Da cel mai mult m-a surprins jocul lui Gigel Coman, consistent! E bine asa...daca ne ajuta Dumnezeu vom termina pe locurile 1-2 si vom vedea echipe mari pe Ghencea!
Forza Steaua!
Da cel mai mult m-a surprins jocul lui Gigel Coman, consistent! E bine asa...daca ne ajuta Dumnezeu vom termina pe locurile 1-2 si vom vedea echipe mari pe Ghencea!
Forza Steaua!
Astia de la Poli se umflasera la fel ca patronu lor MR. Juve Iancu
i-am desumflat noi si le-am aratat unde le e locu'. Echipa a jucat super cu toate ca jegu ala de arbitru fluiera numai intr-o parte(sa il ia dracu).Dica si Banel ar cam trebui tinuti pe banca vro 2 meciuri sa se odihneasca si poate le revine pofta de gol la amandoi.Cred ca ar trebui incercata varianta V. Badea & Thereau ... Ati vazut cu ce sete de gol a intrat Badea
).A atins de doua ori mingea si a dat gol ... asta da eficenta
.Daca jucam asa avem sanse mari sa luam campionatu' caci dupa mine nu e jucat si sunt sanse mari.
cred k Gigel Coman o sa intre in inimile suporterilor dar deocamdata nu este :x
Joc foarte bun dar nu inteleg de ce fanii(criminalii) din Timisoara se razbuna pe noi.De exemplu ieri cand am iesit dintr-un bar dupa meci eram cu fularul Stelei si cand m-au vazut unii rapid au sunat sa vina toti sa ma omoare sau injunghie cum procedeaza de obicei,noroc ca mi-am dat seama si am fugit si am reusit sa scap de ei auzindui cand fugeau in urma mea ca imi dau foc si chiar erau in stare sa ma omoare noroc ca din fata nu venea nici un criminal care sa ma opreasca caci aia nu s-au tinut de mine(am sprint f bun) si am reusit sa ma bag intr-un bar si apoi am chemat politia si am scapat.Nu pot sa dorm gandindu-ma ca aseara puteam sa mor ucis de polisti.Aici sunt singur intre criminali,eu nu-s in stare sa ma bat cu ei,ce sa fac ca-s singur aici in complex(is la faculta) si daca ma tin minte ma prind si ma omoara.De ce se iau de mine cand vad ca nu am nimic cu ei si is si singur si nici nu-s bine facut.Recomndati-mi si mie ce sa fac pt ca-s stelist de cand ma stiu,ce sa fac cu astia?Astept raspuns va rog pentru un stelist in dificultate cautat de criminali.
asa sunt si eu in Ploiesti,cand ai ceva cu Steaua pe tine stai mai linistit,sa nul arata pe strada ,Steaua e in inima si in suflet,Si nu ii baga in seama si ia ceva prieteni pe langa tine.
Fanii(criminalii) din Timisoara se razbuna pe noi.Aici sunt singur intre criminali,eu nu-s in stare sa ma bat cu ei,ce sa fac ca-s singur aici in complex(is la faculta) si daca ma tin minte ma prind si ma omoara.De ce se iau de mine cand vad ca nu am nimic cu ei si is si singur si nici nu-s bine facut.Recomndati-mi si mie ce sa fac pentru ca-s stelist de cand ma stiu,ce sa fac cu astia?Astept raspuns va rog pentru un stelist in dificultate cautat de criminali.
Tre' sa-i eviti cand sunt multi (asta daca nu ai ceva antrenamente S4 sub maneca).
Iar daca nu sunt multi si se iau de tine... le spui pur si simplu asa: 'Suntei gata sa va riscati viata doar ca sa ma bateti pe mine ?' ...sau altceva de genul...sa-si dea seama distrusii ca nu renteaza sa se tot ia de tine.
In 95% din cazuri functioneaza.
Eu nu cred ca prea functioneaza cand vezi cativa zeci de criminali cu cutilele,si care mai si suna dupa nu stiu care sa vina ca vad un stelist,sa nu uitati ca in meciul tur de la tim au fost injunghiati 5 stelisti.Astias criminali.Apropo ce e ala antrenament S4?
trebuia sa marcheze si Dica dica10
parerea mea e sa iti iei un permis de port arma si un pistol si dupaia lasa sa vin 30 pe tine ca tragi in unu si ceilalti fug ca gainile ca mai mult de niste gaini nu sunt huligani prosti redusi mintal.Aia nu sunt suporteri sunt niste fanatici obsedati si pe deasupra cu un coeficent de inteligenta care da cu -.Majoritatea sunt pusti corditi sub 20 ani care inca cer bani la parinti sa isi ia tigari sau sa mearga la meci.
parerea mea e sa iti iei un permis de port arma si un pistol si dupaia lasa sa vin 30 pe tine ca tragi in unu si ceilalti fug ca gainile ca mai mult de niste gaini nu sunt huligani prosti redusi mintal.Aia nu sunt suporteri sunt niste fanatici obsedati si pe deasupra cu un coeficent de inteligenta care da cu -.Majoritatea sunt pusti corditi sub 20 ani care inca cer bani la parinti sa isi ia tigari sau sa mearga la meci.
Nici chiar asa. Am ajuns sa ne impuscam?...
Solutia cea mai simpla: evita sa mai iesi cu fularul Stelei la gat. Din pacate frustrarea Timisoarei s-a indreptat mai mult inspre noi decat inspre dusmanii traditionali de la Uta si Dinamo.
Cred ca ma apuc sa bat la polisti ca altfel nu se mai poate.Ma apuc de kung fu si gata ii bat pe toti.Cred ca asa e cel mai bine.Faza e ca ei se baga in seama cu Steaua ca e cea mai tare ca sa ii bage lumea inseama de aia si faza ca Dinamo e rival de-al lor de unde si pana unde nu stiu cand ei au stat atata timp in B si nici macar nu au istorie.
M..e Poli Timisoara!
Atentie ca ma apuc sa omor la spurcati polisti!
Uitati-va la stirile de la ora 17.
Cu tot arbitrajul anti-Steaua a lui coltescu am reusit sa ne impunem categoric in fata timisorenilor. alexa si plesan niste mizerii trebuiau eliminati amandoi.
Thereau din ce in ce mai bun, cred ca ar trebui sa se incerce in atac cu Badea langa francez, sa se mai odihneasca Dica un pic. Ma bucur ca a inscris Ov..Petre (eurogol) in fata fostei sale echipe, de altfel si G.Coman a fost aproape.
Atmosfera superba, o peluza la inaltime de data aceasta.
si eu sunt de parere ca ar trebui sa jucam cu 2 varfuri...as vrea un joc mai ofensiv din partea lui Oli, ca pe vremea lui Oleg !
Doamne cat poate sa le debiteze mintea unora de pe forum... :roll:
La cine te referi?
Din nou, un fals "rival" a fost redus la tacere...urmeaza Dinamo...apoi rapid...vom lua titlul...Steaua merita...chiar si atunci cand joaca prost (nu ca ar fi jucat prost acuma)...pt ca atunci, mai mult ca niciodata, suporterii compenseaza
FORZZA Steaua :lol:
La cine te referi?
Uite-te la postarile lui Overmind-of-Borg, rominua, skylo...au imaginatie foarte bogata, pistoale, replici, etc... de acum incolo ma duc cu tab-ul la meci... ![]()
@FanSteaua4Life da ce vrei frate sa ma duc la vrun meci cu Poli sa ma taie aia pe acolo ... cica imi debiteaza mintea.Am avut prieteni care au stat in spital zile bune dupa unele meciuri din cauza la **** din astia.Creca tu esti genu de om pacifist.Mai bine iti ascunzi fularu cu Steaua sub bluza cand vezi un grup de dinamovisti ... tie frica de bataie.
Cand esti singur contra zece-douazeci de indivizi chiar nu este cazul sa faci pe durul. Decat sa fi umilit de catre acestia(nu ma refer doar la bataie) mai bine eviti conflictul. Valabil atunci cand esti in neta inferioritate numerica.
Are dreptate FanSteaua4Life cata imaginatie au unii si cate minciuni poate sa zica ala care vor sa il bata 30 sau ala cu arma.
Deci se strang 30 doar pe tine sa te bata bah baiatule? Hai las-o balta ca exagerezi.
Poate incep sa va zic si eu povestiri erotice cum m-am batut cu 3 dinamovisti stabiliti aici in Canada si cum i-am aruncat in Cascada Niagara.
Va rog eu,
Mai MULTA SERIOZITATE!
Thereau vrea sa imi indeplineasca un vis: golgeter al campionatului... Tot asa si cu siguranta va fi...
Urmeaza Craiova unde va marca alte 2 goluri... ![]()
Poate incep sa va zic si eu povestiri erotice cum m-am batut cu 3 dinamovisti stabiliti aici in Canada si cum i-am aruncat in Cascada Niagara.
"erotice" sau "eroice" ? ![]()
@FanSteaua4Life da ce vrei frate sa ma duc la vrun meci cu Poli sa ma taie aia pe acolo ... cica imi debiteaza mintea.Am avut prieteni care au stat in spital zile bune dupa unele meciuri din cauza la **** din astia.Creca tu esti genu de om pacifist.Mai bine iti ascunzi fularu cu Steaua sub bluza cand vezi un grup de dinamovisti ... tie frica de bataie.
skylo nu ma refeream la asta, insa ai intrecut umpic masura cu arma, si replica lui Overmind-of-Borg este chiar amuzanta, s-ar putea chiar sa funcioneze, se vor prapadi de ras rivalii si atunci va fi timp de fuga
...
Si tie nu iti e frica sa o iei pe coaja de la 10 dinamovisti??? daca nu iti este frica mergi la plimbate prin Stefan cel mare cu fularul Stelei...Nu sunt fricos insa nici nu imi place sa fac pe viteazul atunci cand nu e cazul...
eu am niste prieteni aci in ploiesti si cand se intorceau de la meci ,in gara de nord au aparut 5 milogi daia umflati ,si imediat au sarit aia la bataie iau prins si deabea au scapat cu cate un picior,nu ai ce face cand aia sunt NAMILE,ciori,spurcati.
Nume : MARTI 05-12-2006// DECIZIA TAS PRIVIND Poli Timisoara
Descriere :
Tribunalul de Arbitraj Sportiv CAS 2006/A/1109 Pagina 19
Curtea de Arbitraj Sportiv
PE BAZA ACESTOR MOTIVE
Curtea de Arbitraj Sportiv a decis:
1.Decizia de apel din data de 12 iunie 2006 a Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal a fost retrasa.
2.FCU Politehnica Timisoara este obligata sa continue numele initial, adica CS FC Politehnica AEK Timisoara sau sa isi ia un alt nume aprobat de Federatia Romana de Fotbal care nu include riscul de a fi confundat cu numele SC FC Politehnica Timisoara SA. FCU Politehnica Timisoara este obligata sa plateascã suma de €5,000 drept compensație cãtre SC FC Politehnica Timisoara SA pentru fiecare meci oficial jucat începand cu data de 5 decembrie 2006 si pana cand intra în vigoare schimbarea de nume în concordanta cu prezenta sentinta.
3.FCU Politehnica Timisoara ii este interzisa imitarea culorilor sau folosirea imnului, istoriei si a logo-ului SC FC Politehnica Timisoara SA.
4.FCU Politehnica Timisoara este obligata sa plateasca suma de €90,000 drept compensatie pentru violarea folosirii numelui, a culorilor, a imnului, a istoriei si a logo-ului SCS FC Politehnica Timisoara SA între 13 iunie 2006 si 4 decembrie 2006, inclusiv. Aceastã suma trebuie platita în decurs de o luna de la data primirii acestei sentinte. În cazul în care suma nu a fost platita catre SCS FC Politehnica Timisoara SA pana la acest termen limita, FCU Politehnica Timisoara este obligata sa plateasca 5% dobanda p.a.
5.Comisa de Apel a Federației Romane de Fotbal îsi va anunta decizia în termen rezonabil, prin care se va decide suma compensatorie ce va fi platita catre SC FC Politehnica Timisoara SA de catre FCU Politehnica Timisoara pentru fiecare folosire a numelui de SC FC Politehnica Timisoara SA, imnului, istoriei, logo-ului si a culorilor între 31 ianuarie 2005 si 12 iunie 2006 inclusiv si va mari aceasta suma cu numarul meciurilor oficiale jucate de FCU Politehnica Timisoara din acea perioada pentru a calcula întreaga suma compensatorie care va fi platita de FCU Politehnica Timisoara catre SC FC Politehnica Timisoara SA pentru violarea drepturilor de personalitate ale SC FC Politehnica Timisoara SA in acea perioada.
6.Costurile prezentului proces care vor fi stabilite si anuntate partilor de catre Secretariatul General al Curtii de Arbitraj pentru Sport vor fi suportate de FCU Politehnica Timisoara.
7.FCU Politehnica Timisoara va rambursa costurile cãtre SC FC Politehnica Timisoara SA cu suma de CHF 500. FCU Politehnica Timisoara isi va suporta propriile costuri.
:)
O noua infrangere pentru "curva din Banat"...
@ rominua
ar trebui sa te porti dupa moda din italia,adica cu briciu dupa tine :idea: