"ce nu te doboara te face mai puternic"
sa le aratam mucosilor ca orice ar face Steaua este echipa reprezentativa
"ce nu te doboara te face mai puternic"
sa le aratam mucosilor ca orice ar face Steaua este echipa reprezentativa
Nu-mi vine sa cred, jucam cu portile inchise??? Astia nu sunt sanatosi la cap? Nu, chiar sunt curioasa pana unde se va ajunge, cat o sa-si mai bata joc de noi, cat o sa mai calce in picioare singura echipa care a facut ceva cu adevarat pentru fotbalul romanesc! Sunt niste nesimtiti, iar cel mai mare nesimtit dintre toti este Mircea Sandu!
Doamne, cat au reusit sa ma enerveze!
Sper ca Steaua sa simta ca toti suporterii sunt alaturi de ei cu tot sufletul si sa-i ambitioneze si mai tare nesimtirea astora.
Hai Steaua!
@yang "Ilie Dumitrescu care din pacate nu va avea parte de primirea care i se cuvine acasa "
Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei CFR Cluj
Italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei CFR Cluj, el parafând înţelegerea cu preşedintele clubului clujean, Iuliu Mureşan, în noaptea de miercuri spre joi, la Bucureşti, la doar o oră după ce împlinise 42 de ani.
Bergodi, care se află la a doua experienţă ca tehnician în România, după ce a pregătit echipa FC Naţional, a fost de acord să antreneze CFR Cluj până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul.
Cristiano Bergodi s-a înţeles cu preşedintele CFR Iuliu Mureşan, la ora 01.00. "Mă bucur că am ajuns la o echipă care are obiective de vârf în campionatul românesc. Ştiu că la CFR se doreşte performanţă, iar eu sunt pregătit pentru aşa ceva. Sunt convins că, împreună cu jucătorii, ne putem atinge obiectivul de a participa într-o cupă europeană la finalul sezonului", a declarat tehnicianul italian, imediat după ce şi-a dat acordul să preia CFR Cluj, se arată într-un comunicat al clubului remis agenţiei MEDIAFAX.
deci nu e Dumitrescu...
Am intrebat politicos la LPF de ce ne-au suspendat terenul. Va redeau raspunsul oficial:"asa este regulamentul. Pentru incidente produse de suporteri este penalizat
clubul respectiv. Asa este in toata lumea. Puteti consulta regulamentul
disciplinar al FIFA."I-am intrebat de ce tocmai acum. La asta nu am primit nici un raspuns, inca.
sunt niste jigodii!!!
regulile se aplica IMEDIAT sau nu se mai aplica DELOC!
imi vine sa cred ca este o mare consipiratie la adresa lui Steaua, dar ma gandesc ca este o mare constipatie din partea comunistilor!
sau probabil ca pe viitor Steaua va fi sanctionata pentru toate mancatoriile de la celelalte echipe?
prin aceste fapte LPF isi asigura CLAR un vot in minus...
Steaua va bate pe Cluj, fara discutii. problema e cati din jucatorii de baza vor fi refacuti pt real? fara Dorinel clujul nu are nici o putere, odata cu el a plecat si mentalitatea nemteasca: forta si daruire. sincer cred ca asta cam lipseste Stelei,cu unele exceptii.
Important e ca jucatorii sa fie cu gandul numai la meci, sa aiba o atitudine de profesionisti, si sa creada in puterile lor. Prin jocul lor pot sa-i calce in picioare si sa le inchida gura la toti
comunistii care sunt la conducerea fotbalului romanesc. LUPTA Steaua!
_________
"Succes is not final, failure is not fatal: it is courage to continue that counts!"
Noul antrenor al echipei CFR Cluj, italianul Cristiano Bergodi, a declarat, joi, la sosirea pe aeroportul din Cluj, că vrea să depăşească performanţele realizate de Dorinel Munteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ştiu că Dorinel Munteanu este un simbol pentru fani, dar sper să fac performanţe cel puţin la fel de bune ca el. Va veni o perioadă grea, în care vom întâlni Steaua, Dinamo şi Rapid, dar pentru mine cuvântul «frică» nu există. CFR este o echipă bună, bine clasată şi sperăm să ne calificăm în cupele europene", a spus Bergodi, care a plecat de la aeroport direct la Vatra Dornei, unde se afla în catonament fotbaliştii de la CFR.
Bergodi a afirmat că nu ştie dacă va schimba sistemul de joc. "Îi cunosc pe mulţi dintrejucători după nume. Nu ştiu dacă voi schimba sistemul de joc. Am nevoie de 3-4 meciuri ca să văd caracteristicile fiecărui fotbalist, abia după aceea voi lua o decizie", a precizat Bergodi, care urmează să-şi aleagă în zilele următoare un antrenor secund.
si uite si ce planuri are
))
Meciul cu Clujul vine dupa o binemeritata pauza competitionala in care sunt convins ca baietii nostri vor reusi sa se adune si sa depaseasca toate tensiunile psihice acumulate prin jucarea unui tur intreg in doar o luna si jumatate.
Asa cum ii stiu, am convingerea ca sunt destul de tari psihic incat absenta suporterilor sa nu ii afecteze in asa fel incat sa nu bata pe ardeleni.
Va fi meci dificil, dar Steaua va demonstra ca, atunci cand are liniste nu are rival in campionat, cu tot parcursul nesperat al cateilor...
2-0 la pauza, 3-0 la final. ![]()
2 - 0 pauza, 3 - 0 final???
si cate beri ziceai ca bei? fac cinste !!!
![]()
avem un avantaj tocmai pt ca clujul a schimbat antrenorul... asa ca sper si cred in victoria Stelei ![]()
Io va inteleg ca sunteti suparat da aveti si voi odata Incredere In Steaua ! o sa se mobilizeze Si sunt SIGUR DE ASTA ! LUPA Steaua !!!! dica10 dica10 dica10 ![]()
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
SOC!!!!S-a accidentat si Ghionea.Gsp-ul zice ca nu va juca sigur in meciul Romania-Belarus,si ca este incert pentru meciul cu Real Madrid.Asta inseamna ca nu joaca nici cu crf-ul?
Daca nu va jucacu CFR cred ca Oli ii va folosi pe Baciu so Ov.Petre,nu cred ca risca el cu Panait(desi ar putea incerca).
Oricum in iarna trebuie sa aducem un fundas central,un fundas lateral(sa poata juca si pe stanga si pe dreapta) si un mijlocas dreapta(Banel n-are concurenta,Oprita.........)
Echipa pentru meciul cu CFR:
Carlos
Klemi Baciu Ov.Petre P.Marin
Nicolita Para Lovin Cristocea
Badea Thereau
Io l-as tine pe Dica rezerva.Saracu'e obostit,o jucat titular aproape in toate meciurile din sezonul asta.L-as baga in rep. a doua,daca e nevoie bineintele.Sper sa nu fie nevoie si sa fie odihnit pentru meciul cu Real.
Nashpa faza cu Ghionea... Dar as merge pe mana lui Panait decat pe Ovidiu Petre... Panait + Baciu fundasi centrali.
Eu unul cred ca Ghionea va fi apt pe pentru meciul cu CFR. Probabil s-a accidentat usor si nu avea rost sa riste nimic. Are 7-8 zile de recuperare.
Doamne Ajuta! Trebuie sa ne revenim, o victorie cu CFR Cluj ne va linisti!
Pentru a ne linisti,trebuie sa câstigam tot pâna la finalul primei parti.
Nashpa faza cu Ghionea... Dar as merge pe mana lui Panait decat pe Ovidiu Petre... Panait + Baciu fundasi centrali.
Inteleg ca Panait nu mai exista... :roll:
Olaroiu l-a exclus pe fundasul transferat de la FC Vaslui in aceasta vara, impreuna cu Vali Badea, dupa ce a aflat ca jucatorul a consumat mai multe sticle de bere, refuzind ulterior sa se duca la echipa a doua.
^ Asta ar fi culmea...In conditiile in care Ghionea s-a accidentat, iar Goian da iar semne c-ar avea probleme cu spatele, sa ramanem cu un singur fundas central... :roll:
Sursa nu prea mi se pare de incredere insa :? ...Astept o declaratie oficiala, sa ma lamuresc.
Later edit: scuze, spt minte din nou cu nerusinare. Nu voi mai posta de acum stiri de acolo.
Patru jucători din echipa mare a Stelei au fost ieri titulari la formaţia a doua a clubului. Aceasta a avut meci în Liga III, cu Inter Gaz, partidă cîştigată de roş-albaştri cu 2-1, prin golurile lui Rusu şi Iancu. Cernea, Eugen Baciu, Panait şi francezul Thereau au fost pe teren din primul minut, ei fiind supervizaţi din tribună de Cosmin Olăroiu.
Buna seara. Nu am mai intrat de ceva vreme pe fcsteaua.ro. In primul rand cred ca vom castiga. In al 2-lea rand as vrea sa stiu de ce nu mai faceti pools la meciuri?
@ stelistul_1000
Este o masura luata de echipa fcsteaua.ro.
Motivul e simplu.Pentru ca acel chestionar nu e relevant,atâta timp cât lumea voteaza,cu exceptia suporterilor altor echipe,victoria Stelei.
Stelist pana la moarte si dincolo de ea steagcruce2
din cate se pare Ghionea va fi apt ...Badea la fel...mai avem probleme cu Cristocea ...si evident cu Radoi ci Iacob....pacat ca se va juk fara suporteri chiar la primu meci ![]()
Steaua 3,4-0 CFR
in meciul asta avem nevoie sa jucam cit mai prost posibil si sa cistigam NEAPARAT cele 3 pcte !!
Cernea
Stancu - Baciu, Ghionea - Marin
Nicolita - Paraschiv, Petre - Bostina
Dica - Thereau