FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 3 - 1 (2 - 0)

«1234567»
gone28.11.2006 07:57

Ok, inseamna ca nu aveam toate datele. :lol:

korynna28.11.2006 08:50

ii batem cu diferenta de 2 goluri cel putin!am emotii in privinta lui Radoi,doar ce a revenit pe teren si mi-e sa nu se razbune "lumea" pe el din cauza scorului :twisted:

ne vedem la stadion

fularsteau2

Virgil28.11.2006 09:14

Sunt de acord.Vin eu la Viena sau vii tu la Bucuresti sa vedem împreuna Steaua vs Fulgerul AEK ?

bianca228.11.2006 11:14

dar biletele ar trebui puse in vanzare de joi pt ca vineri e 1 decembrie si nu cred ca e nimeni la casele(gheretele)de bilete.stie cineva ceva?

GOD28.11.2006 12:20

Ma pai ii rupem pe astia

ii batem la scor

4-0 steaua_ro spre cl

cisco28.11.2006 12:37

Jocul echipei nu prea indica un scor mare... momentan.

Castigam cu un 2-0.. cam asa :roll:

milan_nikolov28.11.2006 12:52

Steaua este mult mai buna echipa decat Poli. Va batem cu 3:0. Doresc salutare toti suorterii Steaua. Acest an va fi greu dar va castigam titlul, Dinamo va incepe face gresale, si va pierde puncte. Lupta Steaua.

Respect de Bulgaria.

stelist2528.11.2006 13:00

si eu am fost in tur la meci, si nu numai cu suporterii am avut canflict ci si cu jandarmii care sa nu mai spunem ca nu ne-a luat apararea dar ne-au si lovit, de exemplu mie mi-au rupt mana!!!

Rushine Timisoara!!!steagcruce2

Virgil28.11.2006 14:21

Arbitrii si observatorii meciului :

A: COLTESCU SEVASTIAN (Craiova)

A1: SZEKELY ZOLTAN (BAIA MARE)

A2: BUZARNESCU Florin (Craiova)

R: HELESTEANU ANTON (Iasi)

OBS: SATMARI Sorin (Bucuresti)

LAZARESCU Dan (Bucuresti)

Sunt conștient cã singurele echipe care au reușit sã învingã în Ghencea sunt Lyon si Real Madrid.Nu avem cum sã ne comparam cu Real.Meciul cu Steaua este unul greu.Plecãm cu șansa a doua.
sorin_77729.11.2006 03:38

Am descoperit unde e Poli campioana an de an...

la diviziA Sexy... Acum chiar ca T1 are dreptate cu pipitzele lui...

Felicitari "fulgeratoare" !!! :lol:

cobby29.11.2006 05:58
Lasa faza cu "fratii", am vazut ce "frati" sunt cind au incercat sa-l racoleze pe Iancu si sa lase Poli fara finantator.

frate ce faci acum,te debarasezi de ei ? nu stiu cum dar s-a mai intamplat odata la un meci cu Poli(nu cu bragadiru) sa nu va mai considerati frati cu celelalte necuvantatoare,asa ca,chestia asta nu mai tine.oricum nu MM este persoana de pe centura fotbalului ci voi cu intreg staff-ul si acel oras frumos ,pacat ca este locuit.sunteti mai rau decat acele fete care "castiga un ban cinstit".oricum eu nu sunt asa razboinic ca ceilalti care va vor capul, eu o sa va intampin cu flori in ziua meciului 4 la numar sper ca va ajung. :D

era sa uit in legatura cu "sustineti echipa locala" -voi sunteti cel mai bun exemplu de sustinere,daca nu ati mai avut echipa ati infiat-o pe cea de la periferie si asa nu avea prea multi suporteri.erau prea multe echipe prin Bucuresti si riscam sa facem un campionat zonal mai ales ca este aproape de promovare si otopeniul.mai dati-va si voi silinta la fotbal ca ne-am cam saturat de deplasari prin Bucuresti.

-va pup dulce :lol:

ultras steaua29.11.2006 12:28

:arrow: un meci contra unei echipe de pluton Poli aek bragadiru Timisoara victorie :P Steaua :D 5-0

greco29.11.2006 12:54
Steaua este mult mai buna echipa decat Poli. Va batem cu 3:0. Doresc salutare toti suorterii Steaua. Acest an va fi greu dar va castigam titlul, Dinamo va incepe face gresale, si va pierde puncte. Lupta Steaua.

Respect de Bulgaria.

Multumim pentru incurajari !

twetwet29.11.2006 21:46
Doar atat am pentru cei de la Poli : Un mesaj din Bucuresti...

Un mesaj din toata tara... :lol:

Una peste alta, cred ca merita sa fie primiti cum se cuvine si suporterii si jucatorii lor. :evil:

e : "un mesaj din Bucuresti....*******

"sa se-auda-n toata tara...**** Poli Timisoara"

mai documenteaza-te

SteauaToronto29.11.2006 23:39

Pe forumul gazetei de la venirea lui Iancu, adica de 2 ani incoace la fiecare inceput de campionat, vine timisorenii si scriu mesaje: gen "anul asta bucurestiul va cadea", anul asta e anul "timisoare". Ei traiesc din speranta si traiesc din amicale: gen Juventus ce fericire era ca au jucat cu Juve!

Cateodata stau si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a introduc in lumea ros-albastra. In jur sunt doar mizerii si tot felul de specimene.

Mandru ca sunt stelist,

Alex din Toronto

dbd30.11.2006 01:41

dupa o victorie cu rapid sau Dinamo cu Poli t as dorio cel mai mult !! :twisted:

Spryte30.11.2006 08:25

Pe strazi, pe unde se-aduna brigazi ...

stelist_4_ever9030.11.2006 09:12

Eu s-ar putea sa ajung pe la 2 pe la stadion o sa mai gasesc si eu bilete?

cisco30.11.2006 09:27

Daca ajungi la 2..adica la 14:00, ai cele mai mari sanse sa prinzi bilet :)

Virgil30.11.2006 11:55
]Începând de vineri, 1 decembrie, Steaua va pune în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Timisoara. Tichetele pot fi achizitionate de la casele de bilete de la stadionul Ghencea

Programul caselor de bilete este:

Vineri 1 decembrie 12:00 - 18:00

Sîmbãtã 2 decembrie 10:00 - 17:00.

Prețuri bilete:

Fotolii 50 RON

Tribuna O 30 RON  

Tribuna I 10 RON

Tribuna II 5 RON

Peluze 3 RON

Preturi normale.Ca la un meci cu Jiul sau cu Unirea.

Victoras Iacob are sanse mari sã fie retinut în lotul de 18 pentru partida cu Poli Timisoara.  

Iacob a început antrenamentele cu echipa în urmã cu 10 zile si nu este încã sutã la sutã pregãtit din punct de vedere fizic, dar Olãroiu doreste sã-l trimitã teren mãcar cîteva minute cu Poli pentru a putea evolua si miercurea viitoare, în confruntarea de la Lyon, din grupele Champions League.

23 de meciuri a ratat Victoras Iacob în acest sezon, dupã accidentarea suferitã în meciul cu Universitatea .  

Avem trei supervârfuri de atac : Iacob,Badea,Thereau.In ordinea sosirii lor la Steaua.

Si înca un jucator care uneori face cât doua vârfuri de atac : Dica.

mircea_zion30.11.2006 13:38

bilete cred ca poti prinde si inaintea meciului cu o ora pt ca bilete sunt ca doar nu joaca Steaua-real sa nu mai fie bliete deci daca ajungi la 14.00 gasesti SIGUR

martanu30.11.2006 14:37

Ma bucura nespus revenirea lui V. Iacob. Sa fie intr-un ceas bun. Cand insa imi aduc aminte ca la P*li Temeszvar joaca criminalul de Alexa ma apuca groaza.

Nu trebuie sa se mai repete incidente de genul celui cu Nesu la Iasi, cand l-a rupt un idiot, i-am uitat numele.

FORTA Steaua!!!!

sorin_77730.11.2006 15:31

cum era de asteptat, Goian va putea juca, pedeapsa i-a fost redusa... Dar daca va gresi iar i se va adauga si suspendarea care i-a fost anulata adica inca o etapa pe langa ce s-ar decide la o eventuala abatere...

mircea_zion30.11.2006 19:03
Victoras Iacob are sanse mari sã fie retinut în lotul de 18 pentru partida cu Poli Timisoara.

Avem trei supervârfuri de atac : Iacob,Badea,Thereau.In ordinea sosirii lor la Steaua.

Si înca un jucator care uneori face cât doua vârfuri de atac : Dica.

Si Oprita cred ca l-ai uitat :D
vood0o01.12.2006 02:52

@ Mircea zion

oprita e atacant? :roll:

«1234567»