Savubogdanus - Razvy_alexx 3-0
De fallenangel002000 l-am vazut doar o data pe mess si atunci nu putea sa joace. Seara de asemenea nu l-am vazut deloc. Cer o AMANARE de 2-3 zile poate o avea timp si el de un meci cu mine!!
Savubogdanus - Razvy_alexx 3-0
De fallenangel002000 l-am vazut doar o data pe mess si atunci nu putea sa joace. Seara de asemenea nu l-am vazut deloc. Cer o AMANARE de 2-3 zile poate o avea timp si el de un meci cu mine!!
asa, deci ca sa inteleg si eu:
Fifanatik, Andrei_marius06, Bezmetiqu_alex si savubogdanus au amanate meciurile ?
Astea sun meciurile care nu s-au jucat:
ETAPA XXI
Adelp1er0 - Andrei_marius06
Bezmetiqu_alex - Niraymond
Prvrami - Big_aly_for_ever
Fallenangell002000 - Fifanatik
ETAPA XXII
Savubogdanus - Fallenangell002000
Adiy_rooney- Bezmetiqu_alex
Big_aly_for_ever - Fifanatik
ETAPA XXIII
Andrei_marius06 – adiy_rooney
Bezmetiqu_alex - Fifanatik
Meciurile de mai sus sunt amanate. Jucatorii in cauza au anuntat, mai devreme sau mai tarziu, acest lucru.
Astfel:
In afara lui jo1n7 (cu mana in ghips, are timp sa isi joace meciurile pana pe 3 decembrie inclusiv), restul jocurilor se vor disputa pana sambata, 25 noiembrie, ora 12.00.
In caz contrar, vor fi ANULATE sau, dupa caz, userii neinteresati de campionat vor fi penalizati cu 0-3.
* I-am amanat personal meciul lui big_aly, ocupat cu un concurs. E un jucator vechi si serios, ar fi pacat sa il descalificam acum, pe final, mai ales ca omul a avut motiv intemeiat sa nu joace.
andrei_marius06-adiy_rooney =3-1,mai de jucat doar cu adelp1er0.
Baieti, eu iau o pauza pana luni 8) Merg si eu sa vizitez Clujul :wink: :lol:
Big_aly_for_ever - fifanatik 2-3
andrei_marius06-adelp1er0=3-0.
Savubogdanus - Fallenangell002000 3-1
Etapa XXI
Fallenangell002000 3 - 2 Fifanatik
andrei_marius06-adelp1er0=3-0.
de unde 3-0 ma ? ca nici nu am jucat si tu pui 3-0 ...
adica tu nu joci ca zici ca downloadezi ceva.. si dupaia te culci .. vrei sa stau dupa comanda ta...
te caut din nou astazi pana la 12:00 ... tu dormi din nou ... si te trezesti dupa 12:00 vi si pui 3-0 ...
RUSINE !
pvrami 2-2 big_aly_for_ever
ETAPA XXI: Prvrami - Big_aly_for_ever 2-2
mah de cate ori te-ma cautat sa jucam si ai fost ocupat si nu puteai?si apoi mi-ai dat creca ignore pe mess ca nu ai mai intrat vreo 2 zile.si cum trecuse ora 12 si nu ai aparut deloc pe mess am pus 3-0,ce o tot dai la intors?andrei_marius06-adelp1er0=3-0.
de unde 3-0 ma ? ca nici nu am jucat si tu pui 3-0 ...
adica tu nu joci ca zici ca downloadezi ceva.. si dupaia te culci .. vrei sa stau dupa comanda ta...
te caut din nou astazi pana la 12:00 ... tu dormi din nou ... si te trezesti dupa 12:00 vi si pui 3-0 ...
RUSINE !
minti cu nerusinare... mi`ai lasat doar un mesaj, asta e de multe ori, eh ?... NU ESTI OM !
n-am avut de ce sa iti dau ignore... daca pt tine ii mai important sa downloadezi si sa te culci .. in loc sa joci 12 minute ... nu 12 ore sau 1 ora.. 12 minute, ATAT! ... atunci NO COMMENT !
fa cu toti asa si ajungi campion punand scoruri de la tine ...
decat o data zici,ca te-am cautat?de duminica te-am cautat si ai zis ca jucam luni la 5 ,ai fsot ocupat.si joi te-am cauat eu primu ai zis ca nu poti ca nusht ce.apoi am downloadat si ai vrut u sa jucam si am zis ca nu ca jucam mai incolo si ai zis ca sa pun 3-0 pt mine nusht dac ti minte.si de joi nu ai mai intrat deloc pe mess.ti-am lasat un msj pe offline sa jucam vineri,nimi,iar sambata nu ai intrat deloc,iar la ora 12 si ceva am pus 3-0.
esti bun la actorie... pe cuvant ... pune`ti 10-0 (ne)omule ... daca te simti mai implinit...
tratezi cu indiferenta acest campionat de FIFA ...
si... somn usor
pana acuma jucati meciu de "n" ori :lol:
nu am cum .. ca el doarme ...
pai lui ii place probabil sa aibe cat mai multe posturi de tot posteaza,in loc sa intre pe mine si sa-mi zica sa jucam!si zic sa te termini,ne certam pe forum degeaba.de joi pana sambata tot puteam sa jucam da dac nu ai intrat pe mess.a expirat timpu de a juca si normal pierzi 3-0.
expira dupa timpu tau ... adica tu pui regulile sa joc cand ai tu timp ...
ps. in final am jucat ... scor final 4-4 ... multa frustare in partea adversa... e mai simplu sa pui 3-0 decat sa joci FIFA....
Etape noi. Incercati sa jucati cat mai repede!
Am revenit si eu ... Fain Clujul, merita vazut (mai ales noaptea in cluburi :lol:)
ETAPA XXIV
Filipsebastian21(Arsenal) & Big_aly_for_ever(Lyon) = 0 - 2
ETAPA XXV
Filipsebastian21(Arsenal) & Fallenangell002000(Liverpool) = 6 - 3
ETAPA XXVI
Razvy_alexx(Milan) - Filipsebastian21(Arsenal) = 0 - 3 ..... la masa verde pt ca Razvy_alexx s-a retras din campionat
Etapa XXIV: Niraymond - Prvrami 5-4
andrei_marius06-alexandru_buia=3-0