As vrea dar de la Mos Nicolae sa aud cuvintele urmatoare in meciul cu OL..."Dica,dute Dica,in fata lu' 1-4 si este GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL"![]()
steagcruce2
As vrea dar de la Mos Nicolae sa aud cuvintele urmatoare in meciul cu OL..."Dica,dute Dica,in fata lu' 1-4 si este GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL"![]()
steagcruce2
Lyon 0 Steaua 1 ... SEC! gol V. Iacob daca intra daca nu cu siguranta Thereau
formula de start:
Stancu Goian Ghionea P.Marin
Nicolita Ov.Petre Cristocea
Dica Badea
Thereau
Un 4-3-2-1, cu francezul varf impins si Dica & Badea responsabili si cu centrarile, in special pe partea lui Nicolita.
Schimbari: Paraschiv pentru ov.Petre (nu as risca cu Mirel, care nu e inca 100% pregatit), Bostina (sau Gigel Coman) pentru Cristocea, oprita pentru Dica.
Mi se pare o formula buna de echipa, in special pe dreapta unde Nicolita nu reuseste o centrare ca lumea. Un tandem Dica-Nicolita ar putea aduce castig, imbinand viteza lui Banel (in special la recuperari) cu tehnica lui Dica. Pe partea stanga Badea poate juca mai aproape de Thereau, pentru a putea intra in combinatii. Ov Petre ar juca ca inchizator in faza defensiva iar in atac sa schimbe partea cu Cristocea si sa-i lase acestuia faza de constructie.
La finalizare ar trebui sa apara Dica, Badea, Thereau si Cristocea, eventual Ov. Petre. Fundasii laterali sa nu mai urce pana in fata careului advers, ca Lyon nu-i Jiul. Orice contraatac poate insemna gol.
In aparare, trebuie facut presing avansat incepand cu Badea + Dica pe flancuri (stiu ca Dica nu rezista mult unui astfel de ritm, din cauza asta l-am preferat alaturi de Nicolita - mare parte din sarcinile defensive i-ar reveni lui Banel), iar francezul ar putea ajuta defensiva la mijloc.
In atac, combinatii Badea + Thereau + Dica cu Vasilica Cristocea playmaker. Sut la poarta din orice pozitie, eventual fara preluare si fara prea multe artificii tehnice, pentru ca fundasii lyonului nu sunt usor de pacalit.
Ah, si sa nu ne amagim ca lyonul ar putea mima fotbalul maine - numai noi romanii putem gandi asa. Astia sunt profesionisti, vor merge la victorie indiferent ca sunt deja calificati, chiar daca joaca cu rezervele.
Sper sa avem un joc deschis si curajos,
FORZA Steaua
ce ziceti de faza cu cei 6 pasibili de suspendare pentru meciul urmator din UEFA (Cernea Ghionea Goian Nicolita ov Petre oprita parca) m-am gandit ca ar fi foarte riscant sa-i menajeze pe toti.pe Cernea sa-l lase in poarta iar dintre G & G sa aleaga unul (preferabil sa stea Ghionea pe banca a jucat mai mult decat Goian si trebuie odihnit) sau varianta riscanta Radoi cu Baciu iar la mijloc para +Lovin iar pe dreapta (alooo MM se aude ??) atat Banel cat si oprita sunt iesiti din forma ca sa nu spun altfel poate cu un + pentru oprita.voi cum ati juca ? ![]()
Dintre cei 6 as juca clar cu Cernea in poarta, Goian sau Ghionea in centrul defensivei alaturi de Baciu si Ov. Petre la mijloc.
Poate ca si Oprita sau Nicolita, unul dintre ei pe dreapta.
eu as juca cu echipa de baza .. nu as menaja pe nimeni .. cei mai in forma trebuie sa fie in teren si nu pe banca sa se odihneasca .. este ultimul nostru meci in CL anul acesta , si nu vreau sa iesim sifonatzi - avem de luat o refansa fatza de Lyon si cred ca este momentul ... am scapat de presiune si de accidentati trebuie sa facem un meci bun si sa castigam
am o presimtire ca iar apare caricatura de Carlos in poarta.
sper sa nu.
Nu cred, Olaroiu nu are nici un motiv sa faca asta!Carlos a luat 3 goluri in meciul cu Lyon, primul dintr-o gafa..fapt ce a contat foarte mult pentru moral si asa au mai venit inca doua!
Cernea trebuie sa fie in poarta!
Ce bine ar merge un joc bun acum cu Lyon si macar 300.000 euro la buget... :wink:
Dintre cei 6 i-as introduce in teren pe Cernea si pe Ghionea. Pe Nicolita l-as lasa pe banca si datorita formei slabe, Goian are tendinta sa faulteze daca e depasit de atacanti rapizi, sarcina lui Ov. Petre este de a distruge jocul la mijloc, deci ultimii doi chiar sunt pasibili de cartonase galbene. Oprita oricum nu cred ca ar fi fost titular. Cum as incepe meciul:
-------------------- Cernea ---------------------
---- Stancu - Baciu - Ghionea - P. Marin --------
- Coman - Paraschiv - Radoi - Cristocea/Bostina--
---------------- Dica ---------------------------
-------------------- Thereau --------------------
Asta e formula logica de echipa, de "rezultat". Mi- ar placea insa ca Oli sa-i incerce pe Thereau+Badea in atac, sa joace mai mult pentru suporteri si spectacol. S-ar putea intr-adevar ca Lyon sa faca scor cu noi, dar cel putin am lasa o impresie frumoasa.
io as incepe asa:
----------------- Cernea ---------------
Stancu ---- Baciu ----- Ghionea --- Marin
Cristocea -- Para ------ Radoi --- OchiRoshAlbastri
------------------ Dica -------------------
----------------- Thereau -----------------
Sau, cu un singur inchizator, iese din schema unul din cei doi, Mirel sau Para, intra Cristocea in locul celui iesit, iar in banda dreapta, in locul lui Cristocea, l-as incerca pe Vali Badea, a demonstrat ca se descurca acolo.
Si uite asa am ajuns la ultimul meci din grupele Ligii,a fost frumos,dar acesta nu este decat inceputul unui viitor glorios al Stelei in viitoarele sezoane din aceasta minunata competitie
Aici vom juca maine seara:

Stade Gerland(51.000 de locuri),lucrarile au inceput in 1913,dar din cauza razboiului acesta a putut sa fie finalizat abia in 1920.
Superba arena franceza a fost la un pas sa isi schimbe numele in 2003.Dupa Cupa Confederatiei din acel an si al tragediei petrecute acolo,Bernard Lacombe impreuna cu patronul si echipa au dorit explicit ca arena sa poarte numele fostului lor coleg,Marc Vivien Foe,decedat la acea competitie.
Insa proiectul a intampinat refuzul familiei camerunezului,care nu a dorit acest lucru.
Meciul cu Lyon trebuie tratat cu seriozitate,francezii doresc cu siguranta victoria pentru a confirma forma buna pe care o au de...6 sezoane.
Semnul de intrebare din partea echipei noastre este daca Olaroiu il va utiliza inca de la inceput pe Mirel Radoi,iar daca Victoras Iacob va reveni.
Hai Steaua,sa speram ca vom scoate un rezultat bun,cum a zis si Marius Lacatus: " Steaua e prea galonata sa plece cu capul plecat Liga Campionilor !"
Va vine sa credeti dar am emotii... pentru ca vreau sa facem un meci mare sa le inchidem gura la toti borcicii din tara...
Cata ura am pe caini acum.... sunt sigur ca daca batem la Lyon se imbolnavesc javrele...
Si asa sunt bolnave.Daca mai batem si Lyon-ul,dau in bâlbâiala.
Ar fi de vis UN EGAL.Toti latraii o sa exclame din nou ca la meciul cu Real!!!!
FORZA Steaua>>>faci un gol sau un egal :lol:
Eu cred ca o sa-i batem cu 1 gol. Dar nu sunt sigur. Acum avem un portar mult, mult mai bun. Dar sa nu mai de-a nimeni autogol. Desi inca un autogol ar fi o mare tampenie. Dar sa speram ca noi sa fim primi care dam gol, nu ei noua si apoi egal. Echipele romanesti, in discutie Steaua, are o mentalitate proasta. Daca Lyon da 1 gol echipa va avea un moral scazut si va juca haotic. Asa sa speram ca noi suntem primi care vor da gol si ei nu vor reusi sa inscrie deloc. Sa speram ca va tine arbitrul dinou cu noi. Ca data trecuta, am fost avantajati enorm.
HAI Steaua! steagcruce2
Deseara sa se joace pentru ONOARE SI SUPORTERI
Vreau sa vad determinare ca pentru o finala... Vreau sa vad curaj si ambitie... Dorinta de revansa si lipsa de respect...
'Fuse si se duse'..si Liga. Important e sa iesim cu capul sus, chiar si in cazul unei infrangeri. Trebuie pus accentul pe joc. Trebuie sa ne meritam locul in UEFA, si sa le inchidem gura ucrainienilor care au sarit la gatul nostru dupa meciul retur. Prima si ultima impresie conteaza foarte tare, si un rezultat favorabil ne-ar aduce un plus la capitolul imagine. De altfel trebuie sa le demonstram francezilor ca Steaua e o echipa mare.
Presedintele lor spunea ca echipa noastra e prea mica si prea putin cunoscuta in Europa.
FORZA Steaua ! Hai ca se poate.
Stelisti nostri pot sa faca un meci superb ca sunt eroi nostri .Eu cred ca sunt posibilitati mari sa batem Lionul daca plecam din C.L sa o facem cu onoare ca suntem si vom fii cei mai buni in Romania iar cand o echipa din strainatate sa-si aminteasca ca aici este o echipa de temut fularsteau2 o echipa ROS_ALBASTRA Barcelona Estului sa o facem cu mandrie.HAI Steaua FAO PENTRU SUPORTERII .SUPORTERII Stelei SUNT ALATURI DE VOII. HAI SA INVINGEM LIONUL LA EI ACASA SA-I FACEM DE RUSINE. HAI SA INVINGEM [/img]
Ne ducem acolo la victorie. Este un meci deschis oricarui rezultat 1 X 2 .
Steaua a demonstrat ca joaca mai bine in deplasare

Ce stadion
Stade Gerland teritoriu Ros - Albastru
nu ar fi rau sa arate si Ghencea la fel... ar fi extraordinar de frumos...
Ce stadion cochet si suficient de mare pentru suporteri.
Daca Ochirosii a facut deplasarea ar fi frumos sa il introduca in teren Olaroiu pentru cateva minute... Poate se naste o noua stea pe pamant francez.... :wink:
Cernea, fundasi: Stancu, Goian, Ghionea, pentre Marin, mijlocasi: Banel Nicolita, Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Cristocea, atacanti: Badea/Dica si Thereau ... si raman la Lyon 0 Steaua 1
gol Thereau ![]()
Daca baietii joaca cu ambitie si determinare, cum au facut-o la Madrid, eu sunt sigur ca plecam de la Lyon cu cel putin un punct.
ah da si nu este pentre ci Petre!
sorry ...