1.Hamutovski
2.Martin Tudor
3.Cernea - inca mai apara, dar pentru nu stiu cat timp?
4.Andrey
1.Hamutovski
2.Martin Tudor
3.Cernea - inca mai apara, dar pentru nu stiu cat timp?
4.Andrey
Cel mai bun portar al Stelei ESTE SI A FOST Hamotosky , si s-ar putea sa revin din nou la Steaua... peste 5 luni! ![]()
steagsimplu ![]()
Da, l-am vazut si eu pe Hamotosky la TV.
Bai alex, de cand nu te-am mai vazut vorbind pe forum? Unde ai fost? ![]()
La vreun amical a lu Steaua?
Ia zi-ne si noua cum a jucat! ![]()
@Danny
De fapt nu e alex, e axl. Cred ca i-a fost dor de tine axl.... :twisted:
Iar eu cred ca sunteti OFF TOPIC !
Din pacate Steaua a avut foarte putini portari de valoare. cred ca Hamutovski a fost cel mai bun dintre cei mentionati.
Eu inca astept un urmas al lui Duckadam, Voinescu sau Toma. steag1
Ce se mai aude de Hamotosky, ca parca zicea ca ar veni la Steaua daca are nevoie de portar!
Mah copii, voi mereu vreti sa se auda cate ceva. De aceea si ziarele baga vrajeli, ca sa se "auda ceva". Aveti rabdare 5 luni pana isi termina contractul cu rusii, desi parerea mea ca rezerva de portar a Belarusului nu ar putea face fata la o echipa de Liga Campionilor.
Pai da, dar noi copiii nu avem rabdare, noua ne plac stirile bomba!
Vreau pe Hamotosky si vreau pe Protasov, si vreau si alt finantator, vreau pe Vieri, vreau pe lituanianu ala solid si vreau prea multe...
Vreau unu' care sa taca! :twisted:
fularsteau2 Hamutovski cu siguranta a fost cel mai bun si din cate am inteles de la iarna sar putea sa revina la Steaua ....
@MurySteaua
Hamu a zis ca s-ar intoarce la Steaua... Dar pana la a si veni e cale lunga...
1-Martin Tudor
2-hamutovsky
Hamotosky a fost si este cel mai bun portar ..... dar sper din adancul sufletului ca ana peste 5 luni , sa fie iar al Stelei !!!!!
steagcruce2 dica10 spre cl steagcruce2 ![]()
Hamotosky sper sa vi la Steaua peste 5 luni pentru ca esti un bun portar. Dar sper sa stai rezerva la Steaua pentru ca nu poti sa-i iei locu lui Cernea :biggrin:
@ZamaDubla cu West Ham a fost in alt an,nu in acelasi cu dubla cu Aston Villa...
In sezonul imediat urmator.
De fapt peste 2 sezoane,in sezonul imediat urmator ne-a scos Panathinaikos din preliminarile Ligii,iar in primul tur al Cupei UEFA ne-a invins Valencia,cu Adi Ilie in mare forma.
Hamutovski si Tudor...Dar cred ca Hamutovski a castigat lupta de departe...Hamu intoarcete
(
M. Tudor a fost unul dintre cei mai buni portari ai Stelei din ultimii 10 ani, alaturi de el Hamutovski.
1. Hamutowski
2. Martin Tudor
Pe ei ii stiu foarte bine steagcruce2
Hamutovsky si poate Ritli.
Clar Zoltan Ritli. Unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut Steaua vreodata, dupa Top Voinescu si Duckhadam
Hamutovski
Hamutovski
Sa vedem ce face Zapata