FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«1789101133»
Azzido04.09.2008 05:47

adevarul este ca e cam greu sa te multumeasca lumea pe tine si pe romani in general.

nu vad care e problema daca se face un sincron nord-sud ?

apropo, aia cu haide Steaua, haideee mi se pare cel mai neinspirat "cantec" auzit vreodata pe Ghencea

SSK04.09.2008 14:02

Adevarul e ca vreo 5 minute tribuna 1 a dat tonul pe stadion. Inclusiv cu "haide Steaua, haidea Steaua - haideee".

CatalinBerceni10.09.2008 08:52
Adevarul e ca vreo 5 minute tribuna 1 a dat tonul pe stadion. Inclusiv cu "haide Steaua, haidea Steaua - haideee".

Ce pretentii aveti voi la astia care o sa lase tribunele goale la meciurile de Champions League.....sau vor veni peste capul nostru in Peluze ca sunt biletele mai ieftine.......macar sa le facem niste pliante

Bodanel10.09.2008 09:11

Ce pretentii aveti voi la astia care o sa lase tribunele goale la meciurile de Champions League.....sau vor veni peste capul nostru in Peluze ca sunt biletele mai ieftine.

Un sfat pe care o sa ti-l dau chiar daca nu il ceri. Vezi ca SSK are abonament pe Ghencea si este membru al unei brigazi (ca tot e la moda cuvantul asta) in una dintre peluzele Stelei. Nu mai cataloga oamenii pe care nu ii cunosti personal.

Nu vreau sa te ironizez in nici un fel sau sa intru in polemica cu tine. Am vrut sa iti arat cat de usor este sa judeci gresit pe careva.

toate bune

CatalinBerceni10.09.2008 09:16

Ce pretentii aveti voi la astia care o sa lase tribunele goale la meciurile de Champions League.....sau vor veni peste capul nostru in Peluze ca sunt biletele mai ieftine.

Un sfat pe care o sa ti-l dau chiar daca nu il ceri. Vezi ca SSK are abonament pe Ghencea si este membru al unei brigazi (ca tot e la moda cuvantul asta) in una dintre peluzele Stelei. Nu mai cataloga oamenii pe care nu ii cunosti personal.

Nu vreau sa te ironizez in nici un fel sau sa intru in polemica cu tine. Am vrut sa iti arat cat de usor este sa judeci gresit pe careva.

toate bune

Nici nu m-am luat de el nici nu l-am ironizat.....vorbeam de suporterii din tribune care vor da navala peste noi in peluze....doar am citat ce a spus el pt a continua ideea k tribunele sunt la pamant ! Jesus.....

Bodanel10.09.2008 10:00

@catalinberceni

atunci scuzoaiele mele ca am inteles altceva :wall: .

CatalinBerceni14.09.2008 10:07
@catalinberceni

atunci scuzoaiele mele ca am inteles altceva :wall: .

Nu-i nimic, se mai intampla

Stanici30.09.2008 08:48

Plus ca SSK e baiat mare si am vaga impresie ca poate sa isi poarte singurel de grija, fara osanale din partea noastra. :biggrin:

f234567k26.10.2008 20:50

In viata mea nu am crezut ca o sa vad in Nord ce am vazut astazi.

Din 5 in 5 minute trecea pe langa mine cate un .. nu stiu cum sa-i zic, care avea o paine in mana cu jumate de carnat iesit pe afara. Un miros senzational cum de mult nu am simtit.

Era sa uit de "sucarimile" ce au curele cu `D&G`, pantofi luciosi, etc.

Katau26.10.2008 22:50
In viata mea nu am crezut ca o sa vad in Nord ce am vazut astazi.

Din 5 in 5 minute trecea pe langa mine cate un .. nu stiu cum sa-i zic, care avea o paine in mana cu jumate de carnat iesit pe afara. Un miros senzational cum de mult nu am simtit.

Era sa uit de "sucarimile" ce au curele cu `D&G`, pantofi luciosi, etc.

bai nene,asa zisii hot-dogi erau chiar ok :)),asculta`ma ca stiu ce vb.

Marius27.10.2008 06:27

Hot dogii or fi fost ochei... Scandarile contra lu' jijelu' au fost sublime :wall:

Stefan8827.10.2008 10:30

Lasand crenvustii la o parte,ma bucur ca lumea a inceput sa strige impotriva lui Gigi.Asa sper ca va fi si la urmatorul meci in Ghencea,dar de data asta sa ne lase si cu mesajele impotriva conducerii.Oricum plini de mercenari si in teren si in tribune.

NO RACISM !!!

Fane27.10.2008 10:33

Asteptam ca NORD-UL sa se implice mai mult :shutup2:

AdiM27.10.2008 12:19

de asemenea si Estu'...

punkboy27.10.2008 13:30

ce baietii istetii cei de la NORD lucreaza la coregrafie de abia astept meciul si raspunsul cainilor :)

Dj27.10.2008 13:38

da? lucreaza? ne zici si noua ce planuri au...ce pregatesc...niste informatii asa din interior..ca vad ca stii care`i treaba

pff

punkboy27.10.2008 13:55

vei vedea sambata seara in groapa

Fane27.10.2008 13:57

Iar tu mah ?

cannavaro27.10.2008 14:03
de abia astept meciul si raspunsul cainilor :)

De ce?

Dj27.10.2008 14:07
vei vedea sambata seara in groapa

sper sa fii acolo sa tii de banner....

Azzido27.10.2008 16:04

tinand cont de ultimele scandari impotriva ciobanului, parca vad ca o sa ne faca probleme cu biletele.

nu m-ar mira...

Fane27.10.2008 16:05

@Azzido

Mare paguba-n ciuperci......si ce-am avea de pierdut ?

punkboy27.10.2008 18:32

pai daca se baga ciobanu sa apase pe butoane am suferi sa nu vedem echipa pe viu cu noul antrenor mai ales cu rivala de moarte

rezistenta_ultras27.10.2008 18:33
tinand cont de ultimele scandari impotriva ciobanului, parca vad ca o sa ne faca probleme cu biletele.

nu m-ar mira...

ne poate face probleme cu biletele la meciurile din provincie...in Bucuresti mai greu,mai ales ca ne putem cumpara singuri de la case in caz de forta majora.intr-o asemenea situatie(utopica ce-i drept) nu m-ar mira sa fim ajutati chiar de caini sa intram in stadion...au mai facut-o recent si cu oltenii,care dupa ce au fost interzisi de mititelu in deplasari,aveau bilete cumparate de sud Dinamo pentru a putea intra in stadion,desi rivalitatea dintre cele doua echipe e binecunoscuta...

insa nu cred ca vor fi probleme de genul asta...

Piece of Mind29.10.2008 14:16
ne poate face probleme cu biletele la meciurile din provincie...in Bucuresti mai greu,mai ales ca ne putem cumpara singuri de la case in caz de forta majora.intr-o asemenea situatie(utopica ce-i drept) nu m-ar mira sa fim ajutati chiar de caini sa intram in stadion...au mai facut-o recent si cu oltenii,care dupa ce au fost interzisi de mititelu in deplasari,aveau bilete cumparate de sud Dinamo pentru a putea intra in stadion,desi rivalitatea dintre cele doua echipe e binecunoscuta...

insa nu cred ca vor fi probleme de genul asta...

Uita-te ce a declarat nea Gigi azi...Vin vremuri grele, oameni buni!

«1789101133»