Tibi Lung
Tibi Lung
Tibi Lung
Noi vorbeam serios..
Si eu
Hamutowski-A fost cel mai bun portar al Stelei .
Ai dreptate Alex , Hamotosky A FOST cel mai bun portar al Stelei , dar acum l-a detronat Robinson Zapata ( Rufai ) , care o sa apere toate penaltiurile din Finala CL , in care va ajunge Steaua anul asta , si o sa il detroneze pana si pe Ducadam !!!!!
si o sa il detroneze pana si pe Ducadam !!!!!
ma tu iti dai seama ce scrii la tastatura aia?? , adica tu compari pe zapata cu Duckadam?
Imi cer scuze daca te-am suparat , dar nici o data nu stii ....
Hamutovski a fost cel mai bun portar....avea reflexe bune si o priza perfecta...dadea siguranta echipei...si Martin Tudor a fost bun..sa vedem acum ce poate RUFAY steagsimplu
ma tu iti dai seama ce scrii la tastatura aia?? , adica tu compari pe zapata cu Duckadam?
cum a spus si el...niciodata nu se stie..trebuie sa vedem ce poate...dar sa fim seriosi Duckadam s-a afirmat mai mult la Barcelona...in rest era doar inca un portar bun al Stelei
pai cand o ajunge zapata sa apere in finala Champions League, si sa apere 4 penaltyuri in finala, si sa fie omul meciului, atunci sa il compari cu Duckadam.
pai cand o ajunge zapata sa apere in finala Champions League, si sa apere 4 penaltyuri in finala, si sa fie omul meciului, atunci sa il compari cu Duckadam.
pai ar trebui sa asteptam sa ajunga Steaua in finala...dar trebuie sa recunosti ca Duckadam nu a fost un portar extraordinar de bun...a avut noroc in finala..
noroc, nenoroc, a aparat 4 bucati:D
Noroc, nenoroc, ieri mi-a fost frica pret de cateva secunde(pana a transformat Rooney) ca Van Der Sar o sa il egaleze pe Helmut! Bine ca nu s-a intamplat asta...
Nu a fost niciun noroc,Duca era cunoscut pentru calitatea sa de a stopa loviturile de departajare.In meciul cu Roma,din 84 daca imi amintesc bine a fost inca un prilej in care el si-a arata clasa.
noroc, nenoroc, a aparat 4 bucati:D
eu ma bucur ca a aparat..dar am spus ca nu era un portar extraordinar...oricum eu astept sa vad ce poate zapata...desi eu i-as mai fi dat o sansa lui Andrey
vasily hamutovsky si Martin Tudor
Hamutowsky si Martin Tudor .. dar yo l`am votat pe hamutowsky . pentru ca nu pot vota 2 ..![]()
hamutovsky cel mai bun
ei mai buni portari ai Stelei fara discutii au fost Vasily Hamutovsky si Martin Tudor si zapatta incepe sa faka o figura frumoasa steag2
fularsteaua2
Hamu indiscutabil :biggrin:
Hamu dar imi place si Zapata , in meciul cu Zaglebie eu consider ca a fost fault la portar si nu cred ca a avut o evolutie rea , oricum sper sa ne dovedeasca de ce este in stare .
SUBSCRIU in legatura cu ZAPATA,insa parerea mea este ca Martin Tudor a fost un portar bun!!
Carlos? :O cred ca glumesti cine a votat Carlos? 8-|
17 voturi pentru Carlos? Cine a votat cred ca a votat la panarama ca altfel nu pot sa-mi explic...
@Simonik & Wally
Fetele l'au votat pe Carlos.