invatare de minte..spuneti NU alcoolului ! ![]()
invatare de minte..spuneti NU alcoolului ! ![]()
@cozmin
Problema lor nu e ca beau ci ca nu stiu cand sa se opreasca.
Mah, la cum joaca ai nostri si la ce handicapat vezi de fiecare data cand te uiti pe centrul tribunei oficiale, cum sa nu vii beat la meci.
Ultrasii sunt vinovati…
… vinovati deoarece exista,
vinovati deoarece gandesc,
vinovati ca sunt liberi intr-o lume de sclavi,
vinovati ca iubesc neconditionat,
vinovati ca nu se vand fotbalului modern,vinovati ca spun adevarul,
vinovati deoarece sustin culorile in ciuda datoriilor si promisiunilor,
vinovati deoarece cred in ceva,
vinovati deoarece nu au sefi,
vinovati deoarece nu se incadreaza in tipare,
vinovati deoarece risca pentru un crez,
vinovati deoarece servesc o idee,
vinovati deoarece se intorc acasa fara voce,
vinovati deoarece merg in deplasari dupa echipa,
vinovati deoarece nu pot fi cumparati,
vinovati deoarece cred ca prietenia este valoarea suprema,
vinovati deoarece nu sunt lasi,
vinovati deoarece au propria mentalitate intr-o lume comoda,
vinovati deoarece stiu cum sa viseze,
vinovati deoarece isi sustin echipele si nu jucatorii ei
vinovati pentru ca sunt mandri, ca nu cedeaza…
… vinovati pentru ca traiesc Ultras, mereu!
Trist, dar adevarat.Poate ridica un semn de intrebare celor care privesc fenomenul si pe cei implicati ca pe niste infractori.
PS: Nu am gasit alt topic mai indicat unde sa postez asta.
Nu stiu la cati se aplica ce ai spus tu. Sau macar jumatate din ce ai spus. Astea sunt idealuri si atata timp cat totul se invarte in jurul banior majoritatii nu i se vor aplica cele de mai sus. Abia generatia tanara si mai instarita are ceva din mentalitatea asta, dar din pacate ei nu pot face fata decat putin timp.
Trist este ca zilele astea un individ a fost arestat la Constanta pentru BISNITA si chiar si mai trist decat atat este ca el face parte (sau a facut parte ani buni) din PN. Cei mai multi stiu cine este, dar nu au ce face pentru ca in fata oamenilor ca el nu ai ce sa faci. Atunci cand toti ca el vor disparea vom putea sa speram.
Ce am postat mai sus, am postat pentru oamenii care se incadreaza. Daca ar fi toti asa, unde ar mai fi mandria aia ce vine o data cu realizarea faptului ca mai mult sau mai putin te regasesti in acele cuvinte? ![]()
E pentru cei carora chiar le pasa si pentru "haters"
, sa inteleaga mai bine ca ultrasii sunt vinovati doar pentru ca iubesc prea mult (poate) doua culori.
Aici ai dat-o in bara, fato! Mandria de a te ragasi in acele cuvinte ar fi o chestie intima, personala si ar veni tocmai din ideea transmisa de acele cuvinte, nu din faptul ca majoritatea te-ar considera special pentru faptul ca simti intr-un anumit fel sau ca respecti un cod de principii mai putin obisnuit pentru majoritatea tristilor dar, in acelasi timp, valoros si fara compromisuri. Parerea mea.
Eu privesc problema altfel.Nu vad nimic intim in ce simt pentru tot ce inseamna Steaua si recunosc usor oamenii care au aceleasi sentimente. Nu ma intereseaza ce cred ceilalti din niciun punct de vedere, doar am incercat sa deschid pentru a mia oara subiectul asta poate da roade perseverenta
. Nici nu mi se pare ca ar trebui sa te simti special sau sa creada altii asta despre tine. N-am de ce sa ascund ce simt pentru ca sunt unele din cele mai frumoase trairi...
N-ar trebui sa fie un cod de principii mai putin obisnuit, ci respectat, as fi chiar fericita si daca ar fi chiar ignorat de cei care nu au legatura cu fenomenul.
In cateva cuvinte, va ofer inima mea pe tava, ingratilor! :laugh: :laugh:
Bah, sper ca e doar o minciuna imbecila faptul ca galeria va afisa banere de sustinere pentru "abuzatul" de Becali la meciul cu Bistrita.
P.S. daca se va adeveri aceste zvonuri, eu unul n-o sa mai calc prin peluza.
tu stii sa ciresti in limba romana ?!
In comunicat s-a spus clar ca : echipa va fii incurajata datorita situatiei prin care trece .. nu Becali .. ci ECHIPA !
fara suparare dar cum a ajuns Steaua din ziua de azi,Steaua=Becali
Oarecum off-topic, dar n-am gasit un loc mai bun unde sa postez :
http://assets.sport.ro/assets/sport/2009/0...in_vladescu.jpg - prietenul de la T1 (cei din PS stiu despre ce e vorba).
Daca il gaseste cineva inaintea noastra si il "saluta", are o bere de la mine.
satul de indoctrinari, manevre, incitari si manipulari de multimi,.....sunt gata sa pun ramasag ca este coleg de munca cu zMARANDESCU & CO. (pacat ca nu si de celula) si mandru locuitor al unui sat apropiat de Capitala.
Oarecum off-topic, dar n-am gasit un loc mai bun unde sa postez :
http://assets.sport.ro/assets/sport/2009/0...in_vladescu.jpg - prietenul de la T1 (cei din PS stiu despre ce e vorba).
Daca il gaseste cineva inaintea noastra si il "saluta", are o bere de la mine.
Deci prea nubun omu ala... :laugh:
Sa se duca la "Vreau sa fiu vedeta" daca tot ii place sa se uite tot stadionul la el...
Oricum... :laugh:
nu am apucat sa vad prima repriza... care e faza cu asta?
nu am apucat sa vad prima repriza... care e faza cu asta?
pai nu ai fost la meci? ![]()
nu stau in Bucuresti, vroiam sa zic ca nu am apucat sa vad prima repriza... sau nu a fost ceva care a iesit la TV?
O maimuta de la T1, cu tricou Free Gigi dadea la mumu Peluzei Sud, cu gesturi largi.
Ma intreb, oare de ce nu a iesit cacatul ala cu "FREE Gigi" din stadion cu tricoul pe el.Parca mai era cu vreo 50 dupa el.Trebuia sa iasa daca avea tupeu si tot facea semne ca ne bate.Ba esti nebun??!!
Iti rupem falcile daca te prindem sclavule.
Ok, in Peluza Nord lucrurile sunt clare:
http://www.sport.ro/Liga-1/galeria-Stelei-...lui-Becali.html
Mustata se declara pe fata cu Becali, singura solutie pentru cine mai crede in acest protest este sa migreze la Sud. Este si cazul meu.
Ei, are ten mediteranean, poate e grec.
Hai ca de la Mustata ne asteptam la asta, dar de ce tac ceilalti LEADERI ?
Oricum, retrag TOT ce am spus pana acum rau de baietii de la INSURGENTII. N-au avut nici un stres in a canta impotriva ciobanului, de altfel fiind singurul GRUP care a facut asta la Peluza Nord. Respect.
Lui Mustatza ii urez succese in cariera de recuperator si, asa cum am scris aici acum cateva luni, probabil ca va ramane singur in peluza alaturi de bisnitarii care-l insotesc si de inca 50-100 de baieti.
Mi-ar placea ca fiecare grup din Peluza Nord sa-si expuna parerea cu privire la continuarea protestului impotriva oierului.
Ok, in Peluza Nord lucrurile sunt clare:http://www.sport.ro/Liga-1/galeria-Stelei-...lui-Becali.html
Mustata se declara pe fata cu Becali, singura solutie pentru cine mai crede in acest protest este sa migreze la Sud. Este si cazul meu.
true! sunt curios, oare cati vor face la fel?
dar ce v-au facut bietele maimute de le comparati cu respectivul? ![]()