FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 3 - 1 (2 - 0)

«123457»
bebeto27.11.2006 15:36

Ura aceasta acerba impotriva Stelei a aparut in special de cand a preluat Iancu echipa...

De cand giulesteanul Marian Iancu a preluat echipa, acesta, in ciuda faptului ca a investit bani, nu a reusit performanta. Pentru a se apropia de suporteri, a preferat sa instige oarecum la ura impotriva echipelor din Bucuresti, cu exceptia Rapidului. Suporterii Timisoarei au simpatizat cu aceasta idee, si manati de frustrarea provocata de lipsa rezultatelor, au inceput sa urmeze aceasta linie, varsandu-si naduful pe echipa care prin performanta, este acum tinta principala a celor care au trait frustrari privind meciuri de cupe europene la televizor. In plus, este "la moda" sa te iei de Steaua, este la moda sa te bucuri dupa episoade gen "Middlesbrough"

ai dreptate aici,tiganul asta de Iancu e ,,instigatorul''ca sa zic asa,dar tot nu e o scuza pt polisti.doar simplu fapt ca sau infratit cu ,,civilizatii scuipatori'' din giulesti spune multe.

polistii insa dupa parerea mea sunt departe de a fi reprezentantii timisoarei,mai degraba sunt rusinea timisoarei si in special a celor care au murit si au luptat pt libertate acum 16 ani,multi dintre ei fiind studenti,studenti care sunt luati la bataie acuma in cel mai las mod cu putinta...dar nu-i nimic o sa vina si ziua lor...what goes around,comes around...

***alex***27.11.2006 16:08

Astia merita batuti rau... si pe teren si in afara! Sper ca jabba sa nu aiba tupeul sa calce in Ghencea, un astfel de caracter nu are ce cauta aici!

Cred ca meciul se va lasa cu eliminari!

Forza Steaua!

N-a fost 4-0 cu Jiul cum am vrut, sa fie acum! :twisted:

T127.11.2006 16:12

4-0 glumesti !? :lol: .

***alex***27.11.2006 16:18

Nu am zis ca asa va fi cu siguranta, am spus ce imi doresc! Asa si eu pot sa zic ca glumesti cand spui ca "v-o tragem in micul Paris"

bebeto27.11.2006 16:31
4-0 glumesti !? :lol: . Daca v-am lasat sa luati titlul cand Oli era la noi asta nu inseamna ca acum nu v-o tragem in " micul Paris " ! Numai bine !

va asteptam vitejilor in Bucuresti sa ne-o ,,trageti''...daca aveti cu ce...sau sunteti viteji doar prin campusuri studentesti?

ps:sti in primul rind ce inseamna ,,mitic'' sau repeti ca papagalul...poate il intrebi pe Iancu,seful vostru.

cisco27.11.2006 16:45

Tot noi suntem aia necivilizati?

Prietene citeste aici http://fcsteaua.ro/index/section/articles/article/3275 .. :roll:

T127.11.2006 16:45

Am uitat sa va spun ca senior cum e numit patronul Stelei e pe OTV . Merita vazut ! :lol:

T127.11.2006 16:49

Macar poti incerca .

***alex***27.11.2006 16:50

Am trecut si eu pe forumul vostru in trecut si am fost primit foarte "civilizat"

Later edit : Ca tot vorbim de forumuri ia uitati cu ce am fost intampinat dincolo :

phpBB : Eroare primejdioasa

Could not connect to the database

:lol:

martanu27.11.2006 16:52

Meciul asta cu P*li Timi-cioara are pentru mine o incarcatura special. Trebuie sa batem, pentru ca din pacate am ajuns cu cutitul la os, pentru ca astia il au

pe M. Jail Iancu, pe criminalul de Alexa. Am fost odata la TM si in tramvai, un bosorog vazand tricoul meu cu Steaua a inceput cu caterinca....ma rog dupa un schimb de reclici au sarit pe mine vreo trei, noroc cu niste studenti de la Severin care m-au scos de acolo.

FORZA Steaua!!!!

T127.11.2006 16:53

Parca in trecut eram buni , doar de cand a venit conu Iancu suntem " batausi , criminali etc .

cisco27.11.2006 17:00

Invidiosi nu avem de ce...defapt uitandu-ma pe forumul vostru plin de penibilism am vazut ce civilizati sunteti.. tot asa ;)

O dam rau in offtopic, mai bine lasam faptele sa vorbeasca ;)

Geo_stelistu27.11.2006 17:26

andr3y unde stai u in Timisoara ?

Ic3MaN27.11.2006 17:28

Da;ce naspa e sa fi stelist si sa faci scoala la Timisoara.Asta e.Ne manifestam numai akasa si gata,dar macar noi avem de ce sa ne bucuram voi va manifestati doar frustrarile,lundu-i la bataie pe altii care tin cu o echipa mai buna decat a voastra(ma mir ca nu-i bateti si pe saracii aia de la National ca si asa sunt vai de mama lor).

Mandru ca sunt STELIST!!Nu renuntam la Steaua chiar daca suntem in cuibu asta de frustrati!!

Victorie pt Steaua,ca sa ne bucuram mai tare noi astia din Timisoara(sa ies pe geam si sa tip sa ma auda toti pana in Piata Operei)

Intotdeauna superiori!! :lol:

MadFroG27.11.2006 17:28

Ce seamana ala de la avataru lu bega cu nenea Iancu :lol:

Zerg27.11.2006 20:31

Stie cineva exact cand se pun biletele in vanzare ... joi sau vineri? ;d

stelistu_628.11.2006 02:58

Un meci important pentru locul 2, sper sa batem macar cu 2,3-0. Forza Steaua!!!!!!!!!!!111 steagcruce2

gone28.11.2006 04:09

Renunta la exemple de pe forumul

lor.Nu dau bine pe forumul nostru.Nu-i

mai bagati în seama.Or sa se creada

importanti.

Moderatorii

Mitza stelist infocat28.11.2006 04:37

Aceasta echipa nerusinata care se numeste Bragadiru va lua o mare bataie in Ghencea..Forza Steaua..stelist pana la moarte :D

mirceab197928.11.2006 05:27

Caut si eu meciurile Steaua-FC Vaslui din etapa4 si Steaua-Jiul 3-0 din etapa 17. Va rog sa ma contactati la m***@***. Preferabil format DVD

T128.11.2006 06:25

Apreciez FairPlay-ul utilizatorilor si al moderatorilor acestui site.La noi pe forum sunt numai infractori si pipitze înfierbântate.Recunosc ca sunteti mai civilizati si mai demni decât noi.Sincer,desi sunt timisorean si tin cu Poli,a început sa-mi fie greata de comportamentul concitadinilor mei.

In meciul cu noi,desi sper ca vom fi macar la egalitate cu SuperSteaua,ma astept sa primim o caruta de goluri.

Felicitari,sunteti mai buni în toate privintele.

Virgil28.11.2006 07:06

Felicitari si tie.Esti un campion al fair-play-ului.

Vei fi bine primit oricând pe forumul nostru.Te invit sa postezi în continuare.

DOUBLE28.11.2006 07:15

Toate ca toate, dar sa nu care cumva sa ne accidenteze frustatii violeti vreunul din baieti... Si feriti-va, copii de mingi !

gone28.11.2006 07:27
Felicitari si tie.Esti un campion al fair-play-ului.

Vei fi bine primit oricând pe forumul nostru.Te invit sa postezi în continuare.

Cred ca era ironic. Desi "gura pacatosului adevar graieste". :lol:

Virgil28.11.2006 07:49

Ironic am fost eu.T1 stie de ce.

«123457»