Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
frate in categorie de suporteri azi,slabi,chiar f slabi....
nici un cantec nu am auzit.....
deci Lupta Steaua..... atat . . .
eu nici asta nu am auzit
Unde ati vazut meciul?La televizor?
Daca ati vazut meciul la TV. a fost o mare teapa....deoarece la inceput sa auzea fundalul stadionului dupa care s-a taiat audio extern de tot......
)
Eu cred ca aceste comentarii ar trebui facute mai degraba de catre cei care au fost pe stadion; la televizor abia se auzea ce se striga...
De acord cu tine.Daca nu va place cum se canta pe stadion,nu mai stati acasa.Mergeti la meci si remediati voi problema.Cu pumni,cu ce vreti voi.
Imi pare rau ca cei de la A1 au avut probleme cu fundalul sonor pentru ca a fost una dintre cele mai bune atmosfere din ultimul timp.
Sper sa postez zilele astea o filmare din stadion daca am timp. A fost o atmosfera mult peste medie. Nu mai credeti tot ce scrie la ziar despre coregrafii, mai ales daca stirea nu e semnata.
unde este coregrafia aia de care se spunea cu cele 10.000 stegulete????
au fost cateva sute de stegulete la T2.
cred ca la asta te referi.
oricum, impactul vizual a fost cel scontat.
Sper sa postez zilele astea o filmare din stadion daca am timp. A fost o atmosfera mult peste medie. Nu mai credeti tot ce scrie la ziar despre coregrafii, mai ales daca stirea nu e semnata.
super.
eu nu am avut azi camera la mine si nu prea am cine stie ce materiale.
O admosfera mult mult mult peste medie.Dupa cum a zis si capitanul nostru la turci au fost CINci BOMboane fata de Ghencea.Tot stadionul a fost cum trebuia sa fie.O prestatie extraordinara.Si daca mai acu' cateva zile am criticat acum este momentul sa laud.
Nota 10 pentru Peluza Sud.S-a cantat incontinu,steaguri de fluturat si pe 2 bete o gramada,2 mesaje frumoase si ultimele minute de haos total.Felicitari!
Felicitari HNT,o surpriza placuta!
frate in categorie de suporteri azi,slabi,chiar f slabi....nici un cantec nu am auzit.....
Ai fost la meci?
eu nici asta nu am auzit
Clar.
frate in categorie de suporteri azi,slabi,chiar f slabi....nici un cantec nu am auzit.....
Ai fost la meci?
eu nici asta nu am auzitClar.
Aseara tot stadionul si-a facut datoria, fara nici o exceptie
Daca nici aseara nu v-a placut atmosfera inseamna ca sunteti "turci"
bai sunteti de coma. atmosfera a fost superba aseara. ia uitati aici un filmulet facut in sud
Bodanel tu ai castigat un laptop..ai avut biletul catigator la SUD si nu vrei sa recunosti ![]()
Eu l-am vazut la TV,acu mi-am dat seama,la inceput se auzea foarte bine,insa de la bara lu Kewel nu se mai auzea aproape deloc,aveam TV la maxim si nimic....
Acu am inteles ca au fost probleme,imi cer scuze,atmosfera chiar a fost marfa.........
@ GOD
n-au fost nici un fel de probleme. berbecii astia de la antena 1 mereu taie din volumul microfoanelor de fond si de aia nu prea auzi atmosfera. trebuie sa auzi comentatorii lor. ![]()
o problema Ultraslan nu ar fi normal sa se desfinteze?
o problema Ultraslan nu ar fi normal sa se desfinteze?
nu.
in primul rand ala nu este steagul de gard al ultraslan, e doar un alt steag pe care apare denumirea asta.
in al doilea rand turcii nu prea sunt ultrasi de felul lor, deci nu te astepta sa respecte coduri ultra.
O admosfera mult mult mult peste medie.Dupa cum a zis si capitanul nostru la turci au fost CINci BOMboane fata de Ghencea.Tot stadionul a fost cum trebuia sa fie.O prestatie extraordinara.Si daca mai acu' cateva zile am criticat acum este momentul sa laud.
Nota 10 pentru Peluza Sud.S-a cantat incontinu,steaguri de fluturat si pe 2 bete o gramada,2 mesaje frumoase si ultimele minute de haos total.Felicitari!
poti sa imi spui care au fost acele mesaje la sud?
multam!
"Justice for CSKA Sofia" si "Nesu - un exemplu de urmat pentru atitudinea si devotamentul aratat"
poti sa imi spui care au fost acele mesaje la sud?
multam!
Justice for CSKA Sofia si Nesu, un exemplu de urmat pentru atitudinea si devotamentul aratat (Banda Ultra)
si la Peluza Nord au mai fost 2 mesaje semnate de baietii de la triada:
1.hai Laca
2.unul in limba turca
Ba baieti , eu merg in peluze de f mult timp si nu numai. am mers si la tribuna 1 si la tribuna 2 fara nici o rusine pt ca asa mi-a cerut situatia pe moment din n motive. Unde vreau sa ma lamuriti si pe mine.
1. Nu inteleg de ce liderii de galerie (si aici ma refer la Nord) nu au fiecare cate o portavoce ? aseara la nord era haos .Erau unele momente cand cei 2 lideri din dreapta care erau in fata brigazilor (insurgentii,tk,si fost triada) ziceau sa cantam ceva iar mustata cu ceilalti , altceva! Asta e lipsa de comunicare , sau cel putin de neintelegere pentru ca nu poti comunica in vacarmul ala fara portavoce, asta e clar.
2. Alta problema mare intre peluze , inafara de "un drog ciudat" peluzele canta haotic. fiecare canta ce vrea! suporterii vizitatori sau cei ai Stelei ce sa mai intelega cand nordu canta de exp "cant suntem toti baietii in peluza" iar sudul altceva?! Aseara cam totul a fost un haos de nedescris , unii suflau in goarne iar altii canta ce vrea fiecare. Poate nu sunt eu in masura sa imi dau cu parerea despre cele 2 peluze dar daca vrem sa promovam , numai comunicand o putem face.N-ar strica 2-3 statii pt fiecare peluza ca sa comunice intre ele. "Ba , ce cantam acum?" ... "pai cantam un drog ciudat" ... altfel e cand cele 2 peluze canta acelasi cantec si alta e cand fiecare canta ce vrea,,, ma intelegeti unde vreau sa bat. si mai e o pb .. prea putine steaguri pe bete la nord. inafara de cateva sp2b altceva numai era. cred ca sudul a fost aseara cu ceva peste nord . nu neaparat vocal cat si instrumental.
Sa nu`mi spuneti ca portavocea este obiect contondent iar statiile de comunicare (sau eventual cosmote cu minute gratuite tinut pe vibratii) sunt prea scumpe. faceti cheta. ajut si eu!
Dc nu putem iar boze,sa dea tonul doar Mustata ,atunci era cel mai bine.....
Ducem frumos fire .
4 boze,2 in SUD si 2 in NORD.
Dc nu putem iar boze,sa dea tonul doar Mustata ,atunci era cel mai bine.....
Ducem frumos fire .
4 boze,2 in SUD si 2 in NORD.
ca sa se mire prostii care intreaba...du-te si intreaba-l pe mitica.