Pe Zapata nu l-a ales Becali, tocmai de-aia joaca atat de bine...
Pe Zapata nu l-a ales Becali, tocmai de-aia joaca atat de bine...
Clar Zapata cel mai bun.
Hamu si Martin Tudor au aratat si ei ca au valoare, dar Zapata este peste ei.
Cu hamutovsky in poarta toate cornerele erau 11 metrii.
zapata cel ai bun portar a demostrat asta in moolt meciuri ale Stelei se lupta ca sa prinda minngea nu ca alty portary :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:
Tiberiu Lung sau Carlos
Nici cu Vatca sau Nae nu mi-e rusine...
Tiberiu Lung sau Carlos
Carlos???? Doar un episod iti reamintesc, Middlesborough... Iti dai seama dc il aveam pe Zapata!? Eindhoven si poate o Cupa UEFA in vitrina!
robinson zapata "rufay" is the best
Carlos???? Doar un episod iti reamintesc, Middlesborough... Iti dai seama dc il aveam pe Zapata!? Eindhoven si poate o Cupa UEFA in vitrina!
Cred ca s-a referit la cu totul altceva,la faptul ca au fost unii din cei mai slabi portari!Da stiu...daca il aveam pe ZAPATA eram undeva sus!!
cred ca cei mai buni portari ai Stelei din 2000 sunt Hamutovski si zapata...da...zapata.chiar daka e doar de 6 luni la Steaua s-a acomodat si a dovedit ca este un portar valoros.a aparat cu strasnicie poarta Stelei si a avut evolutii excelente,fiind in acest tur,cred eu cel mai bun jucator stelist.Hamutovski era si el un bun portar,iesea pe centrari,avea reflex bun...dar ca tot omul-unde sunt mai multi bani acolo se duce
Cu certitudine cel mai bun portar de la Steaua este Zapata.Nici nu mai trebe prezentat ca s-a prezentat singur cu paradele sale.
Carlos..un incident nefericit...cel mai prost portar al Stelei
,pe cand Zapata este un portar nemai pomenit ![]()
Zapata este incredibil, reflexele lui m-au uimit cu adevarat, daca il aveam in semifinala cu boro poate chiar castigam Cupa UEFA... oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata, bravo zapata ![]()
![]()
momentan Hamutovski Zapata mai are totusi de dovedit ca poate fi bun constant. Oricum dupa Carlos si Cernea, Zapata pare a fi in sfarsit un portar care sa dea siguranta
Se pare ca Zapata a dovedit ca poate fi bun in mod constant....cred ca e de departe cel mai bun portar din anul 2000 pana acum
Secretul lui Zapata e viata extrasporiva linistita, se vede in el ca a ajuns la un stadiu de maturitate in gandire si comportament, nu cum era Carlos, care insa imi placea prin atitudine.
cel mai bun - Zapata... ![]()
ar mai fi si Hamutovski...
Imi aduc aminte cum se grabea Ioanitoaia sa anunte in gzeta ca-i un mare gafeor.......!!!! Sau tembelii aia 2 de la pro-TV.........!!!!!
Ce s-ar intampla daca Zapata ar gresi flagrant in vreo doua meciuri? Nu credeti ca ar trebui sa-i dam ragaz macar un an competitional? Mi se pare cam fortata includerea lui in top dupa doar un tur de campionat in comparatie cu Martin Tudor sau cu Hamutovski. Duckadam a aparat patru penalty-uri la Sevilla ai practic a fost artizanul nr.1 in obtinerea celei mai mari performante a Stelei si a fotbalului romanesc,totusi cel mai bun portar din istoria clubului nostru este considerat a fii Topi Voinescu,urmat indeaproape de Toma si V.Iordache.
@Jderul muti dintre noi nu am apucat sa-i vedem pe cei 3 aparand. Unii nici macar pe Dukadam. Eu tot ce stiu despre ei, sunt informatii din povestirile tatalui meu...
Si topicul e despre cel mai bun portar dupa 2000. Momentan Zapata ne-a aratat ca merita un loc in top!
Tocmai de aceea am dat exemplele celor patru ,,inaintasi".Si eu il consider pe Zapata un portar bun care a facut lucruri bune in meciurile de pana acum.Singurul ,,minus"pe care-l are este ca are prea putine meciuri in comparatie cu cei doi:M.Tudor si Hamutovski.Clasarea lui Rufay pe primul loc nu poate fii decat o impresie de moment deocamdata care,desigur poate fii confirmata. Sau poate,nu.In consecinta am si lansat intrebarea:,,daca va gafa (doamne fereste) decisiv in doua-trei meciuri,va mai beneficia de gratulatia noastra?"
cum noi suntem un popor usor influentabil, daca gafeaza 2-3 meciuri, parerea se va schimba total pentru ca presa o sa inceapa sa urle: Zapada gafeorul etc.