FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - Steaua 1 - 1 (1 - 1)

«1236»
Bogdan4Steaua02.12.2006 13:16

Ultimul meci pentru Steaua in Liga Campionilor editia 2006-2007!

Meciul nu mai are nici o importanta in ierarhia grupei, echipa noastra avand locul 3 asigurat, in timp ce francezii sunt castigatorii grupei si din punct de vedere matematic.

Un rezultat bun ar fi excelent atat pentru prestigiul Stelei, cat si din punct de vedere financiar sau al coeficientilor UEFA.

Data: 6 decembrie

Ora: 21:45

Transmis de: Pro TV

steaua_702.12.2006 14:02

pe 6 e meciu cu Lyon ne aduce mosu un cadou sa batem pe Lyon :P :lol:

steaua_ro

GOD02.12.2006 14:26

Hahaha de ziua mea bate Steaua

floyd8402.12.2006 14:33

Eu cred ca un egal ar fi mai mult decat onorabil. Poate mai odihneste antrenorul lor cativa jucatori :)

Virgil02.12.2006 14:45

Sigur ca pentru noi,un egal ar fi un rezultat de exceptie.Un punct si câteva sute de mii de Euro în bugetul clubului{a se citi "buzunarul d-lui presedite al Consiliului de Administratie).

Pentru ei,daca vor sa câstige grupa,si mai ales pentru suporterii lor,ar fi un esec.Deplorabil.

E de asteptat totusi sa facem un meci bun,pentru ca a început sa se vada cu ochiul liber ca echipa e in crestere de forma si de randament.Numai de i-ar lasa Oli sa joace...

Bogdan4Steaua02.12.2006 14:50

Lyon a castigat deja grupa indiferent de rezultatele din ultima etapa.

Virgil02.12.2006 14:54

Group E Pld Pts

LYO......5.. 13

RM ......5.. 10

STE .....5... 4

DYN .....5... 1

Se pare ca m-am grabit.Oricum ramân banii pe care i-ar pierde în cazul unui egal.Nu cred ca ar fi putin lucru.

Fl0r1nsteaua02.12.2006 15:08

Sper sai batem pe francezi..pentru a aduna puncte Romaniei...macar un egal sa scoatem..asa ca un ultim meci de anul asta din Champins League

Le urez mult succes rosi-albastrilor !!!

FORZA Steaua!!!

love_steaua02.12.2006 15:45

:lol:Sa speram ca Mosh Nicolae ne "va aduce" o victorie impotriva lui Lyon

***alex***02.12.2006 16:05

Vorba lui Meme "este absolut reconfortant sa fii intr-o asemenea grupa de Liga Campionilor si sa obtii calificarea in primavara europeana inainte de ultimul meci, fara sa mai depinzi de rezultatul din ultima etapa".

Am o presimtire ca vom obtine un punct si poate Mos Nicolae va fi Mos Nicolae Dica! :D

Nu exista presiune, sa jucam deschis si frumos ca la Kiev. Forza Steaua!

dica 10002.12.2006 17:35

Echipa de start:

Cernea

Stancu Ghionea Goian P.Marin

Ov.Petre

Radoi Cristocea

Dica

Badea Thereau

4-1-2-1-2 Echipa castigatoare.

bianca202.12.2006 18:13

un egal ar fi super.Badea si de ce nu Thereau ca tot e la el acasa.hai Steaua!

AcMilan1402.12.2006 21:39

meci greu,bine insa ca nu are nici o miza.Nu cred ca o echipa cu constanta lui Lyon vor juca la alt rezultat decat victoria. Insa acum cu Radoi si Cristocea+Thereau(in mare forma) si Cernea in poarta Sunt sigur ca vom da o alta replica.Se stie jucatorii Stelei se concentreaza mai bine atunci cand joaca in deplasare(in europa ma refer).Repet va fi un meci foarte greu si orice rezultat decat 1 ar insemna mult pentru Steaua!

Trag linie si vreau sa subliniez ca Steaua a obtinut in Liga Campioniilor intr-o grupa cu Real Madrid,Lyon si Dinamo Kiev tot atatea puncte cat au obtinut baietii de sub podul grant in UEFA cu adversare ca mlada,hapoel,psg si panatinaikos! Inafara de astea Steaua mai are si un meci de disputat!!!! FORZZA Steaua!!! fular-campionii steagcruce2 fularultras

GOD03.12.2006 02:17
Sigur ca pentru noi,un egal ar fi un rezultat de exceptie.Un punct si câteva sute de mii de Euro în bugetul clubului{a se citi "buzunarul d-lui presedite al Consiliului de Administratie).

Pentru ei,daca vor sa câstige grupa,si mai ales pentru suporterii lor,ar fi un esec.Deplorabil.

Ei au castigat grupa,pentru ca daca ii batem noi si bate Realu,sunt la egalitate de puncte si se iau meciurile directe

NU AM ZIS-O CU RAUTATE

Virgil03.12.2006 04:45

Merci pustiule.

NICI EU.

crist3a03.12.2006 05:31

stiti care cred eu ca ar fi cea mai buna echipa la ora actuala?

Cernea-Stancu, Goian, Ghionea, Marin-Ov. Petre, Paraschiv, Radoi-Cristocea, Nicolita-Thereau

Ovidiu Petre Radoi si Paraschiv inchizatori cu 2 dintre ei urcand mai mult in fata , extreme Cristocea si Nicolita si Thereau varf impins!.....sau Badea in locul lui Radoi sau Paraschiv si sa se schimbe intr-un 4-2-2-2

Overmind-of-Borg03.12.2006 07:36

S-ar putea ca aia sa joace ca la antrenamente.

Asta daca nu baga rezerve, care vor dori sa dovedeasca ce stiu si vor juca la posibilitati maxime.

Gabinho6903.12.2006 07:44

Trebuie sa batem. Se pare ca in meciurile cu miza nu ne-a mers asa bine in CL. Sa speram ca macar in asta care nu are...sa facem o figura frumoasa. :D

luv_dica03.12.2006 07:46

da chiar..poate d mos Nicolae ne face Steaua cadou o victorie cu Lyon. sa iasa invingatori din CL!! FORZA Steaua! :D :wink:

Overmind-of-Borg03.12.2006 08:00

Ar fi culmea...sa-i batem p-aia care i-au batut pe Real. Dar in fotbal, totul e posibil. :D

luv_dica03.12.2006 08:04

dc sa fie culmea...intradevar in fotbal e totul posibil...dak nu dadea Banel autogol in returul cu real atunci am fi faqt egal. desi yo consider ca e egal pt ca aia nu au dat gol. dci sunt sanse ca Steaua sa bat Lyon-ul. am incredere...si chiar dak nu bate...nu mai avem nik d pierdut :wink:

Renunta la limbajul gen mIRC. Ultimul avertisment. Moderatorii

Overmind-of-Borg03.12.2006 08:13

Asa este...dar ghinionul e ghinon...ce sa-i faci.

ralu_stelista03.12.2006 10:00

Sincer...eu cred ca dak jucam cu aceeasi determinare si aceeasi forta ca atunci cand am jucat la Madrid,avem sanse macar de un egal..daca nu mai mult...desi,sincera sa fiu,eu as fi foarte fericita si daca am lua bataie la diferenta de un gol sau doua,numai sa fie un meci frumos,sa vedem o Steaua asa cum o stim noi :lol: in rest...FORZA STEAUAAAA!!! forzateauafularsteaua2

Bogdan4Steaua03.12.2006 10:12

"Thereau este categoric: "Nu voi simţi presiune la Lyon, deşi sunt francez!"

Thereau a declarat, dupa meciul castigat de Steaua impotriva Politehnicii Timisoara, ca, in meciul pe care campioana en-titre il va sustine la Lyon, va fi sustinut de familie si spera ca "ros-albastrii" sa se intoarca cu un rezultat bun. "Mergem la Lyon sa jucam, sa obtinem un rezultat bun, iar echipa joaca foarte bine in acest moment si cred ca vom face fata acolo. Nu simt presiune pentru ca joc impotriva unei echipe franceze, mai ales ca va fi si familia mea cu mine, sa ma sustina acolo", a afirmat atacantul Stelei"

Sursa: GSP.ro

Andreea stelista03.12.2006 10:17

sper sa facem o figura frumoasa macar sa plecam cu demnitate din C.L :)

«1236»