FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«1131415161733»
rezistenta_ultras23.04.2009 12:55
acum vezi de ce coregrafiile facute de firme de specialitate sunt mai bune ?

hai sa nu exageram totusi...presupun ca ai glumit...

axl23.04.2009 12:59
Cel mai bine ar fi, de fapt, sa punem bani si sa ii platim pe altii sa realizeze coregrafii.

Vorbiti cu baiatu ala de la reclama la bere, ala care face treaba sa mearga.

rezistenta_ultras23.04.2009 13:02
Eu cred ca n-ai citit bine... SSK voia sa spuna ca nu este mai importanta o greseala decat mesajul corect si curajos. Asta cred si eu, mai ales tinand cont ca a fost facut de un grup care a incercat sa faca in scurta perioada de activitate mai multe decat grupuri cu vechime mare.

am citit bine...a incercat el o "aroganta" ieftina...vezi doamne e surprins ca a aparut un mesaj impotriva patronului la nord...

nu suntem copii...las-o asa cum a picat...

Marius23.04.2009 13:07

ma, poate acel "dute" e o greseala intentionata, un fel de mesaj in mesaj pentru "prealuminatul" din loja.

Padrese23.04.2009 13:09

Merereu o sa se intample dinastea prin peluze. Cine stie cunoaste.

noname_fu23.04.2009 13:14
Merereu o sa se intample dinastea prin peluze. Cine stie cunoaste.

adevar graiesti :)

:gathering:

SSK23.04.2009 13:42

@rezistenta_ultras

N-a fost nicio "aroganta", a fost o constatare (mai implicita, ce-i drept). Mesaje impotriva lui Becali la Nord au fost destul de putine, iar daca ma contrazici, astept sa-mi dai cateva exemple, si-apoi sa le raportezi la numarul de mesaje ale celor din Sud.

Nu stiu de ce cauti sa intram intr-o polemica inutila, cand eu am plecat de la ideea ca Nordul (prin Shadows) trebuie felicitat pentru mesajul acesta.

rezistenta_ultras23.04.2009 14:34
@rezistenta_ultras

N-a fost nicio "aroganta", a fost o constatare (mai implicita, ce-i drept). Mesaje impotriva lui Becali la Nord au fost destul de putine, iar daca ma contrazici, astept sa-mi dai cateva exemple, si-apoi sa le raportezi la numarul de mesaje ale celor din Sud.

Nu stiu de ce cauti sa intram intr-o polemica inutila, cand eu am plecat de la ideea ca Nordul (prin Shadows) trebuie felicitat pentru mesajul acesta.

daca ai curiozitatea sa imi citesti post-urile anterioare o sa te convingi ca nu sunt genul de om care sa provoace polemici ... ca mai pic in plasa unora de pe aici care ataca grupul sau peluza din care fac parte e deja alta treaba si e greu sa te faci ca nu vezi niste acuze sau niste minciuni...

stim amandoi ce ai vrut sa spui de fapt insa crede-ma pe cuvant ca nu se pune problema de cenzura sau de interzicere a unor scandari sau mesaje in nord...

am doar pretentia sa nu ne spalam rufele pe forumuri cum fac altii...iar prin unele replici nu faci decat sa ii intarati pe cei care chiar intra doar pentru polemici pe forum...atat.

numai bine!

puyol23.04.2009 15:00

poate stie careva... cei care ascultati hip-hop probabil ati auzit de Butch de la Dagga si de Kombat de la KST. Prin piesele lor tot am mai auzit chestii despre peluza,garda,etc... Sunt cumva de la noi baietii? :)

SSK23.04.2009 15:00

Nu cred ca sunt unul dintre cei care ataca Peluza Nord pe acest forum, dimpotriva, am fost destul de discret in aceasta privinta. In fine, s-o lasam asa cum a picat. Sa speram ca protestul va continua cu cap si ca vom avea succes.

lbj23.04.2009 15:44
:gathering:

@padrese

stai calm, ca aseara era sa avem demnitatate :))

Daniel-Ionut23.04.2009 16:05
acum vezi de ce coregrafiile facute de firme de specialitate sunt mai bune ?

felicitari peluzei nord, acum ne iau cainii si ciorile la misto pentru greseala, keep it up !

Pai sa nu exageram...

Aia NU a fost coregrafie... a fost un mesaj ;)

danimarcu23.04.2009 16:51

Eu cred ca sunt unii factori care pot influenta vizibilitatea,cum ar fi:vantul(care poate misca un pic bannerul),unghiul nepotrivit,etc. ;)

Eu am vazut asa:

post-7836-1240505477_thumb.jpg

STARforce23.04.2009 16:59

Pana una alta poate postati vol 2 al minirevistei.....

Daniel-Ionut23.04.2009 17:16
Eu cred ca sunt unii factori care pot influenta vizibilitatea,cum ar fi:vantul(care poate misca un pic bannerul),unghiul nepotrivit,etc. ;)

Eu am vazut asa:

Bine ca macar ai vazut tu bine :laugh:

Da totusi... A47V pana cand mai protesteaza?

Sper ca la meciul cu rapid, Dinamo sa se cante... :happy:

crossman23.04.2009 18:13

asera dupa meci 2 oameni da OAMENI nu ultrasi nu hooligani nimic oameni mergeau cu fularu cu Steaua acasa un BAIAT max 19 ani si GAGICASA amandoi avand fulare cu Steaua stand undeva pe langa parcul tei la acea ora grasii cheliosi vitejii din dogs of war erau si ei in parc i-au prins pe cei 2 ei fiind minim 20 si i-au batut baiatu numai misca fata avea fata plina de sange cel mai probabil acesta ajungand in coma la spital asa s-a ajuns nu va mai dura mult pana cand cineva va muri si mult o sa ma bucur cand o sa aflu ca va fi un spurcat

Daniel-Ionut23.04.2009 18:20
asera dupa meci 2 oameni da OAMENI nu ultrasi nu hooligani nimic oameni mergeau cu fularu cu Steaua acasa un BAIAT max 19 ani si GAGICASA amandoi avand fulare cu Steaua stand undeva pe langa parcul tei la acea ora grasii cheliosi vitejii din dogs of war erau si ei in parc i-au prins pe cei 2 ei fiind minim 20 si i-au batut baiatu numai misca fata avea fata plina de sange cel mai probabil acesta ajungand in coma la spital asa s-a ajuns nu va mai dura mult pana cand cineva va muri si mult o sa ma bucur cand o sa aflu ca va fi un spurcat

S-a ajuns prea departe :excl:

Radu1823.04.2009 21:17

Cand o sa invatati sa nu mai mergeti cu fularul la gat dupa meciuri prin zone gen tei sau rahova?

ultras200424.04.2009 05:55

dupa o bataie de genul asta

Razvypitesti24.04.2009 06:19

Stiu ca pe net se spun multe prostioare, dar am citit ca tiganii ar fi fost cu niste catelusi uniti prin Bucuresti sa cafteasca stelisti, este adevarat, poate cineva sa confirme sau sa infirme?

Daniel-Ionut24.04.2009 06:38
Cand o sa invatati sa nu mai mergeti cu fularul la gat dupa meciuri prin zone gen tei sau rahova?

RAHOVA? :confused:

Eu stau in Rahova, si niciodata nu mi s-a intamplat sa se ia cineva de mine sau sa se uite urat, ca am fular, esarfa, sau tricou cu Steaua, fie ca plec ziua, sau ma intorc seara de la meci...

Poate ca am avut noroc pana acum :)

Stanici24.04.2009 06:57

Hai, terminati cu romanianultraserii pe forumul asta.

mihaitza8524.04.2009 08:00
Daca ar fi toti ca cei din jurul meu de aseara, jur ca n-as mai veni in Ghencea. Gretos ce se intampla la unele meciuri la T2.

gretos ce se intampla in PN...

Stanici24.04.2009 09:06

Ce plm se intampla, ma, in PN?! Ca vin multi samantari si terminati, stiu. Altceva?

KERATOCONUS24.04.2009 11:26

Imi pare rau de ce li s-a intamplat, dar ar trebui sa fim mai constienti si sa lasam orgoliile deoparte si sa ne ascundem fularele sau esarfele daca locuim sau suntem nevoiti sa trecem prin cartiere gen: Giulesti, Rahova, Tei, Stefan cel Mare etc.

«1131415161733»