FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 4-2 (3-0)

«14567»
Stryker13.10.2006 12:28

Avand in vedere indisponibilitatile din lot: Coman si Goian(suspendati),Nesu,Badea si Cristocea(incerti), cred ca asa va arata echipa diseara:

Carlos

Saban-Baciu-Ghionea-Marin

Nicolita(Oprita)-Lovin-Paraschiv-Bostina

Dica

Thereau

Va fi un meci dificil dar trebuie neaparat sa castigam, un egal ne-ar indeparta de dinam0 la 11 puncte...

Virgil13.10.2006 13:32

Chiar si în formula asta de echipa Steaua e puternica.Aceasta formula,minus Baciu,plus Goian,va fi opusa si Realului.

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 17:46
GOOOOOOL In doar 2 minute am mai inscris de 2 ori. 3-0 si se apropie pauza...
Bogdan4Steaua13.10.2006 17:54

Frumos meciul...exista o singura echipa pe teren. CFR e o echipa debusolata total. Evolutia lui Thereau este foarte buna....pasa de gol si gol. Preluarea de la golul 3 a fost una rar intalnita in Liga 1.

3-0 la pauza si suntem cat de cat linistiti. Se pare ca pauza le-a priit baietilor.

Virgil13.10.2006 17:55

Am luat jocul în serios si cu toata opozitia clujenilor am inscris 3 goluri in prima repriza.Ghionea,Dica si Thereau în minutele 6,43 si 44,au facut diferenta.

Imi place cum joaca Steaua în acest meci.Parca are o viteza în plus,paseaza precis si suteaza.In plus Dica si Thereau au fost de trei ori singuri cu portarul CFR-ului.Apararea sigura,Carlos fara probleme.

Sperantele pentru o victorie in meciul cu Realul cresc!

Oare daca ar fi fost Dorinel la echipa ar fi fost la fel de usor?Eu cred ca da.

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 17:55

Bravo baieti !!!....ma bucur ca a marcat si Thereau, are stofa de atacant si odata cu integrarea s-a mai bine in echipa, isi va exploata mai eficient calitatile pe care le arata, in folosul Stelei.

Pacat, pacat ca nu suntem acolo :( da' bine ca urmeaza meciul cu Real, altfel as fi disperat dupa Ghencea si baieti.

sorin_77713.10.2006 17:56

Avand in vedere ca nu avem voie pe stadion, ma asteptam la mai multa populatie pe forum...

Despre meci, sincer nu ma asteptam la asa ceva, dar chiar daca nu joaca se cunoaste ca Radoi a schimbat atitudinea...

AVEM CAPITAN!!!!

_LOVEST_13.10.2006 17:57

sa nu uitam de pasele excelente pe care le-a dat pana acum OV.Petre.

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 18:00

DA, deci Oli va miza la meciul cu Real pe Ovidiu Petre

sorin_77713.10.2006 18:00

Pana acum toata echipa este de laudat... Thereau insa are un plus pentru ca a dat o pasa de gol si a reusit o preluare cum rar vezi si a marcat in faza imediat urmatoare...

Eu as incepe repriza a doua fara Dica, Paraschiv si Ghionea... Acesti jucatori au nevoie de odihna...

P. Marin nu este pus sub presiune asa ca poate duce un meci ca asta pana la sfarsit fara sa forteze prea mult.

Bogdan4Steaua13.10.2006 18:05

Probabil ca pe masura ce timpul va trece vor avea loc cateva inlocuiri. Dica-Badea ar fi una dintre schimbari.

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 18:23

Oaspetii au micsorat diferenta! 3-1

Bogdan4Steaua13.10.2006 18:30

4-1! Gol Dica din penalty! Ne-am linistit din nou!

FANATIK RED-BLUE13.10.2006 18:30

GOOOOOL Steaua. Inscrie Dica din penalty (min. 74). 4-1

Ghinion. Au inscris oaspetii pentru a 2-a oara. 4-2

Motanu D13.10.2006 18:45

Am luat 2 goluri foarte usor. Asta e singura problema. In rest nu s-a pus nici o secunda problema invingatoarei.

Bogdan4Steaua13.10.2006 18:49

Ne-am relaxat nepermis de mult la 3-0 si 4-1. Oricum, importante sunt cele trei puncte. Ma bucur foarte mult si pentru Thereau.

Scor final: Steaua - CFR Cluj 4-2.

Prodigy_andrey13.10.2006 18:56

E bine !!

sorin_77713.10.2006 18:58

diferenta fata de caini s-a micsorat... insa ei au un meci mai putin... Cel mai important este ca am castigat fara spectatori si am facut-o intr-un mod relaxat... nu am fortat absolut deloc...

Felicitari Thereau!!!

Dica iarasi golgeter in divizia A!!! Pentru mine lupta de golgeter pe care o duce cu Ganea este una foarte importanta... Nu il suport pe imfumuratul de Ganea... Si Dica e oricum peste el... CU MULT!!!

Phire13.10.2006 19:06

Sorin, meriti o bere pentru c-ai avut dreptate in legatura cu Cyril! :wink:

Meci frumos, deschis, cu multe ocazii, castigat incontestabil pe merit de baieti, chiar fara sa se omoare prea mult cu firea :) I-am remarcat in special pe Ovidiu Petre, Thereau si Ghionea -cred c-o s-o ia pe urmele lui Goe sezonul asta :D -.

O victorie de moral, care -cel putin mie- imi da sperante pentru jocul de marti. :D Cred ca si Mirel va contribui la montarea baietilor atunci, sa nu mai intre speriati pe teren. :)

sorin_77713.10.2006 19:29

Era momentul ca Cyril sa marcheze... nu ca am avut dreptate, am intuit un fapt care avea sanse mari sa se intample... Si ce gol... ce clasa la preluare... si acum ma minunez... jos palaria... :wink:

Bogdan4Steaua13.10.2006 19:51

Am vazut un interviu cu Adrian Anca, atacantul lui CFR imediat dupa meci. Baiatul a dat dovada de mult bun simt, lucru rar intalnit pe la jucatorii rivalelor. A recunoscut superioritatea noastra dand dovada de fair-play.

I.N.Money13.10.2006 20:27

Am vazut o alta Steaua azi,in primul rand nu am mai vazut echipa aceea nervoasa care avea uneori intrari violente si cadea in capcana adversarilor.

Am practicat un fotbal ofensiv,cum a si remarcat comentatorul publicul merita un asemenea meci.

Problema este ca probabil Carlos este iar cu moralul la pamant si sunt sigur ca reprezenatii celor de la Madrid au vazut momentul slab in care se afla portarul nostru.

Trebuie salutata evolutia lui Thereau si sper sa o tina tot asa.

Melku13.10.2006 21:03

Frumos meciul nu am ce spune, totul bine si frumos pana la gafa lui Carlos (a contorizat cineva a cata e?) Nimeni nu cred ca are pretentia sa scoata suturi cum a fost la al doilea gol primit dar sa vezi goluri luate intr-un mod penibil cum a fost primul...pentru a nu stiu cata oara...parca e prea mult. Gafa de azi a fost cireasa de pe tort, degeaba veti sari sa spuneti ca inainte a avut o interventie foarte buna, poate preferam sa ia gol atunci decat sa scape mingea intr-un mod PENIBIL in poarta. La iarna sper sa scapam odata de el...

Gaby14.10.2006 04:37

A fost un meci frumos, care s-a dovedit, pana la urma, mult mai usor decat era pe hartie. Stelistii au combinat frumos, au ajuns repede in fata portii, au marcat mult in prima repriza si au conservat bine rezultatul in repriza a doua (daca scoatem din calcul golul stupid marca Carlos) cand au redus turatia motoarelor in vederea meciului cu Real. Nici clujenii n-au fost adversarii rai la care ma asteptam, cu exceptia lui Florin Dan, un jucator foarte bun, pe care il urmaresc de mult si care are stofa de jucator de clasa, desi - am impresia - de cand este rezerva la Cluj are si cateva kilograme in plus.

Despre Carlos: este evident ca isi permite sa greseasca atata vreme cat antrenorii Stelei nu ii dau impresia ca il considera pe Cernea o alternativa. Carlos va fi un portar si mai util daca ar avea o rezerva "rea" gen Hamutovski.

crematory14.10.2006 12:38

Nevoie maaree!!!MMMaaaarrreeee nevoie de portar avem!!!MM se aude????Am ajuns sa ma rog sa nu gafeze Carlos intr-un meci. Dea Domnul sa nu gafeze marti.

In rest sunt optimist, marti sper sa fiu fericit :twisted:

«14567»