FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 3 - 1 (2 - 0)

«12347»
Virgil27.11.2006 04:45

Ca de obicei,cu o zi înainte de meci.Cred ca preturile vor fi ca pentru un meci obisnuit;adica :

Tribuna O 30 RON

Tribuna I 10 RON

Tribuna II 5 RON

Peluze 3 RON

gone27.11.2006 05:23
Misto ! Numai atata poti ?

E suficient. O intrebare: ala grasu (nu nea Marian) care a fost prins cu 280 km/ora la bord mai sare in sus cu Giovani la golurile lui Dinamo? :lol:

forever_STEAUA27.11.2006 06:58

Echipa pe care mi-o doresc la meciul cu Bragadiru:

Cernea

Nicolita ------ Baciu* ------ Ghionea ------ Coman

Radoi-----Paraschiv(Ov. Petre)-----Cristocea

Dica

Thereau - Badea

* Goian, in cazul in care i se reduce suspendarea, desi m-as mira....

E cea mai ofensiva echipa pe care o poate alinia Oli in momentul de fata.

Dar indiferent de echipa de start avem o singura varianta: victoria Stelei.

Bega27.11.2006 07:00
Este suparator faptul ca Timisoara este SINGURUL oras din tara in care suporterii Stelei nu au fost lasati sa se bucure dupa succesele Stelei in Europa. Nu are nimeni pretentii de acest gen la meciuri din Liga 1, dar in meciurile europene ati putea sa fiti macar neutri.

Asta nu inseamna ca nu putem vorbi civilizat...

Nu sunt de acord cu niciun fel de violentza.

Dar spune-mi daca tot va bucurati peste tot de victoriile Stelei in CHL. Va bucurati cumva si in fiefurile contracandidatelor directe in campionat? Cind va bucurati in Stefan cel Mare sau in Giulesti, atunci mai vorbim. Sau cind vei auzi la stiri ca suporteri ai Realului se aduna in centru la Barcelona sa faca miting, atunci sunt de acord cu ideea ta. Oricum, nu trebuie sa se ajunga la violente, dar nici la provocari gratuite. Sa se faca cluburi fanSteaua, sa se adune in cadru organizat, sa bea, sa scandeze, dar nu inteleg de ce trebuie sa ocupe Piata Operei din Timisoara.

forever_STEAUA27.11.2006 07:06

@Bega

Ca sa intelegi mai bine: pentru ca Piata Operei nu e a lui Iancu & co. Pentru ca traim in democratie (vorba vine!) si daca am chef sa ma bucur in Piata Operei din Tm. pentru victoriile Stelei o sa o fac... Pentru ca asa vreau eu, si prin Constitutie am acest drept...

Bega27.11.2006 07:26

Ok, teoretic si legal, ai dreptate.

Numai ca legea si democratia le permite si celor de la Arsenal sa se bucure in centru la Liverpool, dar nu o fac. Sau la Manchester in buricul tirgului, dar se abtin. Iar daca nu se abtin, o fac pe riscul lor. Si vorbim acuma de Anglia, o tara civilizata, ca sa preintimpin comentarii cu privire la cit de "necivilizata" ar fi Timisoara ca procedeaza asa.

Si, as adauga, daca la stirile ProJijiTV s-ar prezenta corect evenimentul, poate ca nu ar sari nimeni impotriva. Dar, i-auzi!, se prezinta cumva asa: "Timisoara a iesit in strada pentru Steaua". Dar nu Timisoara a iesit in strada, ci doar vreo 100 de oameni. "Clujul a iesit in strada", "Iasiul sarabatoreste victoria Stelei". Asta e jurnalism? Si-atunci, sa se preintimpine o diversiune din asta, s-a ajuns la titluri de genul: "Suporteri ai Stelei, respinsi din centrul Timisoarei"

Si acuma sar la alt subiect. De ce galeria lui Poli trebuie sa debarce in Giulesti cu autocarele cind vin la meciurile cu Steaua si Dinamo? Si asta nu de acuma, dupa meciul cu scintei de la Timisoara din aceasta toamna, ci de multi ani. De ce nu merg, legal si democratic, unde au ei chef sa se plimbe prin Capitala Romaniei?

forever_STEAUA27.11.2006 07:38

@Bega

Suntem off topic, dar te intreb si eu: unde e asemanarea dintre Liverpool si Arsenal pe de o parte si Steaua - Poli pe de alta? Trebuie sa intelegi ca pentru noi exista o mare rivala, aia din groapa, o rivala mai "mica" (prin prisma "performantelor" : 3 titluri in optzeci si ceva de ani) si restul lumii.

PS: Stelistii nu s-au dus sa se bucure de victoriile europene ale Stelei in fata stadionului vostru... Timisoara e si a ta si a stelistilor...

Si ca sa iti raspund la intrebarea ta: pentru ca va dati cea mai civilizata galerie dar sunteti vrednici de mila...

Radu1827.11.2006 07:43

Ce mai tata ii prindem in buc si ii decapitam si pe cimisoreni si pe rapizi.Dupa fapta si rasplata.ALLEZ Thereau! :lol: steagcruce2 fularultras steagsimplu

Bega27.11.2006 07:45

Nu mi-ai raspuns de ce galeria lui Poli trebuie sa debarce in Giulesti.

Cit priveste chestia cu identificarea rivalelor, fiecare se raporteaza la cine vrea. Voi va raportati la Dinamo. Timisorenii sunt montati mental pentru o rivalitate cu Steaua si Dinamo, si e dreptul lor, dar nu e si vina lor ca echipa nu poate sa tina pasul cu astfel de obiective.

andr3y27.11.2006 07:54

@Bega

pt ca amcum 2 ani am vazut o fata batuta cu bestialitate de taranii de pe bega pt ca purta un tricou cu Steaua (asta de educatie a la west... a la viena!!!)

pt ca in toamna am fost la spital si erau 3 stelisti acolo... prinsi, batuti si taiati

pt ca anul' trecut am fost fugarit de 50 de oligofreni care vin la stadion pt ca "e la moda" si pt ca e fain sa te bati (daca ii intrebi unde joaca Dica iti zic Poli, "suporteri" care nu au vazut un meci in deplasare)

da' ce sa le ceri?! omu' prost doar cu ranga stie sa iasa in evidenta!

rusine pt adevaratii fani ai lu' Poli, pt ca permit rahaturi d'aistea si pt ca permit ca acei oameni sa fie asociati cu galeria polista!

forza Steaua

la urmatorul meci tot cu fularu' la gat... pana la moarte!

forever_STEAUA27.11.2006 07:55

@Bega

Pentru ca acolo sunt "fratii" vostri...

Si de ce nu sunteti motivati si impotriva celor de sub pod? Ati stat in genunchi anul trecut in fata lor... Halal echipa cu pretentii... selective!

Oricum, gata cu off-topic-ul. Imi mentin parerea, Timisoara ii un oras foarte frumos... pacat ca ii locuit...

La sfarsitul saptamanii viitoare Steaua va v-a arata (din nou) unde este locul vostru...

Bega27.11.2006 07:57

Si ce sa le faci? Au vazut si ei in filme. Pustani din astia amatori de adrenalina sunt in toate galeriile. Cica sunt "fighteri". Voi nu aveti?

Lasa faza cu "fratii", am vazut ce "frati" sunt cind au incercat sa-l racoleze pe Iancu si sa lase Poli fara finantator.

Ok, sa lasam off-topicul. 1-1 in cel mai fericit caz.

Ic3MaN27.11.2006 08:00

Sper din toata inima sa castigam si pt punctele puse in joc dar mai ales pt a demonstra acestor polisti ca nu sunt atat de smecheri precum se cred.Eu sunt in Timisoara si aici daka te aude un polist ca vorbesti de Steaua,sau chestii de astea te bat.pe unu l-au batut asta primavara ca era imbracat in ros-albastru si el nu avea nici o treaba cu fotbalul sau cu Steaua!

Invingeti si aduceti-i la tacere pe acesti pulisti!!

HAI Steaua! :wink:

forever_STEAUA27.11.2006 08:04

1-1 in cel mai fericit caz.

Pentru voi ar fi extaz, nu fericire :twisted:

Dar pana la urma e dreptul tau sa visezi frumos :twisted:

Radu1827.11.2006 08:07

cimisorenii la 1-1 au orgasm :D steagcruce2 steaua_ro steag2

gone27.11.2006 08:07
Si ce sa le faci? Au vazut si ei in filme. Pustani din astia amatori de adrenalina sunt in toate galeriile. Cica sunt "fighteri". Voi nu aveti?

Lasa faza cu "fratii", am vazut ce "frati" sunt cind au incercat sa-l racoleze pe Iancu si sa lase Poli fara finantator.

Ok, sa lasam off-topicul. 1-1 in cel mai fericit caz.

Asta ar fi o surpriza. Steaua are toate avantajele: lot mai bun de jucatori, jucam acasa, vine dupa o victorie iar Poli dupa o infrangere, antrenor mai bun.

andr3y27.11.2006 08:10

fighteri! is peste tot. la voi e o chestie generala!

dupa meciul cu uta toate pipitele si "telectualii" de guliver (treinuiti prin viena si cu practica facuta in italia, spania si franta) doar despre bataie la stadion vorbeau: "abia astept urmatorul meci sa le aratam ce polisti suntem noi 50 vs 3" PENIBIL!

de 2 ani de zile cand apar discutii despre galerii, de la voi nu aud nimica gen: "pai avem steaguri d'alea, bannere, coregrafii. acolo am mers si am cantat si fumigene si alte cele" aud dor "galeria noastra... pai noi batem acasa! am batut pe aia, am taiat pe aia. nu, nu, nu... nu merg in deplasare desi consider ca avem cea mai mare si rea galerie - acasa evident bei, ca acu' te tai!" PENIBIL x 2

Bega27.11.2006 08:11

1-1 in cel mai fericit caz.

Pentru voi ar fi extaz, nu fericire :twisted:

Dar pana la urma e dreptul tau sa visezi frumos :twisted:

Un egal n-ar fi rau, e adevarat. Nu atit pentru noi, ca mare lucru nu realizam cu un punct in plus, dar vreau sa vad ce moaca face Jiji peste iarna clasat pe un loc inafara Champions League.

fighteri! is peste tot. la voi e o chestie generala!

dupa meciul cu uta toate pipitele si "telectualii" de guliver (treinuiti prin viena si cu practica facuta in italia, spania si franta) doar despre bataie la stadion vorbeau: "abia astept urmatorul meci sa le aratam ce polisti suntem noi 50 vs 3" PENIBIL!

de 2 ani de zile cand apar discutii despre galerii, de la voi nu aud nimica gen: "pai avem steaguri d'alea, bannere, coregrafii. acolo am mers si am cantat si fumigene si alte cele" aud dor "galeria noastra... pai noi batem acasa! am batut pe aia, am taiat pe aia. nu, nu, nu... nu merg in deplasare desi consider ca avem cea mai mare si rea galerie - acasa evident bei, ca acu' te tai!" PENIBIL x 2

Fara suparare, dar nici n-aveti idee ce distorsiuni a creat media pe marginea acestor scandaluri. Poate ca vi s-ar parea incredibil ca un stadion intreg sa nu scoata o injuratura dupa ce 3 ore aradenii ne-au injurat incontinuu. Aproape nici mie nu mi-a venit sa cred, ce sa mai zica cineva obisnuit cu stadioane unde "M...ia" e ca un salut de "Buna ziua"? Ce a fost afara din stadion tine de patologic si de infantilism.

Deci nu mai cadeti in capcana senzationalului aparut in media.

Scuze inca o data de off-topic. 0-0 - un scor acceptabil.

MiRCeA_198327.11.2006 08:35

Sunt in Timisoara la facultate dar dupa cate am vazut la galeria aceasta "asa civilizata" ii urasc asa de mult pe pulistii astia.Cum poti tu ca suporter sa vii la stadion cu fularul tiganilor dupa gat si cu cel al pulistilor pe mana,de cand e moda asta????Pai de ce nu tin si ei cu toate 18 echipele din campionat ca asa poate ia titlu echipa lor favorita.Ei cu obositii de sub pod stau capra si cu altii mor pe teren.Macar Jiji al nostru, bun, rau cum e, nu a instigat niciodata la violenta, precum porcotanul marian PARNAIE Iancu.Pai cum sa declari tu dupa un meci ca te bucuri ca ai castigat si razboiul din strada, cat de putin sa te duca mintea sa zici asa ceva.E putin off-topic dar nu mai suport lichelele astea puliste.Forza Steaua!!!!!!!!!!!!

andr3y27.11.2006 08:37

@bega

eu nu vb din media... cu galeria lu' Poli am intrat prima data in contact undeva prin 94 - 95 (aveam prieteni acolo care faceau deplasari la greu, steaguri, filare, baloane... cantece si fara violenta!)

surprinzator era ca majoritatea simpatizau cu Steaua (si nu doar cei 10 duzi pe care-i stiam eu... ci 80% din cei 100 care faceau deplasarea)

stau in Timisoara de 5 ani si am vazut modificarile galerie poliste "pe live" (nu la stadion pt ca nu merg. doar la meciurile Stelei in Timisoara imi fac prezenta pe stadion si atunci in galeria Stelei)

am multi prieteni polisti, oameni care prefera un "debate" argumentat Steaua vs Poli oricand in locul pumnilor si surprinzator 80% dintre ei simpatizeaza cu Steaua... mai exact 80% din cei pe care i-am cunoscut aici (nu ma refer doar la prieteni, amici samd) si au ceva de spus (cu cap) simpatizeaza cu Steaua! si totusi?! ^^

aici intervine penibilul... cand ciobanul cu 3 clase din Timisoara reuseste sa se impuna peste intelectualul timisorean (imi permit eu sa il numesc).

hai noroace si respect!

ultas stelist prin Timisoara

pronostic: 1

Bogdan4Steaua27.11.2006 10:42

@Bega:

Hai sa vorbim din punct de vedere al Timisoarei. Poli are doi rivali traditionali:

1. UTA (rivalitatea dintre cele doua echipe este cunoscuta de toata lumea si a nascut o atmosfera frumoasa pe stadion la meciul direct - coregrafii, cantece, etc. - partea cu bataile in strada nu o aprob asa cum nu aprob nici atitudinea lui Iancu de dupa meci, chiar daca a fost jignit de galeria aradeana - si Becali e jignit constant de dinamovisti sau rapidisti dar nu instiga la violenta)

2. Dinamo (rivalitate cauzata datorita acelui episod din trecut cu retrogradarea, episod care nu poate fi uitat prea usor)

Ura aceasta acerba impotriva Stelei a aparut in special de cand a preluat Iancu echipa. Sunt la facultate in Timisoara si imi aduc aminte ca inainte ca BKP sa finanteze echipa, deci inainte de "era Iancu" am mers la Poli - Steaua 1-1(Noiembrie 2004). Acum pare greu de crezut, dar am mers din complexul studentesc pana la stadion cu fularul cu Steaua la gat si nu eram singurul. Treceam pe langa suporteri ai lui Poli si chiar nu era nici o problema. La stadion, idem. Dupa ce a preluat Iancu echipa au inceput derapajele.

Obisnuiam sa port linistit fularul la gat prin complex. Intr-o zi, nu mica mi-a fost mirarea sa il vad pe un tip la vreo 35 de ani luandu-se de mine, mai in gluma, mai in serios pentru faptul ca am fular cu Steaua la gat. I-am raspuns in gluma sa isi vada de rivalitatile lor cu Dinamo si cu UTA si tipul a parut ca imi da dreptate, nu inainte de a-mi spune sa fiu mai atent pe viitor cu fularul(nu a sunat a amenintare, ci mai degraba a prevenire). M-am mirat pe moment, dar am inceput sa inteleg ca timisorenii acumulau incet, ura impotriva Stelei. Nu imi explicam de ce, mai ales ca nu se intamplase nimic care sa ii provoace.

Ei bine acum s-a ajuns la raiduri prin complexul studentesc si nu numai a acestor suporteri. De obicei se lasa cu geamuri sparte, cu suporteri stelisti batuti, samd. Si totul nu in cadrul unui fair-fight ci lasitati de genul 30-40 vs 2.

Mi-a placut(si nu am fost singurul) acea galerie care la 1-8 cu Steaua continua sa isi incurajeze echipa. S-a vorbit atunci despre caracter, despre civilizatia din galeria lui Poli. Nimic mai adevarat. Dar din pacate, galeria s-a transformat in ceea ce aceasta detesta cel mai mult. S-a ajuns ca la un meci Poli-Rapid sa se strige in loc de "Hai Poli" - "Rapid bate pe Steaua". Unde era acea galerie care in urma cu un an isi incuraja frenetic favoritii? In acel moment eu am simtit ca va pierdeti propria identitate. Faptul ca sunteti infratiti cu Rapid nu scuza atitudinea de la acel meci. Ce sa inteleaga jucatorii lui Poli atunci cand isi aud suporterii incurajand Rapidul?

La alte meciuri am auzit o gramada de scandari anti-Steaua desi nu urma meciul cu noi si chiar nu avea sens.

Am incercat sa imi explic aceste schimbari:

De cand giulesteanul Marian Iancu a preluat echipa, acesta, in ciuda faptului ca a investit bani, nu a reusit performanta. Pentru a se apropia de suporteri, a preferat sa instige oarecum la ura impotriva echipelor din Bucuresti, cu exceptia Rapidului. Suporterii Timisoarei au simpatizat cu aceasta idee, si manati de frustrarea provocata de lipsa rezultatelor, au inceput sa urmeze aceasta linie, varsandu-si naduful pe echipa care prin performanta, este acum tinta principala a celor care au trait frustrari privind meciuri de cupe europene la televizor. In plus, este "la moda" sa te iei de Steaua, este la moda sa te bucuri dupa episoade gen "Middlesbrough"....

Nu aceasta atitudine va face o galerie mai frumoasa. Umpleti stadionul la fiecare meci(nu doar cele importante), incurajati echipa indiferent de rezultate, veniti cu coregrafii originale si nu mai fiti sclavii nimanui. Va garantez ca veti fi mai apreciati daca urmati acest drum.

Prodigy_andrey27.11.2006 10:43
Victorie Din nou Thereau isi va arata clasa :D
Virgil27.11.2006 12:34

@ andreea

Ce-ar fi sa te linistesti ?

Ovidiu_IASHI_Steaua27.11.2006 13:21

pronostic 1! Poli, dupa mine, e pur si simplu o echipa de jucatori expirati! Asta este! E treaba lor! Insa nu inteleg nici eu cu ce drept se leaga ei de suporterii Stelei? S-au gandit vreo clipa ca poate acei suporteri...fie ei timisoreni sau nu...tin cu Steaua pt ca au mentalitate de CAMPIONI??? :lol: Nu vi se pare normal ca echipa cu cel mai mare prestigiu sa aiba cei mai multi suporteri....? (Bine, aici nu vreau sa se confunde cu acel concept al suporterilor "de ocazie"...penibili)! In momentul in care **** Cimisoara va avea suporteri prin tara, mai ales prin Bucuresti, Iasi, Constanta sau Cluj....atunci mai discutam...sper doar sa apuc sa prind eu sau copii mei o astfel de perioada...ce mai...e clar...Steaua E SINGURA CAMPIOANA A Romaniei...e unica....CLAR!!! :evil:

Invatati sa respectati pentru a fi respectati :wink:

Steaua-Poli...2-0...FORZZA Steaua

^Cody27.11.2006 14:22

cder ca e un mini derby, chiar daca a jucat foarte prost in ultimile partide, eu cred ca Poli se va mobiliza impotriva Stelei. Iancu o sa le ordone sa castige, e un mare orgoliu la mijloc.. si faza cu suporterii Stelei injunghiati la Timisoara.. e cam nasoala. Noi trebuie sa le raspundem doar pe teren. Si bine. Cat despre Craiova - mititelul cu ochelarii aia de amerika.. no coment :))

fularsteaua2

«12347»