FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«167891033»
ULTRASSICK28.08.2008 11:17

Corect...portavocea ,boxele sau orice altceva de acest gen sunt interzise din cauza lui mitica ...F....$%#$ de puscarias

unuspecial28.08.2008 11:59
Corect...portavocea ,boxele sau orice altceva de acest gen sunt interzise din cauza lui mitica ...F....$%#$ de puscarias

La sud sunt in jur de 3 portavoci ... nu mai posta ca te faci de ras.

GOD28.08.2008 12:03
Dc nu putem iar boze,sa dea tonul doar Mustata ,atunci era cel mai bine.....

Ducem frumos fire .

4 boze,2 in SUD si 2 in NORD.

ca sa se mire prostii care intreaba...du-te si intreaba-l pe mitica.

Ma eu te-am jignit pe tine am dat o idee,nu stiam ca nici nu boxe nu e voie,dar Rapid dc are?

Radu1828.08.2008 12:24
Dc nu putem iar boze,sa dea tonul doar Mustata ,atunci era cel mai bine.....

Ducem frumos fire .

4 boze,2 in SUD si 2 in NORD.

ca sa se mire prostii care intreaba...du-te si intreaba-l pe mitica.

Ma eu te-am jignit pe tine am dat o idee,nu stiam ca nici nu boxe nu e voie,dar Rapid dc are?

ce au tiganii?

STARforce28.08.2008 12:29

Ba chill in plm hai la un vin ceva.In loc sa fim fericiti si sa sarbatorim voi ma luati cu copilarii din astea.Sau poate sunteti inca adolescenti????

lbj28.08.2008 12:36

nu ai voie cu boxe, statii de amplificare. Doar cu portavoce...tiganii tot portavoce au mai nou

unuspecial29.08.2008 09:40

ma refeream la ceva de genu:

http://img151.imageshack.us/my.php?image=starges08t1eu0.jpg

http://img222.imageshack.us/my.php?image=efwfwfu0.jpg

Ajung 2 intr-o peluza . a 2 varianta de portavoce este in jur de 60 de euro. pentru prima intrebatii pe baietii de la sud.

Si:

http://img222.imageshack.us/my.php?image=sfwafers0.jpg

Pt fiecare lider de la nord si de la sud . tot asa cred ca ajung 2 intr-o peluza si 2 in cealalta. Ia incercati sa faceti asa sa vedeti cum se aud peluzele cantand acelasi cantec.

Stanici29.08.2008 10:09

N: "Chh..chhh..prrr. Facem sincron cu "ce drog ciudat", ok? Nord out!"

S: " Chh..prrr Roger that! Sud out!"

Serios vorbind, nu e o ideea atat de rea. Portavoce a fost in S aseara, la N habar nu am. Oricum, de luat deciziile despre organizarea mai buna a peluzelor iau altii, nu noi.

axl29.08.2008 10:22
Ia incercati sa faceti asa sa vedeti cum se aud peluzele cantand acelasi cantec.

Pai ce lungime are terenul ca n-am gasit pe nicaieri? Ca sa se auda bine acelasi cantec trebuie cantat in contratimp, pentru ca sunetul are o viteza de 340 m/s. Si daca se canta perfect sincronizat se va auzi bine doar la jumatatea terenului, pe cand peluzele se vor auzi pe ele insele decalat, ceea ce nu poate decat sa creeze confuzie. Bine, daca-i umiditate in aer sunetul va avea o deplasare mai rapida.

Concluzia e ca uite, nu credeam, da' e o chestie si cu cantatul asta in peluze. Nu-i dupa ureche.

unuspecial29.08.2008 10:24
N: "Chh..chhh..prrr. Facem sincron cu "ce drog ciudat", ok? Nord out!"

S: " Chh..prrr Roger that! Sud out!"

Serios vorbind, nu e o ideea atat de rea. Portavoce a fost in S aseara, la N habar nu am. Oricum, de luat deciziile despre organizarea mai buna a peluzelor iau altii, nu noi.

Nu e chiar asa cum spui tu. cu chhhh crrrchhc prrrr , daca tii apasat bine pe statie si vorbesti cum trebuie ai toate sansele sa te intelegi iar pe urma sa tii statia lipita de ureche ca sa intelegi ce zice ala. de exp acum se canta "un drog ciudat" , in timpul cantecului se comunica prin statie, mustata lu' lecce sau ziar ii zice: "ce cantam next" , ala zice: pai cantam "Azi e zi de sarbatoare" , bun! iar cand se termina cantecul , incep ambele peluze sa-si rupa plamanii!

n-am zis ca iau eu deciziile , doamne fereste , doar am venit cu o idee insa cred ca sunt slabe sanse sa se faca ceva in acest sens . A si vezi ca in nord nu e nici macar un cornet sa comunici prin el.

@axl

Stiu ca e o chestie mai dificila , dar ar merita incercat pentru ca cei din teren si cei din tribuna nu prea inteleg ce se canta. Normal ca , pentru astia ca noi care stau in peluza , cantam ce se canta in peluza respectiva si auzim acelasi lucru . Oricum inafara de "un drog ciudat" , "**** Dinamo" ."lupta Steaua" si "mitica la puscarie" , e haos ... in fine hai sa o lasam balta. m-a mancat in fund sa vin cu idei sa-mi pun lumea in cap si sa-mi iau lectii de fizica/meteorologie

Stanici29.08.2008 10:42

Vezi tu, The special one, cat de greu e sa fii lider de peluza si sa coordonezi atata lume?:)). Daca nu ai neste fizica serioasa la baza, degeaba:)).

Am putea sa cantam in limbajul surdo-mutilor, avand in vedere ca viteza luminii e mai mare decat cea a sunetului, asa nu ar mai exista decalari. Sincronizare perfecta! Sau veztitul, unicul, cel mai tare slagar cantat miercuri seara "hai baietii,haideee, cicalaca cichicea!". Plm.

korynna29.08.2008 10:50

Am auzit ceva de o statie la Nord,poate in curand o sa o si avem. :yeahh:

Stanici29.08.2008 10:52

Pacat ca nu o sa avem voie sa o folosim :(.

korynna29.08.2008 10:54

Pai daca au vorbit de asta inseamna ca nu au vorbit degeaba.

Se intreba lumea cand ajunge ca nu se mai poate.

unuspecial29.08.2008 14:38

Portavocea cat e portavocea? :gathering:

LeGenD30.08.2008 00:06

Peluzele nu ar putea comunica intre ele nici cu statii de comunicare sau boxe.Singurele cantece pe care le pot canta ambele peluze sunt "avem un singur scop" si "ce drog ciudat".Daca s-ar canta de exemplu "iubim Steaua" impreuna,s-ar naste rivalitati si orgolii.Ambele peluze ar da vina pe cealalta pentru desincronizari,si tot nu ar iesi nimic,ba din contra,mai multa cearta.

ULTRASSICK30.08.2008 13:36

La sud sunt in jur de 3 portavoci ... nu mai posta ca te faci de ras.

stau la nord ma scuzi...ca nu le stiu pe toate

punkboy31.08.2008 14:47

sa sti ca la Steaua-Galata a fost doar o portavoce(PS),care vrea sa si cumpere costa de la 20 ron in sus

LeGenD31.08.2008 21:33

Loool!

care vrea sa si cumpere costa de la 20 ron in sus

Ce ar fi sa vedem toti suporterii Stelei cu cate o portavoce la stadion?Super coregrafie,mai tare decat cu stegulete,veste sau placute.

puyol01.09.2008 13:53

punkboy,sigur nu confunzi trompeta cu goarna ?

cozmin01.09.2008 20:09

punkboy..alias "bisnitarul de portavoci" :)))))

ultras_andrei_i01.09.2008 20:35

se poate avea si statie,daca liderul de galerie este angajat al clubului fiind al doilea crainic.ceva de genu am inteles ca au facut fetitele liliachii de la FC tm...

CatalinBerceni03.09.2008 09:29

S-a gandit cineva la un handfree la Mustata si unul la aia in sud? Asa cred k s-ar intelege intre ei....ce sa cante ambele peluze.

A doua varianta ar fi sa avem iar statie de amplificare in Peluza Nord dar presupun k UEFA este cea care nu ne mai da voie cu asa ceva....:(

albanezul03.09.2008 09:47

nu UEFA..ci noua lege mitica.de fapt nu mai e chiar asa de noua.

ssinpadureacualune03.09.2008 15:56

Da aia cu angajat al clubului o stiu si eu.Cainii asa fac...sau au facut cand au avut si ei meciuri importante ca nu poti avea statie cu 500 de insi in peluza...ma rog...ideea e ca se poate...dar mai trebuie sa vrea si clubul nostru drag...nea Vali...ghiorghisor...ceea ce este mai greu...sau cred ca aproape imposibil

si mai terminati cu cantatul aceluiasi cantec amandoua peluzele...sunt peluze diferite...idei diferite..stiluri diferite...care se coordoneaza cateodata...dar atat.Mai bine a-ti spera sa cante cetatenii din tribune si ei un cantec macar...sa invete 2 versuri...dar am uitat...le-au invatat deja...HAIDE Steaua HAIDE Steaua HAIDEEE...vai de capu nostru!

«167891033»