Scrie cu litera normala.
Fara Caps Lock sau litere ingrosate.
Moderatorii
jucatorii aia sunt mult prea scumpi pt noi .. poate o gresala manageriala ceva 8) oricum .. felicit toata echipa pt meciul asta .. s-au daruit ... forza Steaua
R 1
http://rapidshare.ro/download.php?id=GPlk3...B0K3dkyAE2WWtCJ
R 2
http://rapidshare.ro/download.php?id=X2fHS...xa06wPjumn8qLjz
Un super gooooool de la un mega jucator,Dica.
Omul meciului a fost declarat Nicolae Dica.
Sa moara "Borcea" de suparare ca Steaua este cea mai tare.
steaua_ro FORZA Steaua!
BRAVO Dica!!!! dica10 a dat un super gooool! felicitari!
Borcea ce mai zici acum..?!? :twisted:
FORZZA Steaua!!! steag2
Iata reactiile celor de la Lyon dupa meci:
http://www.olweb.fr/index.php?lng=fr&a=296...9618&pid=101002
E numai pentru cunoscatorii limbii franceze!!!
Dupa cum vedeti ei nu considera acest egal un esec, dar cred ca puteau sa castige...
Iubesc Steaua!Pentru mine e cea mai tare echipa.Au facut un meci bun aseara.Au demonstrat Steaua este o echipa buna,ca are jucatori de valoare.Singurul lucru de care mi-ar parea rau ar fi ca acum probabil Dica o sa primeasca multe oferte si o sa plece de la Steaua ,dar vom vedea...Oricum sunt mandra ca sunt stelista.Si sunt super fericita pentru rezultatul obtzinut
.Forza Steaua!!!
Iubesc Steaua!Pentru mine e cea mai tare echipa.Au facut un meci bun aseara.Au demonstrat Steaua este o echipa buna,ca are jucatori de valoare.Singurul lucru de care mi-ar parea rau ar fi ca acum probabil Dica o sa primeasca multe oferte si o sa plece de la Steaua ,dar vom vedea...Oricum sunt mandra ca sunt stelista.Si sunt super fericita pentru rezultatul obtzinut.FORZA Steaua!!!
de plecat la o alta echipa este normal sa o faca , daca nu acum atunci in viitorul apropiat .. asta se intampla peste tot ... jucatorii mari iau drumul echipelor mari . Ar fhi periculos sa mai ramana , sa se plafoneze ... insa problema este alta , ce punem in locul lui Dica ? sa nu plece mai multi jucatori 1data .. sa nu destabilizeze echipa ca pe vremea lu` paunu` , cand nemernicu a stricat echipa de echipa . Sper sa nu ne despartim de nume mari si nu in numar prea mare .. si mai sper ca sa ne intarim cu jucatori de valoare .
Am parasit frumos Liga,dar acesta nu este decat inceputul!
De la meci la meci se pare ca Cernea ne face sa plecam ochii in pamant si sa ne dam seama ca nu am fost corecti cu el.
A fost un meci placut,m-au surprins unele reactii din partea echipelor romanesti de joaca in Cupa UEFA,cum ca Lyon nu a demostrat ca e o echipa de Liga Campionilor :roll: .
Se pare ca Dica a devenit nasul francezilor,in ultimele 3 meciuri cu ei marcand de tot atatea ori!
Bravo baieti !
Bravo Dica ai demonstrat inca odata cat de maestru esti.pt mine esti dom'profesor asa cum fostul mare fotbalist Constantin a fost declarat profesor de catre englezi asta esti tu acum pt Romania PROFESOR.felicit si echipa si stafull tehnic. steagcruce2. vreau si sunt convinsa ca Steaua va ajunge in finala Cupa UEFA.va iubesc si mandra ca sunt stelista .tine-o tot asa dom'profesor ![]()
Nu iti bate joc de numele jucatorilor folosind litera mica respectiv ca in loc de c. Ultimul avertisment. Moderatorii
Eu v-am zis ca Mos Nicolae Dica ne aduce un cadou de la Lyon ![]()
Am iesit cu fruntea sus, 5 puncte intr-o grupa cu Real, Lyon si Kiev dupa o pauza de 10 ani!
Lyon a menajat aseara 3 jucatori : Cris, Abidal si Juninho, nu 6-7 cum vad astazi prin presa. Restul erau accidentati sau suspendati, asa ca nu am jucat contra rezervelor lui Lyon. Un rezultat cu care ne vom mandri mereu!
Forza Steaua!
sa vedem daca se mai gaseste vreun nebun care sa sustina ca am mituit arbitrii si in meciul asta sau mai stiu eu pe cine ca sa scoatem egal ca ar fi prea de tot!!!!!
Bravo Dica!Bravo Steaua!Bravo NOUA!
care e faza cu Real Madrid suspectata de dopaj?(sursa : gsp)exista vreo sansa sa fie scoasa din europa si sa mergem noi in UEFA? :lol:
Deocamdata sunt doar zvonuri. Sincer nu prea cred ca se vor adeveri.
vood0o da si tu linkul exact.. :roll:
Sanctionarea lui Real ar fi o sansa pentru Steaua sa continue in Champions League si D Kiev in Cupa UEFA.[/code]
Mda...m-as mira..o sa se mushamalizeze totul din principii materiale! Realul ar aduce mai multi bani daca ar continua decat Steaua.. :roll:
Nu cred in rationamentul tau.UEFA e o organizatie serioasa.Problema e daca exista dovezi palpabile,cum ar fi niste analize ale urinei jucatorilor dupa meciurile jucate.
Sper si eu..sa fie seriozitate maxima si sa se cerceteze acest caz pana la aflarea adevarului..sperantza moare ultima!
Forza Steaua!
da ar fi ceva ...dar acu as sta si ma gandesc ca daca am juca in UEFA am avea mai multe sanse sa atingem iarasi semifinalele pe cand in Champions League :roll: Manchester United , Chelsea , Bayern ,Liverpool , Valencia , Milan si Arsenal doar cand le auzi numele incepe sa-ti tremure sira spinarii. acum cum vrea Dumnezeu ,adevaru e ca nu ne-ar strica niste bani in plus!
Putin probabil ca Realul, Barca, Valencia sa fie penalizate, sau suspendate, chiar intr-o presupusa situatie ca aceasta. Aici este vorba de jucatori de sute de milioane de euro, echipele cele mai cunoscute si mediatizate din lume, cu cele mai mari performante din fotbalul mondial. O eventuala suspendare din Europa a celor 3 giganti ar declansa o revolutie de neoprit in fotbal, iar UEFA cunoaste lucrul asta.
ma asa ceva s-a intamplat si in 85-86 cu echipele britanice care erau la putere pe vremea aia , deci se poate .. speranta moare ultima si nu spun asta pt ca vreau raul barcelonei sau realului ci ca vreau binele Stelei ...
forza Steaua