interesant cum apar "stelisti" dinastia "ultrasi" toti inregistratzi prin '08 si toti toba de Steaua ca daca il intrebi cine era in atac la Steaua in '89 cauta pe google...dute ma caine nenorocit la ale tale si taci draq...
interesant cum apar "stelisti" dinastia "ultrasi" toti inregistratzi prin '08 si toti toba de Steaua ca daca il intrebi cine era in atac la Steaua in '89 cauta pe google...dute ma caine nenorocit la ale tale si taci draq...
Cat de nasol se vad steagurile de gard in nord.Unu acolo,unu in partea ailalta...mi se pareau prea despartite si cand erau triada si desant,dar acum ce sa mai zic...mai sunt 4 brigazi si nu vreau sa se supere baietii pe mine,nu zic din lipsa de respect,dar in afara de Nucleo care mai arata a steag de gard restul mi se par oribile.Ca sa nu mai zic cum se vede golul lasat de desant si triada in tribuna.La golu' lui Bogdan Stancu daca coborase o persoana jos la gard.Nu stiu oare unde stau baietii din tineretului...
Iar la sud...monolog...recital...cum vreti sa-i spuneti...maxim 50 de insi sa cante toti odata.Nu stiu cum se asteapta ei sa formeze o galerie(daca asta asteapta...poate gresesc),sa atraga oameni care sa cante impreuna cu ei cand nici macar jumatate din membrii brigazilor nu canta.
Am simtit nevoia sa spun lucrurile astea pt ca m-am intors de la meci foarte dezamagit de admosfera.Cum de mult nu am mai vazut la un meci acasa...Nu vorbesc de problemele cu steagurile de gard sau cele de fluturat care tin de club...doar asa ca imagine a peluzelor...la prima impresie asa...
Daca acest mesaj va deranja pe cineva,sau este nerealist,sau genereaza vreo cearta stergeti-l!In niciun caz nu vreau sa critic...doar am spus ce am vazut...
Inainte nu prea era loc la Nord.Cateodata se mai acoperea o parte din steag de al altei brigazi si se facea cu schimbul(un meci acasa il tinea o brigada deasupra,urmatorul celalta;nu e vorba de o mare portiune ci de putin dintr-un capat).Acum n-ai ce sa faci...nu poti sa te bagi peste locul liber(mie sincer mi s-ar parea lipsa de respect) sau sa muti brigazile,fiecare s-a obisnuit intr-o parte a peluzei si nu se muta.
La Nord sunt mai multe brigazi:A47V,Roosters,Shadows,Nucleo,TK,Insurgentii...nu stiu daca mai exista Nasty Boys.
Dupa mine Tk nu exista.Si zic asta nu din cauza ca au pierdut steagul,ci din cauza ca am stat multi ani acolo cu ei si am vazut activitatea lor meci de meci.Tot respectul pentru trecutu lor,pentru oamenii care erau inainte la ei si pentru oamenii care erau ei inainte insa acum...nu mai zic nimik.De asemeni Nasty Boys nu stiu daca se ridica la nivelul de brigada...mai repede ceva in genul TG.Si marea problema e ca nu mai au cu cine sa umple golurile,nu ca nu s-ar muta brigazile.Nu pot sa uit cand s-au certat cu Ultras pt locul pe gard din cauza celor de la Insurgentii.Se vede astazi ca au facut alegerea cea buna.
Iar la sud...monolog...recital...cum vreti sa-i spuneti...maxim 50 de insi sa cante toti odata.Nu stiu cum se asteapta ei sa formeze o galerie(daca asta asteapta...poate gresesc),sa atraga oameni care sa cante impreuna cu ei cand nici macar jumatate din membrii brigazilor nu canta.
Si totusi in sud s-a cantat inmarea majoritate a timpului... chiar asa, 50 de insi, 20 sau cati au fost, au cantat mai mereu. Daca ai fost atent, sigur ai observat in sud o delimitare clara intre cei care incurajeaza echipa si cei care au venit pe un bilet ieftin (ma refer la partea superioara a peluzei, unde lumea statea jos si manca seminte). E foarte greu sa-i antrenezi pe oamenii aia, sa-i faci sa cante.
Dincolo de toate, a fost un meci cu o nou-promovata la care au fost neasteptat de multi spectatori, peluzele au cantat, atmosfera a fost destul de buna.
slab foarte slab...pe plan ultra din ce in ce mai slab...oare unde sunt vremurile cand peluzele erau full de steaguri?in ritmul asta o sa ajungem din ce in ce mai jos...pacat... :noexpression:
o sa fiu scurt si la obiect:
Chiar nu se poate face nimic?Orgoliile sunt mai mari decat dragostea pt Steaua?
A inceput sezonul de dat cu parerea? Poate mai lasati tastaturile si mai veniti pe la stadion.
A inceput sezonul de dat cu parerea? Poate mai lasati tastaturile si mai veniti pe la stadion.
mda...am fost la toate meciurile din acest sezone...nu e niciun sezon de dat cu parerea...este pura realitate.multi dintre voi nu vor sa o accepte...sunteti jalnici...
nu mai fi atat de rau ... priveste lucrurile si putin altfel ... acestor oameni chiar le pasa de ce se intampla.din pacate ei, eu, sau tu .... nu putem face nimic sa schimbam ceva ... ramane doar sa constatam ce se intampla ... si sa ne dam cu parerea, sa ne aratam dezamagirea de ce se intampla .... si de ce nu sa traim cu sperantza ca cineva care are putera .... sa ia atitudine ... SI SA NU MAI SPUNEM NICIODATA: sa vedem ce se va intampla...
trist
@radu18
multzi din peluze ar trebui apreciatzi pt ceea ce fac pt a mentzine fenomenu in picioare in ciuda multor piedici puse de omu de la Liga.
@radu18
Mai usor cu jignirile.Multi merg la toate meciurile si degeaba.Tu ce ai facut pentru fenomenul ultra ca sa ii poti jigni pe ceilalti?
De cand cu legea nu prea se mai da voie cu steaguri mari de fluturat,cu torte,fumigene,coregrafii cu placute...cred ca stii si tu.
Sunt oameni care incearca meci de meci sa le bage pe stadion,dar pur si simplu nu sunt acceptate.De aceea in deplasari sunt mult mai multe steaguri si mai vedem pe ici pe colo si torte.
Nu e vina ultrasilor ca le sunt interzise aceste lucruri,dar se pare ca tot pe umerii lor cad toate...ca de obicei.
Raspunsul la toate problemele sunt ultrasii,huliganii,golanii de pe pe stadioane,dar atunci cand reusesc sa faca spectacol chiar cu pretul unor amenzi usturatoare toti ne mandrim cu galeria.
@radu18
Mai usor cu jignirile.Multi merg la toate meciurile si degeaba.Tu ce ai facut pentru fenomenul ultra ca sa ii poti jigni pe ceilalti?
De cand cu legea nu prea se mai da voie cu steaguri mari de fluturat,cu torte,fumigene,coregrafii cu placute...cred ca stii si tu.
Sunt oameni care incearca meci de meci sa le bage pe stadion,dar pur si simplu nu sunt acceptate.De aceea in deplasari sunt mult mai multe steaguri si mai vedem pe ici pe colo si torte.
Nu e vina ultrasilor ca le sunt interzise aceste lucruri,dar se pare ca tot pe umerii lor cad toate...ca de obicei.
Raspunsul la toate problemele sunt ultrasii,huliganii,golanii de pe pe stadioane,dar atunci cand reusesc sa faca spectacol chiar cu pretul unor amenzi usturatoare toti ne mandrim cu galeria.
nu ai inteles nimik din ce am vrut sa spun.hai sa o lasam moarta...o sa ne complacem in mizerie si cu asta basta.sanatate si numai bine.
Am inteles ca in PN a revenit hit-ul "ros-albastrii,ale" . :biggrin:
Ieri s-a cantat mai slab (indeosebi la Sud si mai ales in a doua repriza) pentru ca erau 30 de grade, pentru ca era un meci fara miza, pentru ca peluzele erau "decimate" (putini oameni din grupuri)...
Nu faceti o tragedie din meciul de ieri, nu e cazul.
-deleted-
nu imi place sa intru in polemici .... era doar o parere...
Poate ca nu am inteles eu nimic,dar in loc sa te complaci in mizeria asta si sa suferi pe net,pune mana,fa un steag sau orice altceva si chinuie-te tu sa-l bagi pe stadion.Sa vedem cat de jalnic te simti atunci,cand munca ta e numai buna de dus inapoi acasa sa se aseze praful pe ea.
PS:si mai vad ca suferiti si de liderism.pai du-te baiete tu la Mustata si spune-i ca nu-ti convine ce se canta.daca stau bine si ma gandesc astea sunt aproape singurele cantece pe care le-ar canta tot stadionul.
PS:si mai vad ca suferiti si de liderism.pai du-te baiete tu la Mustata si spune-i ca nu-ti convine ce se canta.daca stau bine si ma gandesc astea sunt aproape singurele cantece pe care le-ar canta tot stadionul.
cum spuneam...te complaci in mizerie...
De ce?Pentru ca prefer ca incet incet,incepand cu aceste cantece usoare sa inceapa toata peluza sa cante,nu numai cei din brigazi?Cred ca asa o sa inceapa si cei de mai sus sa fie mai atenti si o sa invete si alte cantece pe parcurs.Nu se poate ca dintr-o data sa fie totul ok.Si mie mi s-a parut ca am avut o perioada de usoara cadere ca galerie,dar o sa ne ridicam si solutia nu e sa aruncam cu jigniri in unii sau altii.
Avand in vedere ca a fost un meci cu o echipa slab cotata si pe o caldura insuportabila(erau rafalele alea de vant fff. cald), eu zic ca a fost o atmosfera acceptabila si ca a venit destula lume.
Tandem-urile sud-nord la "avem un singur scop" si "ce drog ciudat" chiar s-au auzit bine,clar si foarte tare. chiar nu trebuie carcoteala aiurea. a fost bine pe mai toate planurile chiar si cel fotbalistic :biggrin:
am si eu totusi o intrebare : nu am vazut steagul celor de la Still Ostil. ce se intampla cu ei? sau doar sunt prin vacante ca e perioada?
Poate par rautacios, dar NU sunt. Vreau doar sa atrag atentia oamenilor cu toba de la PN ca trebuie sa-i lase pe altii sa faca lucrul asta asa cum trebuie sau sa renunte la idee. Au fost in contratimp, afara din ritm, au incurcat multe din cantece (chiar si Mustata isi iesise din pepeni la un moment dat). Pur si simplu, treaba asta nu e pentru oricine, trebuie sa ai si putina ureche muzicala si trebuie sa poti tine ritmul intr-un mod decent. E o chestie pe care o ai sau nu o ai, fara nici o suparare.
Mesajul meu este cat se poate de serios si bine intentionat, astfel incat reply-urile gen "de ce nu bati tu toba?" vor fi ignorate.
Mie nu mi s-a parut in contratimp toba. Dimpotriva. Iar cel putin scandarea cu Steaua si batai din palme a iesit foarte bine cand lumea a "ascultat" toba.
eu cred mai degraba ca cei care canta nu stiu sa tina ritmul impus de cel cu toba, si o iau inainte...deci nu toba e in contratimp ![]()
adevaru e ca Dorin a cam incurcat de cateva ori...in rest pt baietii care vin sa incurajeze Steaua am o rugaminte nu mai tipati cantecele cantati-le(nu ma refer la brigazi).regret nespus disparitia triadei din peluza...eu stateam cu ei, cantam cu ei, desi nu eram membru astept sa revina jos sa cantam impreuna pentru Steaua probabil singurul lucru care ne uneste.
uniti in cuget si simtiri!!!
Vb in numele suporterului care vine de aproximativ 10 ani in Peluza Nord: incurajati-va echipa si siguri daca e necesar, daca canti tu si cu tovarasu tau e bine, se vor lua si altii dupa tine, daca stii sa canti invata si pe altu nu-l lasa sa tipe , nu va mai grabiti la cantece suna mult mai bine daca le cantam rar...daca eu pot si voi puteti.
Acum am terminat de citit comentariile dupa alte 2 forumuri care au treaba cu lumea ultras.Incredibil cat de nesanatosi pot fi unii care posteaza info. despre interventii facute pe forumuri cu detalii si tot.Cred ca de data asta gluma se ingroasa din simpul fapt ca orgoliile au iesit la suprafata iar pana la meciul direct vom mai asista la astfel de chestii...
Oricum treaba e prea de rahat....mentalitate de rahat si vorbe multe.
Cat despre P.N...nu mai spun nimic,ma abtin.Ultima data cand am fost in tara si am venit la meci mi s-a facut scarba de 'fauna' de acolo.
AISS-ul multumeste pe aceasta cale brigazii Armata 47 VEST ( special lui BARU si prietenilor sai ) la terminarea meciului cu Galatasaray de pe stadionul Ali Samy Yen,unde au fost cateva neconcordante legate de transport ,dovedind inca o data ca orgoliile conteaza mai putin cand vine vorba suporterii Steaua.
Suntem mandri ca va avem printre noi.