trecut in UEFA. Iar la anul ar trebui sa ne propunem calificarea in optimile CL.

Cred ca intreaga echipa merita felicitata pentru campania asta din CL. Pentru o echipa calificata dupa 10 ani de absenta, si picata intr-o grupa atat de grea, cred ca ne-am descurcat onorabil.

Multumim, baieti! :D

catalina patty06.12.2006 18:15

se putea mai bine...dar e bun si un egal...

Forza Steaua !!!!

sorin_77706.12.2006 18:18

Multumit de rezultat nu si de joc pe unele zone...

Dreapta a fost moarta. Ceva lentoare la Radoi in centru, ceva trac si la Cristocea.

Felicitari pentru rezultat si inca o data pentru calificare in primavara europeana. Sa speram ca in Cupa UEFA vom face ceva mai mult...

denisss06.12.2006 18:26

Joc bun al Stelei indiscutabil.Hai sa nu mai discutam cum ar fii fost sa jucam asa in toate meciurile de pana acum in CL si hai sa ii felicitam pe baieti ca ne-au adus in CL dupa atatia ani si sa ne concentram pentru UEFA unde deocamdata ne prieste de minune.Multumim Steaua si sper sa avem parte de bucurii in continuare pentru ca noi suntem adevaratii si unicii campioni ai Romaniei.FORZA Steaua

strezahuzum06.12.2006 18:29

N-as zice ca Radoi a fost lent. A jucat in multe momente cu fata la poarta si a incercat mai mereu sa construiasca, nu sa scape de minge.

O impresie neplacuta mi-au lasat-o insa Nicolita si Paraschiv. Nicolita a dat exact 1 centrare buna in tot meciul, a pierdut mai toate duelurile 1 contra 1 si n-a facut mai nimic nici in faza defensiva. Para, imi pare foarte rau sa o spun, dar a fost net depasit. Mai ales din punct de vedere fizic, il dadeau francezii la o parte ca pe o musca. Cat a jucat, Ov. Petre mi s-a parut mai capabil sa se bata cu adversarii. Stancu de asemenea a fost surprinzator de slab - a avut in fata ce-i drept un adversar extrem de rapid ... of, Doamne, de ce nu putem si noi sa gasim astfel de jucatori ?? :(:(

«123456»