FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - Steaua 1 - 1 (1 - 1)

«12346»
Andreea stelista03.12.2006 10:17

sper sa facem o figura frumoasa macar sa plecam cu demnitate din C.L :)

rominua03.12.2006 10:37

Eu o sa pun la pariuri x2 pe Steaua cam 1 milion cred sunt sigur ca nu pierdem la Lyon.O sa fie 1-4 pentru noi goluri Badea,Nicolita(autogol),Cernea(din penalty),Goian(din lov libera de la 43 m),Carlos(da gol cu capul in min 87 cand este introdus in teren in locul lui Cernea si urca in careul Lyonului si da un gol splendid cu capul)

FORZA Steaua:

Lyon-Steaua 1-4(ca la Kiev)

ulivius03.12.2006 10:54

Sa fim realisti.

Pot sdi eu sa spun ca batem cu 4-0, goluri: Nesu, Panait si Ochirosii de 2 ori dar cred ca nu va fi o joaca.

rominua03.12.2006 11:03

Nici la Kiev nu trebuia sa fie o joaca dar asa a fost.Eu asa cred bine nu ca da Carlos si Cernea gol ...,da cred ca bate Steaua,si tziganii raman acasa sa moara de ciuda impreuna cu fratii lor bruneti din Timisoara.

FETITELE LILIACHI INSOTESC BAIETII MARONII!

mircea_zion03.12.2006 12:05

PariLoto ???

rominua03.12.2006 13:37

Cred ca la pariloto pun!Sa castig si eu un ban cinstit asa am facut si cand a jucat cu herta anul trecut!

luv_dica03.12.2006 13:56

buey yo zic ca face Steaua 1-1 sau...sau da 2 goluri Dica,Badea sau Thereau si facem un 2-1

red&blue hell03.12.2006 14:01

@ rominua

Kievul nu este Lyon! nici nu se compara kievul cu lyonul.

steaua rosie03.12.2006 15:16

Cernea

noul-Ogararu Goian Ghionea Marin

Banel Paraschiv Radoi Cristocea

Dica

Thereau

si cel mai important: ambitie!!!

steaua_ro

cineva stie daca Iacob este apt de joc :?: :roll:

Andreea stelista03.12.2006 15:54

@ Steaua rosie

Atacantul Victoras Iacob a racit

Steaua Revenit dupa lunga accidentare, atacantul Victoras Iacob a ratat ocazia de a reintra pe teren din cauza unei raceli. "Era apt de joc, erau sanse sa intre si cu Poli, dar a racit. Exista însa posibilitatea sa reintre anul acesta", a explicat antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. Cel mai probabil, Victoras Iacob va reintra în formatia ros-albastrilor la meciul Stelei de la Lyon, din ultima etapa a Ligii Campionilor.

SteauaToronto03.12.2006 16:54

Degeaba zice Thereau ca nu este emotionat.

Thereau este inca tanar, acum 3-4 ani ii privea pe cei de la Lyon drept invincibili. Acum el va juca impotriva lor chiar pe pamant francez...va dati seama ce emotii are!

AcMilan1403.12.2006 16:56
Cred ca la pariloto pun!Sa castig si eu un ban cinstit asa am facut si cand a jucat cu herta anul trecut!

deci anul trecut cand Steaua era antrenata de Protasov, era pe primul loc in grupa si juca cu herta ai pus x si ai castigat un ban cinstit. Acuma Steaua intalneste in deplasare super echipa Lyon si tu pui 2, ba chiar mai mult bate Steaua cu 1-4 ca la Kiev. Goluri? Badea, Cernea,Goian de la 35 de metri si Carlos! Prietene ai spus multe aberatii(aia cu fanii lui Poli tm, ba ca erau 200 si vroiau sa te omoare,ba ca iti este frica si nu stii ce sa faci, esti o mare victima! ba ca ai un sprint foarte bun, dupaia ai spus ca nu ai conditie fizica, dupa care ai declarat ca daca te prindeau aia 200 -300 si vroiau sa iti ia fularul ii bateai pe toti! desi sunt total offtopic mi se pare mult prea aberant acest user! ps: Decat sa pui biletul ala la pariuri mai bine fa si tu o deplasare in Bucuresti la un meci de al Stelei! FORZZA Steaua!!! steagcruce2

rominua03.12.2006 17:11

@ AcMilan14

In primul rand nu spun aberatii sper ca ti-ai dat seama ca glumeam cand am zis ca da Cernea si Carlos gol(asta am zis si poate ca vreau sa ramana la Steaua) apoi cred ca nu ai inteles am zis ca pun x2 pe Steaua la Lyon si nu 2,la fel cum am pus si anul trecut tot x2.Citeste cu atentie ce am zis.Si faza cu ce s-a intamplat aseara e adevarata,doar nu crezi ca aberez?Doar sunt la facultate la Politehnica nu-s de pe drumuri.Si apoi cum vrei sa fac deplasarea la Bucuresti cu avionul(nu am bani de el),cu trenul fac 2 zile dus+intors si mai si scoala din pacate.Sunt stelist dar de deplasari din astea tip Bucuresti,Iasi,Constanta,gandeste-te ca de aici ajung la BELGRAD si intorc si am timp si sa ma uit la meci cat fac doar dus pana intr-o asemenea deplasare a Stelei.

FanSteaua4Life03.12.2006 21:12
.Sunt stelist dar de deplasari din astea tip Bucuresti,Iasi,Constanta,gandeste-te ca de aici ajung la BELGRAD si intorc si am timp si sa ma uit la meci  cat fac doar dus pana intr-o asemenea deplasare a Stelei.

Si nu s-ar merita investitia???

sorin_77704.12.2006 05:00

Sper intr-un joc bun si o rabufnire de orgoliu. ma bazez pe cateva sclipiri de-ale lui Dica si ceva inspiratie la Thereau...

***alex***04.12.2006 07:57

Ultimul meci al Stelei din aceastã ediție a Ligii Campionilor va fi arbitrat de slovenul Darko Ceferin. În vîrstã de 38 de ani, Ceferin este la primul meci în cea mai importantã competiție intercluburi. Este arbitru internațional din 2000 și nu este prima datã cînd arbitreazã o echipã din România.

În toamna acestui an, slovenul a arbitrat meciul din Cupa UEFA dintre Dinamo București și Beșiktaș Istanbul, partidã în care a acordat douã cartonașe roșii. De asemenea, Ceferin a condus și partida dintre Rapid București și Paris Saint-Germain, în septembrie 2001, meci întrerupt din cauza unei pene de curent.

Asistenții vor fi tot din Slovenia, Andrej Kokolj și Milan Kogej.

stelisti.ro

channah04.12.2006 08:53

sunt sigura ca Steaua nu este genul de echipa care sa plece cu capu plecat in fata celor doua echipe calificate mai departe (Real si Lion)..in fata Realului jucatorii au demonstrat ca sunt formidabili,SI JUCATORI ADEVARATI...(uitand bineinteles acea gafa..care nu trebuie comenatata si care nu arata valoarea echipei si nici cea a lui Banel)..de ce nu ar putea sa demonstreze si in fata Lionului ca au valoare....Eu una astept cel putin un egal.

FORZA Steaua !!! steagsimplu

andyx04.12.2006 09:48

Meciul cu Lyon este unul pt fotbalul romanesc! Este ft greu sa castigi in deplasare dupa ce in tur pierzi cu 3-0, si stim bine ca Lyon este cu o clasa peste noi...! dar avand in vedere ca Lyon e calificata pe primul loc.......nu cred ca va juca la fel ca in tur....! sper intr-un egal sau victorie..:) ! Forzza Steaua ! steagcruce2

M@rmota04.12.2006 09:53

Se stie ca echipa joaca cel mai bine in deplasare asa ca nu ar trebui sa ne sperie, sa ne descurajeze scorul din meciul tur. Putem obtine un rezultat bun, cel putin un egal!

Sper sa il vad si pe Victoras Iacob pe final!

Forza Steaua!

Ic3MaN04.12.2006 11:54

Miercuri,la Lyon sper ca baietii sa joace pt onoarea lor.In tur nu am miscat in fata lor.Sper ca acum sa fie altceva.Nu va juca Malouda(suspendat),iar Toulalan si Reveiere(vor fi suspendati daca primesc galben).Cred ca vor mai intra niste rezerve.

Important e sa nu jucam cu frica.Am putea sa jucam un 4-3-1-2 sau daca e 4-4-2 as vrea in fata pe Badea si Cyril.(dicanu rezerva sa fie odihnit pt meciu cu oltenii ca sa le mai dea unu)

HAi Steaua!!

fl0oo04.12.2006 12:25

FORZZA Steaua... **** Lyon

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI / O ECHIPA CE FACE FURORI / DARUITI-VA CA NOI / VREM SA FIM MANDRI DE VOI / PENTRU Steaua NE DAM VIATA !!!

spaniolu04.12.2006 13:44

Cred ca si daca joaca Lyon cu echipa a 2-a Steaua are putine sanse sa bata,avand in vedere ca nici Real Madrid nu a reusit sa bata la Lyon.Un egal ar fi bun. :)

Phire04.12.2006 15:09

Chiar daca aparent meciul e lipsit de miza si pentru noi, si pentru OL, cred ca ne va fi mult mai greu ca la Real Madrid acasa. OL parca ar fi o echipa de roboti, muncitori si fara fite, spre deosebire de cei de la Real Madrid; din cauza asta ma indoiesc ca ne vor subestima si nu vor face totul sa castige meciul.

Oricum, indiferent de rezultat, sper sa vad un joc frumos al Stelei, care sa ne permita sa parasim competitia asta cu fruntea sus. Am obtinut maximum din ce se putea obtine -realistic vorbind- din grupa asta. La anul cred ca va fi altceva.

Mai sper sa-l vad pe Iacob macar cateva minute pe teren, ca mi-ar parea rau pentru el sa stiu ca a ratat toate meciurile din CL.

Forza Steaua! steag2

Deeny_stelistu04.12.2006 16:08

Daca Steaua va face un meci asa de bun ca la MADRID(ii cumva Radoi titular?)atunci Steaua are multe sanse sa obtina un egal.la MADRID a dat tot ce a putu mai bun la din ei.....apropo

Forza Steaua!!! fular-campionii steagcruce2

Sper ca dica10 sa marcheze un GOOOL!!

acky_acky200004.12.2006 16:32

Sigur ca pentru noi,un egal ar fi un rezultat de exceptie.Un punct si câteva sute de mii de Euro în bugetul clubului{a se citi "buzunarul d-lui presedite al Consiliului de Administratie).

Pentru ei,daca vor sa câstige grupa,si mai ales pentru suporterii lor,ar fi un esec.Deplorabil.

Hai Steaua iti uram noroc si mos craciun :P:P :lol: dica10 fular-campioniifularultras steagcruce2 dica10

«12346»