@C.Ronaldo Ai dreptate. Nu m-am gandit la asta.
@C.Ronaldo Ai dreptate. Nu m-am gandit la asta.
Carlos ca Carlos, da cine la votat pe Tibi Lung?
Asta m-am intrebat si eu. Si are doua voturi, nu unul. M-am mai gandit si mi-am dat seama - primu' l-a votat Piturca. Apoi si-a dat seama ca bate la ochi sa fie doar un vot si l-a pus si pe Fane Iovan sa il voteze. Alta explicatie nu poate sa fie.
Parerea mea este ca Hamutovski este clar,cel mai bun portar al Stelei pana in prezent.Insa si Vatca si Zapata trebuie urmariti,deoarece cred ca vor face meciuri bune.
khamutovsky pe care l-a alungat Becali la fel ca pe Oleg
Dintre cei mentionati , hamutovsky este de departe cel mai bun. Dar usor usor Zapata il va intrece steag3
Pana in prezent cel mai bun portar al nostru, a fost Vasily Hamutovski , dar se pare ca si Zapata incepe sa-si arate valoarea....si sa speram ca va fi mai daca nu mai bun, macar la fel de bun ca si Hamutovski fularsteau2 ![]()
Hamutovski asta a fost cel mai bun
Cel mai bun portar al Stelei din 2000 pana in prezent este detasat Hamutovski
Bun , rau cum o fi fost Carlos , cu el am jucat o semifinala de cupa europeana si tot cu el am ajuns in CL. Cu Hamutovski , bun portar ce`i drept am ajuns doar pana in optimile cupei UEFA. Nu ii putem compara. Hamutovski juca constant bine dar fara meciuri EXCEPTIONALE in care sa salveze cu adevarat echipa asa cum a facut`o Carlos la Sevilla cu Betis sau cu Standard , doua meciuri cruciale pentru noi. Carlos avea evolutii contradictorii. Cand facea meciuri formidabile ,dar si cand gafa impardonabil. Cu Hamu nu am jucat in CL pentru a vedea cu adevarat ce poate. Totusi per ansamblu Carlos mi s-a parut mai talentat , cu niste reflexe uimitoare si un joc de picior extraordinar dar viata extrasportiva l`a terminat , in timp ce Hamu era un portar mai muncitor , linistit care nu excela la vreun capitol(poate doar la paradele 1 contra 1 . Asta m`a impresionat la el.) dar nici praf nu era la vreunul.
Dintre toti portarii, Hamutovski mi s-a parut cel mai constant. Pe langa asta e un portar talentat, de reflex, cuminte si modest.
Ce minge o scos hamutovsky cu noi :X clar de departe cel mai bun .......
cred ca din ultimii portari ai Stelei cel mai bun este Hamutowski.este un portar valoros,bun si cu un reflex extraordinar.este si la nationala belarusului,cea ce dovedeste ca el a fost,cred eu mai valoros decat Carlos sau Martin Tudor
:steag_steaua_ro: Sunt mai multi buni portari de cand s-a inventat clubul nostru:Voinescu,Duckadam,Hamutovski,SI ASA MAI DEPARTE.....LA Steaua toti au fost jucatori de valoare. I LOVE Steaua.Steaua THE BEST.D.J.BASSSA.
Toti au fost jucatori de valoare. Mai ales Carlos...
:steag_steaua_ro: eu cred ca cel mai bun portar a fost Hamutovski.asta e parerea mea dar si Tudor si Cernea au auvt prestatii bune
:steag_steaua_ro: Nu stiu cine a fost cel mai bun portar al Stelei din toate timpurile.....dar de acum....zapata imi place... un portar bun....si s-ar putea sa-l depaseasca pe Hamutovsky ![]()
Robinson Zapata. Lejer!
Cristocea,mare dreptate ai...nush ce ne-am fi facut fara el sezonu asta...
@tzepelea
Evident, ne-am fi bazat pe Cernea, care nici el nu-i un portar de lepadat atunci cand vrea.
@axl23
pacat ca el nu prea vroia...
Normal ca Duckadam e cel mai bun portar din istorie odata ce a castigat Cupa Campionilor, pe 2 cred ca se situeaza Zapata.
eu cred ca si zsoltan ritli a avut un cuvant de spus in poarta Stelei..dar pe departe cei mai buni portari au fost toma si Voinescu..ei facand cea mai mare concurenta pe un post atat la Steaua cat si la nationala
La Ritli ma distra de minune felul in care se uita la minge dupa ce o degaja;))Cred ca fiecare portar care a fost in poarta Stelei a lasat ceva bun in spate,inclusiv Carlos care impreuna cu Vali Badea ne-a dus in UCL
Hamutovski a fost cel mai bun portar la Steaua din 2000 incoace.....acum dupa cum se vede si zapata ii bunicel