FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«1111213141533»
Dubios11.04.2009 13:26

va zic sigur 100% ca la meciu' cu Dinamo noi vom canta(si nord si sud)si vom uita de protestul anti-cioban,noi nu suntem suporteri,suntem niste sclavi,si stau la sud,si la sud la fel,nu mai ai voie sa canti impotriva ciobanului,trist dar adevarat...

joseph11.04.2009 13:34

nu este nici chiar asa. s-a zis fara injuraturi la adresa ciobanului, nu fara protest. ca defapt s-a vazut ca injuraturile nu deranjau mai pe nimeni, cand erau adresate lui Lovin, e partea a doua.

oricum, daca ne-am intoarce si de data din protest... ne-am merita soarta cu varf si indesat

MarkCortez12.04.2009 09:55
va zic sigur 100% ca la meciu' cu Dinamo noi vom canta(si nord si sud)si vom uita de protestul anti-cioban,noi nu suntem suporteri,suntem niste sclavi,si stau la sud,si la sud la fel,nu mai ai voie sa canti impotriva ciobanului,trist dar adevarat...

Daca cei de la Sud nu mai scandeaza impotriva ciobanului asta nu inseamna ca si-au schimbat parerea. Poate s-a stabilit o alta modalitate de protest.

ssinpadureacualune12.04.2009 10:14

De unde scoateti toate prostiile astea??!!! Peluza Sud a strigat impotriva lui Becali. Si la Nord am vazut la fel. Cum sa nu ai voie sa strigi impotriva ciobanului, mai ales la SUD unde a inceput totul...Terminati cu tampenile!

Dubios12.04.2009 13:07

pai nu se vorbise sa se strige doar de 3-4 ori,meciu' asta am strigat de 3-4 ori,la medias nu o sa se strige nimic contra ciobanului,si la urmatorul meci tot asa de 2-3 ori si la meciu' cu Dinamo o sa uitam tot ca o sa trebuiasca sa sustinem echipa ca na eternul derby,suntem pizde

SSK12.04.2009 15:18

Mie mi s-a parut adecvat protestul Sudului de la acest meci. In primul rand, pentru ca nu a fost injurat Becali, ceea ce a castigat respectul unora dintre suporterii de la tribune (pentru ca multi suporteri de la tribune sunt anti-Becali, dar nu le place nici ca acesta e injurat de catre cei din peluze..despre care nu au chiar cea mai buna parere)...iar pe aceasta idee mesajul "Vrem doar sa pleci" si scandarea "Becali, vinde echipa" mi s-a parut ca au fost foarte, foarte nimerite.

In al doilea rand, pentru ca daca strigi de 4-5 ori pe meci are alta greutate scandarea. S-o recunoastem, daca 90 de minute nu faci altceva decat sa-l injuri pe Becali multora li se va parea excesiv. E chiar aiurea ca dupa un sut respins in corner sa te-apuci sa-l injuri pe Becali, sunt momente in care pur si simplu e mai bine sa taci. Tocmai de aceea, atitudinea Sudului (care a fost preluata si de Nord, bravo lor!) mi s-a parut mult mai potrivita.

Si cred ca e prima oara cand cei de la Sud dau dovada de foarte mult autocontrol si inteleg ca acest "razboi" nu poate fi castigat daca e purtat in acelasi timp impotriva altor suporteri stelisti (ma refer la cei de la tribune). Trebuia facut ceva pentru ca inclusiv cei din tribune sa inteleaga mai bine cum sta treaba cu protestul, iar meciul asta mi s-a parut un foarte bun inceput.

Sa vedem cat o sa-i tina asa!

MarkCortez12.04.2009 19:25

Perfect de acord cu SSK. INtr-un astfel de razboi, iti trebuie toti aliatii posibili, fie ei si cetatenii de la tribune.

Sa nu uitam totusi ca acum cativa ani, cand Jiji a trimis maimutele in Peluza Sud, tot stadionul l-a huiduit si injurat.

albanezul13.04.2009 07:29

dubios..mai bine ai tacea.sau poate cine stie..esti vreun prezicator in stele.stii tu ce se va intampla la meciul cu Dinamo?

SteLuTzZz13.04.2009 09:51

Se vor sparge parbrize ! :))

Stanici13.04.2009 09:56

Au casco, da-i in plm. Si, daca nu au, isi fac dupa sedinta de joi.

bodanelu13.04.2009 10:01

casco la cap au? :D

Stanici13.04.2009 10:06

Ejty nebun si turbulent. Propun ban cateva zile.

SteLuTzZz13.04.2009 11:58

Auto-ban ! :))

o sa alerge cu casti la antrenamente :))

Dubios13.04.2009 12:20

nu o sa tac,parerea mi-o voi spune intotdeauna,si mi-am spus-o...daca pe voi va deranjeaza asta e:)

bodanelu13.04.2009 13:24
dubios..mai bine ai tacea.sau poate cine stie..esti vreun prezicator in stele.stii tu ce se va intampla la meciul cu Dinamo?

tu de ziua ta stai pe forum asa de dimineata? :)

SSK13.04.2009 13:31

Daca se poate, ceva mai ontopic, va rog.

Andreiasu13.04.2009 14:43
De unde scoateti toate prostiile astea??!!! Peluza Sud a strigat impotriva lui Becali. Si la Nord am vazut la fel. Cum sa nu ai voie sa strigi impotriva ciobanului, mai ales la SUD unde a inceput totul...Terminati cu tampenile!

Viata in sine cred ca a inceput la Sud...pana atunci eram doar niste bieti amarati ;) Multumesc ca mi-ai aratat CALEA

spiridusu13.04.2009 17:03

Respect Ogararu.Am vazut acum la stiri ca Ogararu a fost singurul care nu a tinut bannerul cu "alaturi de Jiji" nu a semnat petitia pro cioban lansata de jucatori si nu a fost alaturi de jucatori la otv.RESPECT poate lucru asta o sa il coste dar a crescut mult cel putin in ochii mei

MarkCortez13.04.2009 19:03
Viata in sine cred ca a inceput la Sud...pana atunci eram doar niste bieti amarati ;) Multumesc ca mi-ai aratat CALEA

Nu provoca o discutie pe aceasta tema. Ai inteles prea bine ce a vrut omul sa spuna.

Dubios: asteapta si tu evenimentele sa se petreaca si dupaia vb. Sau daca prezici viitorul, da-mi si mie pe privat numerele la LOTO 6/49 de saptamana viitoare.

Radu1814.04.2009 06:22
Nu provoca o discutie pe aceasta tema. Ai inteles prea bine ce a vrut omul sa spuna.

Dubios: asteapta si tu evenimentele sa se petreaca si dupaia vb. Sau daca prezici viitorul, da-mi si mie pe privat numerele la LOTO 6/49 de saptamana viitoare.

Ba da tu esti papagal?Mai du-te-n plm,nu vezi ca ne-ai plictisit pe toti cu posturile tale stupide?

SteLuTzZz14.04.2009 06:34

@ radu18

am crezut ca eu sunt singuru cu parerea asta despre el :))

omu e "misto" ! :))

Stanici14.04.2009 08:44

Frate, deschideti, mai bine, un topic special de luat la **** pe markcortez :)) .

Cry.Baby714.04.2009 12:17

salutari stelistilor :steag_cruce_invers: am si eu o mica intrebare , in interviul cu jean pavel de pe site-ul sport total fm spune ca este " Presedintele suporterilor de la CSA Steaua " imi poate spune si mie cineva daca este vreo asociatie ceva gen AISS ca , nu inteleg e prima oara cand aud de asa ceva.

ahh inca ceva in acelasi interviu spune ca este si presedintele Steaua hochei club pai numai este dl Cristian cirlan?

toate cele bune si bafta tuturor forza Steaua :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

Adrian14.04.2009 12:21

CSA Steaua este Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.

Reprezinta celelalte sectii sportive ale Stelei. Fotbalul s-a rupt de CSA Steaua atunci cand s-a privatizat echipa. In rest, din cate stiu, toate sunt inca la Armata.

Azzido14.04.2009 18:00
«1111213141533»