FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«1101112131433»
Lari05.04.2009 22:58
nu e maimuta. e cioara...

Hai, bueeeey, raule, ce ti-a facut gandacu' asta coclit de-l jignesti asa? Azzido, de la tine chiar nu ma asteptam la asa ceva: sa faci tu cioara o fecala aburinda! :ce_oameni:

Tzaran.bmp

cozmin06.04.2009 00:55

marc cortez iar incerci sa bagi raca ?

Bodanel06.04.2009 07:04

@MarkCortez

Oricat as incerca eu sa nu vad in tine o persoana rea nu pot sa nu remarc cum apari tu numai in momente cheie. Avea dreptate mai demult cineva cand a spus asta (nu mai retin exact cine). Oricum, te sfatuiesc sa fii atent la ceea ce scrii. Nu te cenzurez insa daca ai calcat pe bec sa stii ca ti-o furi.

SteLuTzZz06.04.2009 07:31

Mark COrtez e un lake rujat ma nene .

Eu propun sa fie banat .

I s-a acordat prea mult atentie !

Pe net face el, trage concluzii, i`a hotarari .. face tot pe scurt.

O intalnire la o bere sau in peluza nu are tupeu ..

E un orfan de tastatura !

Deja tzi-ai atras cam multe antipati .. asa ca vezi cum dau baietzii de tine .. ca nu te vad cam bine papusha !

PS : @ azzido

Lu` ala i`a platit curentu` ma :))

SteLuTzZz06.04.2009 07:38

Ideea era alta .

Nu`l injuram acum .. pt ca nu era prezent !

Iar cand se intorcea iar il injuram cu toti . Asa observa si el ca face un rau echipei si clubului.

Dar e greu domne..

Lari06.04.2009 18:05

@SteLuTzZz

Stiu ca nu e treaba mea. Imi permit insa sa intreb ceva: daca tot stadionul incuraja echipa, nu crezi ca toata presa, toate televiziunile si toti jegosii ar fi zis "Bai, ce oameni sufletisti sunt stelistii. Uite, sunt alaturi de bietu' Gigi!" ?

Cum s-ar fi explicat atunci diferenta dintre noi si eliberatorii lui Gigel?

Inca o data, sorry daca ma bag unde nu-mi fierbe oala.

MarkCortez06.04.2009 19:52
Ideea era alta .

Nu`l injuram acum .. pt ca nu era prezent !

Iar cand se intorcea iar il injuram cu toti . Asa observa si el ca face un rau echipei si clubului.

Dar e greu domne..

Nu stiu, sunt eu nebun. Ori traiesc in alta lume, ori am luato razna. Daca doar mie mi se pare aberant ceea ce a scris Stelutzzz va rog zice-ti-mi si promit ca nu o sa mai postez niciodata pe acest site. Mie mi se pare de neacceptat. S-o fi hotarat la sedinta sa se incurajeze echipa, dar cand aia la tribune afisau bannere pro Jiji si ne huiduiau pe noi, ce trebuia sa facem. Sa TACEM ??? Sa inghitzim in sec si sa ne facem ca nu vedem ?

"Nu-l injuram acum pt ca nu era prezent...". Incredibil. Sa fi la Nord intr-un grup cu pretentii si sa zici asa ceva mi se pare in-cre-di-bil. Pai cand venea la meciuri ce trebuia, cand iesea din loja sa se pishe sa incurajam repede echipa si cand se intorcea iar sa-l injuram. La inceputul protestului s-a stabilit: Nu vom renunta pana cand Jiji nu parasestea Steaua. Nimeni nu a zis atunci ca daca e plecat la plaja in MIami, la stana, la parnaie, protestul e suspendat pana se reintoarce. NIMENI NU A ZIS ASA CEVA !

Nu stiu, poate are dreptate si Bogdanel, dar nu pot sa nu scriu nimic cand vad atata mizerie in peluza unde am stat vreme de 10 ani.

Noutati: Gigi Becali RAMANE LA RACOARE !! ESTEEEEEEEEEE !!!

spiridusu06.04.2009 20:38

DOAMNE iti multumesc pentru pastele fericit care o sa il am.

beecali la puscarie !!!

mitica dupa Gigi !!!

rezistenta_ultras06.04.2009 21:40

probabil nu si-a gasit cuvintele potrivite ... nu era vorba neaparat de prezenta ... doar am intuit ce avea sa se intample in tribune si am vrut sa evitam conflictul ce s-a iscat ulterior .

pozitia pe care am adoptat-o inainte de meciul cu Bistrita a fost luata fiind convinsi ca urma sa fie eliberat in cursul zilei de azi si pentru a nu compromite protestul .

acum situatia e alta si trebuie sa regandim cu atentie maniera in care ne vom manifesta pe viitor .

Dubios07.04.2009 00:19

ideea protestului a fost si este inlaturarea creditorului din club !

Bodanel07.04.2009 06:23

@MarkCortez

Eu personal nu-l recunosc pe Mustata ca lider de galerie si nu am facut-o nici cand am stat la Nord. Nu voi accepta niciodata ordine de la cineva care a facut puscarie pentru escrocherii, camatarie si alte alea insa are dreptul sa stea in peluza ca orice om si are dreptul sa conduca pe cei care se lasa condusi de el. Buna sau rea e alegerea lor si multi au murit la revolutie pentru ca noi sa putem alege.

SteLuTzZz07.04.2009 07:04

mark !

Nu e prima data cand imi arati cat de **** esti.

cand o sa dai ma ochii cu cineva pe care il tot ataci pe forum ?!

cand o sa ai tupeu bha ***** ?!

de ce te crezi asa destept ?!

cine te cunoaste pe tine bhaaaa daca ai stat 10 ani in peluza ?!

vezi tu vr-un "veteran" .. din peluza sa stea s-o arda pe forum ca tine ?! frustratule.

cate sacrificii ai facut tu pentru Steaua ?!

cate si mai cate intrebari pot scoate .. e cert ca nu potzi raspunde tu la atatea.

Esti un copil batran.. care vine la meci cu goarna si punga de seminte .. si o arzi ultra` pe forum.

*** maaaaaaaaaaaaa !

De fraieri ca tine e plin forumu` asta !

MarkCortez07.04.2009 13:54

Sa scrii aici despre mine cand grupul din care faci parte va striga impotriva oierului.

Andreiasu08.04.2009 05:06
Sa scrii aici despre mine cand grupul din care faci parte va striga impotriva oierului.

Ai putea si tu totusi, la cat scrii aici, sa zici cine esti. Si daca ma cunosti, stii f bine ca nu o zic decat din simpla curiozitate...

anonimnoname08.04.2009 13:41

el e lupul moralist, un fel de radu banciu, un fel de dom' Petrica al forumului :))

ssinpadureacualune08.04.2009 18:47

Ce se intampla cu declaratile de kkt ale lui Mustata?? Oare cat de adevarate sunt?? Cunoscandu-l pe el...cred ca stiu raspunsul...Acum cand mai mult ca niciodata trebuie sa fim uniti, apar astfel de vorbe. Penibil !!! Asta este imaginea PN, indiferent de cat de mult s-ar supara cei din Nucleo sau cei care sunt membrii in PN si scriu pe aici. Din pacate asta este adevarul. Imgaginea PN...Mustata LIBER!! E cam al fel cu free Gigi...

RESPECT Peluza Sud !!!

Andreiasu09.04.2009 17:12

Mark Cortez = ?

ultras200409.04.2009 17:21

e urat ce se intampla. nu inteleg acum decizia de a protesta doar prin mesaje. care e diferenta ca stigi **** Gigi sau vi cu un mesaj **** Gigi? sa-mi bag **** daca mai inteleg ceva. mai lasati-l ma pe mark cortez ca nu vb doar prostii si e normal sa nu zica cine e,mai mult ca sigur l-ar cauta baietii pe acasa

Azzido09.04.2009 19:59

cred ca ai inteles gresit ce s-a discutat acolo.

s-a spus ca o sa se protesteze in continuare, doar ca nu o sa mai fie injurat Gigi.

rezistenta_ultras09.04.2009 20:55

mie mi se pare ca a inteles bine ...

tacere ( pentru a evita conflictul cu tribunele ) + mesaje pentru a continua protestul .

in alta ordine de idei ... @ultras2004

daca ai fost prezent acolo si nu ai deschis gura,iar acum iti exprimi nemultumirile pe forumuri nu meriti prea multa atentie si te bag in aceeasi categorie cu markcortez ... nu am vazut pe nimeni cu botnita pe acolo ...

MarkCortez09.04.2009 21:31

Mi se pare o decizie acceptabila, pentru ca in conflictul cu ciobanul avem totusi nevoie de toti suporterii, inclusiv cei de la tribune.

Totusi, cateva scandari pe meci impotriva oierului nu strica. Asa, ca sa ne mentinem in forma pana iese. Poate nu mai iese.....

Andreiasu, MarkCortez = MarkCortez. Vrei sa mai discutam una, alta, vb pe privat.

Rezistenta...stii care e problema la aceste sedinte. Nu te opreste nimeni sa-ti spui punctul de vedere, dar daca ai o alta idee decat cea a lui Mustata, Dorin, Gica, Bady, oamenii te iau peste picior, incep toti sa-ti explice cum este mai bine de fapt si tot cum vor ei ramane. Deci parerile iti sunt ascultate, dar tot ei decid ce si cum. Si din pacate (din punctul meu de vedere) deciziile lor sunt uneori influentate de unii factori externi.

Am fost la cateva sedinte, recunosc, nu am vorbit, dar am vazut cum sa pus problema cu cei care "deranjau" cu opiniile lor.

SteLuTzZz10.04.2009 08:18

MarkCortez = lake rujat = zmeu pe forum = miel in peluza = posibil civil infiltrat = avand ca obiectiv grupul NUCLEO .

Ofer recompensa pentru cine cunoaste identitatea acest specimen ascuns ! :)):))

ultras200410.04.2009 15:20
mie mi se pare ca a inteles bine ...

tacere ( pentru a evita conflictul cu tribunele ) + mesaje pentru a continua protestul .

in alta ordine de idei ... @ultras2004

daca ai fost prezent acolo si nu ai deschis gura,iar acum iti exprimi nemultumirile pe forumuri nu meriti prea multa atentie si te bag in aceeasi categorie cu markcortez ... nu am vazut pe nimeni cu botnita pe acolo ...

chiar nu ma intereseaza in ce categorie ma bagi tu sau ce crezi tu despre mine

1. nu am fost la sedinta

2. cine si-a deschis gura a facut-o pe degeaba

3. minoritatea se supune majoritatii

4. asta e

MarkCortez10.04.2009 21:32
Ofer recompensa pentru cine cunoaste identitatea acest specimen ascuns ! :)):))

Te reprezinta aceasta atitudine. Daca ai o alta parere decat cea a majoritatii esti deranjant si nu ar strica o corectie fizica.

Nu am nici o problema cu grupul tau, problema este cu acei care au beneficiat de unele "facilitati" din partea clublui, iar acum nu prea pot sa-l injure pe oier ca...se simt datori. Nu inteleg dc te ataci atat, ca nu am dat nici un nume de la voi.

Daca nu este adevarat ce scriu zi-mi tare si raspicat si am terminat discutiile.

Iti repet, astept sa vad ca tot grupul o sa strigati impotriva lui Jiji si atunci meritati sa fi-ti respectati. Pana atunci, permite-mi sa ma indoiesc de bunele intentii ale unora din grupul vostru si de dorinta voastra de a continua protestul la adresa oierului.

Daniel-Ionut11.04.2009 13:02

Aseara A47V a stat jos in semn de protest nu? :hmmm:

Este primul meci la care stau jos 90 de minute in peluza... (am mai inghetat si de frig) :happy:

«1101112131433»