FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Timisoara 3 - 1 (2 - 0)

«134567»
mircea_zion01.12.2006 05:27

da este :)

hooltras01.12.2006 06:14

@ mircea_zion

o fi el atacant da' nu e supervarf :)))

mircea_zion01.12.2006 06:34

e oricum cu rapid a dat gol cand noi jucam superrr prost la cupa Romaniei am jucat iar cu rapid si a marcat si atunci in ultimele secunde

IPR01.12.2006 07:35

sunt niste polite de platit pentru ceea ce a fost in tur, am auzit ca cei de la Timisoara vor fi asteptati in gara de nord de oamenii lu' corsicanu, iar galeriile vor veni impreuna la meci, ca de doar sunt frati de suferinta si frustrare...

Ic3MaN01.12.2006 08:44

Trebuie sa invingem maine pt a ramane in lupta pt titlu.

Forza Steaua!!!

Virgil01.12.2006 10:00

O poezie dedicata dacilor,la momentul dinaintea razboiului cu romanii,semnata probabil George Cosbuc(stilul e inconfundabil),care cu câteva cuvinte adaptate timpului prezent,ar suna ca o încurajare pentru jucatorii nostri,înaintea meciului de mâine cu "dusmanii" din Banat.

Sa ne reamintim ca e 1 Decembrie,ziua nationala a României si ca din daci ne tragem.

Din zei de-am fi scoboritori,

C-o moarte tot suntem datori!

Totuna e dac-ai murit

Flacau ori mos ingirbovit;

Dar nu-i totuna leu sa mori

Ori cîine-nlantuit.

Ei sunt romani! Si ce mai sunt?

Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,

Zamolxe, c-un intreg popor

De zei, i-am intreba: ce vor?

Si nu le-am da nici lor pamânt,

Caci ei au cerul lor!

Si-acum, barbati, un fier si-un scut!

E rau destul ca ne-am nascut:

Dar cui i-e frica de razboi

E liber de-a pleca-napoi,

Iar cine-i vinzator vindut

Sa iasa dintre noi!

Eu nu mai am nimic de spus!

Voi bratele jurind le-ati pus

Pe scut! Puterea este-n voi

Si-n zei! Dar va ginditi, eroi,

Ca zeii sunt departe, sus,

Dusmanii lânga noi!

cisco01.12.2006 11:07

Program caselor de bilete este urmatorul:

Vineri 1 decembrie

12:00 - 18:00

Sambata 2 decembrie

10.00 - 17.00

Preturi bilete:

Fotolii 50 RON

Tribuna O 30 RON

Tribuna I 20 RON

Tribuna II 10 RON

Peluze 5 RON

Au crescut pretul biletelor, e o schimbare spre bine.

LanDSharK01.12.2006 11:52

batem pe Poli fara drept de apel! 3-0 crek ar zice mersi!

^Cody01.12.2006 13:43

Avem nevoie de 3 puncte, dar si de multe goluri, pentru golaveraj, si e important sa nu luam gol. Asta ne departajeaza de rapid. spre24

ktalyn01.12.2006 16:06

Steaua - Poli Aek Rocar 4-5 - 0 !

Eu zic k va marca si Thereau, trebuie sa'i dam peste nas lu' UTCopos care a zis ca ne vor depasi dupa etapele 18,19 !

Phire01.12.2006 19:11

Trebuie sa batem neaparat echipa asta de mercenari patronata de cel mai abject personaj din fotbalul romanesc :evil: Si pentru ca n-avem voie sa mai pierdem puncte pentru a ne mentine pe locul 2 si in ceafa lui Dinamo -so to speak :lol: -, dar si pentru ca echipa asta chiar trebuie batuta.

M-as bucura ca zvonurile legate de revenirea lui Iacob sa fie adevarate, si sa evolueze macar cateva minute, spre sfarsit, cam cum s-a intamplat si cu Radoi :)

Forza Steaua! steag2

Gabinho6902.12.2006 08:48

BATEM. ALtfel Oli pleaca in autocarul lui Poli. :D

GOD02.12.2006 09:08

va fi vreo COREGRAFIE sau ceva frumos?,ca eu sunt din Ploiesti si nu pot ajunge la meci.

forever_STEAUA02.12.2006 11:42

Goooooooool Thereau :)

Later edit: GOOOOOOOOOOOL Ov. Petre :)

2-0 la pauza :twisted:

Goooooooool Badea :)

Phire02.12.2006 13:24

Ce bine-mi pare ca le-am scos aerele din cap infumuratilor astora, si le-am aratat unde le e locul...pe la mijlocul clasamentului :twisted:

Mi-a placut jocul Stelei in special in prima repriza, cand determinarea si eficacitatea au fost la ordinea zilei. L-am remarcat din nou pe Thereau care arata ca e in stare sa speculeze orice greseala de-a adversarilor, dar si pe Stancu si Ovidiu Petre.

In a doua nu mi-a placut faptul ca iar echipa s-a retras treptat -si, ca o urmare fireasca a venit golul lui Bucur-, dar, multumita inspiratiei lui Badea, am reusit sa mai marcam o data. :D

Prestatia arbitrului mi s-a parut destul de penibila; javrele de Alexa si Plesan meritau inca un galben dupa parerea mea :?

Si mai cred ca Nicolita ar trebui sa mai stea din cand in cand pe banca de rezerve :?

P.S. Frumoasa atmosfera :)

strezahuzum02.12.2006 13:30

S-a mai consumat un episod din "razboiul" dintre auto-proclamata "frunce" si "mitici".

Ca de obicei, am avut parte inaintea meciului de urlete si amenintari variate venite din partea fratilor intru frustrare ai Rapidului. Si totul complet pe langa realitatea din teren ... unde Poli n-a jucat mare branza, si daca Steaua n-ar fi facut prostia de a se retrage in aparare de prin minutul 60 probabil ca nici n-ar fi dat gol.

Alte idei :

- Nicolita, ia loc pe banca si acolo sa stai pana te hotarasti sa joci fotbal. Azi iarasi n-ai jucat nimic.

- Dica, tot nimic, in afara de pasa de la golul 2. Cam putin.

-Badea si Thereau . Goluri marcate din jumatati de ocazie. Excelent.

PS : Multumim domnului Coltescu pentru "ajutor". Stiati ca Steaua joaca mai prost in superioritate numerica, asa ca nu l-ati eliminat pe saracul Plesan. Desi avea galben si cand l-a lovit pe Nicolita, si cand l-a lovit pe Cernea. Ole, ole ! Ce ne mai ajuta arbitrii, dom'le ...

Virgil02.12.2006 14:08

35307_06mare.JPG

No comment.

ulivius02.12.2006 14:12

Azi am jucat contra 12. Coltescu a fost o jigodie. Bravo baietilor ca au reusit sa castige jucand si impotriva arbitrului.

Badea: super-atacant

Banel: are vointa, are viteza, dar nu judeca deloc

Virgil02.12.2006 14:33

Astazi,atât cât vrut Oli,s-a vazut clasa Stelei.

Fl0r1nsteaua02.12.2006 14:41

Meci frumos a facut Steaua..mai ales in prima repriza,Thereau a fost minunat..si sper sa o tina tot asa si sa devina golgheter.

Singurul lucru care nu mi-a placut in acest meci a fost arbitrajul..in seara asta s-a vazut ca albitrul avea ceva cu noi..da asta este...bine ca am obtinut cele 3 puncte.FORZA Steaua!!!

Bogdan4Steaua02.12.2006 14:44

Victorie clara a Stelei. Atmosfera excelenta, goluri superbe.

Chiar daca meciul cu Poli nu poate fi considerat un derby, o victorie impotriva lor ma bucura in mod special in special datorita atitudinii lor din ultima vreme fata de Steaua.

Azzido02.12.2006 14:52
***alex***02.12.2006 15:59

Cu tot arbitrajul anti-Steaua a lui coltescu am reusit sa ne impunem categoric in fata timisorenilor. alexa si plesan niste mizerii trebuiau eliminati amandoi.

Thereau din ce in ce mai bun, cred ca ar trebui sa se incerce in atac cu Badea langa francez, sa se mai odihneasca Dica un pic. Ma bucur ca a inscris Ov.Petre (eurogol) in fata fostei sale echipe, de altfel si G.Coman a fost aproape.

Atmosfera superba, o peluza la inaltime de data aceasta.

ulivius02.12.2006 17:25

Parca si Gigel (Coman) a inceput sa miste.

cisco02.12.2006 18:19

I-am batut si p`astia, BRAVO Steaua !

In peluze a fost ceva atmosfera ;) tot asa.

«134567»