FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olympique Lyon - Steaua 1 - 1 (1 - 1)

«1456»
cristian01408.12.2006 16:21

Asta e o situatie utopica. In prezent fotbalul este o afacere extraordinar de profitabila, si cand ne referim la Barca si Real ne referim la sume colosale de bani.

Desigur exista un precedent, si aici ma refer la Juventus Torino, care se lupta in Serie B pentru promovare si pentru a-si reface imaginea sifonata pe care a capatat-o in urma penalizarii, dar in aceasta situatie au existat dovezi clare, palpabile.

Haideti sa ramanem cu picioarele pe pamant, si sa fim realisti.

vood0o08.12.2006 16:45

frate la juventus a fost altceva , acolo se stia de mult timp aveau si probe , pe cand aici sunt zvonuri care pot fi sau nu adevarate ...oricum in ambele decizi Steaua are de castigat fie sume importante de bani(daca mergem in optimi) fie parcurs lung in europa si poate cine stie si Cupa UEFA

Virgil08.12.2006 18:08
Asta e o situatie utopica. In...

Utopica poate fi pentru noi cei care traim intr-o lume a blaturilor,obisnuiti cu nedreptatea sociala.

Europa nu inseamna numai Spania.Inseamna foarte multe alte tari cu echipe puternice in competitiile organizate de UEFA,care sunt sigur ca vor lua atitudine daca zvonul va deveni realitate.

UEFA va trebui sa ia masuri pentru a-si apara credibilitatea,onorabilitatea,altfel totul s-ar duce de râpa.

cristian01408.12.2006 18:17

@Virgil

Europa nu inseamna Spania, dar aceasta tara a fost 'fruncea' in ultimii ani in Europa. Sa nu uitam de Barcelona, Sevilla, Madrid, Valencia..cate finale disputate de aceste echipe, supercupe. Spania detine cele mai multe vedete in prezent prin Barca si Real, referindu-ma in plan fotbalistic, dar si din punctul de vedere al mass-mediei.

Pe de alta parte, nu cred ca UEFA va permite sa ajunga in situatia in care va fi nevoita sa-si apere credibilitatea si onoarea votand pentru o penalizare a acestor echipe.

Cel mai probabil, daca exista vreun sambure de adevar in aceasta poveste, UEFA va inabusi acest scandal inca din fasa.

Pentru noi, ei sunt dincolo de nori..

Virgil08.12.2006 18:24

E parerea ta.

Sincer nu as dori ca echipele din Spania sa se faca vinovate de folosirea unor substante interzise.Pentru ca altfel s-ar spulbera mitul performantelor obtinute in ultimii ani si ar lasa in loc un mare gol cu iz de minciuna.

De aici multe altele.

lorena10.01.2007 17:43

eu cred ca meciurile Stelei din Liga Campionilor sunt destul de reusite pentru ca:1)aceste echipe,defapt unele dintre ele au mare experienta in Liga Campionilor de exemplu:Real Madrid

2)au un buget mai mare decat noi

DECI ORI CUM Steaua A JUCAT DESTUL DE BINE PENTRU EXPERIENTA CARE O ARE.

HAI Steaua!!!!

axl2310.01.2007 21:58

???? nedumerire totala ????

ce-ai vrut, fetito, sa spui?

defapt ori cum nu e treba mea.

cyril_thereau19.01.2007 13:14

vom face 1-1.

M@rmota19.01.2007 13:25

Mai tu ai probleme grave....

:lol: Sau esti o mama-omida intarziata..

Bogdan4Steaua19.01.2007 13:28

Mai nou e.....banat pentru cateva zile, pana cand isi revine! ;)

«1456»